Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν κάνω πλάκα. :) Ο κόσμος πλέον χάνει την υπομονή του λόγω της ανοργανωσιάς του κράτους...
Δεν πα να χάσει την υπομονή του ο κόσμος , την δική μου την έχω χάσει προ πολλού και είμαι σίγουρος ότι σαν και εμένα είναι χιλιάδες .
Ε και;;;;;
Τι θα συμβεί δηλαδή αν ο κόσμος χάσει κι άλλο την υπομονή του;;;;;;
Θα ανατρέψει τον Τσίπρα;;;;;
Και άντε και τον στείλαμε στον αγύριστο .Μετά τι θα κάνει ο κόσμος που έχασε την υπομονή του;;;;;Για πες μου ρε Χρήστο;;;.sarcastic.

Γιώργο την διαμαρτυρία την οργάνωσε η Χρυσή Αυγή.
Πιστεύεις σοβαρά ότι 10-20 κάτοικοι (δεν είδα παραπάνω) που δασκαλεύτηκαν από την Χ.Α λένε αλήθεια;;;;;
ΆΜΑ ισχύει αυτό τότε ντροπή και αίσχος.Και μακάρι να ισχύει αυτό γιατί αλλιώς υπάρχει πρόβλημα.
Σε κάθε περίπτωση εμείς εδώ είμαστε για να τα λέμε και που ξέρεις μπορεί μετά από τις συζητήσεις μας να βγαίνουμε σοφότεροι , όλοι μας.;)
Εννοείτε,για αυτό τον λόγο γίνονται και οι συζητήσεις.;) :)Και εννοείτε ότι μπορεί και να κάνω λάθος στον τρόπο σκέψης μου.:)

Δε μου λέτε τα ματ που δειρανε εχθες τους Χιώτες που διαμαρτυροτανε για τις περιουσίες τους η χρυσή αυγή τα έβαλε?τις δηλώσεις των κατοίκων της χιου η χρυσή αυγή τις οργάνωσε? Στην ειδωμενη στα χωράφια και στις περιουσίες των ανθρώπων η χρυσή αυγή έβαλε δικούς της?έλεος πια.φτανει με αυτους.όταν είσαι φίλοξ.πρεπει να σεβεσε.α ναι και στον Πειραιά η χ.α.έκανε τα επεισόδια.εγώ ξέρω οτι η Γιουγκοσλαβία ισοπεδώθηκε και δεν έγινε αυτό το χαλι.αρκετά πια μ αυτους.

Last edited:
Δεν πα να χάσει την υπομονή του ο κόσμος , την δική μου την έχω χάσει προ πολλού και είμαι σίγουρος ότι σαν και εμένα είναι χιλιάδες .
Ε και;;;;;
Και άντε και τον στείλαμε στον αγύριστο .Μετά τι θα κάνει ο κόσμος που έχασε την υπομονή του;;;;;Για πες μου ρε Χρήστο;;;.sarcastic.

Τον Τσίπρα δεν γνωρίζω αν θα τον ρίξει, αλλά καλό είναι εκτός από τον εκνευρισμό των προσφύγων, να δούμε παράλληλα και τον εκνευρισμό των Ελλήνων πολιτών από την όλη κατάσταση με την ανυπαρξία του κράτους. Με τα νεύρα των δύο πλευρών τεταμένα, αυτό που φοβάμαι είναι πως τα κρούσματα βίας θα είναι αναπόφευκτα. Μακάρι να διαψευστώ...

Η παραπληροφόρηση συνεχίζεται!!!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικά ο καθημερινός αναγνώστης αδυνατεί να παρακολουθήσει αυτόν το απίστευτο χαμό από ψέματα κ
Η παραπληροφόρηση συνεχίζεται!!!!!!!!!!!!!!!
Πραγματικά ο καθημερινός αναγνώστης αδυνατεί να παρακολουθήσει αυτόν το απίστευτο χαμό από ψέματα και "εκ του πονηρού¨ διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Είναι γνωστότατο στους πάντες , ειδικά στους εμπλεκόμενους με τις ιθαγένειες , ότι η ανάκληση της Ιθαγένειας γίνεται λόγω γραφειοκρατικών λαθών, που έκαναν πριν από 30- 50 χρόνια οι δημόσιες υπηρεσίες των χωρών προέλευσης των ομογενών."... Όπου "γραφειοκρατικά λάθη" υπολογίστε πλαστές βεβαιώσεις που όπως είναι γνωστό εκδίδονταν και εκδίδονται σωρηδόν από τις Ουκρανο - Γεωργιανές μαφίες...

