Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Eλα βρε Χρηστο, you know better than that. Η μερα που ο ανθρωπος θα σκεφτει λογικα χωρις κομματικα ή θρησκευτικα κριτηρια θα γραφτει στην ιστορια. Και δε σου μιλαω μονο για μας, αλλα γενικοτερα.

Ενταξει ρε παιδια, να βγουμε στους δρομους να συγκρουστουμε με το τερας της διαφθορας που υπαρχει στα πολιτικα στρωματα της κοινωνιας μας. Βολικα - βολικοτατα θα λεγα εγω - μεταθετουμε την εξοδο μας στους δρομους ωσπου να βρουμε καποιον να μας εμψυχωσει και να ηγηθει της επαναστασης. Ως τοτε ομως, θα λεγα να ασχοληθουμε και με το τερατακι της διαφθορας που ολοι λιγο πολυ κρυβουμε μεσα μας, και το βλεπουμε συχνα πυκνα στις καθημερινες μας επαφες με αλλους ανθρωπους. Αν ο καθενας μας το καταστειλει, και προσπαθησει να το εξαλειψει και απο τους γυρω του, ισως να μην εχουμε αναγκη απο σωτηρες τοσο πολυ.

Πες μου έναν λαό, προηγμένο ή μη που το κάνει αυτό. Για παράδειγμα δηλαδή οι Ισλανδοί ας πούμε ήταν μ@λ@κες που διαδήλωσαν κατά του πρωθυπουργού τους και τον οδήγησαν σε παραίτηση λόγω Panama Papers ή μήπως είναι αδιάφθοροι και είχαν το δικαίωμα να το κάνουν;

Ενταξει ρε παιδια, να βγουμε στους δρομους να συγκρουστουμε με το τερας της διαφθορας που υπαρχει στα πολιτικα στρωματα της κοινωνιας μας. Βολικα - βολικοτατα θα λεγα εγω - μεταθετουμε την εξοδο μας στους δρομους ωσπου να βρουμε καποιον να μας εμψυχωσει και να ηγηθει της επαναστασης. Ως τοτε ομως, θα λεγα να ασχοληθουμε και με το τερατακι της διαφθορας που ολοι λιγο πολυ κρυβουμε μεσα μας, και το βλεπουμε συχνα πυκνα στις καθημερινες μας επαφες με αλλους ανθρωπους. Αν ο καθενας μας το καταστειλει, και προσπαθησει να το εξαλειψει και απο τους γυρω του, ισως να μην εχουμε αναγκη απο σωτηρες τοσο πολυ.
Δεν γίνεται βρε Βίκτωρα αυτό χωρίς κράτος. Απλά δεν γίνεται έτσι μόνο από καλή πρόθεση.

Οι Ισλανδοι ομως βγηκαν στο δρομο χωρις να περιμενουν τον ηγετη που θα τους εμψυχωσει. Ειναι στη κουλτουρα τους οτι ο πρωθυπουργος δεν πρεπει να ειναι διεφθαρμενος, και βγηκαν. Εμεις εδω περιπου το εχουμε αποδεχτει οτι θα ειναι, αν τυχει και βρεθει καποιος που δεν ειναι, δε το πιστευουμε καν.

Γιωργο οχι, το κρατος ειναι βασικο να σε φερει στον ισιο δρομο, αλλα μπορεις εσυ σαν Γιωργος, στα θεματα που δεν εμπλεκεται τριτος να προσπαθεις να εισαι σωστος, και να προσπαθεις να δωσεις την ιδια παιδεια και στα παιδια σου. Δε σου λεω οτι θα κανεις θαυματα, αλλα θα εχεις βαλει ενα λιθαρακι. Αν το παιδι σου σε βλεπει και εισαι λαμογιο ομως τα ιδια θα κανει και κεινο. Και δεν θα αλλαξει ποτε τιποτα

Οι Ισλανδοι ομως βγηκαν στο δρομο χωρις να περιμενουν τον ηγετη που θα τους εμψυχωσει. Ειναι στη κουλτουρα τους οτι ο πρωθυπουργος δεν πρεπει να ειναι διεφθαρμενος, και βγηκαν. Εμεις εδω περιπου το εχουμε αποδεχτει οτι θα ειναι, αν τυχει και βρεθει καποιος που δεν ειναι, δε το πιστευουμε καν.

