Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι θα τη στήσουν σε άκυρα σημεία με ανώτατη ταχύτητα 50 χλμ/ώρα που όλοι οι οδηγοί (μαζί και αυτοί που θα είναι σε υπηρεσία) περνούν από εκεί με έστω και λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα...
Μακάρι να βγω ψεύτης και ο στόχος τους να είναι η πρόληψη. Δυστυχώς όμως φοβάμαι πως θα είναι η είσπραξη...
Χρηστο αμα βαλεις πινακιδα στο JIMNY με σημανση το BG-AL-TR και πηγαινεις ταπα στην Εγναντια πιστευεις οτι θα σε σταματησουν ?
:rolleyes:.crying smile.

Χρηστο αμα βαλεις πινακιδα στο JIMNY με σημανση το BG-AL-TR και πηγαινεις ταπα στην Εγναντια πιστευεις οτι θα σε σταματησουν ?

Αληθεια τα αυτοκινητα με ξενες πινακιδες τα γραφουν; Αν ναι ποια ειναι η διαδικασια; .xm.

Δοκιμαστε να πατε με Ελληνικες πινακιδες σε καμμια γειτονικη χωρα, να δειτε αν γινεται .sarcastic.

Φυσικα και τα γραφουν, το πως κοινοποιηται το προστιμο δε ξερω, λογικα βασει διπλωματος

Δοκιμαστε να πατε με Ελληνικες πινακιδες σε καμμια γειτονικη χωρα, να δειτε αν γινεται .sarcastic.

Φυσικα και τα γραφουν, το πως κοινοποιηται το προστιμο δε ξερω, λογικα βασει διπλωματος

To προστιμο κοινοποιειται στον δηλωμενο κατοχο του αυτοκινητου. Το συστημα δουλευει αψογα, οι χωρες εχουν συμφωνιες μεταξυ τους.

Χρηστο αν η παραβαση ειναι σοβαρη, μπορει και να μην σε αφησει να φτασεις στο προορισμο σου. Στις υπολοιπες περιπτωσεις μπορει μεχρι και να σου ζητησουν να πληρωσεις μετρητοις η με πιστωτικη το προστιμο επι τοπου.

Συμφωνώ σε όλα εκτός από το "υπερβολική ταχύτητα". Ας βάλουν πρώτα τα σωστά όρια ταχύτητας και μετά να γράφουν όσους τα ξεπερνούν...
Ο Ελληνας πολιτης ΠΟΤΕ δεν αντιμετωπισθηκε απο το Ελληνικο κρατος οπως αυτο οφειλε. Δεν αντιμετωπισθηκε ποτε ως εντιμος πολιτης,
ως συμπολιτης, ως συνελληνας, ποτε. Το κρατος δεν ανελαβε ποτε την ευθυνη να παρεχει ασφαλεια, την ασφαλεια που πρεπει στον Ελληνα
πολιτη. Παντα πονηρα σκεπτομενο, τον αντιμετωπιζει ως κακως πραττοντα, ως μονιμη πηγη εσοδων γι' αυτο και τα μετρα εχουν παντοτε
εισπρακτικο χαρακτηρα. Να το ξαναπω, ε ..οχι δεν το ξαναλεω, ντρεπομαι πραγματικα για τα δεκαδες χρονια που εχουμε μεινει πισω απο
αλλους λαους.

