Ραβδωτό στο εξωτερικό, λειόκαννο στην Ελλάδα, γιατί;

Νομίζω το θέμα είναι αν έχουμε την ΠΑΙΔΕΊΑ σαν λαός ώστε να μπορούμε να χειριστούμε ραβδωτο ΥΠΕΎΘΥΝΑ. Και πιο ειδικά οι κύριοι που βλέπουμε να κυνηγούν τριχωτο με 9 σφαίρες καραμπίνες πάνω σε δρόμους, θα χειριστούν το ραβδωτο με σύνεση;;;;; μπορει.
Θα αισθανεσαι ασφαλης αν στην απέναντη ραχουλα κάθεται ο Βαγγέλας μ ένα βαρύ οπλο;;; αν ναι μέσα και γω ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ.
ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΦΕΤΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΎΝΙΑ
Πριν χρόνια έφυγε μια βολίδα από μια σκοπευτική γραμμή ( λάθος όπλο σε λάθος σκοπευτική γραμμή από απειρία του σκοπευτή ) και βρέθηκε καρφωμένη σε απόσταση μεγαλύτερη του χιλιομέτρου στο ξύλινο κάγκελο μιας μονοκατοικίας . Η αστυνομία έβαλε λουκέτο στο σκοπευτήριο για μηνες και αξίωσε αλλαγές σε κάποια από τα πεδία του σκοπευτηρίου με επιπλέον υλικά που παγιδεύουν τις βολίδες και πάνελ για την περίπτωση λάθους στην βολή.

Πριν χρόνια έφυγε μια βολίδα από μια σκοπευτική γραμμή ( λάθος όπλο σε λάθος σκοπευτική γραμμή από απειρία του σκοπευτή ) και βρέθηκε καρφωμένη σε απόσταση μεγαλύτερη του χιλιομέτρου στο ξύλινο κάγκελο μιας μονοκατοικίας . Η αστυνομία έβαλε λουκέτο στο σκοπευτήριο για μηνες και αξίωσε αλλαγές σε κάποια από τα πεδία του σκοπευτηρίου με επιπλέον υλικά που παγιδεύουν τις βολίδες και πάνελ για την περίπτωση λάθους στην βολή.
Έγινε η ίδια δουλειά και στα άλλα σκοπευτηρια;;;;;;

Έγινε η ίδια δουλειά και στα άλλα σκοπευτηρια;;;;;;
Κάθε χρόνο υπάρχει έλεγχος σε όλα τα σκοπευτήρια από την αστυνομία και σε περίπτωση που κάτι δεν συνάδει με τους νόμους / κανόνες δίνετε ημερομηνία επανεξέτασης και διορθωτικών εργασιών , αν πάλι το κλαμπ δεν ακολουθήσει τις οδηγίες κλείνει .

Θα αισθανεσαι ασφαλης αν στην απέναντη ραχουλα κάθεται ο Βαγγέλας μ ένα βαρύ οπλο;;;
Απο τη στιγμη που ο Χ ,Ψ Βαγγελας εχει παει με την οικογενεια του διακοπες, πχ στον Ολυμπο και πινει την μπυριτσα του μεσα στην παρθενα φυση και πεταει το κουτακι απο την μπυρα και το αποτσιγαρο και φευγει , θεωρω οτι μεσα στο κεφαλι του εχει σκ@τ@, και οχι ραβδωτο δεν πρεπει να κραταει αλλα ουτε σφεντονα γιατι θα βγαλει το ματι κανενος αθωου.

Εγώ υπηρέτησα στην αεροπορία ,η μονάδα θα πήγαινε σε δύο μέρες για βολές μισοί -μισοι ,δεν ξύπνησα να πάω ούτε με έψαξε κανένας για ποια εκπαίδευση μιλάμε;Δεν φτάνει κάτι γουρουναδες που ρίχνουν μέσα από το αμάξι πρέπει να μπορούν να ρίχνουν και με ραβδωτό;
Αρα και το λειοκαννα που πήρες και δεν πέρασες από εκπαίδευση, κακώς το πήρες;

Νομίζω το θέμα είναι αν έχουμε την ΠΑΙΔΕΊΑ σαν λαός ώστε να μπορούμε να χειριστούμε ραβδωτο ΥΠΕΎΘΥΝΑ. Και πιο ειδικά οι κύριοι που βλέπουμε να κυνηγούν τριχωτο με 9 σφαίρες καραμπίνες πάνω σε δρόμους, θα χειριστούν το ραβδωτο με σύνεση;;;;; μπορει.
Θα αισθανεσαι ασφαλης αν στην απέναντη ραχουλα κάθεται ο Βαγγέλας μ ένα βαρύ οπλο;;; αν ναι μέσα και γω ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ.
ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΦΕΤΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΎΝΙΑ
Πόσο παιδεία έχουμε στην οδήγηση;
Πόσο ασφαλής πιστεύεις ότι είσαι από το μονοβολο στην απέναντι ραχουλα σήμερα;

Αρα και το λειοκαννα που πήρες και δεν πέρασες από εκπαίδευση, κακώς το πήρες;
Ένα είναι σίγουρο , όταν αγόρασα το πρώτο δεν είχα ξαναπιάσει κυνηγετικό όπλο και ολα έγιναν σύμφωνα με τον νόμο.Οποτε μην έχουμε αυταπάτες σχετικά με την εκπαίδευση ,ασφάλεια κλπ.

