Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με φορολογία που σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να αγγίξει και το 80% επί των κερδών για ποιο υγιές επιχειρείν μιλάμε ρε παιδιά;;;;;;
Ακόμα και οι τίμιοι θα γίνουν απατεώνες για να επιβιώσουν!!!!!!

Όσο για τους Δ.Υ πάλι συζητάμε τα ίδια πράγματα κάνοντας μονίμως το ίδιο λάθος με γενικεύσεις και αφορισμούς.
Ήθελα να ήξερα χωρίς τους δημοσίους υπαλλήλους πως θα δούλευαν τα σχολεία , τα νοσοκομεία , τα σώματα ασφαλείας κλπ κλπ.
Όπως υπήρχαν και δυστυχώς συνεχίζουν να υπάρχουν άχρηστα λαμόγια με μισθούς τρελούς που τοποθετήθηκαν σε διάφορες θέσεις του δημοσίου , χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα , έτσι υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν ιδιώτες που πλουτίζουν παράνομα χωρίς να πληρώνουν φόρους , χωρίς να δηλώνουν τίποτα .
Εγώ δεν θέλω να διώξουν κανέναν δημόσιο υπάλληλο .Θέλω να βρεθεί ένας τρόπος να γίνουν χρήσιμοι και αντί να κατεβούν οι μισθοί τους στα επίπεδα των ιδιωτικών υπαλλήλων να γίνει το αντίθετο .
Διονυση όταν λες ιδιώτες εννοεις τους Υπαλλήλους η τους Εργοδότες ?
Γιατί κακά τα ψέματα άλλο ο Εργοδότης άλλο ο Εργατης-Υπαλληλος
Πως μπορεί και με τι τρόπο να ζημιώσει το κρατος ένας Εργατης της οικοδομης -φορτηγου-σουβλατζιδικου- βιοτεχνίας -πολυεθνικής ?
Κακά τα ψέμματα ο Ιδιωτικός υπάλληλος σε σχέση με τον Δημόσιο εδώ και 20 χρονια ζει στην αβεβαιοτητα του αύριο και στις ορέξεις μιας εργοδοσίας που το μόνο που ήξερε για να αυξήσει τα κέρδη της
ήταν να απολύει να μειώνει μισθούς και να προσλαμβάνει σύγχρονους δούλους Ασιατικής και πρώην Σοβιετικής καταγωγής
Δεν θέλω να βρεθεί κανένας εργαζόμενος στον δρόμο ούτε Ιδιωτικός ούτε Δημόσιος είναι ότι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος στην σημερινη κατάσταση που βιώνουμε
Αλλά δεν μπορεί ρε φίλε να βλέπεις κάθε μέρα δεκάδες υπαλλήλους στον δρόμο απολυμενους
και από την άλλη αυτόν τον μπουχεσα μαζί με εκείνη την φραγκοκοτα
το μεσημέρι στην ΕΡΤ να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κωλογλυψουν μία κυβέρνηση που έχει διαλύσει τα πάντα
επειδή αυτοί βολευτηκαν πάλι στην ΕΡΤ
Δεν μπορεί ρε φίλε έξω στον δρόμο να γίνονται διαμαρτυρίες -διαδηλώσεις να καίγεται όλη η ΑΘΗΝΑ από κόσμο απελπισμένο που έχει χάσει την ίδια του την ζωή και το μέλλον της
και αυτά τα κ@θικια που πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο
να παρουσιάζουν εκείνη την ώρα στην εκπομπή τους ζωγράφους και κουλτουριαριδες θεατρινους και να μην τους καίγεται καρφί
Εκει σου ανάβουν τα λαμπάκια

Nαι, αλλο ομως ο κακομοιρος ΔΥ που δουλευει σε ενα νοσοκομειο και αλλο ο κηφηνας της ΕΡΤ που το μηνιατικο του παιζει να ειναι περισσοτερα απο οσα παιρνω το χρονο

οι διαχωριστικές γραμμές υπήρχαν και υπάρχου,αλλά τα τελευταία 6 χρόνια έγιναν περισσότερες και πιο έντονες .Πράγμα που καλλιεργήθηκε απο τους λύκους για να τρώγονται τα πρόβατα και να χαίρονται οι ίδιοι οι λύκοι μαζί και οι αρκούδες.
.Μια και μόνο διαμαρτυρία των προβάτων ήταν αυτή που έπρεπε να είναι.Στο δεύτερο μνημόνιο.Από κει και πέρα μόνο φαγωμάρα .....και μέτρα στο κεφάλι. .smashfrak.