Δεν είναι κάτι καινούργιο ότι η ανάκληση μιας απόφασης ιθαγένειας είναι υποχρεωτική, χωρίς την προηγούμενη ακρόαση του ενδιαφερόμενου όταν διαπιστωθεί επίσημα το γεγονός ότι για την κτηση της Ελληνικής Ιθαγένειας χρησιμοποιήθηκαν παραποιημένα έγγραφα. Μετά η υπόθεση παίρνει ποινικό χαρακτήρα.
Οι ομογενείς με γνήσια Ελληνική καταγωγή δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, καθώς η Διοίκηση σπάνια κάνει λάθη, και όταν κάνει τα διορθώνει ανακαλώντας τις πράξεις της.

Επίσης ξέρει και η Κουτσή Μαρία ότι Πολλές μίζες είχαν δοθεί τότε σε διάφορους δημόσιους υπαλλήλους και της μια και της άλλης πλευράς για να χαρακτηριστούν ομογενείς διάφοροι που θέλαν να φύγουν από την Ουκρανία , Γεωργία κλπ

Υγ.Εκτος κι αν ανησυχειτε για τις αμετρητες Ρωσιδες , Ουκρανεζες κλπ που εγιναν Ελληνιδες εν μια νυκτι , οποτε παω πάσο .sarcastic.
Διονυση μια ερωτηση
Δεν σου φαινεται παραξενο οτι η ανακληση της Ιθαγενειας αναφερεται μονο για τους κατοικους της Θρακης ?
Αν δεν κανω λαθος Ποντιους απο το πρωην Σοβιετικο μπλοκ εχουμε και στον Ασπροπυργο-Μενιδι-Λιοσια-Καματερο αλλα και σε ολη την Ελλαδα
Τι σε κανει να πιστευεις οτι σε ολη την Ελλαδα εκτος Θρακης εχεις Ομογενεις ενω εκει Ρωσσους-Γεωργιανους κτλ ?
Απο την αλλη με την ιδια λογικη
πως αποδεχεσαι Ρουμανους-Βουλγαρους-Αλβανους -Μαροκινους -Ταλιμπαν χωρις να ελενξεις αν νομιμα εχουν αποκτησει την Ελληνικη Ιθαγενεια βγαζοντας τους σωριδον εγγραφα το Ελληνικο κρατος ?
Αυτους γιατι δεν τους κανεις ανακληση της Ιθαγενειας ?

Επίσης :
Γιατί αφαιρούν ιθαγένειες από Έλληνες ομογενείς στη Θράκη;
http://www.militaire.gr/γιατί-αφαιρούν-ιθαγένειες-από-έλληνε/
Διονυση μια ερωτηση
Δεν σου φαινεται παραξενο οτι η ανακληση της Ιθαγενειας αναφερεται μονο για τους κατοικους της Θρακης ?
Αν δεν κανω λαθος Ποντιους απο το πρωην Σοβιετικο μπλοκ εχουμε και στον Ασπροπυργο-Μενιδι-Λιοσια-Καματερο αλλα και σε ολη την Ελλαδα
Τι σε κανει να πιστευεις οτι σε ολη την Ελλαδα εκτος Θρακης εχεις Ομογενεις ενω εκει Ρωσσους-Γεωργιανους κτλ ?
Απο την αλλη με την ιδια λογικη
πως αποδεχεσαι Ρουμανους-Βουλγαρους-Αλβανους -Μαροκινους -Ταλιμπαν χωρις να ελενξεις αν νομιμα εχουν αποκτησει την Ελληνικη Ιθαγενεια βγαζοντας τους σωριδον εγγραφα το Ελληνικο κρατος ?
Αυτους γιατι δεν τους κανεις ανακληση της Ιθαγενειας ?

