A
AltairLusso
Ο Χριστός και η Παναγία, τι είναι αυτά που λες ρε φίλε;Το γνωρίζεις ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι εκπαιδευμένοι σε επίλεκτες δυνάμεις και ειδικά στα κομάντο .
Ο Χριστός και η Παναγία, τι είναι αυτά που λες ρε φίλε;Το γνωρίζεις ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι εκπαιδευμένοι σε επίλεκτες δυνάμεις και ειδικά στα κομάντο .
Ρε βικτωρα ποια χ.α και πράσινα άλογα?του συστηματος είναι κι αυτοι.οι μόνοι ξένοι που δερνουνε είναι οι πλανόδιοι απο τους οποιους δεν παίρνουνε μίζα απ αυτά που πουλάνε.κότες λυρατες ειναιΕγω βλεπω οτι μια χαρα βριζουμε τους πολιτικους και μια χαρα τσιμπαμε απο τις ρητορειες που λενε. Απο τη μια οι νυκοκοιραιοι, που θα τους παρει ο ξενος τη δουλεια, θα τους σκοτωσει θα τους βιασει, θα τους αφελληνισει. Απο την αλλοι οι ανοιχτομυαλοι, να ανοιξουμε τα συνορα, ολοι αδελφια ειμαστε, κλπ κλπ. Επειδη σε περιοδους κρισης αυξανονται οι πρωτοι γεωμετρικα, μια χαρα τριβει η ΧΑ τα χερακια της γιατι τα τους ψηφισει ο κοσμος για να "ξεβρωμισουν" τη χωρα. Ξεχναμε ομως πως την προηγουμενη φορα που ενας με τετοια ρητορικη ξεβρωμισε τη χωρα του, βρωμαγε ο κοσμος πτωματιλα για δεκαετιες αργοτερα
Αφού δεν θα υπαρχουν σύλλογοι.θα τους καταργήσει σύμφωνα με τα λεγόμενα τουΑναρωτιεμαι παντως, αν μπορω πχ να μη θεωρησω την αδεια για φετος, αλλα να πληρωσω μονο το συνδρομη στο συλλογο. Απο τη μια θα στερηθει το κρατος τα εσοδα που τοσο θελει, απο την αλλη, δινω και το μηνυμα οτι δεν αποδυναμωνονται οι συλλογοι
Αυτό ηταν το σχεδιο απο πέρυσι και κάποια στιγμη αν όχι απο εφέτος αν δε φύγουν ο τσιρωνης θα το κανειΜε ολα αυτα λησμονουμε ενα ποοολυ σημαντικο θεμα που ειναι η διαβουλευση για το κυνηγι.
Λετε να βγει αληθινο το δημλσιευμα των ΚΝ για εναρξη 1 οκτωβριου και ληξη 31 ιαν;;;;
Τωρα το απογευμα ειδα ενα "φιλοζωο" διποδο που εβγαλε το σκυλακι του ντυμενο με γιλεκακι για περιπατο στο τετραγωνο εκανε και την αναγκη του και πισω παλι.
Το δικο του το ζωντανο ειναι ευτυχησμενο με αυτην την ζωη και το δικο μου που το βγαζω στην υπαιθρο να τρεξει να χαϊδευτει και να συναντηση και θηραμα ειμαι "τυρρανος" και "μισω" τα ζωα!!!!
Φιλε μου δωσες μια ιδεα για συζητηση στους εδω συλογους και ισως σσ ολη την επικρατεια.Τωρα που δεν βγαινουν τα κουκια ακομα παραπανω, μια σωστη ηγεσια, μαζι με την Πεβεκε θα μπορουσε να πιεσει. Κυριοι, τοσα τα εσοδα απο το κυνηγι-βενζινες-διοδια-ΦΠΑ. Αφηστε τις βλακειες, γιατι φετος δινουμε γραμμη να μη βγαλουν αδειες, και θα τρωτε τα νυχια σας.
Σε παρακαλώ μη λες τη λεξη αριστερά.τον ήπια με απ αυτους δε θέλω άλλο.πάρε λίγο απο κεντρο.έτσι για να ευθημησουμε λίγοΦιλε μου δωσες μια ιδεα για συζητηση στους εδω συλογους και ισως σσ ολη την επικρατεια.
