D
dionisis
χαχαχαχα συμπαράσταση λοιπόν στους άδικα χρεοκοπημένους και τίμιους , Μαρινόπουλο , Ταβουλάρη , Ψυχάρη κλπ κλπ κλπ
Τι πίνετε μερικοί;;;;;
Τι πίνετε μερικοί;;;;;
Last edited by a moderator:
Χρησταρα, κάτι προσπαθείς να πεις αλλά δεν το πιάνω.Γιώργο θα παραφράσω κάτι που μου είχες πει παλιότερα: Η αναφορά σε λαμόγια ιδιώτες δεν αφορά τον φουκαρά χασάπη της γειτονιάς...
Γιώργο αν εννοείς ότι θα αναλάβουν εμένα καθηγητές του φόρουμ, θα ήθελα να σου πω πως αυτό είναι προσβλητικό για την προσωπικότητά μου και δεν έχω καμμιά ανάγκη μαθημάτων από καθηγητές του φόρουμ.Τώρα, τώρα, θα σας αναλάβουν οι τεχνοκράτες και καθηγηταδες του φόρουμ και θα σας πω εγώ που κατηγορείτε τους επιχειρηματιες...
Προσπαθώ να σου πω ότι χρησιμοποιώντας την φράση που παρέθεσα που αναφερόσουν τότε στους μεγάλους επιχειρηματίες έτσι και τώρα η αναφορά γίνεται στους μεγάλους επιχειρηματίες-λαμόγια. Χρησιμοποίησα τη φράση σου με το ίδιο ακριβώς νόημα αλλά αυτή τη φορά αντίστροφα (από μένα προς εσένα). Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.Χρησταρα, κάτι προσπαθείς να πεις αλλά δεν το πιάνω.
Χρήστο, διόρθωσα την παράθεση για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις !Γιώργο αν εννοείς ότι θα αναλάβουν εμένα καθηγητές του φόρουμ, θα ήθελα να σου πω πως αυτό είναι προσβλητικό για την προσωπικότητά μου και δεν έχω καμμιά ανάγκη μαθημάτων από καθηγητές του φόρουμ.
Πολύ υγειής ο τρόπος σκέψης σου, Βασίλη. Επέτρεψε μου όμως να πω ότι είναι πολλά έτη φωτός μακριά από την πραγματικότητα, όπως και ο δικός μου άλλωστε. Παραπάνω από το 50% των ψηφοφόρων λειτουργούν με βάση το προσωπικό συμφέρον. Προσωπικά οι επιλογές μου θα γινόντουσαν αιτία να χάσω πολύ περίσσοτερα υλικά από ότι θα κέρδιζα, αυτό όμως δεν με αποτρέπει από το να θεωρώ την κοινωνία στο σύνολο της κερδισμένη.Νομίζω είναι αποδεδειγμένο πως από το παρελθόν οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλουν ή δεν είναι ικανοί να μάθουν. Το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και μπρος. Εγώ είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση με επιχειρήματα...Το μοναδικό που έχει σημασία είναι όλοι οι συνάνθρωποί μου να ζουν καλά. Έτσι θα ζω και εγώ καλά. Το έχω ξαναπεί, αν ο συνάνθρωπος σου δεν είναι ασφαλής τότε δεν είσαι και εσύ. Για τον λόγο αυτό θεωρώ ηλίθιους αυτούς που κοιτούν την πάρτη τους...
Ναι είναι μακρυα από την πραγματικότητα την τωρινή. Έτσι όμως έχω μάθει να σκέφτομαι. Πάντα κάνω μια ερώτηση στον εαυτό μου, τι θα έκανα αν ειχα την ευκαιρία να βγάλω 10 εκατομμύρια εις βάρος χιλιάδων συνανθρώπων μου. Η πραγματική απάντηση είναι ότι δεν ξέρω γιατί αλλιώς είναι να το σκέφτομαι και αλλιώς να συμβεί. Θεωρώ όμως πως θα κανω το σωστό. Πόσοι από αυτούς που παραπονιούνται τώρα θα έκαναν το σωστό για την κοινωνία και πόσοι το σωστό για τον εαυτό τους? Νομίζω το ποσοστό ξεπερνάει το 50% που λες...Πολύ υγειής ο τρόπος σκέψης σου, Βασίλη. Επέτρεψε μου όμως να πω ότι είναι πολλά έτη φωτός μακριά από την πραγματικότητα, όπως και ο δικός μου άλλωστε. Παραπάνω από το 50% των ψηφοφόρων λειτουργούν με βάση το προσωπικό συμφέρον. Προσωπικά οι επιλογές μου θα γινόντουσαν αιτία να χάσω πολύ περίσσοτερα υλικά από ότι θα κέρδιζα, αυτό όμως δεν με αποτρέπει από το να θεωρώ την κοινωνία στο σύνολο της κερδισμένη.
Πάντα κάνω μια ερώτηση στον εαυτό μου, τι θα έκανα αν ειχα την ευκαιρία να βγάλω 10 εκατομμύρια εις βάρος χιλιάδων συνανθρώπων μου.
Ποσοστό που ξεπερνάει το 50%;;;;;;Πολύ λίγους λες !!!!!Πόσοι από αυτούς που παραπονιούνται τώρα θα έκαναν το σωστό για την κοινωνία και πόσοι το σωστό για τον εαυτό τους? Νομίζω το ποσοστό ξεπερνάει το 50% που λες...
έννοια σου και 5 χρόνια στη φυλακή θα τους κάνουν το κώτσο σουρωτήρι .kkk.Ενα παιδακι με νοητικη υστερηση
αντιμετωπο με τις ορεξεις ανωμαλων ανθρωπαριων
http://www.pontos-news.gr/article/1...-ton-12hrono-gio-toy-mazi-me-ton-syntrofo-toy
Θα τους δικασουν και στην καλυτερη των περιπτωσεων αυτα τα σκουπιδια θα φυλακιστουν για 5 χρονια το πολυ συμφωνα με την νομοθεσια Παρασκευοπουλου
θα φορολογουμε εγω για να τους ταιζω στην φυλακη
και στην συνεχεια θα αποφυλακιστουν και θα συνεχισουν το εργο τους προσεγγιζοντας αθωα πλασματα καταστρεφοντας τις ζωες τους για να καλυψουν τις ορεξεις τους
Αααα ρεεε Σιβηρια που χρειαζεται
Οτι και να τους κάνουν θα το ευχαριστηθούν..Αφού την έχουν ξεριζώσει την αχλαδιά..έννοια σου και 5 χρόνια στη φυλακή θα τους κάνουν το κώτσο σουρωτήρι .kkk.