Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν αμφισβήτησα την σπουδαιότητα του έργου του Πελετίδη.
Ίσα ίσα που τον θαυμάζω , μάλιστα πολλές φορές απορώ πως μπορεί και υλοποιεί τις προεκλογικές του εξαγγελίες σε ένα τόσο εχθρικό περιβάλλον.

Εσύ όμως γιατί υποβιβάζεις το έργο του Πασοκτζή Ντηνιακού;;;;;Δηλαδή ξέρεις ότι το έργο του ήταν μόνο ακριβοπληρωμένα παγκάκια και μόστρες;;;;
Σε ρωτάω διότι όλοι οι Δημότες του Χαϊδαρίου γνωρίζουν ότι το βίτσιο του συγκεκριμένου ανθρώπου ήταν να περπατάει καθημερινά στις γειτονιές της περιοχής του και να λύνει προβλήματα φτωχών και άνεργων.
Τέλος πάντων , αν θες πραγματικά να μάθεις αν υπήρχαν και αν υπάρχουν Δήμαρχοι που έκαναν και κάνουν σοβαρό και ουσιαστικό έργο και δεν είναι μόνο Κομμουνιστές , δεν έχεις παρά να ψάξεις λίγο στο διαδίκτυο .

Επιμένω ότι συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα .
Οι υποχρεώσεις και γενικά το να κουμαντάρεις έναν Δήμο δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την διακυβέρνηση μιας χώρας , απορώ δηλαδή που τα βάζεις στην ίδια κατηγορία.fff.

Τώρα , αν πιστεύεις ότι σε περίπτωση που είχαμε τον Κουτσούμπα Πρωθυπουργό θα έκανε ακριβώς ότι λέει σήμερα .....πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά , δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω.Ωστόσο σε παραπέμπω στο αρχικό ποστάρισμα απο το οποίο ξεκινήσαμε αυτή την κουβέντα """""""Ποτέ δεν φταίει αυτός που λέει ψέματα, φταίει αυτός που τα πιστεύει""""".

Διονυση, αλοιμονο μας και ταυτιζουμε τις ελπιδες μας με τις πολιτικες κομματων και ανεπαγγελτων πολιτικων.
Βίκτωρα ξεχνάς ότι αυτοί κρατάνε στα χέρια τους τις ελπίδες μας και το μέλλον μας;;;;.fff.
Χρωσταμε κυριοι τοσα πολλα, και πολυ ευκολα στοχοποιησαμε τους πολιτικους και τα μεγαλα κεφαλια, και φυσικα αφησαμε απεξω τους μεγαλους υπευθυνους, την κοινωνια που ανεχεται τετοια φαινομενα, ελπιζει να συμμετασχει σε τετοια φαινομενα, και δεν καταγγελει. Αν αλλαξει αυτο, τοτε θα μιλησουμε για ελπιδα
Πάλι ρίχνεις το βάρος της σημερινής κατάντιας σε εμάς ρε φίλε , στον απλό λαό;;;;;
Δεν λέω ότι δεν έχουμε μερίδιο ευθύνης αλλά δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν αποθηκευμένα σε όλο τον κόσμο εκατοντάδες δις ευρώ , μαύρα , αφορολόγητα και κλεμμμένα , τα οποία ανήκουν σε καμια 100στη ανθρώπους αλλά εμείς να τα βάζουμε συνέχεια με αυτούς που πήραν ένα τριάρι με δάνειο , που έφτιαξαν ένα εξοχικό ή πήραν ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο από αυτό που μπορούσαν!!!!!

Τώρα , αν πιστεύεις ότι σε περίπτωση που είχαμε τον Κουτσούμπα Πρωθυπουργό θα έκανε ακριβώς ότι λέει σήμερα .....πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά , δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω.
Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει, ωστόσο το ένα από τα δέκα θεωρώ πιθανότερο να μπορέσει να το κάνει ο Κουτσούμπας παρά ο Τσίπρας.
Ωστόσο σε παραπέμπω στο αρχικό ποστάρισμα απο το οποίο ξεκινήσαμε αυτή την κουβέντα """""""Ποτέ δεν φταίει αυτός που λέει ψέματα, φταίει αυτός που τα πιστεύει""""".
Όντως από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα, το ψέμα του Συριζα δεν έχει προηγούμενο στην Ελληνική ιστορία και το χειρότερο είναι ότι όσοι τον ψηφίσατε το ξέρατε από πριν..... ;)