Δείτε το video, κάντε τρία λεπτά υπομονή και δείτε, ο τίτλος του video είναι λάθος, ο Κυριάκος δεν μιλάει μόνο για τον ... πατέρα του. Αποθεώνει το παρελθόν των 38 χρόνων. Αποθεώνει αυτό ακριβώς που μαζί με το ΠΑΣΟΚ έφερε την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα. Δείτε δηλαδή να καταλάβετε πόσο τους έχει ακουμπήσει όλους αυτούς, αυτό που βιώνει σήμερα το 70% των Ελλήνων. Δείτε ποιος είναι αυτός που θα φέρει το "καινούριο" και θα τρέξουμε όλοι μας να τον βγάλουμε πρωθυπουργό.
Το τι έχει γίνει τα τελευταία 38 χρόνια δεν τους αφορά καθόλου, απλά αποθεώνουν το παρελθόν τους. Ξέρουν πολύ καλά πόσο ζώα είμαστε, ξέρουν ότι αύριο θα είναι κυβέρνηση γιατί είμαστε κάτι χειρότερο από ζώα, τα ζώα έχουν στοιχειώδη νοημοσύνη. Για όλο αυτό που φαίνεται στο video φταίει η δική μας συμπεριφορά του "μη χείρον βέλτιστον". Ξέρουν και είναι ήσυχοι ότι ο Έλληνας θα ψηφίσει για άλλη μια φορά όχι το καλύτερο, αλλά αυτόν που του τάζει ότι θα είναι λιγότερο χειρότερος από τον προηγούμενο.

Δείτε το video, κάντε τρία λεπτά υπομονή και δείτε, ο τίτλος του video είναι λάθος, ο Κυριάκος δεν μιλάει μόνο για τον ... πατέρα του. Αποθεώνει το παρελθόν των 38 χρόνων. Αποθεώνει αυτό ακριβώς που μαζί με το ΠΑΣΟΚ έφερε την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα. Δείτε δηλαδή να καταλάβετε πόσο τους έχει ακουμπήσει όλους αυτούς, αυτό που βιώνει σήμερα το 70% των Ελλήνων. Δείτε ποιος είναι αυτός που θα φέρει το "καινούριο" και θα τρέξουμε όλοι μας να τον βγάλουμε πρωθυπουργό.
Το τι έχει γίνει τα τελευταία 38 χρόνια δεν τους αφορά καθόλου, απλά αποθεώνουν το παρελθόν τους. Ξέρουν πολύ καλά πόσο ζώα είμαστε, ξέρουν ότι αύριο θα είναι κυβέρνηση γιατί είμαστε κάτι χειρότερο από ζώα, τα ζώα έχουν στοιχειώδη νοημοσύνη. Για όλο αυτό που φαίνεται στο video φταίει η δική μας συμπεριφορά του "μη χείρον βέλτιστον". Ξέρουν και είναι ήσυχοι ότι ο Έλληνας θα ψηφίσει για άλλη μια φορά όχι το καλύτερο, αλλά αυτόν που του τάζει ότι θα είναι λιγότερο χειρότερος από τον προηγούμενο.

Φίλε τώρα ηρέμησα .Με τόσους σωτήρες και εθνοπατέρες μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος .
Θυμάμαι εκείνες τις ωραίες μέρες του 1990 με 1993 που ήταν όαση στο χάος του ΠΑΣΟΚ .buy buy..buy buy..buy buy.
Σ'ευχαριστώ.Μου έφτιαξες την βραδιά.

Θυμάμαι εκείνες τις ωραίες μέρες του 1990 με 1993 που ήταν όαση στο χάος του ΠΑΣΟΚ .buy buy..buy buy..buy buy.
Ήταν ο καιρός που ενώθηκαν οι Έλληνες σύμφωνα με τον Κυριάκο. Ήμουν 15 χρονών και θυμάμαι τα περίπτερα ντυμένα από πάνω μέχρι κάτω με τα βυζιά της Μιμής. Αυτήν την πολιτική κουλτούρα αποθεώνει ο Κυριάκος, αυτόν θα έχουμε για πρωθυπουργό. Δεν τους ακουμπάει τίποτα, εκατομμυριούχοι λωποδύτες που χορεύουν πάνω στα πτώματα μας. Είμαστε κωλοΈλληνες . _

Φανταρος ημουνα το 91, και οντως τα περιπτερα ηταν γεματα φωτογραφιες απο τα εν λογω βυζια. Ειδικα η Αυριανη, αν δε γελιεμαι, το χε ξεφτιλισει. "Η εφημεριδα που γκρεμισε τη Δεξια" .what.

