Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το γνωρίζεις ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι εκπαιδευμένοι σε επίλεκτες δυνάμεις και ειδικά στα κομάντο .
Ο Χριστός και η Παναγία, τι είναι αυτά που λες ρε φίλε; .hair.

Εγω βλεπω οτι μια χαρα βριζουμε τους πολιτικους και μια χαρα τσιμπαμε απο τις ρητορειες που λενε. Απο τη μια οι νυκοκοιραιοι, που θα τους παρει ο ξενος τη δουλεια, θα τους σκοτωσει θα τους βιασει, θα τους αφελληνισει. Απο την αλλοι οι ανοιχτομυαλοι, να ανοιξουμε τα συνορα, ολοι αδελφια ειμαστε, κλπ κλπ. Επειδη σε περιοδους κρισης αυξανονται οι πρωτοι γεωμετρικα, μια χαρα τριβει η ΧΑ τα χερακια της γιατι τα τους ψηφισει ο κοσμος για να "ξεβρωμισουν" τη χωρα. Ξεχναμε ομως πως την προηγουμενη φορα που ενας με τετοια ρητορικη ξεβρωμισε τη χωρα του, βρωμαγε ο κοσμος πτωματιλα για δεκαετιες αργοτερα
Ρε βικτωρα ποια χ.α και πράσινα άλογα?του συστηματος είναι κι αυτοι.οι μόνοι ξένοι που δερνουνε είναι οι πλανόδιοι απο τους οποιους δεν παίρνουνε μίζα απ αυτά που πουλάνε.κότες λυρατες ειναι

Αναρωτιεμαι παντως, αν μπορω πχ να μη θεωρησω την αδεια για φετος, αλλα να πληρωσω μονο το συνδρομη στο συλλογο. Απο τη μια θα στερηθει το κρατος τα εσοδα που τοσο θελει, απο την αλλη, δινω και το μηνυμα οτι δεν αποδυναμωνονται οι συλλογοι
Αφού δεν θα υπαρχουν σύλλογοι.θα τους καταργήσει σύμφωνα με τα λεγόμενα του

Με ολα αυτα λησμονουμε ενα ποοολυ σημαντικο θεμα που ειναι η διαβουλευση για το κυνηγι.
Λετε να βγει αληθινο το δημλσιευμα των ΚΝ για εναρξη 1 οκτωβριου και ληξη 31 ιαν;;;;
Τωρα το απογευμα ειδα ενα "φιλοζωο" διποδο που εβγαλε το σκυλακι του ντυμενο με γιλεκακι για περιπατο στο τετραγωνο εκανε και την αναγκη του και πισω παλι.
Το δικο του το ζωντανο ειναι ευτυχησμενο με αυτην την ζωη και το δικο μου που το βγαζω στην υπαιθρο να τρεξει να χαϊδευτει και να συναντηση και θηραμα ειμαι "τυρρανος" και "μισω" τα ζωα!!!!
Αυτό ηταν το σχεδιο απο πέρυσι και κάποια στιγμη αν όχι απο εφέτος αν δε φύγουν ο τσιρωνης θα το κανει

Τωρα που δεν βγαινουν τα κουκια ακομα παραπανω, μια σωστη ηγεσια, μαζι με την Πεβεκε θα μπορουσε να πιεσει. Κυριοι, τοσα τα εσοδα απο το κυνηγι-βενζινες-διοδια-ΦΠΑ. Αφηστε τις βλακειες, γιατι φετος δινουμε γραμμη να μη βγαλουν αδειες, και θα τρωτε τα νυχια σας.
Φιλε μου δωσες μια ιδεα για συζητηση στους εδω συλογους και ισως σσ ολη την επικρατεια.
Μπορει να κανει ενα ειδος πραξικοπηματος ή μαλλον εξεγερσης για να το πω πιο αριστεριστικα!
Ας δωθει γραμμη να βγαζουν οι συλλογοι αδειες μονο απο αυτους και να εχουν ισχυ οπως οι τωρινες. Σε ελεγχο της θηροφυλακης δεν θα υπαρχει προβλημα γιατι θα ειναι ενημεροι οποτε αυτο που λες μπορει να εφαρμοστει και το κρατος να χασει τα λεφτα απο τις αδειες μας.
Θα μου πεις σε ελεγχο απο το δασαρχειο τι θα γινεται.
Εγω στα 16 χρονια που κυνηγαω μια φορα τους εχω δει στη υπαιθρο και αυτο στη εναρξη.