το ψέμα του Συριζα δεν έχει προηγούμενο στην Ελληνική ιστορία
Συμφωνώ και αποδείχθηκε....καλό θα ήταν να μπορούσαν να αποδειχθούν και τα ψέματα όσων δεν είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη αυτών που υποστηρίζουν.Δυστυχώς όμως με αυτούς θα μείνουμε με την προσδοκία, διότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πείσουν ότι θέλουν να εμπλακούν με την διακυβέρνηση της χώρας.
το χειρότερο είναι ότι όσοι τον ψηφίσατε το ξέρατε από πριν..... ;)
Διαφωνώ πλήρως.Ήταν ένας νέος πολιτικός που ήθελε να κυβερνήσει , είχε την δυναμική να κυβερνήσει και ήταν φυσικό επόμενο αυτά που έλεγε να μας βάλουν στον πειρασμό να τον στηρίξουμε , να τον δοκιμάσουμε.
Εσύ πως το ήξερες ότι έλεγε ψέματα;;;;

Συμφωνώ και αποδείχθηκε....καλό θα ήταν να μπορούσαν να αποδειχθούν και τα ψέματα όσων δεν είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη αυτών που υποστηρίζουν.Δυστυχώς όμως με αυτούς θα μείνουμε με την προσδοκία, διότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πείσουν ότι θέλουν να εμπλακούν με την διακυβέρνηση της χώρας.
Με την προσδοκία θα μείνουμε γιατί απλά δεν σε κοροϊδεύουν για να πάρουν την εξουσία :) Την εξουσία την παίρνει όποιος έχει φωτογένεια και λέει ψέματα.
Εσύ το προεκλογικό ψέμα το μεταφράζεις σαν θέληση για διακυβέρνηση, εγώ το μεταφράζω σαν παλιανθρωπιά... ;)

Ίσως και να έχεις δίκιο, δεν διεκδικώ θέσφατα. Ίσως και αγνοί να είναι οι λόγοι κάποιου να πρέπει να κοροϊδέψει προεκλογικά για να έρθει στην εξουσία και να κάνει έστω και αυτό το ένα καλό.
Θα το δεχόμουν σαν τακτική ανόδου στην εξουσία αν τελικά έβλεπα να γίνεται πραγματικότητα αυτό το ένα και δεν ήταν η εξουσία ο μόνος αυτοσκοπός του ψέματος.
Από την στιγμή όμως που δεν βλέπω έστω και το ελάχιστο καλό, αντίθετα η ζωή μου πάει χειρότερα από πριν, τότε θα επιμείνω να υποστηρίζω αυτόν που προεκλογικά δεν μου λέει κανένα ψέμα.
Για μένα φοράει παντελόνια, για σένα δεν θέλει να κυβερνήσει. :)
Διαλέγουμε και παίρνουμε λοιπόν.... και η κατάντια είναι ζοφερή :)

Εσύ πως το ήξερες ότι έλεγε ψέματα;;;;
Με έχει διδάξει η ιστορία 40 χρόνων και δεν ψηφίζω για ίδιον όφελος.

Last edited by a moderator:
Ε καλά πως κάνεις έτσι; Δεν μπορούν οι καλλιτέχνες να γίνουν υπάλληλοι της βουλης;

Δεν ειναι ενας απλος Καλλιτεχνης
Εχει η οικογενεια του στενους δεσμους με τον Βουτση οποτε οσο προλαβαινουν ακομα να ειναι στην εξουσια ας ταισουν και κανενα κολληταρι τους
Ετσι κι αλλιως τσαμπα ειναι μηπως χρεωνονται και τιποτα ?
Κατα τα αλλα πηραν την εξουσια για να εξαφανισουν ολη την σαπιλα που υπηρχε στην χωρα απο τις προηγουμενες κυβερνησεις

Κατα τα αλλα πηραν την εξουσια για να εξαφανισουν ολη την σαπιλα που υπηρχε στην χωρα απο τις προηγουμενες κυβερνησεις

Κώστα, η αλήθεια είναι ότι η σαπίλα 100 χρόνων δεν καθαρίζει μέσα σε έναν.
Μπορεί να μην τους πίστεψα γιατί το είχα προβλέψει το έργο από πριν, όχι γιατί είμαι περισσότερο έξυπνος από κάποιον άλλον αλλά επειδή το πράγμα έβγαζε μάτια. Θα μπορούσα να ανασύρω τα γραφόμενα μου περί διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ σε "αριστερή" και "δεξιά" πλατφόρμα μετεκλογικά αλλά δεν θα είχε νόημα κάτι τέτοιο. Το θέμα δεν είναι να επιβεβαιωθώ γιατί δεν έχω να κερδίσω τίποτα, μόνο θλίψη. Δεν σου κρύβω ότι πολλές φορές είχα ευχηθεί να κάνω λάθος και να έβλεπα έστω και μια μικρή διαφοροποίηση από την πορεία που είχαν χαράξει όλοι οι προηγούμενοι, ικανή να με κάνει να παραδεχθώ το λάθος μου και γιατί όχι να τους στηρίξω την επόμενη φορά προς μια διαφορετική κατεύθυνση.
Δυστυχώς όμως δεν αλλάζει τίποτα ... !

