Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
To άκουσα χτες πρώτη φορά στο ραδιόφωνο..
Ούτε δύσκολο είναι να γίνει ούτε κ απίθανο..Όλα πιθανά είναι από αυτούς..

Ρε σεις είναι αλήθεια αυτά ή διαρροές του χαβαλέ;;;;
Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια , όχι ότι δεν τους έχω ικανούς αλλά τι άλλο να φορολογήσουν πια ;;;

http://news247.gr/eidiseis/oikonomi...o-gia-foro-sto-ellhniko-internet.4011533.html

Είναι τόσο ηλίθιοι οι τύποι που χτυπάνε εκεί που πονά ο Έλληνας! Αν ανεβάσουν το ΦΠΑ και στον καφέ τότε είναι ικανοί να ξεσηκώσουν όλο τον λαό! .very funny.

Ρε σεις είναι αλήθεια αυτά ή διαρροές του χαβαλέ;;;;
Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια , όχι ότι δεν τους έχω ικανούς αλλά τι άλλο να φορολογήσουν πια ;;;

http://news247.gr/eidiseis/oikonomi...o-gia-foro-sto-ellhniko-internet.4011533.html

Νομίζω οτι αυτό ξεπερνά κάθε όριο και πιστεύω οτι πρόκειται για ραδιοαρβύλα.Έίναι τόσα άλλα που πονάνε καθημερινά και περισσότερο που νομίζω όλες αυτές οι μπουρδες που γράφονται έχουν σκοπό τον αποπροσανατολισμό του κοπαδιού.

Δυστυχώς δεν είναι μπούρδα Δημήτρη.θα το δουμε σε λιγο

Εδω μας έχουν σκίσει σε φορους μόνιμους και έκτακτους που μονιμοποήθηκαν ,ο ΦΠΑ τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την ανηφόρα και κοντεύει σε τον διπλασιασμό σε μερικά είδη.Μειώσεις μισθων συντάξεων και ανατιμήσεις έχουν γίνει ρουτίνα.
Λέτε αν μας βάλουν φόρο στο φατσοβιβλίο να επαναστατήσουμε; λετε ; και δεν το είχα σκεφτεί έτσι ..hit.

Δεν είναι θέμα φατσοβιβλιου.είναι θέμα οτι πλεον το διαδίκτυο είναι απαραίτητο εργαλείο.π.χ γύρω στις 5 εγκυκλ.έχω στο σπίτι και πέρυσι βαλανε στο γιο μια εργασία στο σχολείο που μονο στο διαδ.βρήκε στοιχεια.πόσες συναλλαγές γίνονται μέσω διαδ.εαυτό εκμεταλλεύονται.

Δεν είναι θέμα φατσοβιβλιου.είναι θέμα οτι πλεον το διαδίκτυο είναι απαραίτητο εργαλείο.π.χ γύρω στις 5 εγκυκλ.έχω στο σπίτι και πέρυσι βαλανε στο γιο μια εργασία στο σχολείο που μονο στο διαδ.βρήκε στοιχεια.πόσες συναλλαγές γίνονται μέσω διαδ.εαυτό εκμεταλλεύονται.
Ευριπίδη το είπα χαριτολογώντας και διακομοδώντας την κατάσταση.Οπωσδήποτε και είναι εργαλείο.

Aυτο που ισως να γινει θα ειναι η επιβολη ενος φορου ανα συνδεση στο Ιντερνετ , οπως γινεται και με τις συνδεσεις κινητης τηλεφωνιας. Θα ειναι ανα συνδεση, και οχι ανα συσκευη οπως ειπαν οι φωστηρες της τεχνολογιας

Aυτο που ισως να γινει θα ειναι η επιβολη ενος φορου ανα συνδεση στο Ιντερνετ , οπως γινεται και με τις συνδεσεις κινητης τηλεφωνιας. Θα ειναι ανα συνδεση, και οχι ανα συσκευη οπως ειπαν οι φωστηρες της τεχνολογιας
.buy buy. ανα συσκευή είπαν ; μα πόσο φωστήρες είναι ;

Πως θα το κανουμε πιο δραματικο;

Επι λεξει ο Χατζηνικος ειπε οτι θα ειναι σε καθε υπολογιστη, σε καθε ταμπλετ και σμαρτφον

Σε τεράστια πολυεθνική εταιρία της χώρας μας κάθε χρόνο τέτοια εποχή η δουλειά πέφτει, είναι η δεύτερη χρονιά που βάζουν τους εργαζόμενους να πάρουν 1 μήνα άνευ αποδοχών άδεια δίνοντας τους να υπογράψουν βεβαιώσεις ότι την άδεια την παίρνουν για προσωπικούς λόγους. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακούσει τίποτα και ο υπουργός εργασίας όπως δήλωνε προχθές στην βουλή θα είναι δίπλα στους εργαζόμενους για όποιες αδικίες συμβαίνουν.
Τωρα μην με ρωτήσετε τι θα ψηφίσουν όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι στις επόμενες εκλογές γιατί δεν ξέρω :)

Αυτό που άκουσα για την κινητή τηλεφωνία είναι οτι οι εταιρείες θα απορροφήσουν το φόρο.δεν ξέρω αν ισχυει

Status
Not open for further replies.
Back