Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πάει και η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ :(
Ο μοναδικός λόγος που παραμένουν ανοικτά κάποια από τα καταστήματα της είναι η απεργία των δικηγόρων που δεν μπορούν να καταθέσουν αίτηση πτώχευσης.
Εκατοντάδες εργαζόμενοι στον δρόμο , χωρίς δουλειά και χωρίς καμία προοπτική να βρουν δουλειά σε μια πεθαμένη αγορά.
Η πορεία προς τον όλεθρο έχει επιταχυνθεί :(
http://news247.gr/eidiseis/oikonomi...es-wres-gia-thn-ellhnikh-alysida.3995095.html
Βρε τα λεφτά να καταθετουμε στην Γερμανια και ας μείνουμε όλοι άνεργοι
Σε λίγες ημέρες ανοίγει καινούργιο μεγαθηριο Media mark στην Άγια Παρασκευη
Θα μου πεις θα δώσει ψωμί σε συνανθρωπους μας άνεργους κτλ
Βέβαια 500 ευρώ το μηνα 10 ωρο .congrats..congrats.

Εσύ για ποιο λόγο πιστεύεις ότι το έκανε ?
Ασε με εμένα , εγώ ξέρω πολύ καλά γιατί το έκανε:)

Εσένα όμως δεν σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι η συγκεκριμένη κυρία βοηθάει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ τον συνάνθρωπο της χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα , χωρίς να ζητάει απολύτως τίποτα.
Δεν σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι αυτή η κυρία ξημεροβραδυάζεται στα συσσίτια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ μόνο για ανθρωπιστικούς λόγους και όχι για να ψαρέψει γκόμενους;;;;;

Τέλος πάντων , εγω τέτοιους ανθρώπους τους θαυμάζω και κατά κάποιο τρόπο τους "ζηλεύω" γιατί δεν έχω καταφέρει να κάνω ούτε τα μισά από όσα κάνουν

Ασε με εμένα , εγώ ξέρω πολύ καλά γιατί το έκανε:)

Εσένα όμως δεν σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι η συγκεκριμένη κυρία βοηθάει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ τον συνάνθρωπο της χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα , χωρίς να ζητάει απολύτως τίποτα.
Δεν σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι αυτή η κυρία ξημεροβραδυάζεται στα συσσίτια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ μόνο για ανθρωπιστικούς λόγους και όχι για να ψαρέψει γκόμενους;;;;;

Τέλος πάντων , εγω τέτοιους ανθρώπους τους θαυμάζω και κατά κάποιο τρόπο τους "ζηλεύω" γιατί δεν έχω καταφέρει να κάνω ούτε τα μισά από όσα κάνουν
Επειδή σε θεωρώ άνθρωπο της πιάτσας
θέλω να πιστεύω ότι δεν μασας τοσο εύκολα κουτοχορτο ;)
Πιστεύω να γνωρίζεις τι γίνεται μόλις πέσει το σκοτάδι στα στενά της Αχαρνων και της πλατείας Βικτωριας απο κατι τετοιες -ιους καλλιτεχνες ;)
Να σου θυμισω την υπόθεση του Σεριανοπουλου ;)