Αν γίνει αυτό σκοπευτήριο καφεδακι το συλακι για παρέα χαβαλες και αγιος ο θεός.έτσι κι αλλιως αύριο τ απόγευμα πάω τα χαρτιά για τη ταυτότητα.εγώ πάντως δεν θα χάσω αν δε θεωρήσω άδεια

Φιλε μου δωσες μια ιδεα για συζητηση στους εδω συλογους και ισως σσ ολη την επικρατεια.
Μπορει να κανει ενα ειδος πραξικοπηματος ή μαλλον εξεγερσης για να το πω πιο αριστεριστικα!
Ας δωθει γραμμη να βγαζουν οι συλλογοι αδειες μονο απο αυτους και να εχουν ισχυ οπως οι τωρινες. Σε ελεγχο της θηροφυλακης δεν θα υπαρχει προβλημα γιατι θα ειναι ενημεροι οποτε αυτο που λες μπορει να εφαρμοστει και το κρατος να χασει τα λεφτα απο τις αδειες μας.
Θα μου πεις σε ελεγχο απο το δασαρχειο τι θα γινεται.
Εγω στα 16 χρονια που κυνηγαω μια φορα τους εχω δει στη υπαιθρο και αυτο στη εναρξη.
Σε παρακαλώ μη λες τη λεξη αριστερά.τον ήπια με απ αυτους δε θέλω άλλο.πάρε λίγο απο κεντρο.έτσι για να ευθημησουμε λίγο

Ειδήσεις δεν βλέπω στην τηλεόραση εδώ και πολύ καιρό. Έμαθα από αθλητικό ραδιόφωνο της Αθήνας ότι πρόσφατα έγινε μια μεγάλη έρευνα από την ΕΝΠΕ ( ένωση περιφερειών Ελλάδας) την οποία παρουσίασε ο πρόεδρος της ένωσης. Δεν ξέρω αν προβλήθηκε στα κανάλια, φαντάζομαι πως όχι. Τον άνθρωπο αυτό τον άκουσα να λέει ότι είναι η μεγαλύτερη έρευνα που έχει γίνει ποτέ και τα στοιχεία τα έχουν παρουσιάσει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Όποιος θέλει να δεί και να ακούσει μερικά πράγματα για το τι ακριβώς ισχύει με αυτούς τους ανθρώπους, ας δει την παρακάτω παρουσίαση. Λίγο μεγάλη παρουσίαση αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Αυτό ηταν το σχεδιο απο πέρυσι και κάποια στιγμη αν όχι απο εφέτος αν δε φύγουν ο τσιρωνης θα το κανει
Ειναι σιγουρο οτι κατι θα κανει για να δειξει και στους συντροφους του οτι ειναι ακομα δικος τους και δεν τον παρεσυρε το συστημα.
Για να φυγουν καποιος πρεπει να τους ριξει και το μελι ειναι πολυ γλυκο για να το αφησουν. Ασε που ξερουν πως δεν θα ξαναδουν καρεκλα και τζαμπα προνομια για πολλα χρονια.

Σε παρακαλώ μη λες τη λεξη αριστερά.τον ήπια με απ αυτους δε θέλω άλλο.πάρε λίγο απο κεντρο.έτσι για να ευθημησουμε λίγο
Εσεις εκει κατω πρεπει να απογοητευτηκατε μετα το μεγαλο ποσοστο που τους δωσατε.
Και λογικο ειναι γιατι καπου επρεπε να ελπιζει ο λαος αλλα...

