Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πέρασαν 75 χρόνια
Τότε στρατιωτικός πόλεμος
Σήμερα οικονομικος
Τίποτα δεν άλλαξε
Ίσως ήρθε η σειρά της δικής μας γενιάς να ζησει την γενοκτονία που μας προκαλούν οι ΝΕΟΝΑΖΙ μαζί μετά Ευρωπεα τσιράκια τους

Kαλα τα σοβαρα πυρομαχικα, τις κροτιδες τι τις ηθελε αναρωτιεμαι;
Για εξάσκηση στο τραπ. οταν ήμουν μικρός έπαιρνα κάτι τσιγκινα καπάκια που έβαζε η γιαγιά μου στα μάτια της κουζίνας, αναβα ενα πυροφυτιλο, το καπακωνα με αυτό και όταν εσκαγε το πετούσε 15 μέτρα στο ύψος. Ε και με το φλομπερακι έκαμα τον αγώνα μου να το πετύχω.....hunter.1
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Από μικρό παιδί είχα μεγάλη αγάπη στα ζώα και ιδιαίτερα στους σκύλους.
Βλέπω όμως να έχει γεμίσει ο τόπος από pitbull , rottweiler και dogo argentino ( το τελευταίο μάλιστα το έχω δει σε βίντεο να σκοτώνει εύκολα κάπρο)
Επίσης μαζί με αυτά τα εξαιρετικά δυνατά σκυλιά βλέπω υπερήφανους ιδιοκτήτες να τα βγάζουν βόλτα σε πάρκα , παιδικές χαρές , πλατείες κλπ.
Τους φοράνε μάλιστα περιλαίμια με καρφιά και φανταχτερές χονδρές αλυσίδες για να μας δείξουν το πόσο "ζόρικο¨ σκυλί έχουν , δηλώνοντας μάλιστα να απομακρύνουμε τα σκυλιά μας διότι ήρθε ο φοβερός και τρομερός σκύλος τους.
Κομπλεξικοί Μικροτσούτσουνοι που μεγαλώνουν τα λάθος ζώα , με λάθος τρόπο , σε λάθος χώρους, με τραγικές συνέπειες και για τα ίδια τα ζώα αλλά και για τους ανθρώπους.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia...ikh-epithesh-rotvailer-se-5xrono.4036598.html

Μακάρι να απαγορευόταν δια νόμου η κατοχή και εκτροφή αυτών των ρατσών. Πρόσφατα έβλεπα ντοκιμαντέρ με φονικές επιθέσεις των ροτβαιλερ σε παιδιά. Υπάρχει παρελθόν παγκοσμίως με την συγκεκριμένη ράτσα και παιδικές δολοφονίες.
Άραγε γίνονται στην Ελλάδα κυνομαχιες; Τι θα πει εκτροφέας και με τι σκοπό εκτρέφονται αυτές οι ράτσες στην Ελλάδα.

Άραγε γίνονται στην Ελλάδα κυνομαχιες;
Πλάκα κάνεις ρε Γιώργο;;;
Έλα ότι ώρα θες να σε πάω στον Ασπρόπυργο , στο Μενίδι , Ανω Λιόσια , Μαρκόπουλο και σε πολλά άλλα μέρη να δεις τι γίνεται.
Το ξέρεις ότι πολλά από αυτά τα σκυλιά τα ντοπάρουν με ουσίες που δίνουν σε άλογα;;;

με τι σκοπό εκτρέφονται αυτές οι ράτσες στην Ελλάδα.
Αν εξαιρέσεις τους πιο πάνω λόγους , υπάρχει μεγάλη "ζήτηση" από αυτά τα ζώα επειδή είναι της μόδας.
Δεν είναι δυνατόν να είσαι "φουσκωτός" και άγριος που δεν μασάει πουθενά και να μην έχεις pitbull.
Έχω ακούσει απίστευτους διαλόγους από ιδιοκτήτες τέτοιων σκυλιών που μιλάνε συνέχεια για το σκύλο τους για το πόσο άγριος και φονικός είναι αφού έχει σκοτώσει μερικές γάτες και έχει σακατέψει όσους αδέσποτους βρέθηκαν στο διάβα του.
Συναντιέμαι συνέχεια με τέτοιους τύπους όταν βγάζω για βόλτα την Σπίθα και μου γυρνάνε τα άντερα , άσε που εκνευρίζομαι μόνο που τους βλέπω να κρατάνε με όση δύναμη διαθέτουν το σκυλί τους το οποίο ούτε τους ακούει ούτε τους λογαριάζει.
Στο Άλσος Αιγάλεω έχουν γίνει άπειρα περιστατικά με επιθέσεις σε άλλα σκυλιά από pittbul και rottweiler.
Όταν βγάζω την Σπίθα βόλτα φροντίζω να έχω πάρει τα ¨μέτρα" μου διότι σε μία τέτοια επίθεση με γυμνά χέρια δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα.
Κανα δυο φορές έχω ενημερώσει αυτούς τους κάφρους ιδιοκτήτες , ότι αν το ζώο τους πλησιάσει με άσχημες διαθέσεις την σκύλα μου , η οποία είναι ένα άκακο ζώο που αγαπάει τους πάντες , τότε θα πάρουν τον σκύλο τους ξαπλωτό.

Αυτά τα σκυλιά πρέπει να κυκλοφορούν δεμένα και με φίμωτρο υποχρεωτικά, κάντε μια καταγγελία στην αστυνομία, το έχει κάνει παλιότερα ο πατέρας μου και τις έκοψε τις <<μαγκιές>> ένας βλάκας.

