Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μετά τη χθεσινή χιονόπτωση, το πρωί με -4 όλα ήταν παγωμένα. Διάνυσα 60 χλμ σε 2 κεντρικότατες επαρχιακές οδούς. Είναι απερίγραπτο το πως ήταν η κατάσταση στους δρόμους το πρωί. Κυριολεκτικά παγοδρόμιο. Παντελής έλλειψη του κρατικού μηχανισμού. Όλοι η οδηγοί στο έλεος του Θεού... Βάζω μερικές φωτό που είναι από την επιστροφή μου ώρα 11:30 το πρωί. Φανταστείτε πως ήταν στις 7:30 που ο κόσμος ήθελε να πάει στις δουλειές του... Τελικά πιστεύω πως οι Έλληνες οδηγοί ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια (πάντα εξαιρούνται οι βλάκες) που την οδηγούν κάτω από τις συνθήκες που επικρατούν στους ελληνικούς δρόμους...

screenshot

Last edited:
http://newsone.gr/ellada/684163-chairetismata-sten-ephoria-kai-ta-lephta-ste-boylgaria
αυτοι ειναι οι αριστεροι με δεξιες τσεπες...ο συγκεκριμενος το παιζει κ επαναστατης

Το μεμπτό που είναι Δημήτρη; Τι από τα παραπάνω τον καθιστά ανάξιο Αριστερό ή επαναστάτη;
Έχει ακριβό εισιτήριο στις συναυλίες του;
Ζητάει πολλά από τους δήμους;
Δεν πληρώνει το προσωπικό του;
Δεν ασφαλίζει το προσωπικό του;
Δεν τους συμπεριφέρεται σωστά;
Τους μειώνει τις αποδοχές στο όνομα της κρίσης;

Με γεια του και χαρά του που έχει ανοίξει εταιρικό στην Βουλγαρία. Μήπως ζούμε σε κάποιο Αριστερό οικονομικό μοντέλο και αυτός το πρόδωσε; Για ποιον ακριβός λόγο έχει δεξιά τσέπη;

Άκου λοιπόν φίλε μου ο Βασίλης τόσα χρόνια "εφτυνε" την ννδπασοκο εξουσία Ναι?Τώρα που είναι ο Τσίπρας και τον στηρίζει έπρεπε να φορολογηθεί εδώ. αυτο που εκανε ηταν νομιμο αλλα οχι ηθικο

• Like
Reactions: DrV
Καταρχήν, πότε ο Παπακωνσταντίνου στήριξε τον Τσίπρα; Εγώ τον ήξερα ανέκαθεν φίλο του ΚΚΕ.

αυτο που εκανε ηταν νομιμο αλλα οχι ηθικο

Η αναφορά σε ηθική και Τσίπρα, μάλλον σε ανέκδοτο με τον Τοτο παραπέμπει ...

http://newsone.gr/ellada/684163-chairetismata-sten-ephoria-kai-ta-lephta-ste-boylgaria αυτοι ειναι οι αριστεροι με δεξιες τσεπες...ο συγκεκριμενος το παιζει κ επαναστατης
Τζιμη το γελοιο της υποθεσης ξερεις ποιο ειναι ?
Οτι συμφωνα με μετρησεις που εχουν γινει αλλα και απο ρεπορταζ
Ο Δημος της Ξανθης ειναι στο κοκκινο απο πλευρας ανεργιας και ο ανωτερος μισθος του εργατη κυμαινεται γυρω στα 800 ευρω ανευ ρεπο και ενσημων τις περισσοτερες φορες
Πως γινεται εσυ ρε φιλε που γνωριζεις αυτην την κατασταση και τον οικονομικο μεσαιωνα που ζουν αυτοι οι ανθρωποι
να αποδεχεσαι την αμοιβη των 16.500 ευρω για μια βραδια τραγουδωντας για ολους αυτους τους αδικημενους και ανεργους που δεν εχουν στο ηλιο μοιρα ταχα οτι εισαι στο πλευρο τους ?
Γιατι δεν κανεις μια συναυλια δωρεαν η εστω τα κερδη της συναυλιας αυτης να τα μοιρασεις σε αστεγους-ανεργους συμπολιτες σου ?
Εχει καμια σχεση ολη αυτη η οικονομα με την αριστερα που υποστηριζεις ?

