Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιατι ετσι φαινεται οτι η πολιτεια τιμωρει, κατι που συμβαινει στα απολυταρχικα καθεστωτα. Η φυλακη φτανει, ομως, με την προυποθεση οτι οσοι καταδικαζονται για τετοια εγκληματα, να μην μπορουν να βγουν με κανενα δικονομικο μεσο, και να κρατουνται σε συνθηκες απομονωσης απο τους υπολοιπους κρατουμενους

Βικτωρα πες με οτι θες φίλε.
Εμενα δεν με ικανοποια η φυλακή για τους παιδεραστες.
Παντα βγαινουν κ το ξανακανουν.
Ασ δουν τα στοιχεία.
Τοσα αλλα ξερουν να τα δουν.
Κλανουν πολυ οι σγελαδες κ μολυνουν το περιβαλλον
......
Αυτο το παρατήρησαν. ....αλλα ξερεις....η πορδη της αγελαδας θα σκοτωσει τα φυτά. ......αυτοι δεν σκοτώνουν τα παιδάκια. ...οχι .....

Δε σε λεω τιποτα. Απλα σου λεω την αποψη μου οπως μου λες και συ τη δικη σου. Συμφωνουμε ομως και οι δυο οτι δεν πρεπει να εχουν τη δυνατοτητα να το ξανακανουν, αλλα διαφωνουμε στο πως. Συμφωνουμε ομως και οι δυο οτι θα επρεπε απο την αρχη να μην ειχαν φτασει σ'αυτο το σημειο, και εκει χρειαζεται η ενημερωση και η εγρηγορση απο τα μελη της οικογενειας, γιατι οταν γινει ειναι πλεον αργα για να μαζευτει το οτιδηποτε, εστω και αν κοψουμε κομματακια το δραστη

Συνηθως δεν ειμαι ετσι φιλε.
Ξερω ότι λες την άποψη σου κ γω την δικη μου.
Απλα στο θεμα παιδεραστία γινομαι ταυρος σε υαλοπωλειο.
Ενα παιδακι ειναι η πρόσωπο ποίηση της ζωής κ της αθωωτητας.
Ο ορισμος του αγνού. Του ωραίου. Της ελπιδας.
Κ συνηθως βρίσκουν παραθυράκια κ βγαινουν εξω ελεύθεροι να ξανά σκοτώσουν γιατι μπορει να αναπνεουν τα μωρα μετα αλλα εχουν πεθανει για παντα.
Πραγματικα σιχαινομαι τοσο πολυ αυτα τα αποβρασματα που οτι και να με πει καποιος για το τι πιστεύω οτι τους αξιζει δεν με νιαζει.

''Σκοτωνουν'' την ''ζωη'' (παιδια).....πρεπει να σιχαθουν που εχουν ακομη την δική τους.

Σέβομαι σπολυτα την γνωμη δουυ.
Είναι η πιο σωστή κ πολιτισμένη.
Συμφωνω με την βαση της.
Απλα ΕΓΩ ππιστευω οτι η φυλακη ειναο λιγη.

Νομίζω το έχουμε ξανασυζητήσει παλιότερα .
Ότι τιμωρία και να επιβάλεις στον παιδεραστή είναι τελείως μάταιο.
Η ικανοποίηση που βρίσκει ο παιδεραστής με τα παιδιά είναι τόσο δυνατή και τόσο καλά κρυμμένη σε κάποιο σημείο του εγκεφάλου του , που δεν ωφελεί καμία απολύτως τιμωρία.Όσο και αν τον φυλακίσεις όσο κι αν τον χτυπήσεις ή τον βασανίσεις , αυτός θα ξανακάνει τα ίδια στην πρώτη ευκαιρία.
Η μοναδική λύση για τους παιδεραστές (νομίζω ότι σε κάποια μέρη του κόσμου εφαρμόζεται ) είναι ο χημικός ευνουχισμός ή ο χειρουργικός ευνουχισμός.
Εγώ φυσικά προτιμώ τον χειρουργικό ευνουχισμό ο οποίος είναι μόνιμος ενώ ο χημικός ευνουχισμός είναι ουσιαστικά αναστολή της σεξουαλικής δραστηριότητα μέσω της μείωσης της λίμπιντο.

