Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολύ κακό για το τίποτα ρε παιδιά...
Ο Παπ μπορεί να ήταν κομμουνιστής, όταν ο κύριος Γιώργος ήταν ο δράκος της Πάρου και εγώ ο μισός μεταξύ των σκελιών του πατέρα μου και ο άλλος μισός στην κοιλιά της μάνας μου....big smile..goodboy.
Ο Παπ από πέρσι είναι με το ΕΠΑΜ, τσάμπα τον υποστηρίζεται κύριε Γιώργο... .sarcastic.
Και για να μιλήσω σοβαρά, νιώθω καλύτερα που τελευταία φορά τους στήριξα το 2013 (έκτοτε δε μπορούσα να συμμετέχω σε εκλογική αναμέτρηση), γιατί το είχα βάρος που δεν μπορούσα να ψηφίσω, γιατί δεν πιστεύω στη χαμένη ψήφο.
Αν και αυτοί έχουν τέτοια νοοτροπία... δεν βλέπω φως στο τούνελ... Δεν υπάρχει για μένα κάτι να στηρίξεις και να πεις να αυτός θα έρθει με καλές προθέσεις για να βοηθήσει... Τώρα που θα έρθει και ο Κυριάκος στη ΝΔ, τον βλέπω να μας γίνεται ο νέος μας φεουδάρχης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...
Ας προσπαθήσουμε να είμαστε τουλ μεταξύ μας μονιασμένοι, λαμόγια δυστυχώς υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν:(

Εδώ έχουμε νέο πρόεδρο ,κορναρίσματα και σημαιούλες και μεις ασχολούμαστε με τον Παπ ;
Ο Μεσσίας ήρθε .Τρέξτε να τον προϋπαντήσετε ....
....και συ λαε βασανισμένε .......

• Like
Reactions: DrV
Εδώ έχουμε νέο πρόεδρο ,κορναρίσματα και σημαιούλες και μεις ασχολούμαστε με τον Παπ ;
Όσο θα μεγαλώνει η π@π@r@ που θα τρώμε από τον Τσίπρα, τόσο θα μεγαλώνει το μίσος των αντικομουνιστών Δημήτρη. Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι εγωιστικό το θέμα; Αφού απέτυχε η δική μας επιλογή, δεν έχει δικαίωμα άλλος να έχει άποψη. Πασοκικά κατάλοιπα στα τέλη της δεκαετίας του 80 ... ;) Δεν είσαι παιδί, θα τα θυμάσαι.

Ο Παπ από πέρσι είναι με το ΕΠΑΜ, τσάμπα τον υποστηρίζεται κύριε Γιώργο... .sarcastic.
Για να δεις Βασίλειε πόσο ενημερωμένος είμαι ;). Σου ξαναλέω όμως και σένα και σαν πιο ψύχραιμος πιστεύω να το καταλάβεις. Δεν τον έχω τίποτα τον Παπ, πέραν από τα βινύλια του. Τους νόμους υποστηρίζω που προέκυψαν από την ψήφο του σοφού Λαού. Τίποτα άλλο.
Και κάτι άλλο, στις δύο τελευταίες βουλευτικές εκλογές έχω επιλέξει το κυνήγι και το ψάρεμα, δεν ψήφισα :)

Εχω ενα ερωτημα
Ο Μητσοτακης ο Δρακουλας τωρα θα χαρει με την εκλογη του Κυριακου η ακομα θα εχει εμμονη να δει την Ντορα αρχηγο της ΝΔ ? .xm.

Εχω ενα ερωτημα
Ο Μητσοτακης ο Δρακουλας τωρα θα χαρει με την εκλογη του Κυριακου η ακομα θα εχει εμμονη να δει την Ντορα αρχηγο της ΝΔ ? .xm.

Διάβασα ότι η Ντόρα προτιμούσε τον Βαγγέλα γτ ετοίμαζε το έδαφος για το μικρό Μητσοτάκη... Παρότι δεν είμαι ψηφοφόρος της ΝΔ νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο δυνατό... Ξαναλέω δεν τον υποστηρίζω.

Διάβασα ότι η Ντόρα προτιμούσε τον Βαγγέλα γτ ετοίμαζε το έδαφος για το μικρό Μητσοτάκη... Παρότι δεν είμαι ψηφοφόρος της ΝΔ νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο δυνατό... Ξαναλέω δεν τον υποστηρίζω.

.xm.για ποιόν ;
μήπως για τους υποστηρικτές του άκρατου φιλελευθερισμού ;

Η επιλογή ήταν μεταξύ των 4...Με αυτό ως δεδομένο και με σκέψη να μπορέσει κάποιος να βγάλει τον Τσίπρα.

Η επιλογή ήταν μεταξύ των 4...Με αυτό ως δεδομένο και με σκέψη να μπορέσει κάποιος να βγάλει τον Τσίπρα.
.xm.Να φύγει ο Τσίπρας δηλαδή και να έρθει ο Μητσοτάκης .....
Ξέρεις το ανέκδοτο που λεει ...δεν γ@μ@ς που δεν γ@μ@ς δεν πας για ψάρεμα ;
Ασε να παω να την πέσω καλύτερα Μάνο γιατί δεν έχω όρεξη για αναλύσεις .

.xm.Να φύγει ο Τσίπρας δηλαδή και να έρθει ο Μητσοτάκης .....
Ξέρεις το ανέκδοτο που λεει ...δεν γ@μ@ς που δεν γ@μ@ς δεν πας για ψάρεμα ;
Ασε να παω να την πέσω καλύτερα Μάνο γιατί δεν έχω όρεξη για αναλύσεις .

Χαχα καλή ξεκούραση, τα συζητάμε αύριο. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, εκτός κι αν αλλάξει μυαλά ο Έλληνας οπότε δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μεταξύ των δύο... Δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα φυσικά και δυστυχώς δεν βλέπω φως...

Να δω την Ντορα στο MEGA να αντιπολιτευετε τον αδερφο της ( γιο της κανεις δεν ξερει .xm. )
Κυριακο
και τον Πρετεντερη να στραβομουτσουνιαζει
και θα κοψω να τρωω την προβατινα στην σχαρα .bbq.
μονο λαδοριγανη με πατατες στην κατσαρολα .sarcastic..goodboy.

Σήμερα η μέρα ξεκίνησε με δύο ειδήσεις!!!!!

Η πρώτη ήταν αδιάφορη έως άχρηστη και είχε να κάνει με τον νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.

Η δεύτερη όμως είχε να κάνει με τον θάνατο ενός εξαιρετικού μουσικού , τον επονομαζόμενο David Bowie ή Λευκό Δούκα .
Η δική μου η γενιά είχε την τύχη να μεγαλώσει με μουσικούς σαν τον Bowie , ευτυχώς οι νεότεροι απολαμβάνουν την τεράστια μουσική του παρακαταθήκη.

Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης λοιπόν γύρισε στον φυσικό του χώρο .....τα αστέρια!!!!!!!

Last edited by a moderator:
Οτι και να πείς για αυτόν τον Καλλιτέχνη είναι λίγο. Μουσική, σινεμά, μόδα. Παντού έβαλε το χεράκι του.
Κλέβω μια φωτό του Moby που είναι χαρακτηριστική για το πως νιώθει τη συνδρομή του Bowie στη μουσική σκηνή.

να αλαφρυνω λιγο το κλιμα.sarcastic.
12400795_1114670811877085_8868889009379609413_n.jpg

Status
Not open for further replies.
Back