Καλά κρασιά, Χρήστο ...
Και αυτά τα υπερφορολόγησαν... Θα πεταχτώ να πάρω από τη Βουλγαρία....
Καλά κρασιά, Χρήστο ...
Όσο θα μεγαλώνει η π@π@r@ που θα τρώμε από τον Τσίπρα, τόσο θα μεγαλώνει το μίσος των αντικομουνιστών Δημήτρη. Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι εγωιστικό το θέμα; Αφού απέτυχε η δική μας επιλογή, δεν έχει δικαίωμα άλλος να έχει άποψη. Πασοκικά κατάλοιπα στα τέλη της δεκαετίας του 80 ... Δεν είσαι παιδί, θα τα θυμάσαι.Εδώ έχουμε νέο πρόεδρο ,κορναρίσματα και σημαιούλες και μεις ασχολούμαστε με τον Παπ ;
Για να δεις Βασίλειε πόσο ενημερωμένος είμαι . Σου ξαναλέω όμως και σένα και σαν πιο ψύχραιμος πιστεύω να το καταλάβεις. Δεν τον έχω τίποτα τον Παπ, πέραν από τα βινύλια του. Τους νόμους υποστηρίζω που προέκυψαν από την ψήφο του σοφού Λαού. Τίποτα άλλο.Ο Παπ από πέρσι είναι με το ΕΠΑΜ, τσάμπα τον υποστηρίζεται κύριε Γιώργο...
Εχω ενα ερωτημα
Ο Μητσοτακης ο Δρακουλας τωρα θα χαρει με την εκλογη του Κυριακου η ακομα θα εχει εμμονη να δει την Ντορα αρχηγο της ΝΔ ? .xm.
Διάβασα ότι η Ντόρα προτιμούσε τον Βαγγέλα γτ ετοίμαζε το έδαφος για το μικρό Μητσοτάκη... Παρότι δεν είμαι ψηφοφόρος της ΝΔ νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο δυνατό... Ξαναλέω δεν τον υποστηρίζω.
.xm.Να φύγει ο Τσίπρας δηλαδή και να έρθει ο Μητσοτάκης .....Η επιλογή ήταν μεταξύ των 4...Με αυτό ως δεδομένο και με σκέψη να μπορέσει κάποιος να βγάλει τον Τσίπρα.
.xm.Να φύγει ο Τσίπρας δηλαδή και να έρθει ο Μητσοτάκης .....
Ξέρεις το ανέκδοτο που λεει ...δεν γ@μ@ς που δεν γ@μ@ς δεν πας για ψάρεμα ;
Ασε να παω να την πέσω καλύτερα Μάνο γιατί δεν έχω όρεξη για αναλύσεις .
Να δω την Ντορα στο MEGA να αντιπολιτευετε τον αδερφο της ( γιο της κανεις δεν ξερει .xm. )Διάβασα ότι η Ντόρα προτιμούσε τον Βαγγέλα γτ ετοίμαζε το έδαφος για το μικρό Μητσοτάκη... Παρότι δεν είμαι ψηφοφόρος της ΝΔ νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο δυνατό... Ξαναλέω δεν τον υποστηρίζω.
Αν είναι έτσι, καταλαβαίνω τι λέτε και προσυπογράφω και εγώ!!!!!Τους νόμους υποστηρίζω που προέκυψαν από την ψήφο του σοφού Λαού. Τίποτα άλλο.