Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κώστα ότι και να είναι ο Ερντογάν, δείχνει να τους εμπνέει τους Τούρκους. Γι'αυτό φτάνει και σε τέτοια ποσοστά δημοφιλίας. Να σου πω και κάτι που μπορεί να σε στεναχωρήσει, όπως στεναχωρεί εμένα;
Η Τουρκία έχει μεγαλύτερη "δημοκρατία" από την Ελλάδα. Σκέψου το ψύχραιμα και θα δεις ... ;)

Τουρκος με ελληνα δεν πρόκειται ποτε να φιλιωσουν.
Ποτε ομως.
Για λιγο ίσως να ναι υσηχα μετα παλι σκοτωμοι.
Ο ερντογαν δεν ξερω τι κανει αλλα σίγουρα ξέρει την φαρα τους.
Τους πηδ....... κ θελουν κ αλλο.
Διοικα με ολιγαρχια κ το βλέπουν δημοκρατια.
Μέχρι κ τον Ατατούρκ τον Θεο τους ειπε να ''καθαιρεσει'' κ το δεκτηκαν.
Κανει οτι θέλει. ....ελευθερία λογου ...μεσα κοιν δικτύωσης. ..μμε....ολα μηδεν κ παλι τον προσκυνουν.
Καταφερε να διαλυσει πραξικοπημα τι να λεμε τωρα.
Κραταει την ευρωπη απ το βρακι κ κεινη στεκει.
Μονο ο Ρωσσος μπορει να τον βαλει κατω κ είναι ο μονος που τον εκανε να πει συγνώμη κ ρεζίλι.
Ολοι οι αλλοι απο κατω του ειναι.

Κώστα ότι και να είναι ο Ερντογάν, δείχνει να τους εμπνέει τους Τούρκους. Γι'αυτό φτάνει και σε τέτοια ποσοστά δημοφιλίας. Να σου πω και κάτι που μπορεί να σε στεναχωρήσει, όπως στεναχωρεί εμένα;
Η Τουρκία έχει μεγαλύτερη "δημοκρατία" από την Ελλάδα. Σκέψου το ψύχραιμα και θα δεις ... ;)
Δεν τους εμπνέει του Τούρκους, τους βάζει λεφτά στην τσέπη και το βουλώνουν όπως κάνανε και οι περισσότεροι Έλληνες τν περίοδο 1975-2004...Τα ποσοστά του είναι πλαστά. Η πλειοψηφία δεν τον θέλει. Σκοτώνει ανθρώπους στις εκλογές, παραποιεί ψήφους κλπ. Αυτά μου τα έχουν πει στο παρελθόν Τούρκοι συνάδελφοι μου. Η άποψή μου: Η δημοκρατία με την πραγματική έννοια της λέξης δεν εφαρμόστηκε ποτέ και πουθενά. Παρ' όλα αυτά η Ελλάδα είναι 50 χρόνια μπροστά στο θέμα δημοκρατία όχι επειδή είμαστε πιο μορφωμένοι μόνο αλλά κυρίως λόγω της θρησκείας...

Οπως και να έχουν τα πράγματα σαν χώρα μας συμφέρει να νικησει η Δημοκρατία στην Τουρκία ετσι οπως τουλαχιστον διαφαίνετα να συμβαίνει ως τώρα .Σε καμιά περίπτωση δεν πρεπει να επικρατήσει ο στρατός θα ειναι καταστροφικό για τους γειτονες μας αλλα θα εχει συνέπειες και για εμάς. Ο Ερντογάν τουλαχιστον μπορει να μην ειναι οτι το καλύτερο και δημοκρατικότερο υπαρχει σε αυτην την χώρα αλλα ειναι εκλεγμένος απο τον λαο και στηρίζει την κοινοβουλευτική δημοκρατία αν οχι με τον καλύτερο τρόπο τουλάχιστον δεν την καταργεί.

Ξεχνατε οτι η παρεμβαση του Στρατου στην γειτονα χωρα, και η τηρηση των Κεμαλικων αρχων, ειναι θεσμοθετημενη στο συνταγμα τους. Εχουν ηδη 5 πραξικοπηματα απο το 1960 και δωθε, και αν θυμαμαι καλα εχουν ριξει ηδη δυο κυβερνησεις. Ακομα και ο Ερντογαν δεν μπορει ευκολα να τα βαλει με το στρατιωτικο κατεστημενο τοσο απλα.

Να τους πάνε για ουζακι στον Φάρο
Έχει μία θεά σου ανοίγει ή όρεξη .buy..buy.Συμβαίνει τώρα (12:00): Εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται αυτό το ελικόπτερο στο αεροδρόμιο της #Αλεξανδρούπολης καθώς έχει έρθει από Τουρκία.

Μεταφέρει 8 πραξικοπηματίες που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ζητούν πολιτικό άσυλο από τη χώρα μας.

e-evros.gr

Και μεις τωρα θα τους δώσουμε. ?
Βλαβη επικαλέστηκε για να προσγειωθεί.
Προχτες περασαν πανω απο ελλαδα στα 500 μετρα υψος κ ενοσο υπαρχει επιπλεον η απαγόρευση λογω τουριστικης περιοδου.
Πεντακοσια μετρα μαχητικο ξερεις τι σημαινει για τον τουριστα απο κατω.
Τρομος.

Και μεις τωρα θα τους δώσουμε. ?
Βλαβη επικαλέστηκε για να προσγειωθεί.
Προχτες περασαν πανω απο ελλαδα στα 500 μετρα υψος κ ενοσο υπαρχει επιπλεον η απαγόρευση λογω τουριστικης περιοδου.
Πεντακοσια μετρα μαχητικο ξερεις τι σημαινει για τον τουριστα απο κατω.
Τρομος.
Φυσικά και θα τους δώσουμε...έχουν πληροφορίες να μοιραστούν!!

