A
AltairLusso
Ξέχασες τις εγκύους γυναίκες στην Κερατέα και να φανταστείς οι κυνηγοί είχαν ενδοιασμό αν θα έπρεπε να τουφεκίσουν τις έγκυες γουρούνες.
Βρε τα λεφτά να καταθετουμε στην Γερμανια και ας μείνουμε όλοι άνεργοιΠάει και η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ
Ο μοναδικός λόγος που παραμένουν ανοικτά κάποια από τα καταστήματα της είναι η απεργία των δικηγόρων που δεν μπορούν να καταθέσουν αίτηση πτώχευσης.
Εκατοντάδες εργαζόμενοι στον δρόμο , χωρίς δουλειά και χωρίς καμία προοπτική να βρουν δουλειά σε μια πεθαμένη αγορά.
Η πορεία προς τον όλεθρο έχει επιταχυνθεί
http://news247.gr/eidiseis/oikonomi...es-wres-gia-thn-ellhnikh-alysida.3995095.html
Ασε με εμένα , εγώ ξέρω πολύ καλά γιατί το έκανεΕσύ για ποιο λόγο πιστεύεις ότι το έκανε ?
Επειδή σε θεωρώ άνθρωπο της πιάτσαςΑσε με εμένα , εγώ ξέρω πολύ καλά γιατί το έκανε
Εσένα όμως δεν σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι η συγκεκριμένη κυρία βοηθάει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ τον συνάνθρωπο της χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα , χωρίς να ζητάει απολύτως τίποτα.
Δεν σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι αυτή η κυρία ξημεροβραδυάζεται στα συσσίτια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ μόνο για ανθρωπιστικούς λόγους και όχι για να ψαρέψει γκόμενους;;;;;
Τέλος πάντων , εγω τέτοιους ανθρώπους τους θαυμάζω και κατά κάποιο τρόπο τους "ζηλεύω" γιατί δεν έχω καταφέρει να κάνω ούτε τα μισά από όσα κάνουν
Εντάξει για το θέμα του GERONIMO τι να πούμε τώραΚαι το λέω με αφορμή τον Αρχιεπίσκοπό μας που πήγε χωρίς σύμβολα στους πρόσφυγες για συμπαράσταση και που σκέφτηκε να μην φορέσει τον σταυρό του , μην τους θίξει κιόλας.Που είναι το Κύρος του;
.
Ακούστηκε και το άλλο
Ο GERONIMO μαζί με τον Παπά της Ρωμης και τον Αλεξη
θα μεταβούν στην Λεσβο για να ψάλλουν τα θύματα που έπνιξαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο
Πόσο υποκρισία από τον Ρασσοφορο Καρμποναρα
Από την μία πας να ψαλλεις τους αδικοχαμενους Πρόσφυγες
και από την άλλη επιτρεπεις στον Αριστερό Πρωθυπουργό σου να σφραγίζει τα σύνορα της Πατρίδας σου ώστε να μην μεταβούν οι Πρόσφυγες από την Ελλάδα στην Ιταλια
Αηδία και υποκρισία στο μεγαλείο της
Φίλε μου , με την ερώτηση που θέτεις , ανοίγεις ένα μεγάλο κεφάλαιο προς συζήτηση.Επειδη αυτο με το Βατικανο το εχω ξανακουσει, αν θελεις μου το εξηγεις λιγο παραπανω; Πως επωφελειται το Βατικανο απο μια επισκεψη σε μια πληγησα περιοχη; Η γιατι πχ δε θα επρεπε 2 ανθρωποι που υπηρετουν την θρησκεια τους να βρισκονται στο ιδιο μερος;
Καλύτερα γιατί παρά είχε γίνει λάστιχο η ... Αριστερά.Έβαλαν οριστικά την ταφόπλακα στην λέξη αριστερά στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Οντως .Παντού αριστεροί ξεφύτρωναν σαν τα μανιτάρια .Καλύτερα γιατί παρά είχε γίνει λάστιχο η ... Αριστερά.
Νορβηγός πολιτικός μιλά για το βιασμό του από Σομαλό μετανάστη.
http://www.protothema.gr/world/arti...erigrafei-to-viasmo-tou-apo-somalo-metanasti/
....Η ζωή μου καταστράφηκε, αλλά τώρα νιώθω ένοχος γι' αυτόν που εστάλη πίσω στην πατρίδα του....
.buy buy.