Ούτε περίμεναν να γίνουν πρώτα αυτοί αδιάφθοροι ώστε να ξεσηκωθούν ... :)

Γιωργο οχι, το κρατος ειναι βασικο να σε φερει στον ισιο δρομο, αλλα μπορεις εσυ σαν Γιωργος, στα θεματα που δεν εμπλεκεται τριτος να προσπαθεις να εισαι σωστος, και να προσπαθεις να δωσεις την ιδια παιδεια και στα παιδια σου. Δε σου λεω οτι θα κανεις θαυματα, αλλα θα εχεις βαλει ενα λιθαρακι. Αν το παιδι σου σε βλεπει και εισαι λαμογιο ομως τα ιδια θα κανει και κεινο. Και δεν θα αλλαξει ποτε τιποτα

Συμφωνούμε αλλά με αντίστροφη σειρά. Πρώτα ο πολιτικός πρέπει να είναι αδιάφθορος ώστε να είναι και ο πολίτης ο οποίος με τη σειρά του θα το διδάξει και στα παιδιά του... Πρέπει να πάψει να κυριαρχεί η ιδέα στο μυαλό των πολιτών "εδώ τα τρώνε οι πολιτικοί, εγώ είμαι το πρόβλημα;" και αυτό για να γίνει είναι στο χέρι των πολιτικών.

Last edited:
Ναι βρε Βίκτωρα αλλά ο Γιώργος είναι ένας μεροκαματιάρης που τα τελευταία 40 χρόνια του λένε σφίξε το ζωνάρι. Ότι παίρνει είναι κουκιά μετρημένα και φορολογείται μέχρι και για το τελευταίο, δεν γνώρισε ποτέ περίοδος παχιών αγελάδων, δεν πήρε ποτέ επιδότηση, δεν έλαβε ποτέ μέρος σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ, τελικά δεν τα έφαγε μαζί τους. Σαν τον Γιώργο υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες στους αστικούς ιστούς. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι η λαμογιά όλων αυτών των Γιώργων δεν ξεπερνάει το 0,1% της διαφθοράς αυτού του κράτους.

Δεν ειπα οτι ειναι αυτοι ασπιλοι και αμολυντοι, αλλα δεν εχουν αποδεχτει τοσο πολυ οτι ο πρωθυπουργος τους ειναι διεφθαρμενος και ψευτης. Εμεις εδω τους ψηφιζουμε, ξεροντας οτι ειναι ψευτες - τουλαχιστον οσοι εχουν κυβερνησει-, τους υπερασπιζομαστε μαλιστα πολλες φορες με σθενος. Και φυσικα εμεις κοβουμε τα χερια μας απο τη ριζα αν τους ξαναψηφισουμε :)

Για δε οσους δεν εχουν κυβερνησει, φυσικα και αυτοι θελουν να φανε και ειναι διεφθαρμενοι, εννοειται. Σε δεδομενη στιγμη βεβαια παλι αυτους θα διαλεξουμε

Ο Πελετίδης και ο Μπογιόπουλος είναι Κομμουνιστές.
Για τον Πελετίδη έχω αναφερθεί και έχω πει ότι τον θαυμάζω.
Το Μπογιόπουλο τον διαβάζω συχνά με εξαιρετικό ενδιαφέρον γιατί μου αρέσουν αυτά που λέει
Το ότι είναι Κομμουνιστές γαι μένα τουλάχιστον δεν παίζει κανένα ρόλο ως προς την κρίση μου και το ξέρεις πάρα πολύ καλά.
Ετοιμάσου να στην πέσει ο Διονύσης για τα παιδιά της Παπαρήγα που σπούδασαν στο εξωτερικό. Ε μην ξεχνάς και τον Παπακωνσταντίνου που άνοιξε εταιρία στην Βουλγαρία... :p
Τα παιδιά της Παπαρήγα σπούδασαν στο Αμερικάνικο Κολέγιο και συγχρόνως η μάνα τους μας προέτρεπε να διαδηλώσουμε κατά των Αμερικανών
Ο επαναστάτης Παπακωνσταντίνου χρησιμοποίησε το καπιταλιστικό σύστημα που καυτηριάζει με σκοπό να βάλει περισσότερα φράγκα στην τσέπη του
Δεν γουστάρω να με δουλεύουν ....τόσο απλά.
Το θέμα Χρήστο δεν είναι τι κάνουν στην Πάτρα, το θέμα είναι πρωτίστως να είσαι .... αντικομουνιστής ;)
Το σύνδρομο αυτό το έχουν όλοι οι μαντρωμένοι οι οποίοι θεωρούν όλους όσους έχουν διαφορετική άποψη εχθρούς .

Τα παιδιά της Παπαρήγα σπ΄θδασαν στον Αμερικάνο Κολέγιο την ώρα που η μάνα τους μας προέτρεπε να διαδηλώσουμε κατά των Αμερικανών
Ο επαναστάτης Παπακωνσταντίνου χρησιμοποίησε το καπιταλιστικό σύστημα που καυτηριάζει με σκοπό να βάλει περισσότερα φράγκα στην τσέπη του
Δεν γουστάρω να με δουλεύουν ....τόσο απλά.
.flamenco..flamenco..flamenco.

