Δεν κατάλαβες το νόημα αυτού που έγραψα.Εκτός από το τάβλι πρέπει να μπορείς να φορέσεις συσκευή να μην φοβάσαι να μπεις σε ένα χώρο που καίγεται χωρίς να βλέπεις το παραμικρό για να απεκλοβισεις κάποιον σαν τον θείο , πρέπει να μπορείς να ξυπνάς με κουδούνια στις 3το ξημέρωμα για να πας σε ένα τροχαίο βγάζοντας μωρά και νέους που πολλές φορές δυσκολεύεσαι να αναγνωρίσειςοτι ήταν άνθρωποι.ο κόσμος αγανακτεί και με το δικιο του αλλά δυστυχώς 7 8 μποφόρ αέρας είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος.
Η πυροσβεστική έχει κοντά στις 3000 οργανικές κενές θέσεις όπως έχουν και οι ιδικοτητες όλου του δημοσίου ,από το χαλί που είχε ξεκινήσει ο αντρικός και ξεχειλωσε μέχρι αηδιας το δημόσιο και το διάλυσε μαζί με τους επόμενους τη χώρα φτάσαμε στη χρεοκοπία επειδή ακριβώς υπάρχει πλήρη ανικανότητα στο να διαχειριστεί κάποιος το οτιδήποτε χρήματα ανθρώπινο δυναμικό κτλ.Δεν υπάρχει κανείς στη σωστή θέση ενώ υπάρχουν πολλοί που ξέρουν τι να κάνουν .Λόγο μνημονίων όλα γίναν αριθμοί (χρήμα ,αν έχω 2000 πυροσβέστες στοιχίζουν x για τόσους μου βγαίνει το κουστούμι όχι για 3000 που πραγματικά χρειάζομαι) πρόληψη είναι άγνωστη λέξη στη χώρα είμαι εμπλεκόμενος με την πολιτική προστασία σε ακραία φαινόμενα αλλά για τον τόπο που ανήκω .Δεν υπάρχει σωτηρία κανείς δε νοιάζεται σοβαρά για τίποτα.Για ψαχτειται να δείτε ποιος κατήργησε τους δασοκομαντος ένας πολύ χρήσιμο σώμα από εξαιρετικούς άντρες με γνώσεις .Πολιτική βούληση ήταν .Μη περιμένετε τίποτα εδώ χρεώνουν υπεύθυνο πολιτικής προστασίας για επικοινωνία σε δήμο άνθρωπο που το μεσημέρι μόλις σχολάσει μετά δεν ξανασηκωθεί τηλ .Πήρε φωτιά στην μάντρα του Ρέντη αν θυμάστε πριν μερικά χρόνια που καιγόταν σχεδόν δύο μέρες και την δεύτερη περίμεναν περιφέρεια και δύο δήμους και τελικά πήγα μόνο εγώ και γαμηθηκα από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα μαζί με τους πυροσβέστες άφαντοι του δήμου Πειραιά του δήμου Ρέντη δεν ήξεραν και πατούσαν επάνω στη φωτιά και γάμησαν τα μηχανήματα δεν εμφανίστηκε κάνεις μόνο κανάλια και υπεύθυνοι και ενάς χειριστής για να μου πουν στο τέλος ευχαριστούμε αλλά δεν ασχολήθηκε κάνεις που είναι οι υπολοιποι που δεν φάνηκαν ποτέ για να σηκώσουμε 200 φορτηγά καμενα ανοίγοντας δρόμους για να γίνει πλήρη κατάσβεση που τελικά το έκανα μόνος όπως το έχω ξανακανει αλλού υπό τη συνεχή ρίψη νερού επάνω στο μηχάνημα από τα πυροσβεστικά μη πάρω φωτιά και εγώ.Δεν ασχολειται κανείς σοβαρά με τίποτε καταλάβετετο όλα είναι στον αυτόματο και δεν θα αλλάξει κάτι .Το μόνο που άλλαξε είναι ότι ανακάλυψαν το μήνυμα τρέξτε να σωθείτε για να μην τους χρεώνει κανείς ότι έχουμε νεκρούς .Στα μνημόνια αποφασίστηκε το μέλλον της Ελλάδας.
Εσείς τους πήρατε με τις τομάτες;Πάρτε τους με της ντομάτες. σας έχουν κάψει τόσες φορές ξυπνήστε ρεεεεεε
Στου κουφου την πορτα όσο θέλεις βροντα..Πάρτε τους με της ντομάτες. σας έχουν κάψει τόσες φορές ξυπνήστε ρεεεεεε
Έμας δοκίμασαν πρειν λίγα χρόνια να βάλουν ανεμογενητριες παραλιακά και δεν τους αφήσαμε ...αν τα καταφέρουν στο βουνό που κάηκαν πέρσι δεν νομίζω.... ο δήμαρχος και όλοι η κοινωνία εδώ είναι ενάντια σε κάθε μορφή ΑΠΕ...Εσείς τους πήρατε με τις τομάτες;