Υπαρχει πολυς κοσμος που δεν εχει ιδεα τι σκυλι εκτρεφει και τι σωματικη δυναμη εχουν αυτες οι ρατσες
Καταρχην πρεπει να εισαι πολυ στοκος για να πιστευεις οτι δενοντας ενα πιτμπουλ η ροντβαιλερ με περιλαιμιο τυπου αλυσιδας με καρφια η δερμα
μπορεις να το ελενξεις σε περιπτωση που επιτεθει σε μια βολτα εξω στον δρομο η στην πλατεια
Μονο με κορμακι μπορεις να το συγκρατησεις και αυτο αν εχεις το ελενχο σε καθε του βημα οπως απαραιτητα πρεπει να εχεις μαζι σου ενα σπρει ωστε να προλαβεις να του ριξεις στα μουτρα οταν επιτεθει
Απλα οπως λεει και ο Διονυσης εχει γινει μοδα να κρατας ενα πιτμπουλ-ροντβαιλερ και να σουλατσαρεις σε πλατειες παριστανοντας τον μπρατσωμενο πηδηκουλα
Για να δουμε τωρα
στο Υπουργειο θα παρουν μετρα για την κατοχη τετοιων ρατσων
η θα συνεχισουν να ασχολουνται με τον περιορισμο της κυνηγετικης περιοδου ?

Aυτο ακριβως. Εχει γινει ο σκυλος προεκταση του τσουτσουνιου του καθε σφιχτη. Ελπιζω μονο να μη χρειαστει παρεμβαση οπως αυτη που λεει ο Διονυσης, ειτε σε αλλο σκυλι ειτε σε παιδακι. Ελεος με το καθε βλαμμενο που αγοραζει δεινοσαυρους και νομιζει οτι ειναι ο γαμαω της γειτονιας.

Οταν εισαι αμαθεις...κομπλεξικος....και στην συγκεκριμενη περιπτωση , πρωην αξιωματικος στρατιωτικος, εχπυμε το τριπτυχο της ΜΑΚΑΚΙΑΣΣΣΣΣ !!!!!!!!! .hit..smashfrak.
Δεν θελω σε καμια περιπτωση να προσβαλω το συνολο των στριατιωτικων , αλλα δυστυχως υπαρχουν σε αυξημενες δοσεις που το παιζουν οι γ@@ω και δερνω....

8 ροτβαιλερ ο στρατηγός. Πόσο φαΐ θέλουν να χορτάσουν 8 ροτβαιλερ την μέρα; Αντί να ταΐζει κάνα φτωχό παιδάκι, ταΐζει 8 ροτβαιλερ...τι να πω !
Τέλος πάντων, συνέταιρος στην τσέπη κανενός δεν είμαι αλλά πρέπει άμμεσα να απαγορευτούν αυτές οι ράτσες.

Εδω και 3 μηνες ακουμε απο δεκαπενθημερο σε δεκαπενθημερο για την διαπραγματευση οτι τελειωνει...φτασαμε Μαη και μηλανε για τις 20 του μηνα .
Το εργο χιλιοπαιγμενο , θα το φτασουν μεχρι ιουνη που χρωσταμε 3,6 δις στο ΔΝΤ, για να πουν οτι δεν εχουμε να πληρωσουμε και να υπογραψουμε τα μετρα που θελουν .
Ιδιο εργο ιδιοι ηθοποιοι....ετοιμαζουν τον διαδοχο .hair.
YpWOiwK.jpg

Μετά αναρωτιόμαστε πως γίνεται και περνάνε τόσα μέτρα !!!!!!
Την ίδια στιγμή που στην χώρα που έχουν επιβληθεί τα πιο σκληρά μέτρα επικρατεί η απόλυτη ησυχία , σε άλλες χώρες οι πολίτες έχουν μήνες που έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και διαδηλώνουν.
Εμείς ας κάτσουμε αναπαυτικά στην πολυθρόνα μας να απολαύσουμε την φραπεδιά μας και στο τέλος ας πετάξουμε και καμιά ατάκα για επαναστάσεις κλπ

Πλατεία της Δημοκρατίας. Παρίσι. Πρωτομαγιά 2016
4pRgowI.jpg

Μετά αναρωτιόμαστε πως γίνεται και περνάνε τόσα μέτρα !!!!!!
Την ίδια στιγμή που στην χώρα που έχουν επιβληθεί τα πιο σκληρά μέτρα επικρατεί η απόλυτη ησυχία , σε άλλες χώρες οι πολίτες έχουν μήνες που έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και διαδηλώνουν.
Εμείς ας κάτσουμε αναπαυτικά στην πολυθρόνα μας να απολαύσουμε την φραπεδιά μας και στο τέλος ας πετάξουμε και καμιά ατάκα για επαναστάσεις κλπ

Πλατεία της Δημοκρατίας. Παρίσι. Πρωτομαγιά 2016
4pRgowI.jpg
Διονύση τις αντιλήψεις μου τις ξέρεις. Δηλώνω επαναστάτης του καναπέ. Τι μπορεί να με κάνει να κατέβω στους δρόμους?? Η απάντηση είναι κάποια προσωπικότητα. Εγώ μόνο δειλούς ανθρώπους βλέπω στην επικαιρότητα επομένως τίποτα δεν με κάνει να σηκωθώ από τον καναπέ.

Status
Not open for further replies.
Back