Άσυλο σε πραξικοπηματίες χώρα μέλους της ΕΕ δεν μπορεί να δώσει και ειδικά η Ελλάδα, μέχρι το απόγευμα θα τους εκδώσει πίσω.
Γιαλαντζί πραξικόπημα ήταν, πραξικόπημα που δεν συλλαμβάνει επί τόπου πρωθυπουργό και αρχηγό αστυνομίας, δεν υπάρχει.

Άσυλο σε πραξικοπηματίες χώρα μέλους της ΕΕ δεν μπορεί να δώσει και ειδικά η Ελλάδα, μέχρι το απόγευμα θα τους εκδώσει πίσω.
Γιαλαντζί πραξικόπημα ήταν, πραξικόπημα που δεν συλλαμβάνει επί τόπου πρωθυπουργό και αρχηγό αστυνομίας, δεν υπάρχει.
Εγω γιατι πιστευω οτι ηταν οργανωμενο απο τον Αγα ωστε να δυναμωσει ποιο πολυ την δημοφιλια του ? .xm.
Περιεργες καταστασεις

Κ γω πιστευω οτι φιασκο ειναι.
Η εαν δεν ηταν ηταν προδωμενο στην κυβέρνηση.
Η διπλο παιγνίδι από τους πραξικοποιματιες.
Τι βγαινει απο αυτο?
Η δυναμη του τραγου κ η δημοσιότητα του παει στα υψη.
Για εσωτερικό κ εξωτερικο

Βασίλη εδω μπαινουν στην Ελλαδα κ δεν εχουμε καν κανει χρηση της ίδιας τους της πρακτικης εναντίων τους.
Έριξαν το ρωσικό κ ειπαν δεν σηκωνουν μαγκιες στι χωρο τους.
Ενας να βγαίνει δικος μας να πει τι επομενο τουρκικο που θα μπει πεφτει κ να το εγκλωβιζε εστω μονο στο φ 16....ας μην εριχνε.
Να δω τι θα καναν μετα.
Δεν πιστεω λεβεντη μου οτι τα χουν τα αρχ...να τους δώσουν άσυλο.
Ουτε κ οι τουρκαλαδες θα δωδουν πληροφοριες.
Να παρουν μπορει.

Λυπαμε μονο τα παλικαρια που φυλανε θερμοπυλες ενω κατι καθάρματα τα ξεπουλανε ολα στο λεπτο

Ο λυκος την αναμπουμπουλα χαιρεται! Τωρα ποιος ειναι ο λυκος και ποιος μπορει να βγει κερδισμενος η χαμενος απ'ολη αυτη την ιστορια εγω τουλαχιστον δεν εχω καταλαβει ακομα. Παντως την αλλαγη απο κοσμικο κρατος σε θρησκευτικο που εκανε ο Ερντογαν δεν την εβλεπαν με καλο ματι πολλοι στρατιωτικοι. Εκεινο που προκαλει ανησυχια ειναι αυτο που λεει πως αν δεις φωτια στην αυλη του γειτονα σου περιμενετην και στην δικη σου. Ελπιζω να μην βγαινει παντα αληθεια

δική μου γνώμη το πραξικόπημα έγινε και απέτυχε γιατί πολύ απλά η Αμερική δεν θέλει στρατιωτικούς στην χώρα που χωρίζει την Μεσόγειο με την Ανατολή
θέλει να βρίσκει άκρη όπως έβρισκε πάντα
ο Ερντογάν θα φαγωθεί αλλά όχι με στρατιωτικούς

Γνωμη μου ειναι δεν υπαρχουν παιχνιδια μαγισσων
Μην τρελενεστε τα πραγματα ειναι απλα ,εγινε ενα αποτυχημενο πραξικοπημα και αυτο οφειλετε οτι ο Ερτογαν εχει αποδυναμωσει την στρατιωτικη ηγεσια δεν εχει την δυναμη που ειχε παλια εχει ξηλωσει πολλους και μεχρι στιγμης αποδειξε την κυριαρχια του
Αλλωστε υπαστηριζεται απο το 50% του λαου
Παντος οπως και ναχει το γεγονος καθαυτο θα βαλει σε περιπετειες το Τουρκικο κρατος και σε αψιμαχιες τους υποστηρικτες και μη του Ερτογαν

Το κακο ειναι οτι σκοτωθηκε αμαχος κοσμος και στρατιωτες που πηραν διαταγες απο ανωτερους τους να κανουν αυτα που εκαναν ειτε σωστα ηταν ειτε οχι. Κριμα δεν ειναι να πληρωνουν τα παιχνιδια εξουσιας μερικων αυτοι που φταινε παντα το ελαχιστο η καθολου;

Ή ανθρώπινη ζωή στην Τουρκία δεν λαμβάνεται υπόψη όυτε μετριεται
Δεν θυμάστε τι είχε γίνει στα Ιμια
Τους κομάντος που έκαναν απόβαση στην βραχονησίδα τους καθάρισαν για να μην μαρτυρισουν από ποιους είχαν πάρει εντολές

Last edited:
Στην Τουρκια... μονο; Ενω εδω στην Ελλαδα η ζωη, η υγεια και η ευημερια των πολιτων λαμβανετε σοβαρα υποψην; Ολοι μας παντου στον κοσμο αναλωσιμοι ειμαστε, ετσι μας βλεπουν αυτοι πουμας κυβερνουν, σαν κατι καρφακια που καρφωνουμε πανω σε σανιδακια και να στραβωσει κανενα ακομα και να χασουμε μερικα δεν τρεχει και τιποτα σιγα την αξια που εχουν

Status
Not open for further replies.
Back