Αυτό που ο καθείς που έχει οφίτσια εκ Θεού και ανθρώπων, να θέλει να μας επιβάλει τη μλκ του...με ξεπερνάει...
Δεν μπορούν απλά να περιορίζονται στο ρόλο τους ?
Πάντα αυτό έκαναν Βίκτωρα , από που να το πιάσουμε και που να το αφήσουμε!!!!!!Kαι ποιος σου ειπε εσενα οτι ο ρολος (που θελουν να παιξουν) δεν ειναι να μας επιβληθουν και να μας χειραγωγησουν; Παιχνιδι εξουσιας ειναι και των παπαδων
παιζουν με τους πιο ενδομυχους φοβους και αναγκες του ανθρωπου. Αυτο το κανει ακομα πιο ελεεινο
Χτεσινο ειναι το αρθρο.xm.?Διαβάζοντας διάφορα στο διαδίκτυο βρήκα το παρακάτω.
Δεν αλλάζει το ρημάδι όσες γενιές και εποχές να περάσουν.
Δεν βρήκα κάτι στο να έπεσε έξω και να μην ισχύει και σήμερα.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/07/66.html
Τέλειος φίλε Βίκτωρα! Μπράβο!Διονυση, ως γνωστον δεν ειμαι και το πλεον θρησκευομενο ατομο. Απο κει και περα ομως, αναγνωριζω την αναγκη του οποιουδηποτε να πιστευει οπως και οσο θελει, και να βρισκει την εκφραση της μεσω της επισημης θρησκειας, ή και οσων οι επισημες θρησκειες αναγνωριζουν ως αιρεσεις. Ομως, οπως και γω αναγνωριζω την αναγκη του αλλου να εκφρασει τη πιστη του, χωρις να τον κατηγορω για τιποτα, απαιτω και να με αφηνουν να εκφραζω τις ανησυχιες μου και τις οποιες αντιρρησεις μου για το ποιον ορισμενων εκ των αντιπροσωπων της. Οπως δεν ταυτιζω την χριστιανικη πιστη με τους εκπροσωπους της, ετσι λογικα θα επρεπε να κανουν και οσοι την ακολουθουν.
Οσοι δεν εχετε δει, δειτε την ταινια Spotlight. Ειναι βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα, και παρολο που εγινε στην αλλη ακρη του Ατλαντικου, μην ορκιζεστε οτι δεν συμβαινει και στη γειτονια μας. Οσο λοιπον υπαρχουν παπαδες παιδεραστες, κλεφτες, εξουσιομανεις, πατριδοκαπηλοι και επαρμενοι, τοσο περισσοτερο θα δικαιουμαι να κατακρινω αυτα τα αχρηστα-κατ'εμε-οντα. Ουτε το θεσμο σεβομαι, και δεν τον σεβομαι γιατι δεν τον σεβονται πρωτοι αυτοι που τον εκπροσωπουν, ενδεδυμενοι σαν παγωνια, στρογυλοι και καλοταισμενοι, με λιμουζινες και ενα σωρο ευκολιες και υπηρετες. Αυτο, αν θυμαμαι καλα, ειναι αυτο που πεταξε ο Χριστος απο τον ναο, οχι οι εκπροσωποι του επι της γης.
Η τελευταια σου φραση ειναι ολα τα λεφτα και εχεις μεγαλο δικιο.Διονυση, ως γνωστον δεν ειμαι και το πλεον θρησκευομενο ατομο. Απο κει και περα ομως, αναγνωριζω την αναγκη του οποιουδηποτε να πιστευει οπως και οσο θελει, και να βρισκει την εκφραση της μεσω της επισημης θρησκειας, ή και οσων οι επισημες θρησκειες αναγνωριζουν ως αιρεσεις. Ομως, οπως και γω αναγνωριζω την αναγκη του αλλου να εκφρασει τη πιστη του, χωρις να τον κατηγορω για τιποτα, απαιτω και να με αφηνουν να εκφραζω τις ανησυχιες μου και τις οποιες αντιρρησεις μου για το ποιον ορισμενων εκ των αντιπροσωπων της. Οπως δεν ταυτιζω την χριστιανικη πιστη με τους εκπροσωπους της, ετσι λογικα θα επρεπε να κανουν και οσοι την ακολουθουν.
Οσοι δεν εχετε δει, δειτε την ταινια Spotlight. Ειναι βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα, και παρολο που εγινε στην αλλη ακρη του Ατλαντικου, μην ορκιζεστε οτι δεν συμβαινει και στη γειτονια μας. Οσο λοιπον υπαρχουν παπαδες παιδεραστες, κλεφτες, εξουσιομανεις, πατριδοκαπηλοι και επαρμενοι, τοσο περισσοτερο θα δικαιουμαι να κατακρινω αυτα τα αχρηστα-κατ'εμε-οντα. Ουτε το θεσμο σεβομαι, και δεν τον σεβομαι γιατι δεν τον σεβονται πρωτοι αυτοι που τον εκπροσωπουν, ενδεδυμενοι σαν παγωνια, στρογυλοι και καλοταισμενοι, με λιμουζινες και ενα σωρο ευκολιες και υπηρετες. Αυτο, αν θυμαμαι καλα, ειναι αυτο που πεταξε ο Χριστος απο τον ναο, οχι οι εκπροσωποι του επι της γης.
Η μεγάλη μπίζνα -κομπίνα των τελευταίων ετών δεν έχει σταματημό.Τι ρόλο πάιζουν ,ποιοί χρηματοδοτούν και σε τι αποσκοπούν ; εκτός απο το να φανε μερικά εκατομμύρια βέβαιαΔίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παρανομες χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Εξωτερικών που δόθηκαν σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για έργα τα οποία δεν έγιναν ποτέ.....
....από τον όγκο ύλης που έχει συλλεγεί από τις Αρχές ξεχωρίζουν 60 ΜΚΟ που φέρονται να έχουν λάβει δεκάδες εκατομμύρια χωρίς να έχουν παράξει το παραμικρό έργο.
http://www.ereportaz.gr/parapempete-gia-kakourgima-o-ilias-plaskovitis/
Εγώ δεν κατάλαβα σε ποια αναφέρεται! .asking."γαλάζια ΜΚΟ-τέρας» στην οποία συμμετέχουν κορυφαίοι πανεπιστημιακοί, μια ΜΚΟ που ανήκει σε ιδιαίτερα θορυβώδη γυναικεία προσωπικότητα που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ και φέρεται να ασχολούνταν με θέματα…"
Φυσικα δε χρειαζεται να διαβασουμε παραπανω...