Με αφορμή το περιστατικό στον Πειραιά με το μωρό και τον Πρόσφυγα , με έβαλαν σε σκέψεις κάποια πράγματα.
Δεν με νοιάζει πως θα με χαρακτηρίσετε επειδή θα μιλήσω λίγο σκληρά γιατί πιστεύω ότι δείχνω την πραγματικότητα.
Πως είναι δυνατόν να λέγονται άνθρωποι αυτοί οι μετανάστες όταν το ισλάμ τους νομιμοποιεί σε όλα τα εγκλήματά τους και ενώ εμείς τους δίνουμε απλόχερα το χέρι και αυτοί να μας την λένε και από επάνω και να απαιτούν κιόλας.
Εξηγούμε:
Το Ισλάμ είναι σκοταδισμός και ανελευθερία.
Η θέση της γυναίκας στο Ισλάμ είναι τραγική, είναι κακοποίηση , είναι βιασμός.
Η νομιμοποίηση της ανωμαλίας κ της παιδεραστίας στο Ισλάμ είναι κάτι που δεν ενοχλεί κανέναν, είναι απλά ελεύθεροι να κακοποιούν τα παιδιά τους, τα παιδιά των άλλων, όλα τα παιδιά, όλες τις γυναίκες και τα κοριτσάκια.
Πόσο αηδιαστικά ανώμαλος θα μπορούσε να είναι κάποιος ώστε να παντρεύεται μικρά κοριτσάκια και να τα βιάζει κ να τα κακοποιεί;
Που κάποιοι βλέπουν ελαφρόμυαλα κ προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες ότι πρέπει να τους ταΐζουμε, να τους ποτίζουμε, να ταΐζουμε τον παιδεραστή, τον εγκληματία, αυτόν που κακοποιεί τη γυναίκα του, αυτόν που δεν υπολογίζει τα παιδιά του κ τα κακοποιεί.
Αυτό είναι Κύριοι το Ισλάμ, αυτό θρέφουμε στη χώρα μας, αντί να το πολεμάμε.
Αυτοί ήρθαν τώρα εδώ κ απαιτούνε τα πάντα!
Μουλσουμανοποίηση στην χώρα δεν το δέχομαι με τίποτα.
Και το εννοώ αυτό και το πιστεύω, που τους θίγουν κιόλας τα ιερά και όσια μας σύμβολα.
Ακόμα και την Υπερήφανη Σημαία μας.
Και το λέω με αφορμή τον Αρχιεπίσκοπό μας που πήγε χωρίς σύμβολα στους πρόσφυγες για συμπαράσταση και που σκέφτηκε να μην φορέσει τον σταυρό του , μην τους θίξει κιόλας.Που είναι το Κύρος του;
Έλα όμως που η αχλάδα πίσω έχει την ουρά.
Το ξέρετε ότι πάνε να κάνουν την πανθρησκεία επίσημα πλέον με κάποιο συνέδριο στην Κρήτη.
Πόση υποκρισία ακόμη;
Για αυτό πιστεύω ότι μας την έχουν στημένη εμάς τους Έλληνες.
Πιστεύω ακόμα ότι τίποτα πλέον δεν είναι τυχαίο.

Θα προσθέσω κάτι ακόμα.
Έχει προσέξει κανείς , που τους έχουν βάλει όλους αυτούς;
Σε ποια σημεία είναι εδώ στην Αττική.

Μάγκες από πρώτο χέρι, οι ΜΚΟ τρώνε καλά στην Μυτιλήνη. Μόνο αν δείτε σε τι ξενοδοχεία μένουν και σε τι εστιατόρια τρώνε θα πάθετε πλάκα. Μιλάμε για πολύ μάσα!

Και το λέω με αφορμή τον Αρχιεπίσκοπό μας που πήγε χωρίς σύμβολα στους πρόσφυγες για συμπαράσταση και που σκέφτηκε να μην φορέσει τον σταυρό του , μην τους θίξει κιόλας.Που είναι το Κύρος του;
.
Εντάξει για το θέμα του GERONIMO τι να πούμε τώρα
Τρίζουν τα κόκκαλα του Μακαριστού Χριστοδουλου
Τέτοιο προσκύνημα στον Συριζα δεν έχει ξαναγίνει
Ή πλάκα η μεγάλη είναι ότι κάποια στελεχοι της σημερινης Αριστερας .guitar.
προ εκλογών μίλαγαν για διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους
Πλέον ως Κυβερνώντες τσιμουδιά
Ακούστηκε και το άλλο
Ο GERONIMO μαζί με τον Παπά της Ρωμης και τον Αλεξη
θα μεταβούν στην Λεσβο για να ψάλλουν τα θύματα που έπνιξαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο
Πόσο υποκρισία από τον Ρασσοφορο Καρμποναρα
Από την μία πας να ψαλλεις τους αδικοχαμενους Πρόσφυγες
και από την άλλη επιτρεπεις στον Αριστερό Πρωθυπουργό σου να σφραγίζει τα σύνορα της Πατρίδας σου ώστε να μην μεταβούν οι Πρόσφυγες από την Ελλάδα στην Ιταλια
Αηδία και υποκρισία στο μεγαλείο της

%CE%9C%CE%95%CE%99%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F.jpg

Να μιλάτε και… Ελληνικά στα σχολεία!!!

