Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
@dim63 Καμμια πικρια ειλικρινα. Εαν δεν ειχα το θεμα με το κυνηγι ως προς το Συριζα, το ιδιο θα ψηφιζα και γω. Μακαρι να κανει οσα υποσχεται, η μεγαλο μερος αυτων. Ακομα και αν δεν με ωφελησουν αμεσα, θα χαρω εννοειται να τα δω να γινονται πραγματικοτητα.

Συμφερον και εξηγω. Συμφερον εχω και γω να ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ αν μειωσει τη βενζινη και τη φορολογια. Συμφερον εχει και ο απολυμενος της ΕΡΤ για να τον επαναπροσλαβουν. Επαναπροσληψη θα ζητησει και αυτος που απολυθηκε αδικα, και εκανε τη δουλεια του, επαναπροσληψη και αυτος που απολαμβανε την αργομισθια χωρις να κανει κατι. Η πραγματικοτητα αλλαξε για ολους μας οχι μονο γιατι καποιοι ιδεοληπτικα αποφασισαν να την καταστρεψουν, αλλα και γιατι η πραγματικοτητα σε ολο το κοσμο αλλαζει συνεχως, και θα επρεπε η καθε κυβερνηση να το εχει προβλεψει ωστε να κραταει μια σχετικα σταθερη κατασταση. Το τι ειναι συμφερον ομως ατομικο, δεν ειναι απαραιτητα ιδιο για ολους. Καποιες φορες το ατομικο συμφερον, ερχεται σε αντιθεση με το συλλογικο (προωρες συνταξεις, υπερογκες αμοιβες, μη τα ξαναλεμε)

@dim63 Oλα τα αλλα που γραφεις με βρισκουν συμφωνο. Σαφως να αλλαξει το περιβαλλον, να δοκιμαστουν νεες ιδεες, να εξαφανιστει το κακο. Και ολα αυτα απο ενα μη Συριζαιο που θα τους ψηφιζε, στο ξαναπα, εαν δεν ειχα το θεμα με το κυνηγι.

Λοιπόν ,για να γελάσουμε και λίγο .....

B8WggFbCEAAHRzj.jpg

@dim63 Καμμια πικρια ειλικρινα. Εαν δεν ειχα το θεμα με το κυνηγι ως προς το Συριζα, το ιδιο θα ψηφιζα και γω. Μακαρι να κανει οσα υποσχεται, η μεγαλο μερος αυτων. Ακομα και αν δεν με ωφελησουν αμεσα, θα χαρω εννοειται να τα δω να γινονται πραγματικοτητα.

Και ολα αυτα απο ενα μη Συριζαιο που θα τους ψηφιζε, στο ξαναπα, εαν δεν ειχα το θεμα με το κυνηγι.

Ετσι ακριβώς....

Εκτός βέβαια του αδιαμφισβήτητου αποτελέσματος, απόδειξη της τεράστιας ήττας της απερχόμενης κυβέρνησης είναι η εικόνα να ξηλώνονται και να απομακρύνονται τα κάγκελα μπροστά από από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Τουλάχιστον εγώ βλέποντας αυτήν την εικόνα ένοιωσα κάπως περίεργα…

http://www.protothema.gr/greece/art...agela-apo-to-mnimeio-tou-agnostou-stratioti-/

Last edited:
Λείπω απο τα ξημερώματα στα βουνά και τις ρεματές και γυρίζω στο σπίτι ,ανάβω το τζάκι και βάζοντας ένα τσίπουρο ανοίγω το ηλιθιοκούτι.Τι να κάνω ; μόνος είμαι εδώ στο χωριο κάτι να μουρμουρίζει.
Και τι ακούω ;;;;; Την ΜΑΛΑΚΙΑ του μήνα.Τον απερχόμενο Γιακουμάτο να λέει πως αυτό που πέτυχε στο υπουργείο είναι ....να μειώσει τις τιμές στην αγορά..bravo..very happy..crying smile..very happy.

