Ενταξει ρε παιδια, να βγουμε στους δρομους να συγκρουστουμε με το τερας της διαφθορας που υπαρχει στα πολιτικα στρωματα της κοινωνιας μας. Βολικα - βολικοτατα θα λεγα εγω - μεταθετουμε την εξοδο μας στους δρομους ωσπου να βρουμε καποιον να μας εμψυχωσει και να ηγηθει της επαναστασης. Ως τοτε ομως, θα λεγα να ασχοληθουμε και με το τερατακι της διαφθορας που ολοι λιγο πολυ κρυβουμε μεσα μας, και το βλεπουμε συχνα πυκνα στις καθημερινες μας επαφες με αλλους ανθρωπους. Αν ο καθενας μας το καταστειλει, και προσπαθησει να το εξαλειψει και απο τους γυρω του, ισως να μην εχουμε αναγκη απο σωτηρες τοσο πολυ.
Δεν γίνεται βρε Βίκτωρα αυτό χωρίς κράτος. Απλά δεν γίνεται έτσι μόνο από καλή πρόθεση.Ενταξει ρε παιδια, να βγουμε στους δρομους να συγκρουστουμε με το τερας της διαφθορας που υπαρχει στα πολιτικα στρωματα της κοινωνιας μας. Βολικα - βολικοτατα θα λεγα εγω - μεταθετουμε την εξοδο μας στους δρομους ωσπου να βρουμε καποιον να μας εμψυχωσει και να ηγηθει της επαναστασης. Ως τοτε ομως, θα λεγα να ασχοληθουμε και με το τερατακι της διαφθορας που ολοι λιγο πολυ κρυβουμε μεσα μας, και το βλεπουμε συχνα πυκνα στις καθημερινες μας επαφες με αλλους ανθρωπους. Αν ο καθενας μας το καταστειλει, και προσπαθησει να το εξαλειψει και απο τους γυρω του, ισως να μην εχουμε αναγκη απο σωτηρες τοσο πολυ.
Οι Ισλανδοι ομως βγηκαν στο δρομο χωρις να περιμενουν τον ηγετη που θα τους εμψυχωσει. Ειναι στη κουλτουρα τους οτι ο πρωθυπουργος δεν πρεπει να ειναι διεφθαρμενος, και βγηκαν. Εμεις εδω περιπου το εχουμε αποδεχτει οτι θα ειναι, αν τυχει και βρεθει καποιος που δεν ειναι, δε το πιστευουμε καν.
Γιωργο οχι, το κρατος ειναι βασικο να σε φερει στον ισιο δρομο, αλλα μπορεις εσυ σαν Γιωργος, στα θεματα που δεν εμπλεκεται τριτος να προσπαθεις να εισαι σωστος, και να προσπαθεις να δωσεις την ιδια παιδεια και στα παιδια σου. Δε σου λεω οτι θα κανεις θαυματα, αλλα θα εχεις βαλει ενα λιθαρακι. Αν το παιδι σου σε βλεπει και εισαι λαμογιο ομως τα ιδια θα κανει και κεινο. Και δεν θα αλλαξει ποτε τιποτα
Για τον Πελετίδη έχω αναφερθεί και έχω πει ότι τον θαυμάζω.Ο Πελετίδης και ο Μπογιόπουλος είναι Κομμουνιστές.
Τα παιδιά της Παπαρήγα σπούδασαν στο Αμερικάνικο Κολέγιο και συγχρόνως η μάνα τους μας προέτρεπε να διαδηλώσουμε κατά των ΑμερικανώνΕτοιμάσου να στην πέσει ο Διονύσης για τα παιδιά της Παπαρήγα που σπούδασαν στο εξωτερικό. Ε μην ξεχνάς και τον Παπακωνσταντίνου που άνοιξε εταιρία στην Βουλγαρία...
Το σύνδρομο αυτό το έχουν όλοι οι μαντρωμένοι οι οποίοι θεωρούν όλους όσους έχουν διαφορετική άποψη εχθρούς .Το θέμα Χρήστο δεν είναι τι κάνουν στην Πάτρα, το θέμα είναι πρωτίστως να είσαι .... αντικομουνιστής
Τα παιδιά της Παπαρήγα σπ΄θδασαν στον Αμερικάνο Κολέγιο την ώρα που η μάνα τους μας προέτρεπε να διαδηλώσουμε κατά των Αμερικανών
Ο επαναστάτης Παπακωνσταντίνου χρησιμοποίησε το καπιταλιστικό σύστημα που καυτηριάζει με σκοπό να βάλει περισσότερα φράγκα στην τσέπη του
Δεν γουστάρω να με δουλεύουν ....τόσο απλά.
Τώρα μην λες τέτοια γιατί θα κάνω σαν τον ...κοκάκια, στο βίντεο που έβαλε ο Γεράσιμος. Πως να μην δουλέψω μαύρα; Υπάρχει κάνα κράτος να ελέγξει τον καριόλη που σου λέει 700€ από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά στο ΙΚΑ θα σε δηλώσω για 560 και για δώρο θα παίρνεις όσα έχω και αν έχω να σου δώσω;θα δουλεψει μαυρα, θα ψαξει το βυσμα
Απο την στιγμή που η ειδηση προέρχεται απο το Μακελειό του Χίου δεν χρειάζεται να κάνεις ενοχλητικές ερωτήσεις .smashfrak.Από που προκύπτει ότι ο ψηλός είναι αστυνομικός της Βαγενά; .xm.