Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
συμπληρωματικά στα παραπάνω ... τα ειχε πει ο Χατζής σε να παλιό τραγούδι που μοιάζει σήμερα με εθνικό ύμνο...
"και μεις οι τρεις στον καφενέ τσιγάρο πρέφα και καφέ.. βρε δεν βαριέσαι αδερφε"...

ποιοι ολυμπιονίκες ... όπως περίπου λεει και η διαφήμιση της Amstel .buy buy.

Από την άλλη όμως καλύτερα που δεν πήγαν γιατί μόνο για φωτογραφίες και πανηγύρια μοστράρονται και μετά μην τον είδατε τον παναή.
Εγώ αν ήμουν στην θεση του αθλητή δεν θα ήθελα να τους βλέπω σε μια τέτοια στιγμή.

"Δεν υπάρχουν πρόσφυγες , μόνο λαθρομετανάστες υπάρχουν" , είπε στο ποίμνιο του στην Χίο , ο καλοκάγαθος , ενωτικός και μεγαλόψυχος γέροντας , μέσα από τα χρυσαφένια ρούχα του.

cBKsXyB.jpg

Αφού ξέρεις ρε φιλε οτι κ στην εκκλησια εχει διεισδύσει το κακο.
Δεν ξερω ποιος ειναι.
Αν το πε.....ας κοιταξει καλυτερα τα εσσωψυχα του....
Δεν θα αμαυρωσει ομως κάνεις την πίστη μας.
Οπως υπαρχουν κακοι χριστιανοί υπαρχουν κ κακοι παπαδες.
Κακοι κυνηγοι κακοι οδηγοι κακοι ανθρωποι κακοι συζυγοι......αυτο δεν κανει ομως ολους σκαρτους.
Ας φιλτρατουμε κ λιγο τι τι ακουμε το τι πιστευουμε κ το τι κάνουμε κ ακολουθουμε.
Βλεπουμε το τι κανουμε εμεις οι κακοι ας κουρευονται.
Δεν υπάρχουν πρόσφυγες. .......αρα ουτε Μικρασιατικη καταστροφη....ουτε κυπριακη εισβολη..ουτε γενοκτονίες......κ αυτοι οι δυστυχοι που γεμιζουν τον ωκεανο με τα κουφαρια τους...το κανουν απλα για μαλαγρα.
Ατε μην του τα ψαλλω εγω στην δικη μιυ λειτουργία.

Αυτό που ο καθείς που έχει οφίτσια εκ Θεού και ανθρώπων, να θέλει να μας επιβάλει τη μλκ του...με ξεπερνάει...
Δεν μπορούν απλά να περιορίζονται στο ρόλο τους ?

Kαι ποιος σου ειπε εσενα οτι ο ρολος (που θελουν να παιξουν) δεν ειναι να μας επιβληθουν και να μας χειραγωγησουν; Παιχνιδι εξουσιας ειναι και των παπαδων, ασχετως πως παιζουν με τους πιο ενδομυχους φοβους και αναγκες του ανθρωπου. Αυτο το κανει ακομα πιο ελεεινο

Φυσικά και υπάρχουν καλοί παπάδες , δεν ξέρω αν είναι η πλειοψηφία ή η μειοψηφία αλλά σίγουρα υπάρχουν , έχω γνωρίσει και εγώ μερικούς που κάνουν αυτό που πρέπει και τίποτα άλλο.
Θα ρωτήσει κανείς , γιατί διαβάζουμε μόνο τα κακά που κάνουν και όχι τα καλά;;;
Μα είναι αυτονόητο ότι ένας άνθρωπος του Θεού μόνο καλά πρέπει να κάνει .
Είναι σαν να επιβραβεύουμε κάθε φορά που ο πυροσβέστης σβήνει μια φωτιά ή ένας γιατρός προσπαθεί να σώσει μία ζωή.
Όταν όμως τους βλέπεις να εκτοξεύουν δηλητήριο και μίσος τότε πρέπει να τους διαπομπεύεις , να τους ξεφτιλίζεις .
Εδώ φυσικά τίθεται το ερώτημα ...."φταίνε οι συγκεκριμένοι παπάδες";;;;
Φυσικά και δεν φταίνε οι συγκεκριμένοι παπάδες , φταίνε οι ¨πιστοί" που τους ανέχονται .

