Πυρκαγιές

Πριν λίγο άκουσα ότι στην Κέρκυρα η έκταση που έχει καεί , είναι όση περίπου η Πάρος.
Επίσης το ωραίο της ημέρας είναι πιο , άναψε λέει νεα φωτιά στο Τατόι για την οποία όμως δεν ανησυχούν ..sarcastic.
Πώς να ανησυχούν αφού η φωτιά άναψε δίπλα στα καμένα του 18 Τότε που με 0 μποφόρ η φωτιά πέρασε την Πάρνηθα.
.big smile.

Επεσε καναντερ στην Καρυστο ...
Μακαρι να ναι καλα ο πιλοτος..

Πραγματικα ειμαι εκτος εαυτου με τους αλητες !
Και αυτους που βαζουν τις πυρκαγιες και αυτους που νομιζουν οτι μας δουλευουν με την αξυρισια τους.
ΑΛΗΤΕΣ!!

Επεσε καναντερ στην Καρυστο ...
Μακαρι να ναι καλα ο πιλοτος..

Πραγματικα ειμαι εκτος εαυτου με τους αλητες !
Και αυτους που βαζουν τις πυρκαγιες και αυτους που νομιζουν οτι μας δουλευουν με την αξυρισια τους.
ΑΛΗΤΕΣ!!
Δες στο θέμα με την επικαιρότητα Παναγιώτη, δεν πρέπει να έμεινε τίποτα...

Αν φορουν παντελονια να παραιτηθουν σημερα αυτοι που δηλωναν πανετοιμοι για τις πυρκαγιες!
Να ζητησουν συγνωμη και να πανε σπιτι τους.
Απλα απετυχαν.
Και να παραιτηθούν,τί θα γίνει ρε Παναγιώτη;
Κι ο μπούλης παραιτήθηκε,μετά το δυστύχημα στα Τέμμπη και βγήκε πρώτος σε σταυρούς.
Κι ο Χρυσοχοΐδης, που κατακάηκε η Αττική,δεύτερος σε σταυρούς.
Ο Νεοραγιάς δεν αλλάζει

Κάποτε στους Rolling stones άκουσαν το satisfaction τα Εατ Εσα για "θα την σφάξω" και γίνανε Κούγκι.Μια ζωή ζώα ρε πουστη μου...
Δεν ήταν άντρες της ΕΣΑ αλλά ο άσχετος ''αττικάρχης'',θα λέγαμε σήμερα. Δλδ ο γενικός αστυν/κός διευθυντής Αθηνών της Αστυνομίας Πόλεων. Εξάλλου τα μέτρα τάξεως σε μια μεγάλη συναυλία(του 1968) τα τηρούσε η αστυνομία και όχι ο στρατός. Πάντως στο ότι πάντα δεσπόζουν άσχετοι,είμαστε σύμφωνοι...

Και να παραιτηθούν,τί θα γίνει ρε Παναγιώτη;
Κι ο μπούλης παραιτήθηκε,μετά το δυστύχημα στα Τέμμπη και βγήκε πρώτος σε σταυρούς.
Κι ο Χρυσοχοΐδης, που κατακάηκε η Αττική,δεύτερος σε σταυρούς.
Ο Νεοραγιάς δεν αλλάζει
Ρε φιλε!
Ανελαβες μια δουλεια.
Τα εκανες σκ@τ@....αντε γ@μησου παραιτησου!!
Τιμα τουλαχιστον τα αρχιδια σου!
Σιχαθηκα πια!!

Back