Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι έγινε πάλι ρε γαμώτο ; τέσσερεις άνθρωποι χάθηκαν και ερκετοι οι τραυματίες .Ποια ήταν τελικά η αιτία που το ταχύπλοο εμβόλισε το τουριστικό ;

Τι έγινε πάλι ρε γαμώτο ; τέσσερεις άνθρωποι χάθηκαν και ερκετοι οι τραυματίες .Ποια ήταν τελικά η αιτία που το ταχύπλοο εμβόλισε το τουριστικό ;
Ο 78 χρονος Μπαρμπας που εκανε τον κασκαντερ αντι να καθεται στον καφενε και να πινει το ουζακι του
Το ιδιο δεν συμβαινει και στους δρομους ?
75-80-85 χρονων σοφερατζες και οποιν παρει ο χαρος

Ο 78 χρονος Μπαρμπας που εκανε τον κασκαντερ αντι να καθεται στον καφενε και να πινει το ουζακι του
Το ιδιο δεν συμβαινει και στους δρομους ?
75-80-85 χρονων σοφερατζες και οποιν παρει ο χαρος
Σιγουρα κ η ηλικια "αδυνατιζει" τα αντανακλαστικα κ τις αντοχες του ανθρωπου, αλλα ουτε ολοι οι ανθρωποι ειναι ιδιοι ουτε ειναι μονο αυτο το προβλημα... Στην ιδια κατηγορια ανηκουν κ οι ηλιθιοι που τρεχουν σε ωρες αιχμης με το αυτοκινητο σε παραλιακο δρομο κ κινδυνευουν να παρασυρουν ειτε καποιο σερβιτορο που τον διασχιζει ειτε καποιο παιδακι που μπορει να πεταχτει... Ειναι αγνοια κινδυνου για μενα, κ το εχουν πολλοι ανθρωποι αυτο, λοων των ηλικιων...
Εχθες ενας μαλακας στη μπουκα του λιμανιου της Καλαματας, πανω στο σουρουπο που η ορατοτητα ηταν περιορισμενη εκανε μπανιο εκει που μπιανοβγαινουν ενα σωρο πλοια κ σκαφη... Να τον πατησεις το μαλακα κ να σου καταστρεψει κ την ζωη επειδη δεν εχει την στοιχειωδη αντιληψη να καταλαβει οτι αυτο που κανει ειναι επικυνδινο...

75 χρονων σημερα δεν θεωρησε χουφταλο εχει πολυ καλοστεκουμενους ανθρωπους...εξαρτατε απο τον ανθρωπο. Απλα πιστευω μετα τα 65 θα πρεπει να αναθεωρειτε το διπλωμα καθα 2 χρονια και να επανεξεταζεται η καταλληλοτητα του....

Αργυρή για να συμβεί αυτό που λες θα πρέπει να αφαιρεθούν όλες οι άδειες λειτουργιας των σχολών οδηγησης και να ξηλωθούν όλοι οι εξεταστές του Υπουργείου ώστε να τελειώσει ένα σύστημα που ο μόνος σκοπός ύπαρξης του είναι τα χρήματα και ο χρηματισμός και τίποτα αλλο
Όσο παραμένει αυτή ή σαπιλα του λαδωματος εξετάστων και σχολών οδηγών με την ανοχή του κράτους δεν πρόκειται να ύπαρχει καμία καταλληλότητα ηλικιωμένων οδηγών

Παιδια, ο μακαριτης ο πατερας μου, ανανεωνε την αδεια οδηγησης εως τα 83-84. Διαισθανομενος ομως και κεινος οτι πλεον τα αντανακλαστικα του δεν ειναι οπως ηταν, χρησιμοποιουσε το αμαξι για τις πολυ κοντινες διαδρομες στο σουπερμαρκετ. Ανανεωνε το διπλωμα του καθε 4-5 χρονια, και δεν θυμαμαι ποτε να λαδωσε για να του το φτιαξουν.

και δεν θυμαμαι ποτε να λαδωσε για να του το φτιαξουν.
και αυτή είναι η αλήθεια παντού Βίκτορα και εδώ συγχωρεμένος παππούς σε πολύ μεγάλη ηλικία, οικογενειακού μας φίλουμ του ανανεώνανε μέχρι τα 85+ παρότι είχε και πρόβλημα στα μάτια .buy buy.χωρίς να λαδώνει! απλά πρέπει να γίνει αυτό που είπε ο Κώστας πιο πάνω, ξήλωμα και αξιοκρατικές διαδικασίες.