Μπορει να κανει ενα ειδος πραξικοπηματος ή μαλλον εξεγερσης για να το πω πιο αριστεριστικα!
Ας δωθει γραμμη να βγαζουν οι συλλογοι αδειες μονο απο αυτους και να εχουν ισχυ οπως οι τωρινες. Σε ελεγχο της θηροφυλακης δεν θα υπαρχει προβλημα γιατι θα ειναι ενημεροι οποτε αυτο που λες μπορει να εφαρμοστει και το κρατος να χασει τα λεφτα απο τις αδειες μας.
Θα μου πεις σε ελεγχο απο το δασαρχειο τι θα γινεται.
Εγω στα 16 χρονια που κυνηγαω μια φορα τους εχω δει στη υπαιθρο και αυτο στη εναρξη.
Ειναι σιγουρο οτι κατι θα κανει για να δειξει και στους συντροφους του οτι ειναι ακομα δικος τους και δεν τον παρεσυρε το συστημα.Αυτό ηταν το σχεδιο απο πέρυσι και κάποια στιγμη αν όχι απο εφέτος αν δε φύγουν ο τσιρωνης θα το κανει
Εσεις εκει κατω πρεπει να απογοητευτηκατε μετα το μεγαλο ποσοστο που τους δωσατε.Σε παρακαλώ μη λες τη λεξη αριστερά.τον ήπια με απ αυτους δε θέλω άλλο.πάρε λίγο απο κεντρο.έτσι για να ευθημησουμε λίγο
Ο καθένας μπορεί να είναι ότι γουστάρει και αγαπά, αρκεί να είναι περήφανος για αυτό που είναι. Όσο για το επιχείρημα του γιατί δεν τους παίρνουν στα σπίτια τους, υπάρχουν και πολλοί που τους πήραν, άσε που 5 εκατομμύρια Έλληνες τους έχουν βοηθήσει με κάθε τρόπο.Συγγνώμη εχεις καταλάβει οτι είμαι με τους επιεικως ηλιθιους της χ.α.?
Ενταξει αυτο ειναι λιγο ουτοπικο... Τα παραδειγματα που αναφερει ο Ευριπιδης αφορουν κυριως εθνικοτητες που θελοντας κ μη αναγκαστηκαν να υιοθετησουν την ελληνικη παιδεια γιατι δεν ειχαν καμια αλλη επιλογη... Μπραβο σε αυτα τα παιδια που "διεπρεψαν" στο σχολειο με τις ικανοτητες τους κ καταφεραν να κρατησουν τη σημαια, το αν την δικαιουνταν η οχι ειναι αααααααααααααλλο μεγαλο θεμα για συζητηση... Κ πολλοι ακομα Ελληνες που θεωρητικα μαχονται για το συμφερον ολης της χωρας δεν θα επρεπε να την "κρατανε"...Και ναι, θα ηθελα περισσοτερους "ξενους" να δεχονται να μορφωθουν και να φοιτησουν στα ελληνικα σχολεια, γιατι αυτο σημαινει οτι δεχονται εν γενει και την ελληνικη παιδεια.
Το αν την αγόρασες πήγαινε στο "μου". Ας μην πάει όμως η κουβέντα σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ πάλι νοιώθω περηφάνια όταν την Ελληνική σημαία την κρατάει ψηλά ένας ξένος. Έχει να κάνει και με αυτό που αναφέρεις σε κάποιο ποστ, ότι οι ξένοι που βοηθούνται πρέπει να σέβονται. Για μένα αυτός είναι σεβασμός. Μήπως μας ενοχλεί όμως ότι το παιδί του Αλβανού φάνηκε πιο συνεπή από το δικό μας;δηλαδη η σημαια αγοραζεται?το αιμα που χυθηκε γι αυτη τη σημαια δεν μετραει η μηπως ξεχασαμε την ιστορια μας?πολλοι μαθητες αλβανοι τη σηκωσαν σε παρελασεις και μαλιστα οταν τοτε ρωτηθηκαν απο αλλους γονεις σε περιπτωση συραξης τι θα εκαναν απαντησαν οτι θα πηγαιναν με την πλευρα τηε πατριδας τους οπως θα εκαναν οι περισσοτεροι γιατι με τους φιλοευρωπαιστες ελληνες σημερα πολυ αμφιβαλω αν οι ελληνες θα πηγαιναν με την πατριδα τους η με τους αλλους.
