Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολύ μεγάλο θέμα και αυτό...Νομίζω πως όλοι(όσοι δεν ειναι ρατσιστές τουλάχιστον και μισάνθρωποι) συμφωνούμε στο ότι οι ομοφυλόφιλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν οτι θέλουν στο κρεβάτι τους.
Ναι και αυτό είναι αρκετά ανοιχτόμυαλο για την κοινωνία μας και θα εξηγήσω το γιατί!
Το να μπορεί να υιοθετεί ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων ένα παιδί είναι ένα άλλο θέμα.Καταρχάς όπως αναφέρθηκε δεν υπάρχει μια σοβαρή επιστημονική μελέτη για το αν θα μπορούσε να μεγαλώσει σωστά ενα παιδι με 2 μπαμπάδες ή 2 μαμάδες.Οπότε μόνο απόψεις από εκεί και πέρα,να έχουμε να λέμε και κουβέντα να γίνεται..
Τώρα να εξηγήσω γιατί μας θεωρώ ήδη αρκετά ανοιχτόμυαλους...Υπαρχει κάπου κάποια επίσημη αναγνωρισμένη επιστημονική μελέτη για το αν η ομοφυλοφιλία είναι θέμα γονιδίων(έκτος αν μου διαφεύγει);;;

Σίγουρα έχουν δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν στην προσωπική τους ζωή. Αν θέλουν ας υπογράψουν και σύμφωνα συμβίωσης. Αλλά μέχρι εδώ για μένα. Το κάτι επιπλέον (για υιοθεσίες κ.τ.λ.) όσο "ανοιχτόμυαλα" και "προοδευτικά" προσπάθησα να το δω, να πω την αλήθεια δεν μου βγήκε ρε παιδιά για πολλούς και διάφορους λόγους...

στην μοντερνα και προοδευτικη γερμανια που κυβερναει την ευρωπη και μας επιβαλει διαφορα αυτη τη στιγμη υπαρχουν νομιμοι οικοι ανοχης για να μην πω τιποτα χειροτερο με ζωα και ειδικοτερα σκυλους.μετα το συμφωνο αυτο ποιος μου λεει οτι δεν θα γινει κι εδω.
Αυτο ακριβως εννοούσα στο παραπάνω μυνημα περί Ολλανδίας..
Τώρα θα μου πείτε μα δεν θα γίνει εδώ πέρα οτι κ σε ολλανδια..Ναι αλλα απο αυτούς που εχει μεσα η βουλή πολλά να περιμένει κανείς. .

Σίγουρα έχουν δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν στην προσωπική τους ζωή. Αν θέλουν ας υπογράψουν και σύμφωνα συμβίωσης. Αλλά μέχρι εδώ για μένα. Το κάτι επιπλέον (για υιοθεσίες κ.τ.λ.) όσο "ανοιχτόμυαλα" και "προοδευτικά" προσπάθησα να το δω, να πω την αλήθεια δεν μου βγήκε ρε παιδιά για πολλούς και διάφορους λόγους...
Εκει ακριβως θελω να καταλήξω.Αυτη ειναι ουσία.Σωστός Χρήστο.
Τώρα τι κάνει στο κρεβάτι του καποιος δεν με αφορά..όπως την βρίσκει κανείς. .

Last edited:
Το τι κανουν στο κρεβατι τους ειναι κατι που ισχυει εδω και χρονια. Το να εχουν τα ιδια δικαιωματα οπως και τα υπολοιπα παντρεμενα ζευγαρια, αυτο παλευουν (νομιζω δηλαδη) Μεχρι εκει με βρισκουν συμφωνο. Τα καραγκιοζιλικια με αηδιαζουν, απο οποιουσδηποτε ομως, και οι θεουσοι να βγουν να διαδηλωσουν ή οι φυσιολογικοι να κανουν τις ιδιες προκλησεις, επισης με βρισκει να διαφωνω. Το να παμε ομως τη κουβεντα στα παραπανω, οτι μετα ερχονται τα ζωα, τα φυτα, οι μονοκυτταροι οργανισμοι, ε οσο ναναι ειναι εκτος τοπου και χρονου.

Τα καραγκιοζιλικια με αηδιαζουν, απο οποιουσδηποτε ομως, και οι θεουσοι να βγουν να διαδηλωσουν ή οι φυσιολογικοι να κανουν τις ιδιες προκλησεις, επισης με βρισκει να διαφωνω
Πολύ σωστά!!!!
Όπως καυτηριάζουμε κάποιους σαχλαμάρες ομοφυλόφιλους που χαριεντίζονται δημόσια έτσι θα έπρεπε να καυτηριάζουμε τους σκοταδιστές ρασοφόρους που σπέρνουν το μίσος βάζοντας τις καμπάνες να χτυπούν πένθιμα και αναφέρονται στους ομοφυλόφιλους συνανθρώπους τους σαν αποβράσματα της κοινωνίας , σαν ελαττωματίες εξευτελισμένους ανθρώπους του σκότους , σαν εκτρώματα της φύσης , προτρέποντας το ποίμνιο τους να τους διαπομπεύει και να τους φτύνει όποτε τους συναντά.
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ανάμεσα στους τσαρλατάνους Βαλιανάτο και Αμβρόσιο , ο δεύτερος είναι μακράν πιο επικίνδυνος