Πολλοί έχουν μιλήσει για την Αριστερά όταν "πεινούσαν" και μόλις ήρθε η σειρά τους για τη γυάλα με το μέλι, βούτηξαν μέχρι το λαιμό....
Άλλοι πχ μας στέλναν για καταλήψεις και τα παιδιά τους τα έστελναν στο Κολλέγιο Αθηνών...
Μας έβαζαν να κλείνουμε δρόμους και ποτάμια και οι ίδιοι ήταν ιδιοκτήτες κάμπων !!!
Μπορώ να γράφω ώρες για αντίστοιχα παραδείγματα....
Είμαι θυμωμένος με τα παραμύθια που μου έχουν σερβίρει και τα έφαγα ..... Υπάρχουν εκπληκτικές πληροφορίες για τον βίο και τη πολιτεία ΟΛΩΝ των κομμάτων, από το τέλος του Β' παγκ πολέμου και μετά ! Δεν επιτρέπεται να εθελοτυφλούμε και να κάνουμε οτι κάποια πράγματα δεν έχουν συμβεί !

Εχει καμια σχεση ολη αυτη η οικονομα με την αριστερα που υποστηριζεις ?
Κώστα αυτό φυσικά είναι το παλαιότερο των επιχειρημάτων της άλλης πλευράς ;)
Έλα όμως που τεχνηέντως, γιατί δεν νομίζω να οφείλεται σε αφέλεια, αναπαράγονται αυτά τα ερωτήματα. Μάλλον ο Παπακωνσταντίνου όντας αριστερός, κάποιος σας είπε ότι τρέφεται με βολβούς και πληρώνει τα συνεργεία του με αέρα κοπανιστό. Το ρεπορτάζ φυσικά δεν αναφέρει πόσα από αυτά τα λεφτά κατέληξαν στην τσέπη του και πόσα πήγαν σε τεχνικούς, ηχολήπτες, μουσικούς, ξενοδοχεία, έξοδα μεταφοράς, φορτηγά, επινοικίαση stages κτλ, κτλ, κτλ
Μάλλον ο Παπακωνσταντίνου σαν αριστερός θα έπρεπε όλα αυτά να τα πληρώσει από την τσέπη του... :)

Υπάρχουν εκπληκτικές πληροφορίες για τον βίο και τη πολιτεία ΟΛΩΝ των κομμάτων, από το τέλος του Β' παγκ πολέμου και μετά !
Μιλάς για κόμματα και όχι για κυβερνώντες; Γιατί άραγε τα βάζεις με κόμματα που δεν βρέθηκαν σε κυβερνητικούς συσχετισμούς; Μήπως νιώθεις καλύτερα βάζοντας τους όλους, χωρίς να έχει αποδειχθεί, στο ίδιο τσουβάλι;

Μήπως τα βάζω (και) με κόμματα που είχαν την ευκαιρία να κυβερνήσουν αλλά με αστείες δικαιολογίες, δεν έπιασαν τη καυτή πατάτα ;;;;
Πάντα βολεύει να κριτικάρεις άμα είσαι στην απ´ έξω...εκ πεποιθήσεως

Φοβερό παράδειγμα πως όλα στις μέρες μας γίνονται ένας αχταρμάς και το μόνο που κάνουν είναι να ενδυναμώνουν την ακροδεξιά.... .xm.

Ο Παπ έκανε μια συναυλία στην Ξάνθη και πληρώθηκε η εταιρία του από τον Δήμο 16.000€
Ο Παπ είναι αριστερός άρα φίλος του Τσίπρα.
Οι αριστεροί έχουν δεξιές τσέπες γιατί ο τραγουδιστής έχει ανοίξει βιβλία στην Βουλγαρία.
Η αριστερά του Τσίπρα είναι όλη η αριστερά που μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο βούταγε στο μέλι μέχρι το λαιμό.
Ο τραγουδιστής δεν συμβαδίζει με την Αριστερά που πιστεύει, σε ένα άκρος καπιταλιστικό σύστημα.
Είμαι θυμωμένος με τα ψέματα ....
Συμπέρασμα .... 3 λαλούν και 2 χορεύουν .badboys. .llk. .... θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή να τους δείξω εγώ ή θα κάνω αποχή για να ψηφίσουν οι άλλοι... .sarcastic.. Άντε καληνύχτα .sleepy.