Το αυτονόητο ζητάει ο Περιφ. Δ/ντής Εκπ/σης Α.Μ.-Θ. από τους μειονοτικούς εκπ/κούς

Δεν «άρεσε» σε κάποιους κύκλους η χρήση της… Ελληνικής γλώσσας σε σχολεία της Θράκης!!!

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε χθες η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ, διευκρινίζει το αυτονόητο, ότι δηλαδή με βάση την Συνθήκη της Λωζάνης και τα σχετικά μορφωτικά πρωτόκολλα στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης θα πρέπει να γίνεται ανεμπόδιστη χρήση τόσο της επίσημης γλώσσας της χώρας μας (ελληνική), όσο και της τουρκικής εκεί όπου προβλέπεται ως δεύτερη ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ…

Αυτό προφανώς και δεν τηρείται από πολλούς εκπαιδευτικούς της μειονοτικής εκπαίδευσης, με αποτέλεσμα να υπάρξει διευκρινιστική παρέμβαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης για την καταστρατήγηση της συγκεκριμένης οδηγίας.

Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν «άρεσε» σε κάποιους κύκλους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί «θόρυβος» και παρερμηνεία της διευκρινιστικής αυτής οδηγίας που πολύ σωστά εκδόθηκε από τον Περιφερειακό Διευθυντή κο Κεραμάρη.

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ… ΤΟΥΡΚΙΚΑ;

Ωστόσο και σε απάντηση όλων αυτών, ο κος Κεραμάρης προχώρησε στην έκδοση του συγκεκριμένου δελτίου τύπου, όπου αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Σε σχέση με τα λεχθέντα ή γραφόμενα τις τελευταίες μέρες όσον αφορά τη λειτουργία των μειονοτικών σχολείων διευκρινίζονται τα παρακάτω:

Σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης και τα σχετικά Μορφωτικά Πρωτόκολλα, τα μειονοτικά σχολεία είναι δίγλωσσα. Και εξ αυτής, είναι πάγια θέση της χώρας μας και του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η ανεμπόδιστη χρήση και των δύο γλωσσών στα εκπαιδευτικά προγράμματα και στις συνδεόμενες με αυτά λειτουργίες και διαδικασίες των μειονοτικών σχολείων.

Δυστυχώς, όμως, παρατηρήθηκε το φαινόμενο να μην χρησιμοποιείται η μία από τις δύο γλώσσες σε κάποιες διαδικασίες που συνδέονται με την λειτουργία του σχολείου (ανακοινώσεις προς τους μαθητές κλπ) αλλά και με την εκπροσώπηση των συναδέλφων δασκάλων στα επίσημα όργανα διοίκησης της εκπαίδευσης, γεγονός που δημιούργησε προβλήματα εντός της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Με στόχο την επίλυση αυτών των προβλημάτων εκδόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες. Επιλέχθηκε η έκδοση γενικών οδηγιών διότι σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε οι συγκεκριμένες συμπεριφορές να προσωποποιηθούν, γεγονός που δεν συμβάλλει στην διατήρηση σχέσεων συνεργασίας, διαλόγου και αλληλοσεβασμού εντός της εκπαιδευτικής κοινότητας. Αυτά είναι τα γεγονότα.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και όλα τα στελέχη της, παραμένουμε προσηλωμένοι στον κεντρικό μας στόχο που είναι, η καλύτερη δυνατή λειτουργία όλων των σχολείων, χωρίς καμία διάκριση, προς όφελος των μαθητών μας».
thraki.com.gr

Ακούστηκε και το άλλο
Ο GERONIMO μαζί με τον Παπά της Ρωμης και τον Αλεξη
θα μεταβούν στην Λεσβο για να ψάλλουν τα θύματα που έπνιξαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο
Πόσο υποκρισία από τον Ρασσοφορο Καρμποναρα
Από την μία πας να ψαλλεις τους αδικοχαμενους Πρόσφυγες
και από την άλλη επιτρεπεις στον Αριστερό Πρωθυπουργό σου να σφραγίζει τα σύνορα της Πατρίδας σου ώστε να μην μεταβούν οι Πρόσφυγες από την Ελλάδα στην Ιταλια
Αηδία και υποκρισία στο μεγαλείο της

Στις 16 Απριλίου ο Πάπας στην Λέσβο.
http://www.kathimerini.gr/855888/article/epikairothta/ellada/stis-16-aprilioy-o-papas-sthn-lesvo

Καλώς να τον προσκυνήσουν..RESPECT.
Θα τρίξουν τα κόκαλα των Αγίων του νησιού και ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.
Εντέλει ,γιατί ο λογισμός μου πάει στο ότι πίσω από την όλη ιστορία με τους Μουλσουμάνους κρύβεται το Βατικανό..xm.