Kαι ποιος σου ειπε εσενα οτι ο ρολος (που θελουν να παιξουν) δεν ειναι να μας επιβληθουν και να μας χειραγωγησουν; Παιχνιδι εξουσιας ειναι και των παπαδων
Πάντα αυτό έκαναν Βίκτωρα , από που να το πιάσουμε και που να το αφήσουμε!!!!!!
παιζουν με τους πιο ενδομυχους φοβους και αναγκες του ανθρωπου. Αυτο το κανει ακομα πιο ελεεινο
:)

Από εκεί και πέρα πιστεύω και εγώ ότι δεν είναι δυνατόν κάτι τέτοια καθάρματα σαν τον Μητροπολίτη της Χίου , μπορούν και ούτε πρέπει να επηρεάζουν την πίστη των Χριστιανών.

Last edited by a moderator:
Διονυση, ως γνωστον δεν ειμαι και το πλεον θρησκευομενο ατομο. Απο κει και περα ομως, αναγνωριζω την αναγκη του οποιουδηποτε να πιστευει οπως και οσο θελει, και να βρισκει την εκφραση της μεσω της επισημης θρησκειας, ή και οσων οι επισημες θρησκειες αναγνωριζουν ως αιρεσεις. Ομως, οπως και γω αναγνωριζω την αναγκη του αλλου να εκφρασει τη πιστη του, χωρις να τον κατηγορω για τιποτα, απαιτω και να με αφηνουν να εκφραζω τις ανησυχιες μου και τις οποιες αντιρρησεις μου για το ποιον ορισμενων εκ των αντιπροσωπων της. Οπως δεν ταυτιζω την χριστιανικη πιστη με τους εκπροσωπους της, ετσι λογικα θα επρεπε να κανουν και οσοι την ακολουθουν.

Οσοι δεν εχετε δει, δειτε την ταινια Spotlight. Ειναι βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα, και παρολο που εγινε στην αλλη ακρη του Ατλαντικου, μην ορκιζεστε οτι δεν συμβαινει και στη γειτονια μας. Οσο λοιπον υπαρχουν παπαδες παιδεραστες, κλεφτες, εξουσιομανεις, πατριδοκαπηλοι και επαρμενοι, τοσο περισσοτερο θα δικαιουμαι να κατακρινω αυτα τα αχρηστα-κατ'εμε-οντα. Ουτε το θεσμο σεβομαι, και δεν τον σεβομαι γιατι δεν τον σεβονται πρωτοι αυτοι που τον εκπροσωπουν, ενδεδυμενοι σαν παγωνια, στρογυλοι και καλοταισμενοι, με λιμουζινες και ενα σωρο ευκολιες και υπηρετες. Αυτο, αν θυμαμαι καλα, ειναι αυτο που πεταξε ο Χριστος απο τον ναο, οχι οι εκπροσωποι του επι της γης.

Διονυση, ως γνωστον δεν ειμαι και το πλεον θρησκευομενο ατομο. Απο κει και περα ομως, αναγνωριζω την αναγκη του οποιουδηποτε να πιστευει οπως και οσο θελει, και να βρισκει την εκφραση της μεσω της επισημης θρησκειας, ή και οσων οι επισημες θρησκειες αναγνωριζουν ως αιρεσεις. Ομως, οπως και γω αναγνωριζω την αναγκη του αλλου να εκφρασει τη πιστη του, χωρις να τον κατηγορω για τιποτα, απαιτω και να με αφηνουν να εκφραζω τις ανησυχιες μου και τις οποιες αντιρρησεις μου για το ποιον ορισμενων εκ των αντιπροσωπων της. Οπως δεν ταυτιζω την χριστιανικη πιστη με τους εκπροσωπους της, ετσι λογικα θα επρεπε να κανουν και οσοι την ακολουθουν.

