Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το ότι κάποιοι αστυνομικοί έκαναν την ''φιλιππινέζα '' απο παλιά είναι γνωστό .
Εγώ παρ ότι δεν έχω καμιά πρεμούρα με τον Σύριζα ,αντιθέτως μάλιστα , και σαν απλός θεατής μιας φωτογραφίας και μόνο έχω ενστάσεις.
1) Μεταξύ της Βαγενά και του μουσάτου υπάρχει άλλη μια νεαρή γυναίκα.Από αυτό λοιπόν που βλέπω ,γιατί να πιστέψω ότι ο μουσάτος έχει σχέση με την Βαγενά.Εσας πως σας φαίνεται ; εκτός αν με στοιχεία και ονοματεπώνυμα αποδεικνύεται κάτι τέτοιο .
2) Οτι έχει να κάνει με τον ψυχιατρικά ασθενή που λέγεται Χίος έχω βάλει φίλτρα απόρριψης .Αρκετά προβλήματα έχω αποκτήσει με την ολη κατάσταση,δεν χρειάζεται να καταλήξουμε και σε ψυχιατρική κλινική.
.sarcastic.

Aυτο που μου κανει τρομερη εντυπωση σαν ανθρωπο ειναι το εξης:

Αν πχ ενα παιδακι οποιουδηποτε υποστει νταηλικι στο σχολειο, κατεβαζουμε θεους και δαιμονες. Ομοιως αν καποιος ενηλικας υποστει τετοιου ειδους νταηλικι οπουδηποτε απο καθημερινη ζωη εως δουλεια, ομοιως φωναζουμε για το δικιο μας. Το πως ομως θελουμε τους πολιτικους και τους δημοσιογραφους μας νταηδες και τσαμπουκαδες με ξεπερναει. Οποιος φωναζει περισσοτερο, οποιος βριζει σαν μπετατζης και παρενοχλει τους υπολοιπους ειναι περιπου ηρωας στα ματια μας. Αμα δε βγαζει και μια αντριλα, και πεταξει και κανα σχολιο για τις σεξουαλικες προτιμησεις των αλλων, τοτε δεν το συζητω ειναι περιπου Εθνοσωτηρας.

Η περιπτωση Χιου ειναι κλινικα μοναδικη παντως, και καποια στιγμη θα μελετηθει.

Αν πχ ενα παιδακι οποιουδηποτε υποστει νταηλικι στο σχολειο, κατεβαζουμε θεους και δαιμονες. Ομοιως αν καποιος ενηλικας υποστει τετοιου ειδους νταηλικι οπουδηποτε απο καθημερινη ζωη εως δουλεια, ομοιως φωναζουμε για το δικιο μας. Το πως ομως θελουμε τους πολιτικους και τους δημοσιογραφους μας νταηδες και τσαμπουκαδες με ξεπερναει. Οποιος φωναζει περισσοτερο, οποιος βριζει σαν μπετατζης και παρενοχλει τους υπολοιπους ειναι περιπου ηρωας στα ματια μας. Αμα δε βγαζει και μια αντριλα, και πεταξει και κανα σχολιο για τις σεξουαλικες προτιμησεις των αλλων, τοτε δεν το συζητω ειναι περιπου Εθνοσωτηρας.

Είναι από αυτούς που κάνουν καραγκιοζιλίκια για να ασχολούνται οι υπόλοιποι μαζί τους. Και μόνο που τον προβάλλουν έστω για να γελάσουμε ή ακόμη που συζητάμε γι΄ αυτόν μέχρι και εδώ μέσα, έχει πετύχει τον σκοπό του... Οι περισσότεροι τον παρακολουθούν για να γελάσουν.
Βέβαια το κακό είναι ότι έτσι ξεκίνησαν να κάνουν και με τον Λεβέντη μέχρι που τον έβαλαν και στη βουλή... .sarcastic. (δεν εξισώνω τους δυο ανθρώπους αλλά εξισώνω την συμπεριφορά αυτών που τους παρακολουθούν και στις δυο περιπτώσεις)

Last edited:
Mπορει, αλλα το οτι υπαρχει μια σοβαρη μεριδα ανθρωπων που θεωρει οτι η λυση ειναι το βρισιμο, τα κλωτσομπουνιδια και ο εκφοβισμος, με τρομαζει.

Καλά τώρα την πήγατε αλλού την κουβέντα. Δεν με ενδιαφέρει αν λέγεται Χίος, Κως ή Καστελόριζο. Το θέμα είναι ότι τέτοιες αναρτήσεις είναι για γέλια. Φιλιππινέζες αστυνομικούς έχουν οι πολιτικοί εδώ και 40 χρόνια. Να συζητήσουμε αυτό το δέχομαι, να το συζητάμε όμως με αφορμή αυτήν την φώτο είναι για γέλια. Τουλάχιστον την κάνεις την ανάρτηση, κάνε την σωστά, πες ότι τον είδες να μπαίνει σε κάποιο περιπολικό ή σε κάποιο ασφαλίτικο ή τέλος πάντων στο αυτοκίνητο της βουλευτίνας. Θα συμφωνήσω ωστόσο ότι κάτι τέτοια είναι διασκεδαστικά :)

Καλά τώρα την πήγατε αλλού την κουβέντα.
Αυτό είναι το ωραίο στις κουβέντες μας .sarcastic.