Πόσοι άραγε ξέρουν για την σφαγή των άμαχων στην Σρεμπρένιτσα; Ψιλά γράμματα θα μου πείτε ...! Ο Τσίπρας τους έχει βρει αυτούς ; :mad:

Ευριπίδη φαντάζομαι αυτά δεν τα λένε στα στέκια των "αγανακτισμένων" ... !

http://www.gazzetta.gr/plus/article...sremprenitsa-kai-i-symmetohi-tis-hrysis-aygis

Last edited by a moderator:
Δεν το διαβασα το αρθρο αλλα ειδα την φωτο με τις σακκουλες πτωματος και θυμηθηκα δυσκολες στιγμες στην σερβια.
Ειτε μουσουλμανος ειτε χριστιανος ειναι πολυ δυσκολο να βλεπεις αθωους ανθρωπους να χανουν την ζωη τους για την βλακεια ή την μεγαλη ιδεα που εχουν καποιοι.

Συγγνώμη εχεις καταλάβει οτι είμαι με τους επιεικως ηλιθιους της χ.α.?και αφού όλοι αγαπούν τους πρόσφυγες γιατί δεν τους παίρνουν σπίτι τους να τους φιλοξενήσουν μαζί με τα παιδιά και τις γυναίκες τους τι φοβούνται? ναι σ αυτήν τη περίοδο της ανεργίας των πανω απο 10000 αυτοκτονιών και ολων των κινδύνων που διατρέχουμε θέλω τα σύνορα κλειστά.όταν μπαίνουν και καταπατούν περιουσίες και καταστρέφουν περιουσίες και αρνούνται να σεβαστούν τη χώρα και τους κατοικους της που τους φιλοξενούν εξω.και να ρωτήσω και κάτι άλλο?μουσουλμάνοι δεν είναι οι περισσοτεροι? γιατί δεν πάνε σε αλλες μουσουλμανικές χώρες που δεν έχουν πόλεμο?ευτυχώς που δε ζει ο Κολοκοτρώνης να δει τι λαο ελευθέρωσε.και ναι όταν μου τα παίρνουν όλα σε φόρους όταν δεν μπορω να γράψω υα παιδιά μου στο σχολείο γιατί προτερ.έχουν οι ξένοι όταν διαβάζω στο βιβλιο του δημοτικού για τον μικρο σαμπερ όταν τη σημαία μου τη σηκώνει Αλβανός και αλλά πολλά όταν όταν θέλουν να επιβάλουν στα παιδιά μου να είναι αθεα ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ όσο δεν παει

Συγγνώμη εχεις καταλάβει οτι είμαι με τους επιεικως ηλιθιους της χ.α.?
Ο καθένας μπορεί να είναι ότι γουστάρει και αγαπά, αρκεί να είναι περήφανος για αυτό που είναι. Όσο για το επιχείρημα του γιατί δεν τους παίρνουν στα σπίτια τους, υπάρχουν και πολλοί που τους πήραν, άσε που 5 εκατομμύρια Έλληνες τους έχουν βοηθήσει με κάθε τρόπο.
Τα σύνορα τα θες κλειστά μόνο για ανθρώπους ή και οικονομικά κλειστά;
Σε ποιο σχολείο δεν μπορείς να γράψεις τα παιδιά σου γιατί προτεραιότητα έχουν οι ξένοι; Εγώ που ασχολήθηκα με το ΕΣΠΑ για τους παιδικούς σταθμούς δεν διάβασα κάτι τέτοιο. Μας βάζεις ένα απόσπασμα που να αποδεικνύει αυτό που λες;
Ποιος Αλβανός σήκωσε την σημαία σου; Πότε την αγόρασες την σημαία;
Τέλος αν θέλεις να κάνουμε λίγο κουβέντα, την Χρυσή Αυγή γιατί την βρίζεις και τους αποκαλείς ηλίθιους; Τι παράπονο έχεις;