Οσοι δεν εχετε δει, δειτε την ταινια Spotlight. Ειναι βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα, και παρολο που εγινε στην αλλη ακρη του Ατλαντικου, μην ορκιζεστε οτι δεν συμβαινει και στη γειτονια μας. Οσο λοιπον υπαρχουν παπαδες παιδεραστες, κλεφτες, εξουσιομανεις, πατριδοκαπηλοι και επαρμενοι, τοσο περισσοτερο θα δικαιουμαι να κατακρινω αυτα τα αχρηστα-κατ'εμε-οντα. Ουτε το θεσμο σεβομαι, και δεν τον σεβομαι γιατι δεν τον σεβονται πρωτοι αυτοι που τον εκπροσωπουν, ενδεδυμενοι σαν παγωνια, στρογυλοι και καλοταισμενοι, με λιμουζινες και ενα σωρο ευκολιες και υπηρετες. Αυτο, αν θυμαμαι καλα, ειναι αυτο που πεταξε ο Χριστος απο τον ναο, οχι οι εκπροσωποι του επι της γης.
Τέλειος φίλε Βίκτωρα! Μπράβο!

Η τελευταια σου φραση ειναι ολα τα λεφτα και εχεις μεγαλο δικιο.

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παρανομες χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Εξωτερικών που δόθηκαν σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για έργα τα οποία δεν έγιναν ποτέ.....

....από τον όγκο ύλης που έχει συλλεγεί από τις Αρχές ξεχωρίζουν 60 ΜΚΟ που φέρονται να έχουν λάβει δεκάδες εκατομμύρια χωρίς να έχουν παράξει το παραμικρό έργο.

http://www.ereportaz.gr/parapempete-gia-kakourgima-o-ilias-plaskovitis/

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παρανομες χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Εξωτερικών που δόθηκαν σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για έργα τα οποία δεν έγιναν ποτέ.....

....από τον όγκο ύλης που έχει συλλεγεί από τις Αρχές ξεχωρίζουν 60 ΜΚΟ που φέρονται να έχουν λάβει δεκάδες εκατομμύρια χωρίς να έχουν παράξει το παραμικρό έργο.

http://www.ereportaz.gr/parapempete-gia-kakourgima-o-ilias-plaskovitis/
Η μεγάλη μπίζνα -κομπίνα των τελευταίων ετών δεν έχει σταματημό.Τι ρόλο πάιζουν ,ποιοί χρηματοδοτούν και σε τι αποσκοπούν ; εκτός απο το να φανε μερικά εκατομμύρια βέβαια
Μια ζωή ανακατεύουμε τα ίδια σκατά σ αυτή τη χώρα .Η τα πετάς και τελειώνεις η τα ανακατεύεις συνέχεια και τα μυρίζεις.

"γαλάζια ΜΚΟ-τέρας» στην οποία συμμετέχουν κορυφαίοι πανεπιστημιακοί, μια ΜΚΟ που ανήκει σε ιδιαίτερα θορυβώδη γυναικεία προσωπικότητα που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ και φέρεται να ασχολούνταν με θέματα…"

Φυσικα δε χρειαζεται να διαβασουμε παραπανω... ;)

"γαλάζια ΜΚΟ-τέρας» στην οποία συμμετέχουν κορυφαίοι πανεπιστημιακοί, μια ΜΚΟ που ανήκει σε ιδιαίτερα θορυβώδη γυναικεία προσωπικότητα που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ και φέρεται να ασχολούνταν με θέματα…"

Φυσικα δε χρειαζεται να διαβασουμε παραπανω... ;)
Εγώ δεν κατάλαβα σε ποια αναφέρεται! .asking.

Status
Not open for further replies.
Back