Παντως αν ηθελαν να κανουν καλη μπαζα, ας εστελναν Σαββατο βραδι μπλοκο στα νυχτερινα μαγαζια, στο παρκιγκ. Θα βγαζαν λαγους
Λίγο παλιό αλλά αν ειναι αλήθεια τότε καλά έκαναν..
http://www.tokoulouri.com/culture/serefe/

Last edited:
Π
Βρε κατι μου θυμιζει αυτο το παλικαρι .xm..xm.
http://www.iefimerida.gr/news/25677...a-gia-makedonia-etsi-onomazotan-i-periohi-apo
αν τώρα πω ότι ο τύπος είναι μαλακάς και πρέπει να πάρει πόδι και γιαούρτι θα είμαι φασίστες ε; οποίος αγαπά και πονα την πατρίδα του πρέπει να είναι δλδ δεξιός, χ. Αυγή της, και φασίστας; ο παππους μου που πολεμησε και ο πατέρας μου πήγε στο κυπριακό και χάθηκαν φίλοι του, είναι ακροδεξιοι και φασίστες ε; δεν ήξερα τόσο καιρό ότι όταν ερχόμουν Καρδίτσα από Καστοριά θα πρεπε να έχω και διαβατηριο

Π
αν τώρα πω ότι ο τύπος είναι μαλακάς και πρέπει να πάρει πόδι και γιαούρτι θα είμαι φασίστες ε; οποίος αγαπά και πονα την πατρίδα του πρέπει να είναι δλδ δεξιός, χ. Αυγή της, και φασίστας; ο παππους μου που πολεμησε και ο πατέρας μου πήγε στο κυπριακό και χάθηκαν φίλοι του, είναι ακροδεξιοι και φασίστες ε; δεν ήξερα τόσο καιρό ότι όταν ερχόμουν Καρδίτσα από Καστοριά θα πρεπε να έχω και διαβατηριο
Είναι παράλογο από ανθρώπους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε έναν τόπο που τον έλεγαν Μακεδονία να τους στερείς το δικαίωμα να ζουν σε αυτή τη χώρα με αυτό το όνομα .congrats..congrats.
Τιποτα δεν γινεται τυχαια
Ο συγκεκριμενος τυπος αν διαβασα καλα ειναι συμβουλος του Φιλη στο Υπουργειο παιδειας
Το τι εστι Φιλης γνωριζουμε και τις δηλωσεις του περι Γενοκτονιας των Ποντιων
Ισως ηρθε η ωρα της Ελληνικης κυβερνησης να αναγνωρισει τα Σκοπια με την ονομασια Μακεδονια με την συμφωνη γνωμη των Γερμανων και των Ευρωπεων συμμαχων μας
Ακολουθει η ανεξαρτοποιηση της Θρακης και παει λεγοντας
Και ολα αυτα στο ονομα της Δημοκρατιας και της αλληλεγγυης της Ενωμενης Ευρωπης
Καιρος να κατεβασουν και την Γαλανολευκη ωστε να ανακουφιστουν επιτελους ολα τα προοδευτικα ανθρωπαρια τυπου Μπουταρη -Φιλη -Λακη και παει λεγοντας

Ακούστε κι αυτό.τώρα είπανε οτι θα συνεργαστούν με Τούρκους για να αλαχθουν τα βιβλια ιστοριας μας.τώρα δηλαδή ο κολοκοτρ.δεν θα λέγετε γέρος του μωρια αλλά Θοδωρής ο τάδε.ρεεεεεεε ξυπνατεεεεε παραδινομαστε ανευ όρων για τη χώρα που έχουν χυθεί τόνοι αίματος και για τη σημαία τη κακομοιρα απ τα κόκαλα βγαλμένη των ελλήνων τα ιερά.ναι ρε είμαι φασίστας και θέλω την Ελλάδα στους Έλληνες και όχι σε κωλογερμανους κωλοτουρκους και κάθε ειδους φυλή που πάνε να μας αναμιξουν