Γιωργο, και πολυ ειπες. Ομως, ο Γιωργος ( ο Χ Γιωργος για να μη παρεξηγουμαστε) θα διπλοπαρκαρει, θα δουλεψει μαυρα, θα ψαξει το βυσμα, γενικα θα κανει πραγματα που κυριως θα προσπαθει να βελτιωσει τη δικη του ζωη. Προερχομενος κυριως απο καλη προθεση, δρα ομως επιβαρυντικα στο κοινωνικο συνολο, και αποτελει προτυπο για το παιδι του ή την οικογενεια του. Στο ξαναλεω, η προθεση ειναι καλη και θεμιτη, ο τροπος ομως, οσο και αν δεν μας αρεσει ειναι κατα του συνολου. Οταν λοιπον μαθουμε οτι ζωντας σε ενα κοινωνικο συνολο οφειλουμε να σεβομαστε ολους τους κανονες του, τοτε θα δειτε οτι οι πολιτικοι δεν θα βρισκουν προσφορο εδαφος για να διαφθειρουν το λαο.

Ξερω πως ειναι ουτοπια, αλλα μονο ετσι βλεπω ελπιδα πραγματικη και οχι απλα μοιρασμα χρηματων σε ορισμενους

θα δουλεψει μαυρα, θα ψαξει το βυσμα
Τώρα μην λες τέτοια γιατί θα κάνω σαν τον ...κοκάκια, στο βίντεο που έβαλε ο Γεράσιμος. Πως να μην δουλέψω μαύρα; Υπάρχει κάνα κράτος να ελέγξει τον καριόλη που σου λέει 700€ από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά στο ΙΚΑ θα σε δηλώσω για 560 και για δώρο θα παίρνεις όσα έχω και αν έχω να σου δώσω; .hair.
Βόρεια Κορέα φιλαράκι, χίλιες φορές :mad:

Και ο συγκεκριμενος στο ιδιο καζανι εμπιπτει. Και αυτος προσπαθει μεσω της λαμογιας του να γλυτωσει κατι που θα εδινε παραπανω. Και ο κρατικος υπαλληλος που θα αρπαξει τοσα κατω απο το τραπεζι, και δεν θα ελεγξει τη καταγγελια σου το ιδιο. Δεν φταινε μονο οι πολιτικοι ξερεις, η διαφθορα διαχεεται και προς τα κατω, ο καθενας φυσικα αναλογως τη θεση του. Και γιαυτο ειναι δυσκολο να αλλαξει, επειδη οι συγκεκριμενοι εχουν πειστει οτι αυτος ειναι ο τροπος να γινονται τα πραματα, και φυσικα θα φωναζουν και δυνατοτερα το "εξω οι κλεφτες" αν τυχον βγουν στο δρομο ολοι

Ξεφτιλικια! Αστυνομικός-Φιλιππινέζα κουβαλάει τα ψώνια βουλευτού ....bravo..bravo.

“Το μεσημέρι ψώνιζα, στα Makro στου Ρέντη και έκπληκτος αντιλήφθηκα την Βουλευτή του Σύριζα Άννα ΒΑΓΕΝΑ στο διπλανό ταμείο να ψωνίζει και αυτή κρασιά και άλλα διάφορα, όμως τα πράγματα τα έβαζε σε σακούλες για να τα κουβαλήσει μετά σαν καλή “Φιλιππινέζα” Αστυνομικός της προσωπικής της ασφάλειας!!!
Για του λόγου το αληθές, δείτε τις φωτογραφίες που έβγαλα και φαίνεται η Βουλευτής αλλά και ο Αστυνομικός της με το γαλάζιο πουκάμισο σε ρόλο υπηρέτριας! Όπως ξέρουμε όλοι, τα καθήκοντά τους είναι η ασφάλεια και προστασία των προσώπων που συνοδεύουν και όχι να γεμίζουν και να κουβαλάνε τσάντες από τα σούπερ-μάρκετ!”

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/04/blog-post_654.html#ixzz45dU4vXXy

Από που προκύπτει ότι ο ψηλός είναι αστυνομικός της Βαγενά; .xm.
Απο την στιγμή που η ειδηση προέρχεται απο το Μακελειό του Χίου δεν χρειάζεται να κάνεις ενοχλητικές ερωτήσεις .smashfrak.

Κατά βάση ότι θίγει τα στελέχη του Συριζα θεωρειτε λάσπη και προπαγάνδα για το έργο τους .sarcastic..sarcastic.
Τώρα φταίνε τα μπλογκς μεθαύριο θα φταίει ο καιρός και η αφρικανική σκόνη και πάει λέγοντας .flamenco.

Οχι ρε φίλε , δεν έχω καμία πρεμούρα με τα στελέχη του Σύριζα , δεν ξερω αν εχει ο Γιώργος .sarcastic.

Σοβαρά τώρα , αν θες να ενημερώνεσαι απο τον Χίο είναι δικαίωμα σου :)

Status
Not open for further replies.
Back