Γίνονται έλεγχοι νομιμότητας εγγράφων.
http://www.synigoros.gr/?i=foreigner.el.deltio-tautotitas.50726
Εμένα γιατί πάει το μυαλό μου στις νυχτερινές πτήσης ψηφοφόρων του Σιμήτη αν θυμάστε καλά; .sarcastic.

Κώστα τους μαϊμού ψάχνουν , φαντάζομαι σε ολη την Ελλάδα.
Το οτι ψάχνουν μονο της Θράκης το λενε αυτα τα αξιόπιστα σαιτ.
Κανενας πραγματικος ποντιος δεν θα εχει προβλημα , αυτο ελειπε.
Ολοι οι αλλοι με ψεύτικα χαρτιά ας βρουν την ακρη

Γίνονται έλεγχοι νομιμότητας εγγράφων.
http://www.synigoros.gr/?i=foreigner.el.deltio-tautotitas.50726
Εμένα γιατί πάει το μυαλό μου στις νυχτερινές πτήσης ψηφοφόρων του Σιμήτη αν θυμάστε καλά; .sarcastic.
Ειχε και τετοιους το προγραμμα Χρηστο δεν αντιλεγω αλλα οι περισσοτεροι αποχωρησαν απο την Ελλαδα αφου εκαναν την μπαζα τους

Κώστα τους μαϊμού ψάχνουν , φαντάζομαι σε ολη την Ελλάδα.
Το οτι ψάχνουν μονο της Θράκης το λενε αυτα τα αξιόπιστα σαιτ.
Δεν μπορω να εχω αποψη για το σαιτ τι ρολο τραβαει
Παντως Επικεφαλης της ιστοσελιδας ειναι ο Παρις Καρβουνοπουλος ο οποιος ειναι και στρατιωτικος συντακτης στην Real news
Δεν μου φαινεται για κομπογιαννιτης
Εδω και το βιογραφικο του
Δημοσιογράφος από το 1988. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και του Real Fm και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016

Ε και;;;;;

Θα γινει ανυπομονος.

Εγω βλεπω οτι μια χαρα βριζουμε τους πολιτικους και μια χαρα τσιμπαμε απο τις ρητορειες που λενε. Απο τη μια οι νυκοκοιραιοι, που θα τους παρει ο ξενος τη δουλεια, θα τους σκοτωσει θα τους βιασει, θα τους αφελληνισει. Απο την αλλοι οι ανοιχτομυαλοι, να ανοιξουμε τα συνορα, ολοι αδελφια ειμαστε, κλπ κλπ. Επειδη σε περιοδους κρισης αυξανονται οι πρωτοι γεωμετρικα, μια χαρα τριβει η ΧΑ τα χερακια της γιατι τα τους ψηφισει ο κοσμος για να "ξεβρωμισουν" τη χωρα. Ξεχναμε ομως πως την προηγουμενη φορα που ενας με τετοια ρητορικη ξεβρωμισε τη χωρα του, βρωμαγε ο κοσμος πτωματιλα για δεκαετιες αργοτερα

Εγω πιστευω οτι ειναι χειροτερο να αναπαραγουμε συνεχεια σε καθε ειδηση -δημοσιευμα και την παρουσια της ΧΑ
Εχει καταντησει και λιγο κουραστικο θα ελεγα
Μια φουσκα ειναι και αυτη που θα σκασει
Το θεμα ειναι οτι η καθημερινοτητα μας και το βιοτικο μας επιπεδο εχει φτασει στον πατο του πηγαδιου και λυση δεν φαινεται στον οριζοντα
Εκτος αν γουσταρουμε να ζουμε στην Γερμανικη κηδεμονια της Μερκελ παρολο που μας ξεζουμιζει με την συμφωνη γνωμη της Αριστερης .sex hard..sex hard..smashfrak.πτερυγας