Νομίζω το έχουμε ξανασυζητήσει παλιότερα .
Ότι τιμωρία και να επιβάλεις στον παιδεραστή είναι τελείως μάταιο.
Η ικανοποίηση που βρίσκει ο παιδεραστής με τα παιδιά είναι τόσο δυνατή και τόσο καλά κρυμμένη σε κάποιο σημείο του εγκεφάλου του , που δεν ωφελεί καμία απολύτως τιμωρία.Όσο και αν τον φυλακίσεις όσο κι αν τον χτυπήσεις ή τον βασανίσεις , αυτός θα ξανακάνει τα ίδια στην πρώτη ευκαιρία.
Η μοναδική λύση για τους παιδεραστές (νομίζω ότι σε κάποια μέρη του κόσμου εφαρμόζεται ) είναι ο χημικός ευνουχισμός ή ο χειρουργικός ευνουχισμός.
Εγώ φυσικά προτιμώ τον χειρουργικό ευνουχισμό ο οποίος είναι μόνιμος ενώ ο χημικός ευνουχισμός είναι ουσιαστικά αναστολή της σεξουαλικής δραστηριότητα μέσω της μείωσης της λίμπιντο.
Συμφωνω.
Χειρουργικος....αρκει να μην τον ναρκωσουν...κ το μαχαίρι να ναι ακονιστο.

Και στο κάτω κάτω γιατί μαχαίρι; Χαθήκανε οι στομωμένοι νυχοκόπτες;.sarcastic..sarcastic.
Και μετά μια καλη πλύση με οινόπνευμα και πασπαλισμα με ψιλό αλάτι για να πάει παντού..θα βλαστημήσει την ώρα που γεννήθηκε...big smile.

Νομίζω πως η στέρηση της ελευθερίας σε έναν εγκληματία ειναι "σωστή" τιμωρία.
Ας αναλογιστούμε πόσοι άνθρωποι σε όλη την ιστορία της υπαρξής μας έχουν προσφέρει(θυσιάσει) τις ζωές τους απλά και μόνο για να είναι ελεύθεροι..

Ωραια. Ας σκεφτουμε ομως για μια στιγμη, το γεγονος οτι μπορει η καταδικη ενος τετοιου εγκληματος να γινει με ψευδη στοιχεια, ή απλα να επελθει δικαστικη πλανη και ενας αθωος να υποστει τις συνεπειες της τιμωριας που προτεινετε. Αν αργοτερα αποδειχθει πως ειναι αθωος, εκτος φυσικα τα χρονια που περασε μεσα, πως θα αποκαθισταται η ζωη του;

Συμφωνω ειναι ψυχολογικα αρρωστα ατομα η ποια αρρωστια δεν θεραπευεται ευκολα, και υπαρχουν πολλα παραδειγματα. Η φυλακη θα εκανε κατι αν υπηρχε και ψυχοθεραπεια....η καντου μια επεμβαση χειρουργικη να μην εχει ξανα σεξουαλικες ορμες....τελος.seveys.