δηλαδη η σημαια αγοραζεται?το αιμα που χυθηκε γι αυτη τη σημαια δεν μετραει η μηπως ξεχασαμε την ιστορια μας?πολλοι μαθητες αλβανοι τη σηκωσαν σε παρελασεις και μαλιστα οταν τοτε ρωτηθηκαν απο αλλους γονεις σε περιπτωση συραξης τι θα εκαναν απαντησαν οτι θα πηγαιναν με την πλευρα τηε πατριδας τους οπως θα εκαναν οι περισσοτεροι γιατι με τους φιλοευρωπαιστες ελληνες σημερα πολυ αμφιβαλω αν οι ελληνες θα πηγαιναν με την πατριδα τους η με τους αλλους.οσο για τη χ.α τι θες να μαθεις?ειναι τζαμπα μαγκες οταν μιλανε για εθνικα συμφεροντα και δερνουν τους πλανωδιους απο τους οποιους δεν παιρνουν μιζα και καθονται ωραια και καλα στη βουλη και τα κονομανε μια χαρα ειναι.και οταν χτυπας και δερνεις δημοσιογραφους για το τιποτα ε καλα ειναι.αφου θελουνε να δειρουνε και προεκλογικα το δηλωσανε οτι θα μπουν μεσα και θα το κανουνε ε δειρε μεσα στη βουλη να δουμε ποσο μαγκας εισαι.και οταν προσηλυτιζουν παιδακια στο σχολειο με τη βια δεν ειναι καλυτεροι απο την καθε τρομοκρατ.οργανωση.αλλα πες μας τελικα για να δουμε κι εσυ τι θελεις ποιος σ εκφραζει.γιατι να κρινεις την καθε αποψη και να αντιδρας χωρις να μας λες ποιο κομμα σ εκφραζει δεν ειναι και οτι καλυτερο.προσωπικα θα υποστηριξω αυτον που θα με βγαλει απο το ευρω και θα υπερασπιστει τη πατριδα μου και την οικογενεια μου.και τα συνορα τα θελω κλειστα απο ανθρωπους γιατι με τη κακομοιρια που μας δερνει δεν μπορουμε να προσφερουμε στους δικους μας οχι στους αλλους.βλεπω και τους προοδευτικους ευρωπαιους που ειναι οικονομικα ευρωστοι πως τους υποδεχονται και πως μας τους φορτωνουν.αλλα ξαναρωταω γιατι δεν πανε στις αλλες μουσουλμανικες χωρες?το νομο δεν τον βρηκα αλλα θα στον βρω.γιατι οταν τα πρωτα 2 παιδια πηγα να τα γραψω στο νηπειο οχι μεσω εσπα την τελευται μονο την εγραψα μεσω εσπα πηρα την απαντηση απο την γραμματεα οτι θα επρεπε να περιμενω να δουνε αν συμπληρωθουν πρωτα οι θεσεις απο παιδια αλλων εθνικ.και μετα να γραψω τα δικα μου .φυσικα και δεν περιμενα και γιναμε μπιλιες μεχρι που τα εγραψε.σε χωριο λιγο εξω απ τα χανια την ιδια περιοδο σε γνωστο μου δεν του γραψανε το παιδι για τον ιδιο λογο και το πηγε αναγκαστικα σε αλλο νηπιαγωγειο

Οταν εχουμε παραδωσει σχεδον στο 100% την διοικηση της χωρας μας στους ξενους, "αληθινος" πρωθυπουργος μας αλλωστε ειναι ο
Ολλανδος Maarten Verwey,
οταν τα θαλασσια συνορα μας πλεον αμφισβητουνται απο ολους παρουσια και υποδειξει του Νατο,
οταν με τα νεα φορολογικα μετρα που εξαγγελονται ερχεται η πληρης καταστροφη του μικρομεσαιου που στηριζει την οικονομια,
τι αλλο μενει?
Μενει - κατα την γνωμη μου - η αλωση/αλλοιωση του πληθυσμου. Οι ανθρωποι λοιπον αυτοι ειναι ενα σπουδαιο εργαλειο στα χερια των
διεθνων τοκογλυφων, οι οποιοι εκμεταλλευονται την αναγκη τους για καλυτερη ζωη. Το κλεισιμο των συνορων γυρω μας ειναι ενα στημενο
παιχνιδι για να μεινουν εδω ολοι αυτοι. Πολυ φοβαμαι οτι ο συριζα θα το εκμεταλλευθει πολιτικα χρησιμοποιωντας τον εκλογικο χαρτη
της χωρας. Ευχομαι να διαψευσθω!!!

