Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.hit..hit..sarcastic.

Αυτό το πράγμα δεν έχει τελειωμό
Θεωρώ ότι μπροστά σε όλα αυτά που έρχονται για ψήφιση , θα έχουμε από τον Τσίπρα "εκλογικό αιφνιδιασμό " και μάλιστα σύντομα.
Είμαι στην αγορά όλη μου την ζωή , τέτοια απογοήτευση από τους επαγγελματίες δεν έχω ξαναδεί.Με τα εκκαθαριστικά που έρχονται , τα φέσια θα ξεφύγουν και η αγορά θα χάσει και αυτό το λίγο που της είχε μείνει.
Νομίζω ο Βίκτωρας μίλαγε για ελπίδα....llk.

Ελπιδα ναι ρε φιλε, αλλα ο συγκεκριμενος συνεχιζει να με εκπλησσει. Στο τελος θα τη χασω και γω.

Όπως αναμενόταν , έπεσε η αυλαία και για την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ.
450 εργαζόμενοι στον δρόμο και ο κατάλογος των άνεργων δυστυχισμένων μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο.
Αναρωτιέται κανείς , έχασαν όλοι με το κλείσιμο της επιχείρησης;;;;
Σχεδόν όλοι είναι η απάντηση , διότι τα αφεντικά πρόβλεψαν να μαζέψουν πολύ χρήμα με τα BAZZAR που έκαναν τον τελευταίο καιρό .Οι εργαζόμενοι έβλεπαν με έκπληξη να ρευστοποιούνται τα εμπορεύματα με περίεργες προσφορές, χωρίς να αντικαθίστανται με νέα και δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει.
Φυσικά ο γρίφος λύθηκε ( άλλωστε ακριβώς το ίδιο εχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν ) αφού έγινε και η χρήση του πτωχευτικού νόμου ο οποίος προβλέπει την ΜΗ αποζημίωση των εργαζομένων.

Ασχετο με το πιο πάνω ποστάρισμα αλλά βρήκα μια φωτογραφία που μου άρεσε με "Τουρκόσπορους" που είχαν γεμίσει το λιμάνι του Πειραιά το 1922.

SlsqNon.jpg

Ποιητής και εθνικός ήρωας της Eλλάδος Διονυσιος Σολωμος
Σε ένα γράμμα έγραψε:
«ΟΤΑΝ ΣΗΜΑΝΕΙ ΗΩΡΑΓΙΑ ΤΗΝΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙΓΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ
ΕΛΕΕΙΝΑ ΜΟΥ ΚΟΤΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΡΕΜΑΤΙΑ».

οι σημερινοί βρωμεροί έλληνες πολιτικοί,υποβίβασαν τους Έλληνες από:«λαό των ποιητών,σε λαό των θεατών».
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΡΡΟΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.

Ολαός των Δαναών κρύβει απίστευτες δυνάμεις μέσα στα ίδια του τα σπλάχνα. Είναι η λαϊκή φυλετική ψυχή,είναι το ίδιο το αίμα του λαού, πού εκφράζεται από μια μικρή ομάδα αγωνιστών.
Κοινωνιολογικές έρευνες έχουν αποδείξει, ότι σε κάθε λαό, υπάρχει ένα ποσοστό ατόμων (από 7 μέχρι15 %, ανάλογα με τον λαό - δηλαδή έναςσε κάθε 7 με 15 άτομα), πού έχουν ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟτο οποίο δεν διαθέτουν τα υπόλοιπα άτομα.
Βάζουν το συλλογικό-λαϊκό συμφέρον σε ανώτερη μοίρα από το προσωπικό τους συμφέρον, σε τέτοιο βαθμό ώστε να εκμηδενίζουν και το ένστικτο της ατομικής τους
αυτοσυντήρησης, προκειμένου να σώσουν τα υπόλοιπα «μέλη του κοπαδιού = δίποδα βοσκήματα».
Ταάτομααυτάείναιευφυήκαι περήφανα. Εύκολα θα μπορούσαν να ανέβουν την κοινωνική καιοικονομική σκάλα.Προτιμούν όμως να πάνε ενάντια στα προσωπικά τους συμφέροντα, για ηθικούς καιιδεολογικούς λόγους.
Είναι ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ πού πραγματικά αξίζουν τον τίτλο. Οι συνηθισμένοι άνθρωποι συνήθως φοβούνται πολύ αυτούς τους ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Φοβούνταιτο ηθικό τους σθένος, τον χαρακτήρα τους να λέει ΟΧΙ και να το πληρώνουν με ταλαιπωρίες, φυλακίσεις και θανάτους.
Ταδίποδα βοσκήματα του κοπαδιού τους αποκαλούν τρελούς, πατριώτες, μάρτυρες, φασίστες, κλπ.(παράβαλε τα λόγια του Κολοκοτρώνη:«όταν ξεκινήσαμε την Επανάσταση,
οκόσμος μας έλεγε τρελούς»).Τετοιους ανθρωπους θελουμε , και παρακαλω μην παρεξηγηθω μιλαω για πατριωτες και οχι για( ακραια στοιχεια) παραφρασανε την μοναδικη λεξη φιλοπατριας.....μσς κανανε να πιστεψουμε οτι δημοκρατια και πατριωτης δεν συμβαδιζουν....ουε ουε ελληνα..!!