Και μετά αναρωτιούνται γιατί έχασαν τις εκλογές.

Εκτός βέβαια του αδιαμφισβήτητου αποτελέσματος, απόδειξη της τεράστιας ήττας της απερχόμενης κυβέρνησης είναι η εικόνα να ξηλώνονται και να απομακρύνονται τα κάγκελα μπροστά από από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

http://www.protothema.gr/greece/art...agela-apo-to-mnimeio-tou-agnostou-stratioti-/
καλα εκαναν κ τα εβγαλαν...δεν νομιζω οτι ηταν απαραιτητα..αν γινει κατι σιγα μην τους σωσουν τα καγκελα ενος μετρου.sarcastic.

Στοιχηματίζω την beretta μου ότι κάποιος μλκς πολιτικός θα βγει και θα πει ότι τα κάγκελα ήταν για να προστατεύουν το μνημείο από τους αναρχικούς που έβαζε ο ΣΥΡΙΖΑ για προπαγανδιστικούς λόγους... Και αν του δοθεί η ευκαιρία να κάνει δηλώσεις πιστεύω ότι αυτός ο μλκς θα είναι ο Α. Γεωργιάδης!

Τα εγχώρια λυκόρνια περιμένουν πότε θα γίνει το πρώτο λάθος για να πουν "είδατε που σας τα λέγαμε" .
Τα ξένα λυκόρνια απειλούν και απαιτούν.....Μας κουνάνε το δάχτυλο υποτιμητικά και μας μαλώνουν να μην τολμήσουμε να σπάσουμε τα δεσμά μας γιατί θα μας τιμωρήσουν.
Εμείς περιμένουμε φοβισμένοι να δούμε τι θα γίνει ....βλέπεις έχουμε μάθει να φοβόμαστε να μην αντιδρούμε και όλα αυτά μας φαίνονται παράξενα.

Πρωσοπικη αποψη ,θα βγουν χειροτεροι και ισως επικυνδυνοι απο τα λαμογια που κατεβηκαν.....
Ηθελα μετρα αμεσα για την οικοδομη και το κατασκευαστικο τομεα που απασχολη 100 αδες επαγγελματα και για τους ελ επαγγελματιες -μαγαζατορες.
Ο τσιπρακος μου λεει για αποκατασταση των δημοσιων υπαλληλων αμεσα, ΕΡΤ και λοιπες ΔΕΚΟ ΔΗΛΑΔΗ κομματοσκυλα.....
Το Πασοκ του 81 το 2015 .....
Και δεν ειμαι δεξιος .sarcastic.

Δε μου λες βρε Γρηγόρη.
Ποιος περιμενεις να σηκώσει οικοδομή ωστε να σε φωνάξει να του την φτιάξεις;;;;;;
Ο απολυμένος της ΕΡΤ ;;;;;
Ο απολυμένος απο καποια άλλη υπηρεσία ;;;;
Αυτός που τον εκαναν με τα χαράτσια ενφια κλπ να θεωρει την ιδιοκτησία κατάρα ;;;;

Απο ποιους περιμένεις να παρουν μέτρα (αλλα δεν εχουν παρει ακόμα) για την τόνωση της οικοδομικής δραςτηρίοτητας;;;;
Απο αυτούς που ορκίσθηκαν σήμερα;;;;;;

Δε μου λες βρε Γρηγόρη.
Ποιος περιμενεις να σηκώσει οικοδομή ωστε να σε φωνάξει να του την φτιάξεις;;;;;;
Ο απολυμένος της ΕΡΤ ;;;;;
Ο απολυμένος απο καποια άλλη υπηρεσία ;;;;
Αυτός που τον εκαναν με τα χαράτσια ενφια κλπ να θεωρει την ιδιοκτησία κατάρα ;;;;