Mα δεν λεω οτι σε καθε φαση της διαμαρτυριας ειναι απο πισω η ΧΑ. Πολυ ομορφα ομως εχουν στοχοποιησει καποια μεριδα ανθρωπων, και κοσμος που γενικα δεν την συμπαθει σαν παραταξη, τσιμπαει και τους κατηγορει. Στο τελος, λεγε λεγε, θα δεις πως θα μαζεψουν κοσμο που αλλιως δεν θα τους ψηφιζε. Στην ουσια πατροναρουν την διαμαρτυρια του κοσμου προς τους μεταναστες, προς τη κυβερνηση, οτι κανουν δηλαδη και οι αλλοι

Αν το θετεις σα διλλημα προτιμω σχεδον οτιδηποτε εκτος της ΧΑ. Αλλα επειδη καποια στιγμη θα επρεπε να συννενοηθουμε επιτελους ωστε να αποκτησουμε μια κοινη φωνη οι λογικα σκεπτομενοι, νομιζω οτι δεν υπαρχει τετοιο διλλημα. Υπαρχουν ομως οι ιδεοληψιες των κομματων και αυτες δεν βλεπω να τις ξεπερνανε με τιποτα

Με ολα αυτα λησμονουμε ενα ποοολυ σημαντικο θεμα που ειναι η διαβουλευση για το κυνηγι.
Λετε να βγει αληθινο το δημλσιευμα των ΚΝ για εναρξη 1 οκτωβριου και ληξη 31 ιαν;;;;
Τωρα το απογευμα ειδα ενα "φιλοζωο" διποδο που εβγαλε το σκυλακι του ντυμενο με γιλεκακι για περιπατο στο τετραγωνο εκανε και την αναγκη του και πισω παλι.
Το δικο του το ζωντανο ειναι ευτυχησμενο με αυτην την ζωη και το δικο μου που το βγαζω στην υπαιθρο να τρεξει να χαϊδευτει και να συναντηση και θηραμα ειμαι "τυρρανος" και "μισω" τα ζωα!!!!

Τωρα που δεν βγαινουν τα κουκια ακομα παραπανω, μια σωστη ηγεσια, μαζι με την Πεβεκε θα μπορουσε να πιεσει. Κυριοι, τοσα τα εσοδα απο το κυνηγι-βενζινες-διοδια-ΦΠΑ. Αφηστε τις βλακειες, γιατι φετος δινουμε γραμμη να μη βγαλουν αδειες, και θα τρωτε τα νυχια σας.

Με ολα αυτα λησμονουμε ενα ποοολυ σημαντικο θεμα που ειναι η διαβουλευση για το κυνηγι.
Λετε να βγει αληθινο το δημλσιευμα των ΚΝ για εναρξη 1 οκτωβριου και ληξη 31 ιαν;;;;
Τωρα το απογευμα ειδα ενα "φιλοζωο" διποδο που εβγαλε το σκυλακι του ντυμενο με γιλεκακι για περιπατο στο τετραγωνο εκανε και την αναγκη του και πισω παλι.
Το δικο του το ζωντανο ειναι ευτυχησμενο με αυτην την ζωη και το δικο μου που το βγαζω στην υπαιθρο να τρεξει να χαϊδευτει και να συναντηση και θηραμα ειμαι "τυρρανος" και "μισω" τα ζωα!!!!
Αν περάσει κάτι τέτοιο η μόνη λύση θα είναι η άρνηση θεωρησης της άδειας για την φετινή περίοδο από όλους μας διαφορετικά θα είναι σαν να συμφωνούμε στην περικοπή της κυνηγετικής μας δραστηριότητας που σημαίνει κυνήγι τελος

Αναρωτιεμαι παντως, αν μπορω πχ να μη θεωρησω την αδεια για φετος, αλλα να πληρωσω μονο το συνδρομη στο συλλογο. Απο τη μια θα στερηθει το κρατος τα εσοδα που τοσο θελει, απο την αλλη, δινω και το μηνυμα οτι δεν αποδυναμωνονται οι συλλογοι

Status
Not open for further replies.
Back