Ασχετο με το πιο πάνω ποστάρισμα αλλά βρήκα μια φωτογραφία που μου άρεσε με "Τουρκόσπορους" που είχαν γεμίσει το λιμάνι του Πειραιά το 1922.

Διονύση τουλάχιστον άστοχο που δεν το σώζουν ούτε τα εισαγωγικά... (γνώμη μου και δεν θέλω να επεκταθώ)

Ρε Χρήστο δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω;;;;.fff.

Ελληνες της Μικράς Ασίας οι οποίοι είχαν χαρακτηριστεί Τουρκόσποροι από του ντόπιους.

Εσύ τουλάχιστον ξέρεις τα πιστεύω μου , απορώ που δεν το κατάλαβες:)

Είναι γνωστή η ευαισθησία μου για τους κάθε λογής κατατρεγμένους , πόσο μάλλον για τους Ελληνες της Μικράς Ασίας που δέχθηκαν μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα το μίσος των συμπατριωτών τους

Ελληνες της Μικράς Ασίας οι οποίοι είχαν χαρακτηριστεί Τουρκόσποροι από του ντόπιους.

Ίσως με "άγγιξε" χωρίς να εμβαθύνω... :) Παππούς και γιαγιά μου πρόσφυγες από την Πόλη. Ποτέ δεν μου είπαν ότι τους αποκάλεσαν έτσι οι ντόπιοι...
Οι μ@λ@κες πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν...

Η γιαγιά μου και ο Παππούς μου πρόσφυγες απο την Ραιδεστό .
Ναι υπήρχαν αρκετοί που τους Ελληνες πρόσφυγες τους έλεγαν "Τουρκόσπορους"
Είναι γνωστό αυτό.
Τρελάθηκα τώρα .llk..llk.
Δύσκολος ο γραπτός λόγος:(

Οι γηγενείς αμφισβητούν την ίδια την ελληνικότητα των προσφύγων. Ο τότε εισαγγελέας Βαζούρας έγραψε: «Η βρισιά τουρκόσπορος μαζί με σωρό ανάλογες βρισιές, όπως σκατοουγλούδες, παληοαούτηδες κ.λπ. ήταν στην ημερήσια διάταξη, ......…»

https://lefterianews.wordpress.com/2015/08/18/οι-πρόσφυγες-στήν-ελλάδα-οι-τότε-τουρ/

Είναι γνωστή η ευαισθησία μου για τους κάθε λογής κατατρεγμένους , πόσο μάλλον για τους Ελληνες της Μικράς Ασίας που δέχθηκαν μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα το μίσος των συμπατριωτών τους
Ειδικά όσοι είχαν επώνυμο που τελείωνε σε όγλου όπως ο Προπάππους μου τους θεωρούσαν καθαρόαιμους Τούρκους .what..what.

Έβλεπα πριν λίγο τους απολυμενους της Ηλεκτρονικής
Ηλικίες άνω των 30 έως 50 και βάλε
Τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι ρε παιδιά ?
Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει
Έχω βρεθεί στην θέση τους 2 φορές ποιο παλια αλλά τότε υπήρχε ελπίδα για να συνεχίσεις
τώρα ?
Από την άλλη βλέπω την Φωφη στο λιμάνι του Πειραια να αγκαλιάζει μία Συρια πρόσφυγοπουλα και να προσπαθεί να δακρύζει για να δώσει στις κάμερες το μηνυμα της ψυχοπονιαρας
Στην συνέχεια μπήκε στην Μερσεντες και αποχώρησε για την έπαυλη
Ντροπή ρεεεεεεεεεε
Λίγο τσιπααααα

Έχω βρεθεί στην θέση τους 2 φορές ποιο παλια αλλά τότε υπήρχε ελπίδα για να συνεχίσεις
τώρα ?
Από την άλλη βλέπω την Φωφη στο λιμάνι του Πειραια να αγκαλιάζει μία Συρια πρόσφυγοπουλα και να προσπαθεί να δακρύζει για να δώσει στις κάμερες το μηνυμα της ψυχοπονιαρας
Ντροπή ρεεεεεεεεεε
Λίγο τσιπααααα

Αυτο ειναι το πιο ασχημο να αισθανεσαι αχρηστος οταν δεν εχεις δουλεια να προσφερης τα απαραιτητα στην οικογενεια σου...................
τωρα οσον αφορα τα λαμογια τους παντα ιδια ητανε...απλα εμεις δεν ξυπαναμε να τους στειλουμε στο διαολο και πιο περα

Last edited:
τώρα ?
Ντροπή ρεεεεεεεεεε
Λίγο τσιπααααα
Τι θα γίνουνε? θα πεινασουνε Κώστα.δουλειές δεν υπάρχουνε και όλοι όσοι ζητάνε υπαλλήλους με μισθούς πείνας ζητάνε μέχρι 30 χρονων και συνήθως ανυπαντρους.μονο όσοι είναι απο κανένα χωριό η όσοι έχουνε κανένα γνωστό μπας και βρούνε καμμία δουλεια θα είναι οι τυχεροι

Ντροπή ρεεεεεεεεεε
Λίγο τσιπααααα
Το είδα και γω το σκηνικό ... πως το κατάντησε έτσι η Φώφη το επίθετο της. Απλά ελεεινή !

Status
Not open for further replies.
Back