Πιθανότατα...θυμάμαι ότι έμοιαζε με diabolo pellet....
Λογικά καλά πρέπει να πηγαίνουν και από λειόκανο ... κέντρο πίεσης πίσω από κέντρο μάζας.Πιθανότατα...θυμάμαι ότι έμοιαζε με diabolo pellet....
https://www.shopbenelli.com/shotugn...Per_Page=16&Sort_By=disp_order&gauge=12 GaugeΑν μας επέτρεπαν τις ραβδωτες κανες στο 12αρι, και τα red dot , διοπτρες δίχως μεγέθυνση, δηλαδή μόνο 1x, όπως στις πυκνοκατοικημενες πολιτείες της Αμερικής, ( κάτι που δεν έχει σχέση με το τεράστιο άλμα που απαιτεί η νομιμοποίηση των ραβδωτων διαμετρηματων ,και νομίζω μπορούμε να το πετύχουμε αν γίνει σοβαρή και συλλογική προσπάθεια), αυτό θα μας προσέφερε ακρίβεια της τάξης 3 βολές σε ένα πακέτο τσιγάρα στα 80 μέτρα, τι λέτε, θα επέλεγε η πλειοψηφία τα μονοβολα ή όχι ;
Αμήν. Αν θέλεις πες μας τι ακούγεται;στο συγκεκριμένο θέμα μαθαίνω ότι κάτι κινείται.... υπομονή
Ν' αγοράσω αλεξίσφαιρο σώβρακο;στο συγκεκριμένο θέμα μαθαίνω ότι κάτι κινείται.... υπομονή
Περνα απ'τις συμβουλές ιδιογομωσης.Εχω σεντόνιΕίπα και γω ν' ανοίξω το χαζοκούτι μπας και με πάρει ο ύπνος και τι βλέπω; Έναν τσοπάνη της περήφανης Κρήτης να παένει να χαιρετάει τον τιβι-παρουσιαστή με το ραβδωτό κρεμασμένο στην πλάτη, έμοιαζε με Mauser 98k, ή με το Mannlicher του ελληνικού στρατού. Λές να τόχε από την μάχη του Μάλαμε;;
Και ο ΤV-ακος να λέει: να και ο ιδιοκτήτης της καλύβας με το κυνηγετικό του.
ΥΓ: η τηλεόρασή μου γενικά πιάνει μόνο 2 ή 3 κανάλια, π.χ. το κανάλι της Βουλής και ΕΡΤ3. Πρώτη φορά σήμερα λειτούργησε στον ΑΝΤ1 και είδα τα κοπέλια στην "αυτοψία".
Λες να βοηθήσει;Περνα απ'τις συμβουλές ιδιογομωσης.Εχω σεντόνι
Αν διαβάσεις όλες τις σελίδες,κάτι θα γίνει.Κι αν δε σε πάρει ο ύπνος,θα είσαι πλέον ιδιογομωτηςΛες να βοηθήσει;
Ίσως είναι η κάνη τροποποιημενη για 36αρι. ( απίθανο αλλά και πιθανό).Είπα και γω ν' ανοίξω το χαζοκούτι μπας και με πάρει ο ύπνος και τι βλέπω; Έναν τσοπάνη της περήφανης Κρήτης να παένει να χαιρετάει τον τιβι-παρουσιαστή με το ραβδωτό κρεμασμένο στην πλάτη, έμοιαζε με Mauser 98k, ή με το Mannlicher του ελληνικού στρατού. Λές να τόχε από την μάχη του Μάλαμε;;
Και ο ΤV-ακος να λέει: να και ο ιδιοκτήτης της καλύβας με το κυνηγετικό του.
ΥΓ: η τηλεόρασή μου γενικά πιάνει μόνο 2 ή 3 κανάλια, π.χ. το κανάλι της Βουλής και ΕΡΤ3. Πρώτη φορά σήμερα λειτούργησε στον ΑΝΤ1 και είδα τα κοπέλια στην "αυτοψία".
Μήπως το 500 είναι λιγο υπερβολή ?....Για τον elvas, που του αρέσουν τα ραβδωτα, Concari M98 magnum action, σε ,500 Jeffery. Τίποτε δεν είναι από κομμάτια συγκολλημενα μεταξύ τους, όλα από μασίφ μπάρες, τέτοια bolt action φτιάχνουν 5, 6 εταιρείες μόνο στον κόσμο.