Γυρω στο 1 χιλιομετρο απο το σπιτι μου υπαρχει για οσους γνωριζουν το Ιδρυμα Αποκαταστασης Αναπηρων το οποιο χρονολογειται γυρω στα 50 χρονια
Φιλοξενη γυρω στα 500 παιδια απο Νεογεννητα μεχρι Ενηλικα
Πολλα απο αυτα ειναι στο αναπηρικο καροτσακι και αλλα με συνδρομο ακομα και απο τροχαια ατυχηματα που οι γονεις τους τα παρατησαν στην τυχη τους
Οσοι μπορουν και οσοι εχουν την δυνατοτητα απλος κοσμος οχι του Καλλιτεχνικου χωρου .buy buy.
προσφερουν παιχνιδια-ρουχα ακομα και μια φιλοξενια μεχρι να υιοθετηθουν η να ενηλικιωθουν ωστε να μπορεσουν και αυτα τα παιδια να ξεχαστουν και να νοιωσουν οτι ζουν σε μια οικογενεια
Ειμαι 36 χρονων
Μεχρι τωρα ποτε δεν επεσε στην αντιληψη μου
να δω μια Καλλιτεχνη .buy buy. σαν την παραπανω Κυρια να ερθει στο Ιδρυμα και να αναλαβει την υιοθεσια ενος παιδιου η εστω να βοηθησει με μια προσφορα τοσα αβοηθητα παιδια
Θεωρω λοιπον γελοιο οσο και αν ακουγεται περιεργο
καθε μια αταλαντη πιπ@ που μονο για την προβολη της
εμφανιζεται σε πρωιναδικα κλαψουριζοντας για τον 20 χρονο Χασαν οταν γυρω της υπαρχουν χιλιαδες βρεφοι και αναπηρα παιδια που την ζωη τους την περνανε στο μπαλκονι του Ιδρυματος αντε και μεχρι το προαυλιο χωρο
Ειπαμε να βοηθησει μωρα-εγκυους-ανηλικα αφου εχει την οικονομικη δυνατοτητα αλλα οχι
και ολοκληρους
μαντραχαλους