Στρατο εβγαλαν τουλάχιστον στα μερη μου στις προηγουμενες φωτιες.ειδα απλα ενα τζιπακι που την ειχαν στησει κατω απο κατι πευκα κ αραζανε.εγω μιλαω για περιπολιες μεσα στα δαση κανονικα.
Καλημέρα
Επειδη ειμαι στο στράτευμα και έχω πάει σε φωτιές αρκετές, να σου θυμίσω μόνο τις πρόσφατες (Εύβοια, Δαδια) και Παλαιότερες (άγιο όρος, Αλεξανδρούπολη) νομίζω πως θα πρέπει να το είχες αντιληφθεί πως ο στρατός είναι ήδη έξω.
Επίσης εδώ και δύο μήνες έχουμε έξτρα περιπολίες δασοπροστασίας .
Να σου θυμίσω πως έχω (έχουμε) παει σε ασκησεις-εκπαιδευσεις με άλλους στρατούς (Αμερικανούς, Άραβες, Ευρωπαίους) ,επιπλέον των δικών μας δραστηριοτητων.
Να σου θυμίσω πως έχουμε συμμετοχή στην φυλακή συνόρων(εξτρα περιπολιων για τους λαθροεισβολεις).
Όπως κια παλιότερα με την δημιουργία και την λειτουργία στην πρώτη φάση των δομών φιλοξενίας λαθρομεταναστών.
Είναι αρκετά ακόμα που μπορώ να γράψω αλλά θα κουράσω παραπάνω απ ότι έχω κάνει ήδη.
Ας ρωτήσω εσένα όμως....
Εσύ πέρα από το αντικείμενο της εργασίας σου τι έχεις κάνει επιπλέον;;;;;
Ποια η συνεισφορά σου σε μια τέτοια καταστροφή ή στην πρόληψη της;;;;;
Για τους εκπαιδευτικούς γιατί δεν λες που κάθομαι ένα τρίμηνο και πληρώνονται και δεν αναλαμβάνουν αυτοί κάποια περίπολα ή και στατικα την δασοφυλαξη;;
Ένα απλό παράδειγμα σου ανέφερα.
Έχω κι άλλα θα μας πάρεις πολύ.