Διονυση όταν λες ιδιώτες εννοεις τους Υπαλλήλους η τους Εργοδότες ?Με φορολογία που σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να αγγίξει και το 80% επί των κερδών για ποιο υγιές επιχειρείν μιλάμε ρε παιδιά;;;;;;
Ακόμα και οι τίμιοι θα γίνουν απατεώνες για να επιβιώσουν!!!!!!
Όσο για τους Δ.Υ πάλι συζητάμε τα ίδια πράγματα κάνοντας μονίμως το ίδιο λάθος με γενικεύσεις και αφορισμούς.
Ήθελα να ήξερα χωρίς τους δημοσίους υπαλλήλους πως θα δούλευαν τα σχολεία , τα νοσοκομεία , τα σώματα ασφαλείας κλπ κλπ.
Όπως υπήρχαν και δυστυχώς συνεχίζουν να υπάρχουν άχρηστα λαμόγια με μισθούς τρελούς που τοποθετήθηκαν σε διάφορες θέσεις του δημοσίου , χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα , έτσι υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν ιδιώτες που πλουτίζουν παράνομα χωρίς να πληρώνουν φόρους , χωρίς να δηλώνουν τίποτα .
Εγώ δεν θέλω να διώξουν κανέναν δημόσιο υπάλληλο .Θέλω να βρεθεί ένας τρόπος να γίνουν χρήσιμοι και αντί να κατεβούν οι μισθοί τους στα επίπεδα των ιδιωτικών υπαλλήλων να γίνει το αντίθετο .
Γιατί κακά τα ψέματα άλλο ο Εργοδότης άλλο ο Εργατης-Υπαλληλος
Πως μπορεί και με τι τρόπο να ζημιώσει το κρατος ένας Εργατης της οικοδομης -φορτηγου-σουβλατζιδικου- βιοτεχνίας -πολυεθνικής ?
Κακά τα ψέμματα ο Ιδιωτικός υπάλληλος σε σχέση με τον Δημόσιο εδώ και 20 χρονια ζει στην αβεβαιοτητα του αύριο και στις ορέξεις μιας εργοδοσίας που το μόνο που ήξερε για να αυξήσει τα κέρδη της
ήταν να απολύει να μειώνει μισθούς και να προσλαμβάνει σύγχρονους δούλους Ασιατικής και πρώην Σοβιετικής καταγωγής
Δεν θέλω να βρεθεί κανένας εργαζόμενος στον δρόμο ούτε Ιδιωτικός ούτε Δημόσιος είναι ότι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος στην σημερινη κατάσταση που βιώνουμε
Αλλά δεν μπορεί ρε φίλε να βλέπεις κάθε μέρα δεκάδες υπαλλήλους στον δρόμο απολυμενους
και από την άλλη αυτόν τον μπουχεσα μαζί με εκείνη την φραγκοκοτα
το μεσημέρι στην ΕΡΤ να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κωλογλυψουν μία κυβέρνηση που έχει διαλύσει τα πάντα
επειδή αυτοί βολευτηκαν πάλι στην ΕΡΤ
Δεν μπορεί ρε φίλε έξω στον δρόμο να γίνονται διαμαρτυρίες -διαδηλώσεις να καίγεται όλη η ΑΘΗΝΑ από κόσμο απελπισμένο που έχει χάσει την ίδια του την ζωή και το μέλλον της
και αυτά τα κ@θικια που πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο
να παρουσιάζουν εκείνη την ώρα στην εκπομπή τους ζωγράφους και κουλτουριαριδες θεατρινους και να μην τους καίγεται καρφί
Εκει σου ανάβουν τα λαμπάκια