Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ελπίζω σε ταυτόχρονη "εξέγερση" των λαών του Νότου.....σημερα είχε στις 13.00, διαδήλωση των Podemos στην Ισπανία οι οποίοι είναι φαβορί για τη κυβέρνηση στις επόμενες εκλογες....βέβαια η πορεία είχε οργανωθεί πριν τις Ελλ εκλογές αλλά ειχε και Ελληνικές σημαίες.....λίγο αλληλεγγύη να νιώσουν όλοι και.....η Ισχύς εν τη Ενώσει

Κατάλαβα Βίκτωρα.
Σου ξαναλέω .......ο απλός κόσμος τους ψήφισε γιατί δεν άντεχε άλλο να πληρώνει μονίμως τον λογαριασμό.
Αν αρχίσουν και αυτοί αντιλαϊκά μέτρα τότε ουστ ουστ ουστ.sarcastic.

Αλληλεγυη υπαρχει στους λαους της Ευρωπης. Το θεμα ειναι οτι αυτοι παιρνουν τις αποφασεις που τους οριζουν οι κυβερνωντες. Για να δουμε αν υπαρχουν 2-3 αλληλεγυα κρατη εντος της Ευρωπαικης ενωσης, τοτε πως θα πορευτει το οικοδομημα

Αλληλεγυη υπαρχει στους λαους της Ευρωπης. ....

Βίκτωρα επίτρεψέ μου να συμφωνήσω εν μέρη σ΄ αυτό αλλά προσθέτοντας στους λαούς του Ευρωπαϊκού νότου. Γιατί δεν νομίζω να είναι αλληλέγγυος με τον Ελληνικό λαό ο Γερμανικός, ο Φινλανδικός, ο Ολλανδικός ή ο Αυστριακός λαός. Εξάλλου αυτό φαίνεται (η εμπάθεια προς τους Έλληνες) από τις κατά τόπους δημοσκοπήσεις των λαών αυτών...

• Like
Reactions: DrV
Δεν ξέρω αν μας βγει σε καλό, αλλά βλέποντας από εχθές τον Βαρουφάκη ένοιωσα πολύ όμορφα και όσον αφορά την πολιτική, είχα να το νοιώσω πολύ καιρό αυτό!
Τι είπε ο Βαρουφάκης στο BBC μετά το ραντεβού με τον Ντάισελμπλουμ - ΒΙΝΤΕΟ

Και από την άλλη πλευρά αν είναι αλήθεια αυτό, έχουμε τον ορισμό της αλαζονείας...
Αντώνης Σαμαράς σε συνεργάτες του: «Με αυτά που γίνονται σε 1-2 μήνες θα είμαι ξανά Πρωθυπουργός»

Δεν ξέρω αν μας βγει σε καλό, αλλά βλέποντας από εχθές τον Βαρουφάκη ένοιωσα πολύ όμορφα και όσον αφορά την πολιτική, είχα να το νοιώσω πολύ καιρό αυτό!
+1
Τι είπε ο Βαρουφάκης στο BBC μετά το ραντεβού με τον Ντάισελμπλουμ - ΒΙΝΤΕΟ

Και από την άλλη πλευρά αν είναι αλήθεια αυτό, έχουμε τον ορισμό της αλαζονείας...
Αντώνης Σαμαράς σε συνεργάτες του: «Με αυτά που γίνονται σε 1-2 μήνες θα είμαι ξανά Πρωθυπουργός»

Χρηστο, γιατι να μην ειναι; Μιλαω για το σκεπτομενο λαο της Ευρωπης, οχι εκεινους που "ενημερωνονται" απο το Mega της Γερμανιας, ουτε διαβαζουν την Espresso της Φινλανδιας. Υπαρχει πολυς σκεπτομενος κοσμος εκει εξω, κοσμος που θελει μια Ευρωπη με βαση τις αξιες της ιδρυσης της, και οχι με τραπεζιτες και χαρτογιακαδες να μη δινουν λογαριασμο. Αν νοιαζονται για μας προσωπικα δε ξερω, για το που παει ομως αυτη η προσπαθεια τοσων χρονων και τοσου κοπου, νοιαζονται και παρανοιαζονται. Τις δημοσκοπησεις μην τις πολυπιστευεις, εκτος αν εχεις δει το ερωτηματολογιο απο πριν. Ενας καλος δημοσκοπος, βγαζει ακριβως το αποτελεσμα που επιθυμει, ρωτωντας τις καταλληλες ερωτησεις και οδηγωντας το δειγμα εκει που τον βολευει.