καλησπερα πολύ ωραία ρε παιδιά τέλεια θα έλεγα αναπτύχθηκε το θέμα οπότε δεν έχω κι εγώ να πω περισσότερα
ναι δικαίωμα τους να ζουν όπως θέλουν και να κάνουν ότι θέλουν και όπως το θέλουν ας μην το κάνουν όπως πρέπει αλλά εκεί που πρέπει ;)
ναι δεκτοί μέσα στην κοινωνία είναι και καθημερινά υπάρχει επαγγελματική η κοινωνική επαφή να με πείθουν όμως και για τα δύο και μόνο γι αυτά
ναι το ίδιο αισθάνομαι όταν βλέπω τον Βαλλιανάτο η την Τζούλια
όχι στις υιοθεσίες......θέλει πολύ πολύ πολύ πολύ ψάξιμο
όσο για την ερώτηση μου....ευχαριστώ τον Θεό την φύση εμενα την γυναίκα μου η όλους μαζί;;;;; πραγματικά δεν ξέρω απλά λέω ευχαριστώ που δεν μου έτυχε και μιλάω εκ του ασφαλούς......γιατί αν λέω αν μου είχε συμβεί είναι ένα μέσα απ αυτά που έχω συζητήσει με τον εαυτό μου τα είπα στην γυναίκα μου όταν δώσαμε τα χέρια....και σίγουρα δεν θα ήμουν εδώ που είμαι
όσο κι αν φαίνεται εγωιστικό πάλεψα παλεύω και θα παλευω γι αυτό που λέγεται οικογένεια και την θέλω όπως την ονειρεύτηκα......συμβιβασμούς δεν κάνω
δεν μπορώ ρε μάγκες κάποια στιγμή να γράψω<<πάω στον γιό μου γιατί γιορτάζει ο γαμπρός μου>>;) τι θα μου ευχόσασταν ρε μάγκες;;;;;

καλησπερα πολύ ωραία ρε παιδιά τέλεια θα έλεγα αναπτύχθηκε το θέμα οπότε δεν έχω κι εγώ να πω περισσότερα
ναι δικαίωμα τους να ζουν όπως θέλουν και να κάνουν ότι θέλουν και όπως το θέλουν ας μην το κάνουν όπως πρέπει αλλά εκεί που πρέπει ;)
ναι δεκτοί μέσα στην κοινωνία είναι και καθημερινά υπάρχει επαγγελματική η κοινωνική επαφή να με πείθουν όμως και για τα δύο και μόνο γι αυτά
όσο για την ερώτηση μου....ευχαριστώ τον Θεό την φύση εμενα την γυναίκα μου η όλους μαζί;;;;; πραγματικά δεν ξέρω απλά λέω ευχαριστώ που δεν μου έτυχε και μιλάω εκ του ασφαλούς......γιατί αν λέω αν μου είχε συμβεί είναι ένα μέσα απ αυτά που έχω συζητήσει με τον εαυτό μου τα είπα στην γυναίκα μου όταν δώσαμε τα χέρια....και σίγουρα δεν θα ήμουν εδώ που είμαι
όσο κι αν φαίνεται εγωιστικό πάλεψα παλεύω και θα παλευω γι αυτό που λέγεται οικογένεια και την θέλω όπως την ονειρεύτηκα......συμβιβασμούς δεν κάνω
δεν μπορώ ρε μάγκες κάποια στιγμή να γράψω<<πάω στον γιό μου γιατί γιορτάζει ο γαμπρός μου>>;) τι θα μου ευχόσασταν ρε μάγκες;;;;;
μπραβο παιδια για το επιπεδο της κουβεντας ...πολυ ωραιες τοποθετησεις των συναδελφων.congrats.

Μάκη πιστεύω κανείς μας δεν μπορεί ούτε καν να το διανοηθεί .
Απλά οφείλουμε να σεβαστούμε αυτούς που μπορούν!!!!

αυτο ακριβως εγραψα παραπανω ρε μακη.αν μου φερει ο γιος μου τον φιλο του κι ελπιζω πως δεν θα γινει κι εννοειται οτι θα φροντισω κι εγω μαζι με τη γυναικα μου γι αυτο τι θα λεω καλως το νυφη μου?????

Αθελα σου θιγεις αυτο ακριβως που λεω παραπανω. Δεν ειναι εγωιστικο οτι θες την οικογενεια ετσι οπως την ονειρευτηκες, το αντιθετο. Αν ομως μεσα στην Χ οικογενεια που ονειρευτηκε καποιος, τα ονειρα ενος μελους ειναι διαφορετικα απο των γονιων του; Δε μιλαω απαραιτητα για σεξουαλικες προτιμησεις, αλλα γενικοτερα. Αναρωτηθηκαμε ποτε αν η Ελληνικη (και η Ιταλικη εδω που τα λεμε) οικογενεια, αφηνει χωρο στα μελη της να αναπνευσουν; Προσωπικα παντως και παλι εντελως ακαδημαικα, θα προτιμουσα το παιδι μου να ηταν χρησιμο μελος στη κοινωνια και ας ηταν gay απο το να ειναι βαρος ή αποβρασμα και να φερνε καθε μερα και αλλη γκομενα. Πιο λαικα θα προτιμουσα το "πουστης" στο σωμα, απο το "πουστης" στην ψυχη. Αλλα λεω ξανα, μιλαω εκ του ασφαλους, ισως και γω να ειχα ακριβως τις ιδιες αποψεις με τις δικες σας.