Επειδη αυτο με το Βατικανο το εχω ξανακουσει, αν θελεις μου το εξηγεις λιγο παραπανω; Πως επωφελειται το Βατικανο απο μια επισκεψη σε μια πληγησα περιοχη; Η γιατι πχ δε θα επρεπε 2 ανθρωποι που υπηρετουν την θρησκεια τους να βρισκονται στο ιδιο μερος;

Επειδη αυτο με το Βατικανο το εχω ξανακουσει, αν θελεις μου το εξηγεις λιγο παραπανω; Πως επωφελειται το Βατικανο απο μια επισκεψη σε μια πληγησα περιοχη; Η γιατι πχ δε θα επρεπε 2 ανθρωποι που υπηρετουν την θρησκεια τους να βρισκονται στο ιδιο μερος;
Φίλε μου , με την ερώτηση που θέτεις , ανοίγεις ένα μεγάλο κεφάλαιο προς συζήτηση.
Για να ξέρω πως να σου απαντήσω σύντομα και κατατοπιστικά , γνωρίζεις τι έστι Βατικανό και τον θεσμό του Πάπα;
Γνωρίζεις τι είναι η πανθρησκεία;
Γνωρίζεις τι είναι η οικουμενικότητα;
Γνωρίζεις ότι οι παπικοί έχουν βγάλει από την δεκαετία του 1960 όλους τους μεγάλους αγίους μας από το αγιολόγιο τους;
Καθόλου τυχαία είναι η επίσκεψη του Πάπα της Ρώμης στο νησί αυτό.
Γνωρίζεις τι ήσαν ο Άγιος Ραφαήλ της Μυτιλήνη;
Όσον αφορά για το νησί που θεωρείς ότι είναι πληγήσα περιοχή , την έκαναν πληγήσα.
Όσον αφορά την επίσκεψή τους , προσχηματική είναι για κάποιους άλλους λόγους.
Όχι αυτό που θέλουν να δείξουν , αλλά για να προετοιμάσουν το έδαφος για κάτι άλλο μεγάλο.

Πανθρησκεια; Αυτο ειδικα δεν το τρωω με τιποτα ομως. Και θα σου εξηγησω το λογο.

Αυτη τη στιγμη υπαρχουν εκατονταδες θρησκειες και παρακλαδια τους, ανα τον κοσμο, μονοθειστικες οπως ο Χριστιανισμος αλλα και πολυθειστικες οπως πχ ο Δωδεκαθεισμος. Το να ενωσεις ολες αυτες τις θρησκειες κατω απο εναν ηγετη, ειναι κυριολεκτικα αθλος. Επισης ομως, υπαρχει και ενα μεγαλο ποσοστο του πληθυσμου, κυριως νεαρης ηλικιας το οποιο δηλωνει αθεο ή δηλωνει οτι δεν εχει πειστει απολυτα για την υπαρξη ή μη του Θεου. Ολοι αυτοι λοιπον, εκτος των πιστων εχουν και τους θρησκευτικους τους ηγετες, και ξερεις πολυ καλα οτι ο θρησκευτικος ηγετης εχει μια μορφη εξουσιας η οποια ειναι σε καποιες θρησκειες σχεδον απολυτος ελεγχος στη ζωη των πιστων. Αυτο πιστευεις οτι θα το απεμπολισουν ευκολα ολοι αυτοι οι ηγετες για ενα μεγαλυτερο οραμα ή σχεδιο; Η ιστορια δειχνει οτι ποτε δεν εγινε κατι τετοιο, σχεδον ολες οι θρησκειες προσυλητησαν τους πιστους τους με φωτια και αιμα, μερικες απο τις οποιες ακομα το κανουν φυσικα.
Απο την αλλη οι πιστοι θρησκειων, ειδικα οσοι ειναι χαμηλου μορφωτικου επιπεδου, εχουν υποστει τοσο μεγαλο νοητικο ελεγχο απο τους ηγετες τους, που ουτε και κεινοι θα συμφωνησουν με τον ασπασμο μιας νεας θρησκειας. Αρα τι μας μενει; Βγαλε τους θρησκοληπτους εκτος, βγαλε τους αθεους που ετσι και αλλιως δεν πιστευουν, μενουν οι μετριοπαθεις πιστοι, οι οποιοι ομως στην πλειοψηφια τους επισης θα αντιδρασουν καθως μπορει να ειναι μετριοπαθεις, ειναι ομως μια πτυχη της ζωης τους που υπαρχει απο τοτε που ξερουν τον εαυτο τους, οποτε δεν θα θελησουν να την απεμπολησουν ευκολα, τουλαχιστον οχι με το ζορι. Αρα, ουτε οι ηγετες θα θελουν να χασουν τις εξουσιες και τα προνομια τους ουτε και οι πιστοι αυτο που θεωρουν οτι χαρακτηριζει τη ζωη και τις αξιες τους τοσα χρονια.