Μαλλον θα συμφωνήσω και εγω με τον Χρήστο σε αυτά που λέει σχετικα με τον Ευρωπαϊκό Βορρά.
Κατά την άποψη μου η στάση των βόρειο ευρωπαίων δεν έχει να κάνει με σκεπτόμενους ανθρώπους , αλλά με κάτι πιο βαθύ πιο ισχυρό το οποίo είναι τα χαρακτηριστικά των λαών που υπερνικούν και ξεπερνούν την σκέψη και την λογική.
Ενας Βόρειος πάντα θα θεωρεί τον εαυτό του ¨ανώτερο¨ απο εναν Νότιο.
Η ιστορία αυτό μας έχει διδάξει και το παρόν επίσης.
Ενας Αυστριακός τρέφει συμπάθεια προς εναν Έλληνα αλλα οχι ίσο προς αυτόν αλλα προς εναν ¨γραφικό¨ Έλληνα χωριάτη.
Πάντα οι Βόρειοι και ιδιαιτερα οι Γερμανοί ήθελαν να επιβάλλονται στους αλλους , μην ξεχνάμε την απόλυτη έκφραση αυτού του χαρακτηριστικού τους με τους πρόσφατους πολέμους .
Το ιδιο (με διαφορετικα μεσα) κάνουν και σήμερα.
Δεν υπάρχει ούτε ένας οικονομολόγος στον κόσμο που να υποστηρίζει ότι το Ελληνικό χρέος ειναι βιώσιμο.
Με λίγα λόγια, αν συνεχίσουμε να βαδίζουμε στον δρόμο που μας έχουν επιβάλει οι Γερμανοί τότε πολύ συντομα δεν θα μας ανήκει απολύτως τίποτα , δεν θα ορίζουμε απολύτως τίποτα και το διαρκώς αυξανόμενο χρέος θα μπορούσε να εξυπηρετηθεί μονο με πωλήσεις πόρων.
Εν μέρη αυτό το εχουν καταφέρει ήδη......απλά ήθελαν λιγο χρόνο ακόμα να ολοκληρωθεί η μετάβαση στο νεο ¨περιβάλλον¨.
Οι Βόρειοι δεν ενδιαφέρονται για την Ελλαδα , δεν τους ενδιαφερει να ορθοποδήσουμε , δεν τους ενδιαφέρει να πανε καλά τα πράγματα.Ατιθέτως , για να πετύχουν τους ηγεμονικούς σκοπούς τους , θέλουν να μην πετύχουμε πουθενά.
Συνεπώς ειναι στο χέρι μας και μόνο στο χέρι μας να αποφασίσουμε τι τελικα θέλουμε.
Θελουμε να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας και να ορίζουμε το μέλλον μας με κάθε κόστος η θελουμε να γίνουμε ένα άβουλο προτεκτοράτο το οποιο θα διοικείται απο Γερμανούς ;;;

Θα συμφωνήσω με τον Διονύση. Κάτι αντίστοιχο είναι να σκεφτούμε ποια είναι εντύπωσή μας (γενικά ως Έλληνες) για τους λαούς του πρώην Ανατολικού μπλοκ...

Aυτα που λετε ειναι στερεοτυπα, και οντως ισχυουν. Ακομα και μεις εντος Ελλαδας, τα εχουμε πολλες φορες απο περιοχη σε περιοχη.

View attachment 137
Αυτοι οι ξεπουλημενοι ανθελληνες ηθελαν να συγκυβερνησουν με τον Συριζα και ζητουσαν απο τον Ελληνικο λαο να τους βοηθησει με την ψηφο του ωστε οι Ελλαδα με την συνδρομη τους να παραμεινει στο ευρω και στην Ενωση
Προτιμω να λυμαξω της πεινας αλλα να δω την πατριδα μου ελευθερη απο προσκυνημενους χ@φιεδες και ξεπουλημεν@ τομαρια παρα να ζησω μια ζωη ως καρπαζοεισπρακτορας των Φασιστογερμαναραδων και ολων των αλλων Ευρωπαιων που το μονο που προσεφεραν στην πατριδα μου ηταν αιματοχυσιες - αυτοκτονιες και πεινα μεχρι θανατου
Καιρος να σηκωσουμε και εμεις σαν λαος ψηλα το κεφαλι
Παμε γερα ολοι μαζι ενωμενοι

Παραιτήθηκε ο Λιαρόπουλος μετά το "Γερούν γερά! Σπάστου τον τσαμπουκά"

Τι να πει κανείς........δυστυχώς υπάρχουν πολλά ανδρείκελα σαν αυτό το υποκείμενο .

http://news247.gr/eidiseis/politiki...eroun-gera-spastoy-ton-tsampoyka.3279538.html
Oυδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.fff.

Σιγά σιγά το παζλ συμπληρώνεται και ο ρόλος του Ποταμιού γίνεται ξεκάθαρος.
http://www.newsonly.gr/article.asp?catid=36382&subid=2&pubid=129967197

Σε αυτή την χώρα οι "Εφιάλτες" ήταν πάντα στο προσκήνιο.Ευτυχώς αυτή την φορά δεν πρόφτασαν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Oυδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.fff.

Σιγά σιγά το παζλ συμπληρώνεται και ο ρόλος του Ποταμιού γίνεται ξεκάθαρος.
http://www.newsonly.gr/article.asp?catid=36382&subid=2&pubid=129967197

Σε αυτή την χώρα οι "Εφιάλτες" ήταν πάντα στο προσκήνιο.Ευτυχώς αυτή την φορά δεν πρόφτασαν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
τον κο Σούλτς τι τον ενδιαφέρει για τα δικά μας;;;; για άλλα δεν ήρθε να μας πει;;;;
με ποιό δικαίωμα δημόσια δίνει οδηγίες;;;
άι σιχτίρ
πιθανόν συνεργασία με κάποιον σαν και τον κο εννοούσε
http://news247.gr/eidiseis/politiki...eroun-gera-spastoy-ton-tsampoyka.3279538.html

Last edited:
1610151.jpg

Status
Not open for further replies.
Back