.sarcastic..sarcastic..sarcastic.... καλή φάση, να πούμε στον clear gun Μαστοράκο, να τους πουλάει και κάνα δίκαννο sporting 76 και 81 πόντους για να τα αγοράσουμε μετά εμείς δεύτερο χέρι μόλις φύγουν οι πρόσφυγες.
Γιώργο ξέρεις τι φοβάμαι ?
Μην κάνεις κανένας καμία κουταμαρα και τουφεκισει κανέναν πρόσφυγα και μετά θα δούμε την έναρξη του κυνηγιού με το κυαλι
Να είσαι σίγουρος ότι αμεσα θα βαπτιστεί Κυνηγός από τα ΜΜΕ και τις ΜΚΟ του Τσιρωνη .what..what.

τι μπορεί ν αλλάξει;;;;;
οι 80-85 οικογένειες που κουμαντάρουν αυτή την χώρα χρόοοοονια πολλά;;;;
οι υπάλληλοι τους πολιτικοί μας;;;;;
η Ευρωπαϊκή Ένωση;;;;
η Γερμανία και η Μέρκελ;;;;;
το ΔΝΤ;;;;;
όλοι αυτοί που κάπου κάπου διαφωνούν και κοντράρονται για το καλό μας;;;;.yel.
τίποτα δεν αλλάζει γιατί απλά όλοι αυτοί τα ίδια αφεντικά έχουν :)

τι μπορεί ν αλλάξει;;;;;
οι 80-85 οικογένειες που κουμαντάρουν αυτή την χώρα χρόοοοονια πολλά;;;;
οι υπάλληλοι τους πολιτικοί μας;;;;;
η Ευρωπαϊκή Ένωση;;;;
η Γερμανία και η Μέρκελ;;;;;
το ΔΝΤ;;;;;
όλοι αυτοί που κάπου κάπου διαφωνούν και κοντράρονται για το καλό μας;;;;.yel.
τίποτα δεν αλλάζει γιατί απλά όλοι αυτοί τα ίδια αφεντικά έχουν :)

Θα μπορούσε να αλλάξει τρόπο σκέψης και αντίδρασης αυτός ο λαός αλλά ακόμη είναι πολύ βολεμένος, ακόμη και με τόσο ποσοστό ανεργίας ,ακόμη με τόσα λαμόγια ,ακόμη με τόσο μαύρο χρήμα ,ακόμη με τόσο δημόσιο, ακόμη με τόση μαλακία που τον δέρνει !
Άσε με βραδιάτικα. Μια ζωή θα φταίνε 300 μαλάκες και 80 οικογένειες ;
Εντάξει, κρυφτήκαμε όλοι πίσω από το δάχτυλό μας.

Θα μπορούσε να αλλάξει τρόπο σκέψης και αντίδρασης αυτός ο λαός αλλά ακόμη είναι πολύ βολεμένος, ακόμη και με τόσο ποσοστό ανεργίας ,ακόμη με τόσα λαμόγια ,ακόμη με τόσο μαύρο χρήμα ,ακόμη με τόσο δημόσιο, ακόμη με τόση μαλακία που τον δέρνει !
Άσε με βραδιάτικα. Μια ζωή θα φταίνε 300 μαλάκες και 80 οικογένειες ;
Εντάξει, κρυφτήκαμε όλοι πίσω από το δάχτυλό μας.
υπάρχει λύση απ τα αφεντικά και γι αυτό όλα τα έχουν υπό έλεγχο
Αργεντινή Ελλάδα Ισπανία Πορτογαλία κ.α. κοινή ιστορία και ταλαιπωρία μετά από δικτατορία με περιόδους ευημερίας για να μην γίνονται οι λαοί Περσία

