A
AltairLusso
Εμείς; Η εξουσία στον λαό;
Εννοειτε ΕυριπίδηΚώστα εδώ θα διαφωνησω μαζί σου.ναι να φύγει ο καραγκιοζης αλλά μην παρακαλαμε να γυρίσουνε τα λαμογια που μας καταστρέψανε.το ξέρω οτι θα βγει το χαζό αλλά όχι να περιμένουμε σωτηρια απ αυτους.πιστεύεις ειλικρινά οτι μπορούν να κανουν τίποτα?τρισχειροτερα θα τα κάνουνε.λυπάμαι που το λέω αλλά αν δεν κάνουμε εμείς κάτι είμαστε τελειωμενοι
Μα εννοείται οτι είναι λουκουμάς αν και τον βρίσκω πολύ ήπιο τον χαρακτηρισμό σου και βρισιά ως προς τον συμπαθεστατο λουκουμα.Κώστα όλοι οι πολιτικοί που έχουμε αυτή τη στιγμη είναι yes mam όχι man.αλλά κι αυτός στο ίδιο λόμπι ανήκειΕννοειτε Ευριπίδη
Απλα η ένσταση μου είναι ότι αυτός ο λουκουμάς δεν έχει καν την αίσθηση το τι συμβαίνει γύρω του και αυτό είναι πολύ λυπηρό για όλους μας και την εξέλιξή μας αν δεν υπάρχει κάποιος να πιεσει τους σημερινούς να σταματήσουν την εξολολοθρευση του λαου μας από τους Γερμανούς και λοιπούς Ευρωπεους
Ωπ καινούριο αυτό; Βάλε link να γουστάρουμε troll !Εδώ ρε φίλε είναι έτοιμοι άκουσον άκουσον να βγάλουμε το σταυρό απ τη σημαία.ως που δηλαδή?έλεος πια
Να βοηθήσω λίγο ;;;;;Ωπ καινούριο αυτό; Βάλε link να γουστάρουμε troll !
ενώ στη Γαλλία κατασχέθηκαν πολλά κιλά από γρύλλους και κάμπιες.Και κρέας πιθήκου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; .buy buy.
Διατροφικός εφιάλτης συγκλονίζει 57 χώρες
Βρωμάει πόλεμος και όχι μόνο τρομοκρατικες ενεργειες.
Ποιος θα τον ξεκινήσει δεν ξέρω .xm.Βρωμάει πόλεμος και όχι μόνο τρομοκρατικες ενεργειες.
Βρωμάει πόλεμος και όχι μόνο τρομοκρατικες ενεργειες.
μήπως να πούμε καλό μήνα;;;;; .ha ha ha.Ποιος θα τον ξεκινήσει δεν ξέρω .xm.