D
dionisis
Εδω βγηκε προχθες στον Χατζηνικολαου ο Κοτσουμπας και εξυμνουσε τον μεγαλυτερο σφαγεα της ανθρωποτητας και δεν τον αρχισατε στα γιαουρτια
Μην λες μεγάλες κουβέντες γιατί θα αναζητηθούν πολλοί τυχάρπαστοι, στερημένοι και ψικροτσούτσουνοι για να γίνει κυβέρνηση τώρα με την "απλή" αναλογική ...Ζούμε την εποχή των ψεκασμένων, των φαντασμένων, των κομπλεξικών και μικροτσούτσουνων......
Ο καθε τυχάρπαστος, στερημένος από κοινωνική αναγνωρισημότητα όντας εγκλωβισμένος στο 3-6%, αποζητά τα 5 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν
Βοήθειά μας
Χθες κουτούλαγα από την νύστα και το άφησα στην μεση.Κλείνω με αυτό μιας και βγήκαμε αρκετά εκτός θέματος , αλλα αυτές οι κουβέντες τα έχουν αυτά.Το "ρόζ γυαλια" γυαλιά Διονύση δεν το είπα υποτιμητικά για το πρόσωπό σου αλλά έχει να κάνει με την αντικειμενική σου συμπάθεια για τον συρίζα τον οποιο υπερασπιζεσαι συνεχως και καλά κανεις!Δεν το κατηγορώ..και εγω υποστηρίζω το κκε,ε και;καθαρες κουβέντες!
Χρήστο, το απόγευμα μην ξεχάσεις να περάσεις από το μαντρί για να λάβεις την καθημερινή σου κατήχηση...Επίσης ώρες ώρες απορώ μηπως είσαι εκπρόσωπος τύπου του Συριζα οταν λες οτί "τα παραμυθια του σύριζα δεν έβλαψαν επί της ουσίας"..Ναι λες και δεν ακούσαμε ή δεν είδαμε ή ξεχάσαμε τις αυξήσεις τιμων τον τελευταίο μήνα!Δεν είναι η ουσία αυτό;Αν δεν μπορούμε να δούμε ούτε αυτό που βγάζει μάτια μάλλον θα φταίει που είναι ψηλό το μαντρί..
Εκεί να ρίξεις την τελευταία φτυαριά εσυ..Κουραστηκα!!.....και ως συνηθως πάντα θα κλεισουν αυτες οι κουβεντες με δρακους και θιγμενους τους συντροφους
Οχι βρε Χρηστο δεν εχω κατι μαζι σου , δεν σας κυνηγαει κανεις , κουβέντα κάνουμε.
Τα μηνυματα πολλες φορες τα τροποποιω γιατι γραφω απο κινητο και δεν εχω ολοκληρωμένη αποψη της προτασης η οποια πολλες φορες εχει συντακτικα λαθη που τα βλεπω εκ των υστερων.
Αυτό στο οποίο σου απαντησε ο Γιωργος παραπάνω έκανε φτερά και δεν ήταν συντακτικό το πρόβλημα όπως φαίνεται...Ψυχραιμία χρειάζεται γιατί κουβέντα κάναμε,δεν σου κηρυξε κανένας τον πόλεμο!Αυτά είναι ...... ωραίος !
Χαίρομαι τουλάχιστον που σε κάνουμε και γελας..εγω και ολα τα υπόλοιπα εγώ μου!!Ψυχραιμία..Χρήστο ψάξε λίγο θα βρεις κάνα λάθος σημείο στίξης να μου το επισημάνεις με κόκκινα.
Πλάκα έχετε ρε μάγκες![]()
.... αυτό ακριβώςΜην υποτιμάς την νοημοσύνη μου Διονύση.
![]()
όσο είμαστε σπασμένοι σε ροζ, κόκκινα, κίτρινα, πράσινα και μπλε καφενεία δεν πρόκειται να πάμε μπροστά
Με το να τσακωνόμαστε για αυτούς (χωρίς αυτούς), ενώ από πίσω τρώνε όλοι μαζί από το ίδιο τσουκάλι, πετυχαίνουμε το σκοπό τους.
Διαίρει και βασίλευε.
Αν και δεν ανακατεύτηκα στην συζήτηση δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αναφορά στο πρόσωπό μου; Και γιατί μπορεί; Δεν νομίζω οτι χωράει κάπου αμφιβολίαΤο να θεωρείς τον εαυτό σου πιο έξυπνο από τον άλλον, δεν είναι κακό, μπορεί να είναι και έτσι