Ευριπίδη, δεν θέλω να σε αμφισβητήσω αλλά αν αυτή την κουβέντα αν την είπε γραμματέας δημοτικού παιδικού σταθμού θα έπρεπε να έχεις πάει αμέσως στον δήμαρχο και να του κάνεις καταγγελία. Εμένα την κόρη μου δεν την πήραν στον δημοτικό παιδικό σταθμό αλλά βγήκε αναλυτική κατάσταση με τα μόρια που είχε το κάθε παιδάκι, μόρια που προέκυπταν από το οικογενειακό εισόδημα, κτλ !το νομο δεν τον βρηκα αλλα θα στον βρω.γιατι οταν τα πρωτα 2 παιδια πηγα να τα γραψω στο νηπειο οχι μεσω εσπα την τελευται μονο την εγραψα μεσω εσπα πηρα την απαντηση απο την γραμματεα οτι θα επρεπε να περιμενω να δουνε αν συμπληρωθουν πρωτα οι θεσεις απο παιδια αλλων εθνικ.και μετα να γραψω τα δικα μου .φυσικα και δεν περιμενα και γιναμε μπιλιες μεχρι που τα εγραψε.
Η κάθε θεωρία έχει και τον ακτιβισμό της. Το να μαχαιρώνουν σκελετωμένους ανθρώπους και Αιγύπτιους ψαράδες, έχει και αυτό την σημασία του. Δηλαδή αν δέρνανε μέσα στην Βουλή θα ήταν αποδεκτοί από εσένα. Θα ήθελες δηλαδή κάποιους που να δέρνουν τους πολιτικούς στα έδρανα της Βουλής αλλά όχι τους αλλοδαπούς. Θα ήθελες δηλαδή κάποιους δημοκρατικούς στους δρόμους αλλά χειροδύναμους εντός της Βουλής. Μακάρι να το βρεις ...ειναι τζαμπα μαγκες οταν μιλανε για εθνικα συμφεροντα και δερνουν τους πλανωδιους απο τους οποιους δεν παιρνουν μιζα και καθονται ωραια και καλα στη βουλη και τα κονομανε μια χαρα ειναι.και οταν χτυπας και δερνεις δημοσιογραφους για το τιποτα ε καλα ειναι.αφου θελουνε να δειρουνε και προεκλογικα το δηλωσανε οτι θα μπουν μεσα και θα το κανουνε ε δειρε μεσα στη βουλη να δουμε ποσο μαγκας εισαι.και οταν προσηλυτιζουν παιδακια στο σχολειο με τη βια δεν ειναι καλυτεροι απο την καθε τρομοκρατ.οργανωση.
Δεν νομίζω ότι έκρινα την ... κάθε άποψη. Συγκεκριμένες ναι και ποτέ δεν ενοχλήθηκα όταν κρίνει κάποιος τις δικές μου απόψεις. Με εγκαλείς να σου πω πιο κόμμα με εκφράζει από την στιγμή που εσύ ο ίδιος λες ότι δεν σε εκφράζει κανένα. Οπότε θα ακολουθήσω την δική σου τακτική και θα σου πω το ίδιο. Από εκεί και πέρα αν θες για συγκεκριμένα θέματα να σου λέω την άποψη μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω όποτε μου το ζητήσεις. Για παράδειγμα στο προσφυγικό θέμα θα ήθελα όλη την Συρία και το Πακιστάν στα σύνορα της Γερμανίας.αλλα πες μας τελικα για να δουμε κι εσυ τι θελεις ποιος σ εκφραζει.γιατι να κρινεις την καθε αποψη και να αντιδρας χωρις να μας λες ποιο κομμα σ εκφραζει δεν ειναι και οτι καλυτερο.