Διονυση όταν λες ιδιώτες εννοεις τους Υπαλλήλους η τους Εργοδότες ?
Γιατί κακά τα ψέματα άλλο ο Εργοδότης άλλο ο Εργατης-Υπαλληλος
Τους εργοδότες εννοώ φυσικά αλλά να ξέρεις οτι πλέον σε πολλες περιπτώσεις ο υπάλληλος ειναι σε καλύτερη μοίρα απο τον εργοδότη του.
Έχει έρθει Παρασκευή που εχω δώσει το βδομαδιατικο και στην τσεπη μου δεν εχει μείνει ουτε ενα ευρώ.
Μόνο στην σκέψη οτι ερχεται ο Κουλης με πιάνει πανικός.
Δεν νομίζω ομως να γινει πρωθυπουργός. Ο κόσμος δεν τον θέλει .
Μας ετοιμάζουν κάτι διαφορετικό , ισως συγκυβερνηση ή κάποιο σχήμα τέλος πάντων που να έχει οικουμενικό χαρακτήρα.

Τους εργοδότες εννοώ φυσικά αλλά να ξέρεις οτι πλέον σε πολλες περιπτώσεις ο υπάλληλος ειναι σε καλύτερη μοίρα απο τον εργοδότη του.
Έχει έρθει Παρασκευή που εχω δώσει το βδομαδιατικο και στην τσεπη μου δεν εχει μείνει ουτε ενα ευρώ.
Μόνο στην σκέψη οτι ερχεται ο Κουλης με πιάνει πανικός.
Δεν νομίζω ομως να γινει πρωθυπουργός. Ο κόσμος δεν τον θέλει .
Μας ετοιμάζουν κάτι διαφορετικό , ισως συγκυβερνηση ή κάποιο σχήμα τέλος πάντων που να έχει οικουμενικό χαρακτήρα.

Και εγώ πιστεύω πως το επόμενο βήμα είναι αυτό και μας το προετοιμάζουν εδώ και πολύ καιρό.

Λυπάμαι που θα σας το πω αλλά ο κουλης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και με διαφορα
κι ο Κούλης θα έρθει γιατί ήδη ξεχνάμε τον Αλέξη ξεχάσαμε το Σαμαρά ξεχάσαμε ξεχάσαμε ξεχάσαμε....συνολικά ξεχνάμε :)

κατάντια ο μόνος που δεν λαμβάνεται υπ όψιν καθημερινά είναι ο Ελληνας
όλοι τρέχουν αγωνίζονται ψηφίζουν πως θα πληρωθούν οι τόκοι και πως θα διατηρήσουν η αποκτήσουν την καρέκλα
:(
http://aegiali.gr/μαθητές-της-αμοργού-θα-ταξιδέψουν-στη/
Κακομοιροι καθηγητες, κακομοιρο και το συστημα, που να τρεχουν τωρα στην Αμοργο, προτιμουν την καρεκλα στο υπουργειο, εχει
και το Mall διπλα, για καφε, βολτα, ψωνια, .....κλπ.

Κακομοιροι καθηγητες, κακομοιρο και το συστημα, που να τρεχουν τωρα στην Αμοργο, προτιμουν την καρεκλα στο υπουργειο, εχει
και το Mall διπλα, για καφε, βολτα, ψωνια, .....κλπ.

Δεν είναι θέμα καθηγητών αλλά καθαρά θέμα υπουργείου... Με αυτή την απόφαση το υπουργείο ταλαιπωρεί μαθητές χωρίς καμμιά ευθύνη των καθηγητών...

Λέμε πολλά αρνητικά για τον λαό μας αλλά μου φαίνεται τουλάχιστον πολύ πιο γελοίο όταν βλέπω λαούς που προσκυνούν, χαίρονται, συμμετέχουν και στηρίζουν τέτοιες καταστάσεις...
http://www.greek-web-tv.com/2016/05/episimi-ekdilwsi-gia-ta-90a-gene8lia-tis-elisavet.html

Υ.Γ. Λόγω διαμαρτυριών των ζωόφιλων, απαγορεύτηκαν οι επιδείξεις με ζώα σε τσίρκο και καλά έκαναν αλλά τα καημένα τα 1000 αλογάκια στο συγκεκριμένο event κανένας δεν τα λυπήθηκε...

Αν νομιζετε οτι εχουμε δημοκρατια.......vert funny..vert funny..ειστε γελασμενοι........μπορουμε να μιλαμε ελευθερα να εκφερουμε την γνωμη μας ,.να ψηφιζουμε .....αλλα να γινεται αυτο που θελει η πλειοψυφια του λαου .....ξεχαστετο !!! τουλαχιστον απο δω και περα. Δεν ξερω αν εχει νοημα να ξαναψηφισω
Ολα ειναι δηθεν για το θεαθηναι...!!!

Status
Not open for further replies.
Back