Π
Φίλε Κάστορα μεγάλο κεφάλαιο ανοίγεις. Ο πατριωτισμός δεν έχει σχέση με τις πολιτικές και περισσότερο οικονομικές θεωρίες. Ο πατριωτισμός δυστυχώς έχει γίνει λάστιχο από πολλές μεριές και πάντα μεταφραζόταν από την μεριά που συνέφερε τον καθένα. Ο Κομμουνιστής σκοτωνόταν και σκότωνε στο όνομα της πατρίδας και ο αντίπαλος του, τον κατηγορούσε ότι το έκανε για να πάρει την εξουσία ο Ρώσσος. Ο Δεξιός σκότωνε και σκοτωνόταν στο όνομα του πατριωτισμού και ο αντίπαλος του τον κατηγορούσε ότι το έκανε για την εξυπηρέτηση του κεφαλαίου. Μην ξεχνάς ωστόσο ότι οι μεγαλύτερες προδοσίες της Ελλάδας έγιναν κάτω από την ομπρέλα των μεγαλύτερων πατριωτών. Οπότε άστα να πάνε στο διάολο.

Το θέμα είναι, αν θέλουμε να το εξετάσουμε όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε, αδιαφορώντας όσο γίνεται για το τι πραγματικά πρεσβεύει ο καθένας και τι μπορεί να εξυπηρετεί, αν όντως αυτή η επαρχία της Γιουγκοσλαβίας λεγόταν Μακεδονία ή όχι. Αν για παράδειγμα οι χάρτες πριν από 40-50 και 100 χρόνια έγραφαν Μακεδονία, τότε τι γίνεται; Εμένα δεν με νοιάζει τι εστί Φίλης, σήμερα είναι αύριο όχι. Το θέμα είναι να μπορούσε να μας πει κάποιος την αλήθεια. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν αυτό ίσχυε ή όχι;

Μάγκες όσο μπορείτε μην τρώτε το παραμύθι, πατριωτισμός και Ευρώπη δεν γίνεται, μην κάνετε ότι δεν ακούσατε τον Μιχαλολιάκο στις προηγούμενες εκλογές που δήλωσε στον Χατζηνικολάου ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει πλέον από την Ευρώπη. Προσπαθήστε να ακούσετε αυτά που είπε ο Αντρέας σε αυτή την ομιλία ... !!!
Ξαναλέω, πατριωτισμός και Ευρώπη, δεν γίνεται. Το μεγάλο ερώτημα που θέτει από τότε και ο Αντρέας είναι, είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε το τίμημα; ΟΧΙ !

Το θέμα είναι, αν θέλουμε να το εξετάσουμε όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε, αδιαφορώντας όσο γίνεται για το τι πραγματικά πρεσβεύει ο καθένας και τι μπορεί να εξυπηρετεί, αν όντως αυτή η επαρχία της Γιουγκοσλαβίας λεγόταν Μακεδονία ή όχι. Αν για παράδειγμα οι χάρτες πριν από 40-50 και 100 χρόνια έγραφαν Μακεδονία, τότε τι γίνεται; Εμένα δεν με νοιάζει τι εστί Φίλης, σήμερα είναι αύριο όχι. Το θέμα είναι να μπορούσε να μας πει κάποιος την αλήθεια. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν αυτό ίσχυε ή όχι;
Εγω ευχαριστωςς να σου πω,αν μου πεις πρωτα τη δικη μας Μακεδονια ποσες χιλιαδες χρονια την λενε ετσι.
Και να μην ξεχναμε οτι οταν ηταν να μπει η Μεγαλη Βρετανια στην ΕΕ, η Γαλια απειλησε με βετο γιατι υπαρχει η δικη της επαρχια Βρετανη και τελικα μπηκε με το ονομα Ηνωμενο Βασιλειο.Οταν ομως γουσταρεις να το παιζεις Διεθνιστης αυτα τα αποσιωπας.
Οπως αποσιωπουν και το εναμιση εκατομυριο ανεργους Ελληνες και τα τριαμιση εκατομυρια κατω απο το οριο της φτωχιας και απο την αλλη σκιζονται για τους καημενους προσφυγες που πνιγονται στη θαλασσα.Συμφωνοι,αλλα για τις χιλιαδες αυτοκτονημενους Ελληνες καρφακι δεν τους καιγεται.

Status
Not open for further replies.
Back