Μήπως τα βάζω (και) με κόμματα που είχαν την ευκαιρία να κυβερνήσουν αλλά με αστείες δικαιολογίες, δεν έπιασαν τη καυτή πατάτα ;;;;
Πάντα βολεύει να κριτικάρεις άμα είσαι στην απ´ έξω...εκ πεποιθήσεως

Ο οπαδός της Ευρώπης, δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον εχθρό της Ευρώπης και το ανάποδο. Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές αυτά Βασίλη αλλά ... όποιος δεν θέλει να ζυμώσει ... δέκα μέρες κοσκινίζει !

Γιωργο δεν ειπε κανενας να τα πληρωσει απο την τσεπη του
Απλα το ρεπορταζ αναφερει για την αμοιβη του καλλιτεχνη που καταβληθηκε στον δικο του λογαριασμο και οχι γενικα και στην ομαδα που τον ακολουθει
Αλλωστε δεν σου φαινεται λιγο περιεργο ολο αυτο ?
Δηλαδη πηρε 16.500 και τα εστειλε στην Βουλγαρια για να μην φορολογηθουν και ολοι οι αλλοι που τον περιβαλουν ?

Δεν είναι ο τόπος/χρόνος για ευρύτερη ανάλυση...η ιστορική μνήμη είναι νωπή κι ας έχουν περάσει 70+ χρόνια γεγονότων.
Ευτυχώς υπάρχουν ανεξάρτητες πηγές και μας ανοίγουν τα μάτια χωρίς να περιμένουμε να καταπιούμε αμάσητη, τη μοναδική αλήθεια του κάθε στρούχτωρα !

Η αρχική κουβέντα ήταν στο πόσο σταθερός μπορεί να είναι κάποιος στις αρχές του, όταν μάλιστα τις έχει υποστηρίξει δημόσια....εγώ λέω ότι όσοι το πράττουν είναι υπερβολικά λίγοι...

Απλα το ρεπορταζ αναφερει για την αμοιβη του καλλιτεχνη που καταβληθηκε στον δικο του λογαριασμο και οχι γενικα και στην ομαδα που τον ακολουθει
Ο Παπ από ότι φαίνεται έχει ανοίξει εταιρικό στην Βουλγαρία, όπως και η κουτσή Μαρία. Λογικό είναι αφού το εταιρικό είναι στο όνομα του, στο όνομα του να μπαίνουν και τα λεφτά. Τώρα ποιος πλήρωσε τους εργάτες και αν πληρώθηκαν από αυτά τα 16 χιλιάρικα ή όχι, δεν το ξέρω. Μετά πάμε σε άλλο θέμα που αφορά τις αποδοχές των καλλιτεχνών. Όσο για το ρεπορτάζ από ότι βλέπω το έχει κάνει το Εθνος ... οπότε κράτα μικρό καλάθι.

Ο Παπ από ότι φαίνεται έχει ανοίξει εταιρικό στην Βουλγαρία, όπως και η κουτσή Μαρία. Λογικό είναι αφού το εταιρικό είναι στο όνομα του, στο όνομα του να μπαίνουν και τα λεφτά. Τώρα ποιος πλήρωσε τους εργάτες και αν πληρώθηκαν από αυτά τα 16 χιλιάρικα ή όχι, δεν το ξέρω. Μετά πάμε σε άλλο θέμα που αφορά τις αποδοχές των καλλιτεχνών. Όσο για το ρεπορτάζ από ότι βλέπω το έχει κάνει το Εθνος ... οπότε κράτα μικρό καλάθι.
Παντως να προσθεσω και κατι που το ξερω απο πρωτο χερι γιατι ο Παπ ειναι κοντοχωριανος μου
Ειχε βοηθησει ενα κοριτσακι απο την Μεγαλοπολη που ειχε πεσει μεσα στο τζακι και καηκε ολο του το σωμα
Εκανε ολα τα εξοδα που χρειαστηκαν για να μεταβει το παιδι στο εξωτερικο νοσοκομειο-πλαστικες -θεραπειες -ξενοδοχεια των γονιων κτλ
Εκει του βγαζω το καπελο

Ε ναι μωρέ τώρα, βρήκαμε άνθρωπο να ασχοληθούμε και να κατηγορήσουμε για ανήθικο. Υπάρχουν τόσοι καραγκιόζηδες στον χώρο, τον Παπακωνσταντίνου βρήκαμε;

Status
Not open for further replies.
Back