A
AltairLusso
Από 66.000.000 Γάλλους, κατέβηκαν στον δρόμο 120.000 διαδηλωτές. Αν το αναγάγουμε στον πληθυσμό της Ελλάδας με 20.000 διαδηλωτές είμαστε κομπλέ.
120.000 Γάλλοι συγκεντρώθηκαν σε ΜΙΑ μέρα σε μόνο ΕΝΑ μέρος και συγκεκριμένα στην Πλατεία Δημοκρατίας.Από 66.000.000 Γάλλους, κατέβηκαν στον δρόμο 120.000 διαδηλωτές. Αν το αναγάγουμε στον πληθυσμό της Ελλάδας με 20.000 διαδηλωτές είμαστε κομπλέ.
Βίκτωρα κακό δεν είναι να διαδηλώνει ο οποιοσδήποτε για το δίκιο του. Παρεμπιπτόντως το ξαναλέω, κανένας Γάλλος δεν διαδηλώνει, μια σταγόνα στον ωκεανό είναι ο κόσμος που διαδήλωσε. Στην Αθήνα οι διαδηλωτές του πρώτου μνημονίου έφτασαν τις 600.000 με 1.000.000 κόσμο, άσχετα αν αυτές τις εικόνες δεν τις είδε κανένας στην τηλεόραση του σπιτιού του.To κακο δεν ειναι πως οι Γαλλοι μαζευονται. Και μεις μαζευτηκαμε σαν κινημα αγανακτισμενων, και μεις ειπαμε Οχι οταν ρωτηθηκαμε, και αμεσως βρεθηκε ενας πολιτικος χωρος να προσπαθησει να το κηδεμονευσει.
Το έχω πει πολλές φορές και το ξαναλέω, οι απολιτικ εκφράσεις διαμαρτυρίας δεν έχουν καμιά ελπίδα. Τρανό παράδειγμα οι αγανακτισμένοι του συντάγματος. Οι περιβόητες μούντζες προς την Βουλή και το πολύ ωραίο "να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η βουλή" δεν δίνουν λύση γιατί πολύ απλά δεν βρήκα κανέναν να μου απαντήσει, όταν καεί η βουλή, μετά τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ο κοσμος θα εβγαινε στους δρομους παλι, οχι για καποιον λαοπροβλητο ηγετη, ακριβως για το αντιθετο. Θα εβγαινε εαν ηξερε οτι το να βγει στο δρομο θα ειχε σημασια, και δεν θα το εκμεταλλευοταν οποιαδηποτε πολιτικη δυναμη προς ωφελος της.
Οι σημερινοί της εξουσίας δεν είχαν και δεν έχουν καμία σχέση με την διαδήλωση και το αγώνα γενικότερα. Κάποιοι που είχαν βέβαια, απομακρύνθηκαν ως γραφικοί μετά την ανάληψη της εξουσίας. Μπορεί να έχω κατηγορηθεί ως φέρων παρωπίδες αλλά πάντα μου άρεσε να παρατηρώ και να αφουγκράζομαι τις καταστάσεις, γι'αυτό και είχα βρεθεί κάποιες φορές στο σύνταγμα εκείνες τις ημέρες. Μπορώ με βεβαιότητα να σου πω ότι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Ποιο πολύ επικρατούσαν κάτι εθνικιστικές και αναρχικές εκφάνσεις παρά Συριζαίες.Αν θυμαμαι καλα, γιατι μπορει και να κανω λαθος, τους αγανακτισμενους προσπαθησαν να τους κηδεμονεψουν οι τωρινοι της εξουσιας.
Σε αυτό πάλι θα συμφωνήσω απόλυτα, αλλά εδώ που τα λέμε ποιος επιδοκιμάζει κάτι που δεν γίνεται συντεταγμένα κάτω από την σημαία του και την κομματική του πειθαρχία. Για μένα η λεγόμενη κομματική πειθαρχεία δεν είναι και τόσο κακό, αλλιώς πως θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι κάνει το έργο του απερίσπαστος; Αλλά μια και ανέφερες το ΚΚΕ θυμήθηκα εκτός από την αντίθεση του στο κίνημα των αγανακτισμένων και το τρελό πέσιμο που του είχε γίνει για την αντίθεση του στο κίνημα της προώθησης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες.Το ΚΚΕ και ειναι προς τιμη του αυτο, νομιζω οτι εκφρασε τον σκεπτικισμο του ως προς το γεγονος, αλλα εχω την αισθηση οτι το συγκεκριμενο κομμα γενικως δεν επιδοκιμαζει τις οποιες αντιδρασεις δεν γινονται συντεταγμενα κατω απο τη σημαια του.
Αυτό πάλι που δεν έχω καταλάβει ποτέ είναι γιατί θα πρέπει η "λύτρωση" να αναζητείται σε κάποιους που προέρχονται από το πολιτικά πουθενά. Γιατί οι από το πουθενά πολιτικά προερχόμενοι θα πρέπει να υπεραξιολογούνται στην συνείδηση μας, την στιγμή μάλιστα που στην απέναντι όχθη οι δυνάστες έχουν ξεκάθαρη πολιτική προέλευση;Το θεμα ειναι ομως πως βγηκε και κοσμος που δεν ανηκε πουθενα ή δεν ηταν συνηθισμενο να τον βλεπεις στους δρομους.
Ακριβως παντου....ετσι και στην εκκλησια ηπαρχουν ακραιοι φανατικοι!!!. Ας μην ξεχναμε το αιματοκυλισμα που εχουν προκαλεσει φανατικοι που στο ονομα της θρησκειας και σε αυτο που νομιζουν οτι διδασκει ο ( Χριστανισμος....Μουσουλμανισμος κλπ...) εχουν θυσιασει ψυχες αθωες. Στη συγκεκριμενη περιπτωση η Ορθοδοξια και ο Χριστος δεν εχει καμια σχεσει με τα λεγομενα .....ΧΡΙΣΤΟΣ = ΑΓΑΠΗ !!!Ορθόδοξοι ντζιχαντιστές είναι, τίποτε άλλο... !
Ακροβως Διονυση μην κρινεις απο μεμονομενες περιπτωσεις . Αν πας στο Ορος θα δεις αγιους ανθφωπους αλλα και αλλους που ακομα το παλευουν για να νικησουν τα τοσα παθει και αδυναμιες που κουβαλαει ατομικα καθε ανθρωπος.Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί οι παπάδες .
Ας δούμε λοιπόν τι λέει ο Πάτερ Φιλόθεος , πραγματικά έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον
Παίρνω ένα απόσπασμα και το παραθέτω για να δούμε την χαοτική απόσταση που υπάρχει στην ψυχή μερικών εκπροσώπων του Θεού .
<<<<Η ομοφυλοφιλία είναι αμάρτημα;
Η οµοφυλοφιλία δεν είναι επιλογή για να είναι αµαρτία. Η αµαρτία προϋποθέτει επιλογή. Είναι θεόδοτο το δικαίωμα του ανθρώπου να ζήσει και να πεθάνει όπως εκείνος θέλει. Ο Θεός δεν επεμβαίνει σε αυτήν την ελευθερία. Ποιος είμαι εγώ να επέμβω;>>>>
http://www.huffingtonpost.gr/vana-s...m=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget
Ντροπή αυτός θέλει ξύρισμα