Για να σου απαντησω ομως την ερωτηση θα σου πω οτι ναι, υπαρχει οργανο ελεγχου παγκοσμιο και αυτο λεγεται τραπεζες και χρηματοπιστωτικο συστημα. Σχεδον ολη η υφηλιος, αν εξαιρεσεις καποιες φυλες στον Αμαζονιο και στα νησια της Ασιας, συναλλασεται με χρημα. Αυτο ειναι ο "θεος" ολων, και αυτο ειναι το μεσο για τον ελεγχο των περισσοτερων εξ'υμων. Οι παγκοσμιοι ισχυροι του κοσμου τουτου, του Παπα συμπεριλαμβανομενου, μεσω αυτου ακριβως του οχηματος ελεγχουν και κοντρολαρουν το κοσμο, και ο καθενας το καλυπτει με ενα ιδεολογικο μανδυα που τον βολευει.

Σχεδόν μπήκες στο νόημα , αλλά μην αμφιβάλλεις καθόλου ότι θα πετύχουν τον σκοπό της πανθρησκείας.
Σε προηγούμενο συνέδριο στην Ασίζη να έβλεπες όλους τους θρησκευτικούς ηγέτες του κόσμου που "αγκαλιάστηκαν" με πολλές αγαποσύνες και κολακείες μεταξύ τους.
Όσο για τους άθεους , να ξέρεις τι σημαίνει άθεος , όταν οι ίδιοι δεν έχουν βρει το πρόβλημα της λύσης , επειδή στην συνείδηση έχουν παρεξηγημένη προσωπικότητα με τον ίδιο εαυτό τους πιστό.
Έτσι λοιπόν καταλήγουμε ότι ο "μεγάλος" θεός είναι το χρήμα και θα το δεις σύντομα ότι με την αχρήματη κοινωνία , πόσο εύκολα θα γίνουν όλα.
Μην μου πει κανείς ότι αυτά δεν περνάνε.
Δείτε το παράδειγμα των capital controls . Αντιστάθηκε κανείς;

Τα γνωστά κάγκελα επέστρεψαν ,Οχι στο Συνταγμα αλλά στο Ζάππειο αυτή τη φορά.Οχι για παγοδρόμια και πίστες .Είναι τα κάγκελα που θα κρατήσουν μακρυά όσους τολμήσουν να θυμίσουν στην κυβέρνηση τι έλεγε για την πώληση το ΟΛΠ πριν γίνει κυβέρνηση.Τώρα περιχαρείς Δρίτσας και λοιποί μιλάνε για παραχώρηση .Όχι για πώληση.Δεν είναι το ίδιο.Οπως λέμε ...θεσμοί και οχι νταβατζήδες της τρόικας.
Οτι μπει στο ταμείο αποκρατικοποιήσεων απο τα φιλέτα που απέμειναν ,τώρα παραχωρείται ,δεν πωλείται όπως έκαναν οι άλλοι.Παραχωρούνται τα πάντα και μαζί με τους πολίτες αυτής της χώρας οι οποίοι σαν τα πρόβατα επι σφαγή παρακολουθούν τις εξελίξεις.
Λυπάμαι γιατί οι φόβοι μου όσον αφορά αυτή τη κυβέρνηση ,επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.Έβαλαν οριστικά την ταφόπλακα στην λέξη αριστερά στην Ελλάδα και όχι μόνο.Και δεν το έκαναν μόνοι τους .

Status
Not open for further replies.
Back