Απο ποιους περιμένεις να παρουν μέτρα (αλλα δεν εχουν παρει ακόμα) για την τόνωση της οικοδομικής δραςτηρίοτητας;;;;
Απο αυτούς που ορκίσθηκαν σήμερα;;;;;;
με συγχωρης διονυση αλλα σε αλλη χωρα θα ζουσες η θα ησουν απο τους βολευμενους.πριν τη κριση μαλλον θα ειχες ξεχαση οτι το καλυτερο στην ελλαδα ηταν να σε τρουπωσουν καπου στο δημοσιο.
ΤΕΜΠΕΛΙΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑ,μιζες για νασε εξυπηρετησουν και γενικα στα αρχ.....μισθοι ιδιαιτερα σε ΔΕΚΟ που ηταν σαν να επιανες το τζοκερ. συνταξεις στα 45 -50 χρονια οταν ο αγροτης και οικοδομος φτανουν τα 65 και τωρα 67 ....
Ασ τα τωρα μες την αγορα για το μεροκαμματο απο παιδι ,τη γινοταν δε χρειαζετε να μου το πει κανεις.
Ανεργος με καταντησαν ανεργος παραμενω και βλεπω και αυτα τα αληταρια το μονο που κοιτανε να αναβοιωσουν το δημοσιο τομεα....
Αν δεν σου αρεσουν διονυση αντιθετες γνωμες διαγραψε με.....

Βολεμένος έμπορας είμαι που όλη μου την ζωή δουλεύω 350 μέρες τον χρόνο απο το πρωί στις 7 μέχρι το βράδυ στις 9.sarcastic.
Μερικοί απο τους πελάτες μου και μερικοί απο τους πελάτες σου ήταν οι σημερινοί απολυμένοι.Με άνεργους και εξαθλιωμένους δεν θα έχεις ούτε εσύ ούτε εγώ δουλειά.Δεν το καταλαβαίνεις ...δεν πειράζει.
Οι προηγούμενες κυβερνήσεις κατέστρεψαν το εμπόριο και την οικοδομή.
Ερχονται οι νέοι και πριν καν ορκιστούν τους βρίζουμε .
Άνθρωποι που προσπαθούν να δώσουν δουλειά σε άνεργους απολυμένους (εννοείται με φυσιολογικό μισθό) εγω δεν τους θεωρώ αληταριά.
Αν βρουν δουλειά άνεργοι που είναι στην ίδια θέση με σένα , εγω θα χαρώ...και εσύ θα έπρεπε να χαρείς.
Η αγορά είναι αλυσίδα.Έχει δουλειά ο άλλος;;;;Σύντομα θα έχεις και εσύ
Εσυ έχεις κάθε δικαίωμα και να τους θεωρείς αληταριά και να λες την γνώμη σου.
Φυσικά και δεν συμφωνώ με αυτά που λες , όπως και εσύ δεν συμφωνείς με αυτά που λέω.
Δεν είναι κακό να σου αρέσουν εσένα οι φακές και εμένα τα φασόλια.
Να σε διαγράψω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;.asking.
Πλάκα κάνεις έτσι;;;;;;
;Μου κάνει εντύπωση πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.
Η λέξη "διαγραφή" είναι απαγορευμένη σε αυτό το φόρουμ..

Κακως μαλωνετε. Η οικοδομη και τα συναφη επαγγελματα ηταν προδιαγεγραμενα οτι θα μαραζωναν πολυ πριν της κρισης. Απλα η κριση εντεινε ολο αυτο το φαινομενο. Στην Ισπανια η στεγαστικη κριση κραταει πανω απο 10ετια. Πολυ πριν γινει η χρηματοπιστωτικη κριση στην Αμερικη και φτασει και δω. Αιτια; Υπερπροσφορα νεων κατοικιων, δελεασμος του κοσμου με φτηνο χρημα απο τις τραπεζες. Αποτελεσμα, υπερχρεωμενα νοικοκυρια, με το και καλα "δικο" τους κεραμιδι, που ομως για να γινει δικο τους πρεπει να το ξεπληρωνουν 20-30 χρονια.