Τόσο καιρό κατακρίνουμε τον λαό του καναπέ και του χρεώνουμε την κατάντια μας. Εγώ από ότι κατάλαβα πλην ελάχιστων βολεμένων, ο λαός βρίσκεται στον καναπέ και στις καφετέριες επειδή δεν υπάρχει κάποιος που θα εμπνεύσει και θα ξεσηκώσει. Περιμένει κάποιον που θα τον ωθήσει στον αγώνα για να ξαναβρεί την αξιοπρέπειά του ανεξαρτήτως από όλους τους κομματικούς, πολιτικούς, καλλιτεχνικούς και των γραμμάτων χώρους. Αρκεί να υπερασπίζεται την δημοκρατία και τα δίκια του λαού και της πατρίδας.
Και επειδή αναφερθήκατε πριν για έναν άνθρωπο που δεν γνώριζα τη δράση του, σήμερα διαπίστωσα ότι είναι φωτεινό παράδειγμα της παραπάνω άποψής μου. Τέτοιους ανθρώπους περιμένει ο κόσμος για να ενεργοποιηθεί. Αξίζει να το διαβάσετε όλο:
http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/3...xoyme-to-dikio-me-to-meros-mas-proxwrame.html

Ωχ, Χρήστο όρεξη έχεις; :D
Ο Πελετίδης και ο Μπογιόπουλος είναι Κομμουνιστές. Ετοιμάσου να στην πέσει ο Διονύσης για τα παιδιά της Παπαρήγα που σπούδασαν στο εξωτερικό. Ε μην ξεχνάς και τον Παπακωνσταντίνου που άνοιξε εταιρία στην Βουλγαρία... :p
Το θέμα Χρήστο δεν είναι τι κάνουν στην Πάτρα, το θέμα είναι πρωτίστως να είσαι .... αντικομουνιστής ;)
Οποίου του αρέσουν αυτά να πάει στην Β.Κορέα, που θα έλεγε και ο Άδωνις, ο Βορίδης και η Μπακογιάννη. :cool:

Ωχ, Χρήστο όρεξη έχεις; :D
Ο Πελετίδης και ο Μπογιόπουλος είναι Κομμουνιστές. Ετοιμάσου να στην πέσει ο Διονύσης για τα παιδιά της Παπαρήγα που σπούδασαν στο εξωτερικό. Ε μην ξεχνάς και τον Παπακωνσταντίνου που άνοιξε εταιρία στην Βουλγαρία... :p
Το θέμα Χρήστο δεν είναι τι κάνουν στην Πάτρα, το θέμα είναι πρωτίστως να είσαι .... αντικομουνιστής ;)
Οποίου του αρέσουν αυτά να πάει στην Β.Κορέα, που θα έλεγε και ο Άδωνις, ο Βορίδης και η Μπακογιάννη. :cool:

Γιώργο εγώ δεν εστίασα στον κομματικό-πολιτικό χώρο που ανήκει ο άνθρωπος. Εγώ εστίασα στον ΆΝΘΡΩΠΟ και στο γεγονός ότι κατάφερε να εμπνεύσει και να δραστηριοποιήσει τον κόσμο. Νομίζω πως την ίδια οπτική γωνιά με τη δική μου έχει και η πλειοψηφία του κόσμου, μακριά πλέον από κομματικά πιστεύω...

Ενταξει ρε παιδια, να βγουμε στους δρομους να συγκρουστουμε με το τερας της διαφθορας που υπαρχει στα πολιτικα στρωματα της κοινωνιας μας. Βολικα - βολικοτατα θα λεγα εγω - μεταθετουμε την εξοδο μας στους δρομους ωσπου να βρουμε καποιον να μας εμψυχωσει και να ηγηθει της επαναστασης. Ως τοτε ομως, θα λεγα να ασχοληθουμε και με το τερατακι της διαφθορας που ολοι λιγο πολυ κρυβουμε μεσα μας, και το βλεπουμε συχνα πυκνα στις καθημερινες μας επαφες με αλλους ανθρωπους. Αν ο καθενας μας το καταστειλει, και προσπαθησει να το εξαλειψει και απο τους γυρω του, ισως να μην εχουμε αναγκη απο σωτηρες τοσο πολυ.

Γιώργο εγώ δεν εστίασα στον κομματικό-πολιτικό χώρο που ανήκει ο άνθρωπος. Εγώ εστίασα στον ΆΝΘΡΩΠΟ και στο γεγονός ότι κατάφερε να εμπνεύσει και να δραστηριοποιήσει τον κόσμο. Νομίζω πως την ίδια οπτική γωνιά με τη δική μου έχει και η πλειοψηφία του κόσμου, μακριά πλέον από κομματικά πιστεύω...
Δυστυχώς δεν το πιστεύω Χρήστο ... ;)

Status
Not open for further replies.
Back