Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν νομιζετε οτι εχουμε δημοκρατια.......vert funny..vert funny..ειστε γελασμενοι........μπορουμε να μιλαμε ελευθερα να εκφερουμε την γνωμη μας ,.να ψηφιζουμε .....αλλα να γινεται αυτο που θελει η πλειοψυφια του λαου .....ξεχαστετο !!! τουλαχιστον απο δω και περα. Δεν ξερω αν εχει νοημα να ξαναψηφισω
Ολα ειναι δηθεν για το θεαθηναι...!!!

Ο λαός εκλέγει τις κυβερνήσεις Αργύρη και είναι συμμέτοχος στο έγκλημα ,αφού κάθε τρεις και λίγο κάνει format στον εγκέφαλό του και ξαναψηφίζει τα ίδια ρεμάλια με άλλη μουσούδα αρχηγού.

Ο λαός εκλέγει τις κυβερνήσεις Αργύρη και είναι συμμέτοχος στο έγκλημα ,αφού κάθε τρεις και λίγο κάνει format στον εγκέφαλό του και ξαναψηφίζει τα ίδια ρεμάλια με άλλη μουσούδα αρχηγού.
Δεν τις εκλεγει ο λαος αυτη ειναι ολη η ιστορια Δημητρη.......τα εχουν κανει ετσι που οτι και να κανεις αυτοι θα κανουν το δικο τους ...ειμαστε μια χωρα δεμενη χειροποδαρα
Ποιο ειναι το κλειδι ? νομιζω βρισκεται μεσα στον καθενα μας , αυτο που ζουμε οφειλετε περισσοτερο στην πνευματικη και ηθικη καταπτωση που ειχαμε περιελθει σαν ατομα και κοικωνια. Ολοι κοιταζαμε την παρτη μας και ποτε το γενικο συμφερον, το κρατος εκλεβε τον πολιτη και ο πολιτης το κρατος. Ειμασταν παντα μιζεροι...μονο που τωρα ειρθε η ωρα να την ζησουμε. Σε λιγα χρονια δεν θα μας ανηκει ουτε αυτη η χωρα.......τι λεμε τωρα
Οτι και να λεμε ολοι εχουμε δικιο και αδικο συναμα..!!!!!

http://www.gazzetta.gr/plus/article...-osoys-pinoyn-kapnizoyn-kai-vgainoyn-gia-kafe
Μπλέξαμε άσχημα κύριοι...
Μπλέξαμε με άσχετους κουλτουριάριδες που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα.
Πώς τα κατάφεραν και απέτυχαν σε όλα πραγματικά είναι ανεξήγητο.
Κάθε μέρα μιλάω με πελάτες μου που τα μαζεύουν και πάνε Βουλγαρία.
Επιχειρήσεις που δίνουν χιλιάδες Ευρώ στο κράτος και φεύγουν αηδιασμένοι....
Τελειώσαμε κύριοι!!!

Μωρε θελουν κυνηγη αυτοι να πανε μαζι με τους αλλους που τοσα χρονια τρεχανε να σωσουν την ελλαδα....γιατι στην ελλαδα ποτε δεν φταιμε εμεις παντα οι αλλοι

Φταιμε και μεις σαν λαος που ποτε δεν θελησε να παρει δυσκολες αποφασεις. Παντα μας αρεσαν οσοι μας ελεγαν ωραια λογια και μας εταζαν, αντι να επιλεγουμε ανθρωπους που θα ηταν χρησιμοι.

Κοιτα, δε μπορω να πιστεψω οτι μπορει μια ομαδα ανθρωπων να ειναι τοσο εντελως ανικανη. Οποτε οσο και αν απεχθανομαι τις συνομωσιες, παει ο νους μου και στο οτι ειχαν μια κρυφη ατζεντα να επιτυχουν. Μπορει φυσικα να ειναι απλα ανικανοι που το μονο που τους ενοιαζε ηταν να αναρριχηθουν στις καρεκλες και τιποτα αλλο

Εχω προσωπική εμπειρία απο Αρχιμανδρίτη όταν δούλευα σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών .Είναι πάρα πολλοί αυτοί που θέλουν ξύρισμα και μετά κρέμασμα.

Πες μου τώρα εσύ ,απο κάποιον σαν αυτον που λεει το δημοσίευμα, αν μπορείς απο το χέρι του να μεταλάβεις.
Εγω το εχω δηλώσει οτι δεν θέλω καμιά σχέση μαζί τους.Ειναι λίγοι αυτοί που ξεχωρίζουν .
Αυτό που με ενοχλεί ειναι η συγκάλυψη σε όλα αυτά απο την σύνοδο των αρχιτράγων.

Last edited:
Τώρα το έμαθα κι εγώ αλλά δεν έχω λεπτομέρειες...
Δυστυχώς κάποιοι τέτοιοι ανώμαλοι χαλάνε την εικόνα των ιερέων... που χάνονται μαζί τους και οι άξιοι...

Τετοια περιστατικα δυστυχως επιβεβαιωνουν τον κανονα. Καμμια σχεση με τους κληρικους δεν εχουν αυτοι οι τραγοι. Οι αξιοι συνηθως βρισκονται σε ξερονησια, σε απομερες ενοριες και δυσμενεις περιοχες. Και κατα κυριο λογο, τα ρασα τους δεν ειναι στολισμενα

Για τον ρασοφορο δεν μου κανει εντυπωση ετσι κιαλλιως ειναι γνωστο σε ολη την κοινωνια οτι πολλοι απο αυτους το πανε το γραμμα αδιαβαστο με καλυψη το ρασο
Το θεμα ειναι οτι αυτη η πατσαβουρα η μανα των παιδιων θελει κρεμασμα αφου προωθουσε τα παιδια της στις ορεξεις ανωμαλων πισωγλεντιδων για να οικονομισει
Αλλοι παλευουν χρονια με δεκαδες προσπαθειες να αποκτησουν ενα παιδι και η ατιμη μοιρα δεν τους δινει αυτη την χαρα
και αλλοι γεννοβολανε σαν κουνελια για να οδηγησουν τα παιδια τους στην πορνεια και στην εκμεταλλευση
Κρεμασμα η μονη λυση για να ξεβρωμισει η κοινωνια απο αυτους

Status
Not open for further replies.
Back