Αντιθετως εμενα το οτι ενας μαθητης αλλης εθνικοτητας, μιας και το θετετε ετσι, δεχεται να παρελασει υπο την σημαια της χωρας που τον φιλοξενει, ή τον μεγαλωσε, μου δειχνει αλλα πραματα. Και ναι, θα ηθελα περισσοτερους "ξενους" να δεχονται να μορφωθουν και να φοιτησουν στα ελληνικα σχολεια, γιατι αυτο σημαινει οτι δεχονται εν γενει και την ελληνικη παιδεια. Αν τωρα καποιοι ταυτιζουν την ελληνικη παιδεια και γλωσσα, με τη θρησκεια του καθενος ειναι δικαιωμα τους.

Σταυρο, θα συμφωνησω εν μερει. Ναι, εχεις παραδωσει τη διοικηση της χωρας, αλλα οχι τωρα, πολλες δεκαετιες πισω, οταν αποφασισες να μην αφηνεις το παραγωγικο ιστο της χωρας να παραγει. Δανειζεσαι, και δανειζεσαι, και ξερεις οτι ο δανειστης παντα εχει το πρωτο λογο, εκτος και αν μπορεις να ξεπληρωνεις οτι χρωστας. Τα συνορα σου δεν αμφισβητουνται, αυτο που αμφισβητηται -και η παρουσα κυβερνηση ειναι 100% υπευθυνη- ειναι η βουληση σου να τα διαφυλαξεις. Και βλεπεις, οσο δεν υπηρχαν μεταναστες, δεκαρακι δεν εδινε το Νατο, μολις εσφιξε το πραμα, αμεσως κατεβηκαν να βοηθησουν.

Και ναι, θα ηθελα περισσοτερους "ξενους" να δεχονται να μορφωθουν και να φοιτησουν στα ελληνικα σχολεια, γιατι αυτο σημαινει οτι δεχονται εν γενει και την ελληνικη παιδεια.
Ενταξει αυτο ειναι λιγο ουτοπικο... Τα παραδειγματα που αναφερει ο Ευριπιδης αφορουν κυριως εθνικοτητες που θελοντας κ μη αναγκαστηκαν να υιοθετησουν την ελληνικη παιδεια γιατι δεν ειχαν καμια αλλη επιλογη... Μπραβο σε αυτα τα παιδια που "διεπρεψαν" στο σχολειο με τις ικανοτητες τους κ καταφεραν να κρατησουν τη σημαια, το αν την δικαιουνταν η οχι ειναι αααααααααααααλλο μεγαλο θεμα για συζητηση... Κ πολλοι ακομα Ελληνες που θεωρητικα μαχονται για το συμφερον ολης της χωρας δεν θα επρεπε να την "κρατανε"...
Στο θεμα των προσφυγων , ταλαιπωρημενοι ανθρωποι ειναι οι περισσοτεροι που μαλιστα ειχαν κ καποια οικονομικη δυνατοτητα να παρουν τις οικογενειες τους και να φυγουν,οπως θα εκαναν κ πολλοι απο μας σε αντιστοιχη περιπτωση, δεν μπορω σε καμια περιπτωση να καταλαβω αυτα που περνουν,δεν εχω εμπειρια, ειμαι σιγουρος οτι ειναι απελπισμενοι, οταν ο ανθρωπος αλλωστε αρχιζει να "πειναει" αλλαζει, αλλα σε καθε περιπτωση θα επρεπε να σεβονται την χωρα που τους φιλοξενει...
Αυτα...

