Χαμηλών τόνων επιχειρηματίας , χωρίς πρωτοσέλιδα στα μπουζούκια , χωρίς υπερβολές και επιδείξεις πλούτου.http://news247.gr/eidiseis/oikonomi...s-3-ekat-eyrw-stoys-ergazomenoys.3841831.html
Ο μοναδικός... κοβει τις δικαιολογιες για ολους τους υπολοιπους..
Μεγαλυτερη κομπινα απο την γεφυρα του Αντιριου δεν υπαρχειΑποκλείστηκαν στις Ράχες Φθιώτιδας οδηγοί από την χιονόπτωση και όλοι οι κρατικοί υπάλληλοι κατηγόρησαν την εταιρία συντήρησης της Εθνικής οδού για ανεπάρκεια. Όταν βρε πούστηδες αναθέτατε στο όνομα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας τα έργα στον συγκεκριμένο ανεπαρκή εργολάβο και σε κάθε ανεπαρκή, εκ των υστέρων εργολάβο, γιατί δεν ελέγξατε πρώτα την επάρκεια ή την ανεπάρκεια του;
Γιατί δεν τον βάλατε να τρέξει μια παρόμοια άσκηση σε ανάλογες συνθήκες για να δείτε αν πληρεί τις προϋποθέσεις; Μήπως απλά στον διαγωνισμό έκανε την χαμηλότερη προσφορά και μήπως απλά έδωσε το μεγαλύτερο δωράκι; Λέω μήπως;
Εργολάβοι, αναθέτες και ανάδοχοι, όλα βρωμάνε και ζέχνουν ...
Ε δεν πήγαινες απο Ναύπακτο να περάσεις και απο Αράχωβα παρα διάλεξες τη μίζερη Κορίνθου Πατρών.Μεγαλυτερη κομπινα απο την γεφυρα του Αντιριου δεν υπαρχει
Περασα προχθες ερχομενος απο τα Ιωαννινα και πληρωσα 13.20 ευρω
Ποιος ο λογος ?
Τι μου προσφερουν ?
Την θεα την θαλασσα ?
Εχω διανυσει εναν κολοδρομο μεσα στην λακουβα και στην γλιτσα της ασφαλτου για 2 ωρες απο τα Ιωαννινα και με αναγκαζεις να σου πληρωσω 13.20 για να με ξαναβαλεις σε μια καρμανιολα μεχρι την Κορινθο που μεσολαβουν και αλλα διοδια ?
Το ιδιο και στην αντιθετη κατευθυνση προς Ιωαννινα
Εχουν περασει πανω απο 10 χρονια η εταιρεια που ανελαβε το εργο δεν εχει κανει αποσβεση ?
Γυρνώντας απο Θήβα το απόγευμα, αλατίζανε τον ήδη αλατισμένο και ΣΤΕΓΝΟ δρόμο. Οτι ναναι.
Αραχωβα τετοια εποχη ?Ε δεν πήγαινες απο Ναύπακτο να περάσεις και απο Αράχωβα παρα διάλεξες τη μίζερη Κορίνθου Πατρών.
Γυρνώντας απο Θήβα το απόγευμα, αλατίζανε τον ήδη αλατισμένο και ΣΤΕΓΝΟ δρόμο. Οτι ναναι.
Ας την Αραχωβα Χρυσόστομε δεν ειναι για τις γευσεις μαςΝαι, και πας στην ταβέρνα της Παναγιώτας που ειναι πολυ χαι και της δίνεις κανα δυο μπεκάτσες να στις φτιάξει γκουρμε. Τρομάζουν όλοι οι χαι πελάτες απο τον άξεστο κυνηγό, φεύγουν και έτσι έχεις το μαγαζί για πάρτη σου πριβε.
Μεγαλυτερη κομπινα απο την γεφυρα του Αντιριου δεν υπαρχει
Περασα προχθες ερχομενος απο τα Ιωαννινα και πληρωσα 13.20 ευρω
Ποιος ο λογος ?
Τι μου προσφερουν ?
Την θεα την θαλασσα ?
Εχω διανυσει εναν κολοδρομο μεσα στην λακουβα και στην γλιτσα της ασφαλτου για 2 ωρες απο τα Ιωαννινα και με αναγκαζεις να σου πληρωσω 13.20 για να με ξαναβαλεις σε μια καρμανιολα μεχρι την Κορινθο που μεσολαβουν και αλλα διοδια ?
Το ιδιο και στην αντιθετη κατευθυνση προς Ιωαννινα
Εχουν περασει πανω απο 10 χρονια η εταιρεια που ανελαβε το εργο δεν εχει κανει αποσβεση ?
Ήθελα να σας το πω πριν λίγες ημέρες αλλά το ξέχασα. Ξεκίνησαν να πληρώνονται οι αποζημιώσεις της ΑΣΠΙΣ....
Το χαρτοφυλάκιο της το εξαγόρασε η προηγούμενη εταιρεία που δούλευα και μάλιστα εγώ ήμουν αυτός που έτρεξε το project αυτό. Ξέρω ότι σε πολλούς πελάτες είχαμε κάνει μεγάλες εκπτώσεις στο πρώτο τους συμβόλαιο ώστε να μην έχουν σχεδόν καμία επιβάρυνση. Μιλάω μόνο για τα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου! Εκεί φυσικά οι ασφαλσιμένοι έτσι και αλλιώς δεν έχουν μεγάλο πρόβλημα γιατί είναι καλυμμένοι από το επικουρικό ταμείο. Για τους λοιπούς κλάδους δεν έχω ιδέα δυστυχώς!Βασίλη μήπως ξέρεις κάτι για την "ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ";
Το χαρτοφυλάκιο της το εξαγόρασε η προηγούμενη εταιρεία που δούλευα και μάλιστα εγώ ήμουν αυτός που έτρεξε το project αυτό. Ξέρω ότι σε πολλούς πελάτες είχαμε κάνει μεγάλες εκπτώσεις στο πρώτο τους συμβόλαιο ώστε να μην έχουν σχεδόν καμία επιβάρυνση. Μιλάω μόνο για τα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου! Εκεί φυσικά οι ασφαλσιμένοι έτσι και αλλιώς δεν έχουν μεγάλο πρόβλημα γιατί είναι καλυμμένοι από το επικουρικό ταμείο. Για τους λοιπούς κλάδους δεν έχω ιδέα δυστυχώς!
Δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση! Θα τα πάρετε τα χρήματα...απλά δεν ξέρει κανείς πότε!Εγώ είχα ασφαλισμένα 2 αυτοκίνητα συν του πατέρα μου και μας είπε ο σφαλιστής τότε ότι θα μας αποζημιώσουν για τα μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα μόλις γίνει η εκκαθάριση αλλά μέχρι τώρα πάπαλα...