Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρήστο, νόμιζα ότι έκανες πλάκα. Εμένα μόνο για κυνηγόσκυλα δεν μου φαίνονται αν και δεν είμαι ο πλέον ειδικός. Κυνηγοσκυλο με κόκκινο περιλαίμιο ή με περιλαίμιο με προκες, δεν έχω ξαναδεί.
Εν πάση περιπτώσει, δεν θέλω να σχολιάζω τέτοια περιστατικά γιατί όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος και δεν ξέρω πως θα αντιδρουσα αν μου σκότωναν τρία σκυλιά, ξέροντας μαλιστα ότι ίσως δεν μπορώ να αποδείξω την ενοχή του ενοχου.
Να μην σου τύχει...
Γιώργο κυνηγόσκυλα είναι και μάλλον για γουρούνι
Πιθανόν ο λόγος που φορά περιλαίμιο με καρφιά είναι για να μην ερθει σε μάχη με τσοπανόσκυλα ή με λύκους που περιφερονται στην περιοχή
Το πρώτο μου φέρνει για μπαράκι τα άλλα δύο μπασταρδεμενοι ιχνηλάτες αλλά δεν έχει σημασία
Δεν υπάρχει δικαιολογία για την πράξη του
Ας του έσπαγε τα μούτρα
Τώρα ο ένας στο χώμα ο άλλος στην φυλακη

Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά συμβαίνει κάτι τέτοιο έχουμε μπλέξει με καθαρόαιμους δοσίλογους γερμανοτσολιάδες που θα τους γραψει ή Ιστορία
http://www.arpaktiko.gr/ellada/pros...dose-parapano-chrimata-stous-ergazomenous-tou
Κωστη διαβασα λιγο το αρθρο και νομιζω πως αναφερεται για το 2014 και την κυβερνηση Σαμαρα(ετσι καταλαβα τουλαχιστον).Ωστοσο μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα για το ποσο μοιαζουν οι πολιτικες της ΝΔ και του Συριζα!

Ωστοσο μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα για το ποσο μοιαζουν οι πολιτικες της ΝΔ και του Συριζα!
Δεν έχω τα μέσα τώρα για σου βρω το επεισόδιο της ραδιοφωνικής ελληνοφρενειας που αντιπαραβαλει τον κυβερνητικό λόγο των δύο κομμάτων δια στόματος των αρχηγών τους. ΔΙΑΒΆΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΧΑΡΤΊ :)

Θυμαμαι κατι αντιστοιχο μεταξυ Παπανδρεου (γερου ή Γιωργου δε θυμαμαι) και Τσιπρα. Ακριβως τα ιδια λογια, οι ιδιες εκφρασεις, τα ιδια ολα. Φυσικα οι ιδιοι δεν γραφουν τους λογους τους, καθως ουτε και γιαυτο δεν ειναι ισως ικανοι. Ειναι και η ξυλινη γλωσσα του πολιτικου, που μπορει να μιλαει ακαταπαυστα χωρις ουσιαστικα να λεει το παραμικρο

Κοιτα, οι διαφορες ειναι οι εξης: Υποσχεσαι πριν εκλεγεις, και οταν εκλεγεις κοιτας πως να μαζεψεις τις μπαρουφες που υποσχεθηκες. Φυσικα δεν ειναι ολες οι υποσχεσεις ιδιες, οποτε μαζευεις και δεν εκπληρωνεις τις μπαρουφες που ταζεις στον κοσμακη, ενω αντιθετως εκπληρωνεις στο ακεραιο τις υποσχεσεις σου στα κομματικα στελεχη και ανθρωπους.

Στις 10 Αυγουστου το ραντεβου Τσιρωνη για την ρυθμιστικη. Δεν το κανανε στις 9; και ο μηνας εχει 9.... αρε ερμε κυνηγε...
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τύπος παίζει με την υπομονή μας και τα νεύρα μας. Τόσο λιγόψυχοι και σκατόψυχοι μαζί...

Εμεις ειμαστε φονιαδες!Οι αλλοι οχι,αυτοι τρωνε "βιομηχανικο προιον"!Βολικο δεν ειναι?
Ο αναμαρτητος ας σηκωσει τι πρωτη λιθο,σημερα σημεριζομει και το τελευταιο χορταρακι και εντομο που περναει διπλα μου,ακομα και ο καλυτερος οικολογος εχει το παρελθων του στη καταστροφη των οικοτοπων για να περναει καλα εις βαρος των ζωντανων πλασματων....και ας μη το ξερει!

Status
Not open for further replies.
Back