Η παρακάτω άποψη είναι προσωπική και χωρίς καμία διάθεση αντιπαραθέσεων ή συμφωνίας. Μία από τις πιο σοφές κουβέντες σήμα κατατεθέν της Ελλάδας, χθες καταλύθηκε οριστικά. Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Για την πατρίδα φρόντισαν οι πολιτικοί, με την απόλυτη συνευθύνη μας ως ψηφοφόροι, τρομάρα μας. Για τη θρησκεία, με την ατομική πάντα έννοια στην ψυχή του καθενός από μας, φρόντισαν ο εκμοντερνισμός, ο εκμηδενισμός των πάντων και φυσικά το άλλοθι που δίνουν οι ρασοφόροι επαγγελματίες. Για την οικογένεια που προσωπικά την θεωρώ το Α και το Ω στην κοινωνική συνοχή και συνέχεια, φροντίσαμε όλοι. Δουλεύοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ για να έχουμε περισσότερα άχρηστα υλικά αγαθά, παρκάροντας τα παιδιά μας σε παππούδες, τηλεοράσεις και tablets μην ξοδεύοντας χρόνο μαζί τους, αφήνοντάς τα να κάνουν όποια μαλακία μπορεί να βλέπουν στον περίγυρό τους, για να μην αισθανθούν άβολα. Όμως βλέποντας τον βαλιανάτο να πανηγυρίζει χθες το βράδυ, μέσα στο μπουρδέλο που λέγεται βουλή των ελλήνων, βεβαιώθηκα πως αυτή η χώρα και το μέλλον της απλά δεν υφίσταται. Για να προλάβω τους προοδευτικούς και ανοιχτόμυαλους και χωρίς διάθεση διαξιφισμών, θα πω το εξής. Είναι δικαίωμα του καθενός στην κρεβατοκάμαρά του να κάνει ότι του γουστάρει και αν χρειαστεί, θα υπερασπιστώ αυτό του το δικαίωμα όσο μπορώ. Συναναστρέφομαι με ανθρώπους οι οποίοι κρατούν τις προτιμήσεις τους για τον ιδιωτικό τους χώρο και τους βγάζω το καπέλο επειδή είναι συνειδητοποιημένοι. Όμως το γεγονός ότι είναι απαράδεκτος ο ρατσισμός και το bullying που υφίσταντο τόσα χρόνια οι ομοφυλόφιλοι ή ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν νομική κατοχύρωση για κάποια θέματα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας επιβάλλονται από όλα τα μέσα ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό και δεν τρέχει και τίποτα. Τέλος καλό θα ήταν όλοι οι πάνσοφοι ρήτορες, σχολιαστές και υπερασπιστές των αδυνάτων εκ του ασφαλούς και όντες μόνοι στη ζωή, να έχουν σε μια άκρη του μυαλού τους την περίπτωση να είχαν παιδιά. Γιατί τα πορίσματα και οι φανφάρες πρέπει να εκστομίζονται όταν έχουν φιλτραριστεί σφαιρικά. Τελευταία προσωπική εκτίμηση? Στις επόμενες δύο το πολύ γενιές, σε αυτόν τον τόπο δεν θα μιλούν ούτε ελληνικά. Και μάρτυς μου ο Θεός, μακριά από μένα ο χρυσαυγουλίτικος εθνικισμός.
Αδερφέ τα ειπες όλα .congrats..congrats.
Το σχεδιο Κίσσινγκερ για την ισοπέδωση της Πατριδας-Θρησκειας-Οικογενειας πραγματοποιηθηκε με απόλυτη επιτυχια απο προσκυνημενα ανθρωπάρια
Εθνική κυριαρχία -ηθη-εθιμα-αξιες -πολιτισμός -ιστορία όλα σε ενα τσουβαλι και στον κάδο των απορριμμάτων
Αυτό που μας ελλειπε για να κλείσει ο κύκλος ?
Το αλληλοκαβαλημα διαφόρων ανώμαλων πισωγλεντιδων με την σύμφωνη γνώμη του Ελ.Κοινοβουλιου
Ζητωωωωωω η πολυπολιτισμικοτητα
Εμπρός άπαντες πισωκινητοι
βουρ στα αλληλοκαβαληματα

οριστε κ μια φωτο μεσα απο την βουλη τω ελληνων χθες....
filia-valianatos.jpg
Το απόλυτο ξερατο. Τι ήθελες και μας το μοστραρες;
Πάρτε κιαλλο λίγο:

subir fotos online

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back