δηλαδη η σημαια αγοραζεται?το αιμα που χυθηκε γι αυτη τη σημαια δεν μετραει η μηπως ξεχασαμε την ιστορια μας?πολλοι μαθητες αλβανοι τη σηκωσαν σε παρελασεις και μαλιστα οταν τοτε ρωτηθηκαν απο αλλους γονεις σε περιπτωση συραξης τι θα εκαναν απαντησαν οτι θα πηγαιναν με την πλευρα τηε πατριδας τους οπως θα εκαναν οι περισσοτεροι γιατι με τους φιλοευρωπαιστες ελληνες σημερα πολυ αμφιβαλω αν οι ελληνες θα πηγαιναν με την πατριδα τους η με τους αλλους.
Το αν την αγόρασες πήγαινε στο "μου". Ας μην πάει όμως η κουβέντα σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ πάλι νοιώθω περηφάνια όταν την Ελληνική σημαία την κρατάει ψηλά ένας ξένος. Έχει να κάνει και με αυτό που αναφέρεις σε κάποιο ποστ, ότι οι ξένοι που βοηθούνται πρέπει να σέβονται. Για μένα αυτός είναι σεβασμός. Μήπως μας ενοχλεί όμως ότι το παιδί του Αλβανού φάνηκε πιο συνεπή από το δικό μας;
το νομο δεν τον βρηκα αλλα θα στον βρω.γιατι οταν τα πρωτα 2 παιδια πηγα να τα γραψω στο νηπειο οχι μεσω εσπα την τελευται μονο την εγραψα μεσω εσπα πηρα την απαντηση απο την γραμματεα οτι θα επρεπε να περιμενω να δουνε αν συμπληρωθουν πρωτα οι θεσεις απο παιδια αλλων εθνικ.και μετα να γραψω τα δικα μου .φυσικα και δεν περιμενα και γιναμε μπιλιες μεχρι που τα εγραψε.
Ευριπίδη, δεν θέλω να σε αμφισβητήσω αλλά αν αυτή την κουβέντα αν την είπε γραμματέας δημοτικού παιδικού σταθμού θα έπρεπε να έχεις πάει αμέσως στον δήμαρχο και να του κάνεις καταγγελία. Εμένα την κόρη μου δεν την πήραν στον δημοτικό παιδικό σταθμό αλλά βγήκε αναλυτική κατάσταση με τα μόρια που είχε το κάθε παιδάκι, μόρια που προέκυπταν από το οικογενειακό εισόδημα, κτλ !
ειναι τζαμπα μαγκες οταν μιλανε για εθνικα συμφεροντα και δερνουν τους πλανωδιους απο τους οποιους δεν παιρνουν μιζα και καθονται ωραια και καλα στη βουλη και τα κονομανε μια χαρα ειναι.και οταν χτυπας και δερνεις δημοσιογραφους για το τιποτα ε καλα ειναι.αφου θελουνε να δειρουνε και προεκλογικα το δηλωσανε οτι θα μπουν μεσα και θα το κανουνε ε δειρε μεσα στη βουλη να δουμε ποσο μαγκας εισαι.και οταν προσηλυτιζουν παιδακια στο σχολειο με τη βια δεν ειναι καλυτεροι απο την καθε τρομοκρατ.οργανωση.
Η κάθε θεωρία έχει και τον ακτιβισμό της. Το να μαχαιρώνουν σκελετωμένους ανθρώπους και Αιγύπτιους ψαράδες, έχει και αυτό την σημασία του. Δηλαδή αν δέρνανε μέσα στην Βουλή θα ήταν αποδεκτοί από εσένα. Θα ήθελες δηλαδή κάποιους που να δέρνουν τους πολιτικούς στα έδρανα της Βουλής αλλά όχι τους αλλοδαπούς. Θα ήθελες δηλαδή κάποιους δημοκρατικούς στους δρόμους αλλά χειροδύναμους εντός της Βουλής. Μακάρι να το βρεις ...
αλλα πες μας τελικα για να δουμε κι εσυ τι θελεις ποιος σ εκφραζει.γιατι να κρινεις την καθε αποψη και να αντιδρας χωρις να μας λες ποιο κομμα σ εκφραζει δεν ειναι και οτι καλυτερο.
Δεν νομίζω ότι έκρινα την ... κάθε άποψη. Συγκεκριμένες ναι και ποτέ δεν ενοχλήθηκα όταν κρίνει κάποιος τις δικές μου απόψεις. Με εγκαλείς να σου πω πιο κόμμα με εκφράζει από την στιγμή που εσύ ο ίδιος λες ότι δεν σε εκφράζει κανένα. Οπότε θα ακολουθήσω την δική σου τακτική και θα σου πω το ίδιο. Από εκεί και πέρα αν θες για συγκεκριμένα θέματα να σου λέω την άποψη μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω όποτε μου το ζητήσεις. Για παράδειγμα στο προσφυγικό θέμα θα ήθελα όλη την Συρία και το Πακιστάν στα σύνορα της Γερμανίας.

Status
Not open for further replies.
Back