Last edited:
Βικτωρα εννοειτε οτι αναφερομε σε ατομα που εχει αποδειχθεί η ενοχη τους φιλε μου.
Με στοιχεια αδιασειστα.
Νομιζω το χω ξαναπεί. ..προσφατα σχετικα μεταξυ 1-2 χρόνια ενας ισοβιτης για θεματα βιασμού κ δολοφονίας ειχε ζητησει μονος του την θανατικη του ποινη γιατι ενω ειχε ηδη περασει μια 25ετια + στην φυλακη οπως δηλωσε γραπτώς εαν εβγαινε θα το ξανακανε.
Είναι οπως το είπε ο Διονυσης.
Δεν γιατρευεται αυτο το κακο με φυλακιση.
Σταματαω εδω το θεμα γιατι οτι ειπα αποτελει προσωπικη μου αποψη και μονο
Δεν ειναι αστειο ουτε κ ειμαι ανθρωπος που αρέσκεται στην βίαιοπράγια ετσι απλά κ οπως του δοξει.
Στην προκειμενη ομως περιπτωση θεωρώ οτι το κακο έχει ξεφυγει, οτι εχουν οι ίδιοι καταλάβει οτι με παραθυράκια του νομου μπορουν να την βγαλουν με λιγα χρονια εαν οχι κ καθολου λογο ψυχολογικων κ ζουν κανονικα σε μια φυλακη.
Με μια καλη ταχα διαγωγη βγαίνουν κ αρχίζουν κ παλι.
Αντιθετα βλεπω να έχουν ισοπεδώθει εντελως τα δικαιώματα του θυματος κ να το περναμε στο φλου.
Ενα παιδακι που θα ''πεθανει'' στα χερια ενος τετοιου δεν θα θέλει να ζησει.
Δεν θα το ξεπερασει τοσο ευκολα.
Θα ναι ισως για παντα στο φοβο κ δεν θα γινει ποτε αυτο που θα γινοταν εαν δεν το πειραζαν.
Αντιπαραβαλοντας την κολαση της ζωης που θα χει ενα θυμα με την ζωη που θα χει ο θυτης σε μια φυλακη εγω βρισκω οτι τιμωρειτε δευτερη φορα το αμοιρο παιδι.
Εαν ο θυτης βγει κάποτε απο την φυλακη το παιδι μεγαλύτερο πια ισως κ ενηλικιωμενο θα χεστει στο φοβο του η εαν ειχε δυνατο χαρακτήρα θα τον σκοτωσει μπαινοντας φυλακη αυτο.
Θεωρώ οτι καποια δικσιωματα των ανθρωπων εχουν υποτιμηθει με βαση την υπάρχουσα δικσιωσυνη.
Μπαίνεις φυλακη για αλλα ποινικα αδικήματα.
Για τον βιασμό των παιδιών κ των γυναικών θεωρω οτι δεν κανει.
Τους είναι πολυ λιγο.
Ο Θεος να μην το δειξει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Υπάρχουν άνθρωποι που στον ελεύθερο χρόνο τους δεν πάνε σινεμά , δεν πάνε στο γήπεδο ........ούτε πάνε για ψάρεμα ούτε για κυνήγι , αλλά γουστάρουν να κλείνονται σπίτι τους και να βλέπουν βίντεο με βιασμούς παιδιών , γουστάρουν να πληρώνουν έναν σκασμό λεφτά σε ειδικά site για να βλέπουν βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση μωρών ...και όταν λέω μωρών κυριολεκτώ , ακόμα και σε live μετάδοση.
Ολοι αυτοί οι άνθρωποι που κατέληξαν στην φυλακή , συνελήφθησαν με εκατοντάδες GB με τέτοιου είδους πορνογραφικού υλικού στον υπολογιστή τους , ομολόγησαν ότι έχουν ασελγήσει σε παιδάκια , τους έχουν αναγνωρίσει τα θύματα τους και σχεδόν στο σύνολο τους έχουν παραδεχθεί ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτήν την τρομακτική δύναμη που τους ωθεί στην σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Εγω αναρωτιέμαι σε τι θα ωφελήσει η προσωρινή στέρηση της ελευθερίας σε ένα τόσο σοβαρά διαταραγμένο άτομο;;;;; ( μιλάμε για το πολύ 5 χρόνια φυλακή , στην διάρκεια των οποίων θα έχει και πάρα πολλές εξόδους)

Last edited by a moderator:
Όλες οι δικαστικές πλανες της ιστοριας σε αδιάσειστα στοιχεία βασίστηκαν ;)

Πανε χρονια πολλα απο τοτε, γυρω στο 1985, ανοιξη νομιζω, αποφασιζω να πιω ενα καφεδακι σε ενα καινουργιο καφε, ιδιοκτησιας συμμαθητου
μου απο τα χρονια του γυμνασιου. Πραγματι, πηγαινω , καθομαι, παραγγελνω και πιανω κουβεντουλα μαζι του. Νεαρη ομορφη κοπελα εισερχεται
μονη της στο καφε, καθεται, πινει τον καφε της, και "κεντραρεται" πανω στον φιλαρακο συμμαθητη μου, ο οποιος ειναι και ομορφοπαιδο.
Τελειωνω τον καφε μου, χαιρετω και φευγω. Μετα απο λιγες ημερες πηγαινω παλι για καφε, και πανω στην κουβεντα του λεω "τι εγινε με την
πιτσιρικα?". Κοκκαλο ο δικος σου, πρασινισε, κοκκινισε, δεν μου απαντησε, συνεχισε την δουλεια του.
Περασαν κανα-δυο χρονια, συναντω κοινο μας φιλο ο οποιος μου λεει " εμαθες για τον ταδε? ο "δρακος" ητανε, ειχε πειραξει πολλα κοριτσακια.
Τοτε καταλαβα την "παραξενη" αντιδραση του, αλλη πιτσιρικα του ελεγα εγω, αλλη ειχε στο μυαλο του αυτος.
Προφανως νομιζε οτι καπου τον ειδα, μοιαζει απιστευτη αυτη η ιστορια, ειναι ομως αληθινη και παθαινεις σοκ με τον τροπο ζωης καποιων ανθρωπων.
Διαβασα στις εφημεριδες οτι ειχε φαει 25 χρονια, εκτοτε δεν εχω κανενα νεο.

Status
Not open for further replies.
Back