Ας το πάω και εγώ λίγο παραπέρα!!!
Στην Ελλάδα , διαχρονικά ο "Τσαμπουκάς" και ο "Δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου" πάντα μέτραγε, πως να το κάνουμε.
Συνέχεια βλέπεις μάγκες να τα βάζουν με πιο αδύνατους , να βρίζουν , να απειλούν και φυσικά να φουσκώνουν από περήφανες πατριωτικές ατάκες κάθε φορά που κάποιος γείτονας πλησιάζει στην γειτονιά μας.
Η ιστορία βέβαια έχει αμέτρητα περιστατικά από τέτοιους "γενναίους" , "σκληρούς" που στην κατάλληλη στιγμή έγιναν λαγοί .

Μην ξεχνάμε ότι ο Ελληνας είναι έτοιμος ανα πάσα στιγμή να παει σε πόλεμο για χίλιους δυο διαφορετικούς λόγους.
Οι μετριοπαθείς τείνουν να γίνουν μειονότητα και όσοι τολμήσουν την ήρεμη και ειρηνική προσέγγιση ενός προβλήματος αμέσως χαρακτηρίζονται πουλημένοι , εθνοπροδότες και δειλοί ( το τελευταίο μου έχει τύχει πρόσφατα.sarcastic.)

Last edited by a moderator:
Φυσικα βρε Διονυση. Το μεγεθος του πεους, εντος και εκτος εισαγωγικων, στην Ελλαδα, ειναι αναλογο της φωνης.

Χ.Α. ρε να ξεβρωμισει ο τοπος. Η να βρωμισει τοσο που να μη μας ενδιαφερει. .asking.
Φιλαράκι εκεί στην Κρήτη τα συνθήματα πρέπει να φτάνουν με μια χρονοκαθυστέρηση; .what. .fff. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν το ακούω αυτό το σύνθημα, πάλιωσε; .xm.

Εμεις εδω φιλε ειμαστε Συριζαιοι. Δεν ειδες τα αποτελεσματα των εκλογων; .sarcastic.

Σοβαρα ομως, οι λυσεις τυπου "Αυτοκτονα να μη ποναει το χερι σου" με ξεπερνανε...

Χ.Α. ρε να ξεβρωμισει ο τοπος. Η να βρωμισει τοσο που να μη μας ενδιαφερει. .asking.
Να σε διευκολυνω λίγο γιατί ίσως το ξεχασες να το βάλεις επικεφαλίδα στο ποστ σου .congrats..congrats.
ΠΡΟΣ KYNIGOSDK

Μάγκες νομίζω οτι αυτά τα εχουμε ξεπεράσει.
Σχολιάζουμε διάφορα πράγματα χωρις προσωπικές αιχμές για κανέναν.
Ειναι ωραίο να διαφωνούμε και να μπορουμε να συζητάμε για τις απόψεις μας με καλή προαίρεση.
Νομιζω οτι μια χαρα τα εχουμε καταφέρει

Δεν πειράζει βρε Αδερφέ μην δίνεις σημασία τα έχω ξεπεράσει πλέον αυτά τα θέματα ;)
Εγώ έβαλα μία ανάρτηση ποιο πολύ να τσιγκλισω τον Διονυση έτσι για χαβαλε φαίνεται άλλωστε ;)
Τώρα πώς έφτασε αλλού η κουβέντα
Τεσπα προχωράμε μπροστά ;)
24% ΦΠΑ και έρχονται καλύτερες μέρες o_O

Εγώ έβαλα μία ανάρτηση ποιο πολύ να τσιγκλισω τον Διονυση
.hit..hit..sarcastic.

24% ΦΠΑ και έρχονται καλύτερες μέρες o_O
Αυτό το πράγμα δεν έχει τελειωμό
Θεωρώ ότι μπροστά σε όλα αυτά που έρχονται για ψήφιση , θα έχουμε από τον Τσίπρα "εκλογικό αιφνιδιασμό " και μάλιστα σύντομα.
Είμαι στην αγορά όλη μου την ζωή , τέτοια απογοήτευση από τους επαγγελματίες δεν έχω ξαναδεί.Με τα εκκαθαριστικά που έρχονται , τα φέσια θα ξεφύγουν και η αγορά θα χάσει και αυτό το λίγο που της είχε μείνει.
Νομίζω ο Βίκτωρας μίλαγε για ελπίδα....llk.

Σχολιάζουμε διάφορα πράγματα χωρις προσωπικές αιχμές για κανέναν.
Οοοουυυυ ....βολεμένε Συριζαιε, ζω κ αναπνέω για να σου κάνω προσωπικές αιχμές και πεσίματα!!! :-)

Status
Not open for further replies.
Back