Ειτε μας αρεσει ειτε οχι, αυτου του ειδους η αναπτυξη ειναι καλη, αλλα οχι μονοδρομος. Ειδαμε (τουλαχιστον σε μας εδω) να ξεφυτρωνουν τα σπιτια πιο πυκνα και απο τις μαργαριτες, και πολλα απο αυτα κακοφτιαγμενα ή να μενουν ημιτελη και απουλητα. Σιγουρα δουλευε κοσμος, αλλα το ιδιο δεν συνεβαινε και με το κλαδο του αυτοκινητου; Τα τελευταια χρονια εχουν εμφανιστει αρκετες φουσκες στη ζωη μας. Μεσα δεκαετιας του 90 ηταν τα κινητα, που εφτασαν να πωλουνται και στα φαρμακεια. Μετα ηταν οι χρηματιστηριακες υπηρεσιες, οι κατασκευαστικες. Ολα αυτα ηλθαν και ξεφουσκωσαν, με τις οποιες συνεπειες.

Βίκτωρα κάπου διάβασα για το πόσα δις υπάρχουν στις τράπεζες.
Πως θα κάνεις όλο αυτό τον κόσμο να βγάλει οικειοθελώς τα χρήματα του και να τα επενδύσει κάπου;;;;;;
Ενας απο τους πολλούς διαθέσιμους τρόπος είναι να επενδύσει στην οικοδομή.
Και πως θα γίνει αυτό;;;;;
Φυσικά με αφαίρεση όλων των απαγορευτικών φόρων (ΕΝΦΙΑ κλπ) , χαλάρωση και μείωση της οικοδομικής άδειας και μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.
Ας περιμένουμε λίγο να δούμε αν θα υπάρξουν νέες και ριζοσπαστικές προτάσεις που θα εκκινήσουν την οικοδομή!!!!
Εγω δεν μαλώνω φίλε με κανέναν.....όπως ξέρεις μου αρέσει να κουβεντιάζω όλες τις απόψεις και ιδιαίτερα αυτές με τις οποίες διαφωνώ.
Ο Γρηγόρης κατάλαβε λάθος...δεν τον παρεξηγώ εννοείται.

Διονυση, ο κοσμος τα μετρητα θα τα κρατησει σαν μετρητα, και οχι να τα επενδυσει. Εχει καει με τις δελεαστικες προσφορες, τις ελαφρυνσεις και τα λοιπα, και δεν εμπιστευται πλεον ουτε τις τραπεζες ουτε το κρατος. Πρωτα πρεπει το κρατος να αποδειξει οτι ειναι διατεθειμενο να ειναι διπλα στο πολιτη και οχι με το χερι μεσα στις τσεπες του, και μετα θα επενδυσει ο κοσμος.

Πολλά που ακούμε ότι θα (ή δεν) γίνουν, μπορεί να μας αρέσουν ή όχι... Ας δώσουμε μία πίστωση χρόνου, όμως στη νέα κυβέρνηση. Και μένα πχ μπορεί να μη μου αρέσει που θέλει να καταργήσει τον ΑΣΕΠ. Εάν αρχίσω να κράζω από την πρώτη μέρα προσφέρω τίποτα; Δεν νομίζω... Μετά το καλοκαίρι θα μπορούμε να λέμε και να συζητάμε για τα καλά και τα στραβά, εκτός και αν προλάβει και κάνει τόσο πολύ καλό ή κακό στο μεσοδιάστημα (που δεν νομίζω).
Ελπίζω πάντως και οι ίδιοι οι κυβερνώντες να έχουν καταλάβει ότι από 26-1, κάθε νέος άνεργος, κάθεμια αυτοκτονία θα πιστώνεται σε αυτούς... Άρα πρέπει να πετύχουν!

Status
Not open for further replies.
Back