Μην συγκρίνουμε την βούρτσα με την … ( και ξέρουμε όλοι ποιος είναι ποιος) . Γνωρίζουμε όλοι ότι οι ΗΠΑ είναι κράτος .. όχι παραμάγαζο / προτεκτοράτο . Οταν σου αρέσει ( δεν πάει προσωπικά αυτό ) η νότιο-βαλκάνια λογική , άσε κάτω ρε μπάτσε το παιδί ,μαζί με πολλά κιλά αριστεριλας, με γιάφκες τρομοκρατών , με άναρχο κυνήγι όπου σε βγάλει η γύρα με ,με , με , τότε μιλαμε για εκρηκτικό μείγμα ! Τα «ΚΡΑΤΗ» δεν έχουν τέτοια γούστα . Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς .
Έχεις δίκιο σε όλα όσα λες, αλλά αναλογισου πόσα σχολεία έχουν αματοκυλιστει στην αμερικη. Τρομοκράτες, κατσαπλιαδες, Καραγκιόζηδες υπάρχουν παντού.

Ένα είναι σίγουρο , όταν αγόρασα το πρώτο δεν είχα ξαναπιάσει κυνηγετικό όπλο και ολα έγιναν σύμφωνα με τον νόμο.Οποτε μην έχουμε αυταπάτες σχετικά με την εκπαίδευση ,ασφάλεια κλπ.
Ο νομοθέτης φταίει όχι εσύ .

Έχεις δίκιο σε όλα όσα λες, αλλά αναλογισου πόσα σχολεία έχουν αματοκυλιστει στην αμερικη. Τρομοκράτες, κατσαπλιαδες, Καραγκιόζηδες υπάρχουν παντού.
Και στην Ελλάδα κάνει σεισμούς , δεν είδα τον κόσμο να εγκαταλείπει τις σεισμογενείς περιοχές . Πρόσεξε τώρα μια διαφορά , στο σχολείο στην Ελλάδα κάνουν εκπαιδευτικό μάθημα τι γίνεται εάν γίνει σεισμός , στην βόρεια Αμερική αντίστοιχα τα σχολεία κάνουν μάθημα τι γίνεται αν μπει κάποιος ένοπλος μέσα στο σχολείο. Σημεία των καιρών .

Εγώ υπηρέτησα στην αεροπορία ,η μονάδα θα πήγαινε σε δύο μέρες για βολές μισοί -μισοι ,δεν ξύπνησα να πάω ούτε με έψαξε κανένας για ποια εκπαίδευση μιλάμε;Δεν φτάνει κάτι γουρουναδες που ρίχνουν μέσα από το αμάξι πρέπει να μπορούν να ρίχνουν και με ραβδωτό;
Νομίζω ξέρω σε ποιά μονάδα υπηρέτησες...

"Εσύ @Benelli l.h. πόσες υπηρεσίες έκανες μες τον μήνα;"
"Μια....και...μια"
1733477404031.jpeg

Νομίζω ξέρω σε ποιά μονάδα υπηρέτησες...

"Εσύ @Benelli l.h. πόσες υπηρεσίες έκανες μες τον μήνα;"
"Μια....και...μια"
View attachment 94058
Χειρότερα ,ΘΑΑ1 στον Άγιο Ανδρέα δηλ. σύνορα.Κατω φυλαω τις βαρκες .big smile. 20241206_121321.jpg

Last edited:
Χειρότερα ,ΘΑΑ1 στον Άγιο Ανδρέα δηλ. σύνορα.Κατω φυλαω τις βαρκες .big smile. View attachment 94059
Εγω θα εριχνα 2-3 πεταχταρια στην αμμουδιά κ ανά διαστήματα θα τα πηγαινα να τα τσεκάρω.... 😂
Αυτός πίσω απο την σκοπιά την
παλευει καθόλου??? 😂

Εγω θα εριχνα 2-3 πεταχταρια στην αμμουδιά κ ανά διαστήματα θα τα πηγαινα να τα τσεκάρω.... 😂
Αυτός πίσω απο την σκοπιά την
παλευει καθόλου???
Αφήναμε ψαράδες να πλησιαζουν σε κάτι βράχια και μας έδιναν κανένα χταπόδι.

Back