Πανε χρονια πολλα απο τοτε, γυρω στο 1985, ανοιξη νομιζω, αποφασιζω να πιω ενα καφεδακι σε ενα καινουργιο καφε, ιδιοκτησιας συμμαθητου
μου απο τα χρονια του γυμνασιου. Πραγματι, πηγαινω , καθομαι, παραγγελνω και πιανω κουβεντουλα μαζι του. Νεαρη ομορφη κοπελα εισερχεται
μονη της στο καφε, καθεται, πινει τον καφε της, και "κεντραρεται" πανω στον φιλαρακο συμμαθητη μου, ο οποιος ειναι και ομορφοπαιδο.
Τελειωνω τον καφε μου, χαιρετω και φευγω. Μετα απο λιγες ημερες πηγαινω παλι για καφε, και πανω στην κουβεντα του λεω "τι εγινε με την
πιτσιρικα?". Κοκκαλο ο δικος σου, πρασινισε, κοκκινισε, δεν μου απαντησε, συνεχισε την δουλεια του.
Περασαν κανα-δυο χρονια, συναντω κοινο μας φιλο ο οποιος μου λεει " εμαθες για τον ταδε? ο "δρακος" ητανε, ειχε πειραξει πολλα κοριτσακια.
Τοτε καταλαβα την "παραξενη" αντιδραση του, αλλη πιτσιρικα του ελεγα εγω, αλλη ειχε στο μυαλο του αυτος.
Προφανως νομιζε οτι καπου τον ειδα, μοιαζει απιστευτη αυτη η ιστορια, ειναι ομως αληθινη και παθαινεις σοκ με τον τροπο ζωης καποιων ανθρωπων.
Διαβασα στις εφημεριδες οτι ειχε φαει 25 χρονια, εκτοτε δεν εχω κανενα νεο.