A
AltairLusso
Ωχ, έμπλεξες τώρα...χάχαχα
Ασε τα γελάκιααααααααααα..........Ωχ, έμπλεξες τώρα...χάχαχα
.hit..hit.
Αυτό το πράγμα δεν έχει τελειωμό
Θεωρώ ότι μπροστά σε όλα αυτά που έρχονται για ψήφιση , θα έχουμε από τον Τσίπρα "εκλογικό αιφνιδιασμό " και μάλιστα σύντομα.
Είμαι στην αγορά όλη μου την ζωή , τέτοια απογοήτευση από τους επαγγελματίες δεν έχω ξαναδεί.Με τα εκκαθαριστικά που έρχονται , τα φέσια θα ξεφύγουν και η αγορά θα χάσει και αυτό το λίγο που της είχε μείνει.
Νομίζω ο Βίκτωρας μίλαγε για ελπίδα....llk.
Σταυρο το 4ο ερχεται εμεις φευγουμε....!Στο δρομο ειναι, ερχεται και το 4ο....
Ασχετο με το πιο πάνω ποστάρισμα αλλά βρήκα μια φωτογραφία που μου άρεσε με "Τουρκόσπορους" που είχαν γεμίσει το λιμάνι του Πειραιά το 1922.
Αυτο σημαινει κρατος......αυτο σημαινει οτι εμεις δεν εχουμε κρατοςhttp://elitellinon.blogspot.gr/2016/02/blog-post_50.html?m=1
Διαβάστε αυτό για να καταλάβουμε πως έπρεπε να αντιδρασουμε κι εμείς όμορφα κι ωραία.μήπως κι οι καναδοί είναι ρατσιστές και βάρβαροι?
Ρε Χρήστο δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω;;;;
Ελληνες της Μικράς Ασίας οι οποίοι είχαν χαρακτηριστεί Τουρκόσποροι από του ντόπιους.
Εσύ τουλάχιστον ξέρεις τα πιστεύω μου , απορώ που δεν το κατάλαβες
Ειδικά όσοι είχαν επώνυμο που τελείωνε σε όγλου όπως ο Προπάππους μου τους θεωρούσαν καθαρόαιμους Τούρκους .what..what.Ρε Χρήστο δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω;;;;
Ελληνες της Μικράς Ασίας οι οποίοι είχαν χαρακτηριστεί Τουρκόσποροι από του ντόπιους.
Εσύ τουλάχιστον ξέρεις τα πιστεύω μου , απορώ που δεν το κατάλαβες
Είναι γνωστή η ευαισθησία μου για τους κάθε λογής κατατρεγμένους , πόσο μάλλον για τους Ελληνες της Μικράς Ασίας που δέχθηκαν μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα το μίσος των συμπατριωτών τους
Έβλεπα πριν λίγο τους απολυμενους της Ηλεκτρονικής
Ηλικίες άνω των 30 έως 50 και βάλε
Τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι ρε παιδιά ?
Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει
Έχω βρεθεί στην θέση τους 2 φορές ποιο παλια αλλά τότε υπήρχε ελπίδα για να συνεχίσεις
τώρα ?
Από την άλλη βλέπω την Φωφη στο λιμάνι του Πειραια να αγκαλιάζει μία Συρια πρόσφυγοπουλα και να προσπαθεί να δακρύζει για να δώσει στις κάμερες το μηνυμα της ψυχοπονιαρας
Στην συνέχεια μπήκε στην Μερσεντες και αποχώρησε για την έπαυλη
Ντροπή ρεεεεεεεεεε
Λίγο τσιπααααα
Τι θα γίνουνε? θα πεινασουνε Κώστα.δουλειές δεν υπάρχουνε και όλοι όσοι ζητάνε υπαλλήλους με μισθούς πείνας ζητάνε μέχρι 30 χρονων και συνήθως ανυπαντρους.μονο όσοι είναι απο κανένα χωριό η όσοι έχουνε κανένα γνωστό μπας και βρούνε καμμία δουλεια θα είναι οι τυχεροιΈβλεπα πριν λίγο τους απολυμενους της Ηλεκτρονικής
Ηλικίες άνω των 30 έως 50 και βάλε
Τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι ρε παιδιά ?
Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει
Έχω βρεθεί στην θέση τους 2 φορές ποιο παλια αλλά τότε υπήρχε ελπίδα για να συνεχίσεις
τώρα ?
Από την άλλη βλέπω την Φωφη στο λιμάνι του Πειραια να αγκαλιάζει μία Συρια πρόσφυγοπουλα και να προσπαθεί να δακρύζει για να δώσει στις κάμερες το μηνυμα της ψυχοπονιαρας
Ντροπή ρεεεεεεεεεε
Λίγο τσιπααααα
Το είδα και γω το σκηνικό ... πως το κατάντησε έτσι η Φώφη το επίθετο της. Απλά ελεεινή !Από την άλλη βλέπω την Φωφη στο λιμάνι του Πειραια να αγκαλιάζει μία Συρια πρόσφυγοπουλα και να προσπαθεί να δακρύζει για να δώσει στις κάμερες το μηνυμα της ψυχοπονιαρας
Ντροπή ρεεεεεεεεεε
Λίγο τσιπααααα