Εγώ δεν ξέρω τελικά ποιος είναι πιο πολύ επικίνδυνος.
Ο ηλικιωμένος που έχει χάσει μεγάλο μέρος των αντανακλαστικών του ή ο τρελαμένος πιτσιρικάς που οδηγάει δίχως αύριο;;;;;
Πριν λίγες μέρες ένας 18χρονος , στην Αργυρούπολη αν δεν κάνω λάθος , σκότωσε μια σχολική τροχονόμο επειδή έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα σε στενά.
Η Κρήτη μάλλον θα πάρει τα πρωτεία σε θανάτους νέων σε όλη την Ευρώπη , αφού έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε ατυχήματα που οφείλονται σε επικίνδυνη οδήγηση.
Το ίδιο σχεδόν συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα.
Πιστεύω λοιπόν ότι η οδηγική παιδεία είναι πρωτίστως αυτό που μας λείπει και μετά τα υπόλοιπα.
¨Οσο κι αν διορθώσουμε τις διαδικασίες έκδοσης διπλώματος (φυσικά και πρέπει να τις διορθώσουμε) , δεν νομίζω να καταφέρουμε και πολλά πράγματα.

εμεις εδω τα εχουμε σπασει γιατι οταν πινεις κουπες και μετα πας σαν το δαιμονισμενο καλα να παθεις. οι αλλοι ομως τι σου φταινε?και η πλακα ειναι οτι η αστυνομα τα τελευταια χρονια ειναι συνεχεια στο δρομο. για να τα λεμε κι αυτα​

Last edited:
Όλοι είναι επικυνδινοι όταν οδηγούν επικυνδινα η όταν τρέχουν ανεξαρτητου ηλικίας.
Μίλαγα με ένα παιδί κάποτε που πάντα πήγαινε μαλλιοκουβαρα..
Ρε του λέω μην το γκαζωνεις τόσο,κ μου λέει τρέχω αλλά προσέχω(!!!!!!!)
Τώρα πως γίνετε αυτό δεν ξέρω...what.Και σε ένα νησί που είναι γεμάτο στροφές..

Όλοι είναι επικυνδινοι όταν οδηγούν επικυνδινα η όταν τρέχουν ανεξαρτητου ηλικίας.
Μίλαγα με ένα παιδί κάποτε που πάντα πήγαινε μαλλιοκουβαρα..
Ρε του λέω μην το γκαζωνεις τόσο,κ μου λέει τρέχω αλλά προσέχω(!!!!!!!)
Τώρα πως γίνετε αυτό δεν ξέρω...what.Και σε ένα νησί που είναι γεμάτο στροφές..
Τασο και οι φαναρτζιδες τι θα γίνουν κλέφτες ? :D:D

Τασο και οι φαναρτζιδες τι θα γίνουν κλέφτες ? :D:D
Δυστυχως μαζι μ'αυτους χρυσες δουλειες κανουν και τα γραφεια κηδειων. Τοσα χρονια λογω δουλειας εχουν δει απιστευτα πραγματα τα ματια μου. Δεν ειναι μονο η ταχυτητα η αιτια, δεν μπορειται να φανταστητε τι ανικανοι κυκλοφορουν στους δρομους. Καποιοι με διπλωμα οδηγοι δηλαδη,αν τους δειξεις το αυτοκινητο σε φωτογραφια δεν ξερουν να σου πουν τι ειναι αυτο

Ρε παιδιά δεν είναι μεγάλη γαϊδουριά να μην υποδέχεσαι έναν Ολυμπιονίκη!!!
http://www.protothema.gr/olubiakoi-...ra-o-asimenios-olubionikis-spuros-gianniotis/
Έτυχε και είδα τον αγώνα του και είδα και κατάλαβα τι πάει να πει ψυχή και να θες κάτι τόσο πολύ.
Όποιος το δει τα τελευταία 150 - 200μ θα καταλάβει.

Ρε παιδιά δεν είναι μεγάλη γαϊδουριά να μην υποδέχεσαι έναν Ολυμπιονίκη!!!
http://www.protothema.gr/olubiakoi-...ra-o-asimenios-olubionikis-spuros-gianniotis/
Έτυχε και είδα τον αγώνα του και είδα και κατάλαβα τι πάει να πει ψυχή και να θες κάτι τόσο πολύ.
Όποιος το δει τα τελευταία 150 - 200μ θα καταλάβει.
μονο γαϊδουριά ... να θυμίσω στην αρχαία Ελλάδα οι πόλεις που είχαν ολυμπιονίκη ... γκρέμιζαν τα τοίχοι τους να υποδεχτούν τον ήρωα ολυμπιονίκη ..

Status
Not open for further replies.
Back