Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κώστα ο εμετική το λέω γιατί καποιοι ήθελαν να παρουσιάσουν τον εν λόγω κύριο για καποιον άλλον.Οποιος και αν ήταν αυτός. Γι αυτό μίλησα και για εμετική δημοσιογραφία.
Βιάζομαι να φυγω τώρα .Τα ξαναλέμε
Εγώ βάζω ένα τσιπουρακι
σαν να δροσισε λίγο το τραβάει ή βραδια .buy.

Επανήλθα και θέλω να κλείσω το θέμα της φωτογραφίας.
Όταν υπάρχουν επιχειρήματα και αποδείξεις για κάτι, δεν χρειάζονται τέτοιου είδους ενέργειες ,Προβοκατόρικες θα έλεγα.
Οτι κι αν έκανε ο πατέρας του με τους συνταγματάρχες ,είναι η δεν είναι γνωστό , ας γραφεί να το μάθουν και άλλοι.Αυτό και μέχρι εκει.Δεν χρειάζονται να βαφτίσεις κάποιον αλλιώς σε μια φωτογραφία για να κάνεις βρώμικο πόλεμο.Το ίδιο θα έλεγα για τον καθέναν για να μην παρεξηγηθώ.Αυτό είναι η εμετική δημοσιογραφία του κώλου ,που αναφέρθηκα και πιο πάνω
Απο την άλλη ίδιος ο Αλέξης τα έκανε σκατά .Υπάρχουν τόσα πολλά επιχειρήματα για να τον κοπανάνε.Ας το κάνουν.
Δεν είμαι ούτε υποστηρικτής του πατέρα του ,ούτε ψηφοφόρος του.Όμως το καταφανέστατο ψέμα και η βρωμιά με ενοχλεί.
Νομίζω οτι έγινα κατανοητός

Last edited:
Αν βάλουμε κάτω με χαρτί και μολύβι
και αναλογιστούμε πόσο λασπολογία -ψεμμα-υποκρισια και εμετικη δημοσιογραφία έχουμε φάει στην μάπα τα τελευταία χρόνια ειδικά του μνημονίου
μας βλέπω βουρ για το Δαφνι παραμένοντες
Η δημοσιογραφία στην χώρα μας ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις
καταστρεψε ολόκληρες γενιές και οικογένειες
έστρεψε κοινωνικές ομάδες εναντίον ή μία της αλλης
αφαίρεσε από την ζωή μας μελλον-υγεια-παιδεια και ότι μας είχε απομεινει
Εθνική Κυριαρχια-
Πατριδα- Ηθη- Εθιμα και Παραδόσεις
Άρα λοιπόν μετά από όλα αυτά και αφού παραδωσουμε και τις ζωές μας μόνο αυτό μας έχει απομεινει
ή μία φωτογραφία ή έστω μία ψευδής είδηση
θα φαντάζει αστειο μπροστά σε αυτά που θα έχουμε τραβήξει σαν λαός συνεχίζοντας να τρώμε κουτοχορτο πιστεύοντας ότι υπηρχε υπάρχει και θα υπάρχει αληθινη δημοσιογραφία

Αν βάλουμε κάτω με χαρτί και μολύβι
και αναλογιστούμε πόσο λασπολογία -ψεμμα-υποκρισια και εμετικη δημοσιογραφία έχουμε φάει στην μάπα τα τελευταία χρόνια ειδικά του μνημονίου
μας βλέπω βουρ για το Δαφνι παραμένοντες
Η δημοσιογραφία στην χώρα μας ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις
καταστρεψε ολόκληρες γενιές και οικογένειες
έστρεψε κοινωνικές ομάδες εναντίον ή μία της αλλης
αφαίρεσε από την ζωή μας μελλον-υγεια-παιδεια και ότι μας είχε απομεινει
Εθνική Κυριαρχια-
Πατριδα- Ηθη- Εθιμα και Παραδόσεις
Άρα λοιπόν μετά από όλα αυτά και αφού παραδωσουμε και τις ζωές μας μόνο αυτό μας έχει απομεινει
ή μία φωτογραφία ή έστω μία ψευδής είδηση
θα φαντάζει αστειο μπροστά σε αυτά που θα έχουμε τραβήξει σαν λαός συνεχίζοντας να τρώμε κουτοχορτο πιστεύοντας ότι υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει αληθινη δημοσιογραφία
Κώστα δεν αντιλέγω ,είναι γνωστό σε όλους και πάω και πίσω και πιο πίσω ακόμη αν θέλεις .Το μεγαλύτερο μέρος της δημοσιογραφικής δραστηριότητας ,είναι κατευθυνόμενο απο τα γνωστά σπίτια.Είναι γνωστός ο ρόλος που παίζουν όχι μόνο απο εποχής μνημονίου Νο1 αλλά δεκαετίες πριν.Απλά τα τελευταια χρόνια ξεπέρασαν καθε προηγούμενο οι αλήτες.
Όμως πριν δεν κάναμε μια γενική κουβέντα περι συμφερόντων και κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας.Μιλούσαμε για κατι συγκεκριμένο και μόνο γι αυτό.
Θα έλεγα να το κλείσουμε και να πάμε παρακάτω γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και έχει πολλές λακκούβες ακόμη.

Ανακαλύφθηκαν νέα αρχαιοελληνικά σύμβολα ... :D

http://neokosmites.blogspot.gr/2016/10/blog-post_86.html

Φανταζομαι, μαλλον ειμαι σχεδον βεβαιος, οτι ολοι αυτοι οι σκληροπυρηνικοι, θα χεζαν το βρακι τους στο 10λεπτο, αν περνουσαν αυτα που περασε ο κοσμος εκει μεσα.

Αυτες οι περιβοητες ΜΚΟ οικολογικου ενδιαφεροντος που σκιζονται για την καταργηση του κυνηγιου
γιατι δεν πανε στο νησι να ριξουν ενα τσουβαλι καρπο στα ζωντανα να μην ψοφανε αβοηθητα ?
https://efimerida-sporades.blogspot.gr/2016/10/capra-aegagrus.html?m=1
Αυτα ειναι για να λυπασαι Κωστη

Άσε ρε Κώστα..........είναι απογοήτευση είναι να διαβάζεις τέτοιες ειδήσεις και να μην ανοίγει ρουθούνι. Βαρεθήκαμε να αποζητούμε τα αυτονόητα σε αυτή τη χώρα

Αυτες οι περιβοητες ΜΚΟ οικολογικου ενδιαφεροντος που σκιζονται για την καταργηση του κυνηγιου
γιατι δεν πανε στο νησι να ριξουν ενα τσουβαλι καρπο στα ζωντανα να μην ψοφανε αβοηθητα ?
https://efimerida-sporades.blogspot.gr/2016/10/capra-aegagrus.html?m=1

Τι ειναι αυτά που λες ωρε ;να σκίσουνε καλσόν ,να χαλάσουν οι γόβες ; άσε που δεν εχει ίντερνετ και τι θα κάνουν χωρίς φατσοβιβλίο.....
Δεν χρειάζεται πια σ αυτή τη χώρα να απορεί κανείς για τίποτα .Ο κατήφορος είναι μεγάλος και η αποβλάκωση του λαού τείνει να γίνει εθνικό χαρακτηριστικό .
.my man.Για να μην πω γονιδιακό δηλαδή και δεν θα εχω και άδικο.

Δεν προκειται να δεις κανεναν να παει, να δωσει νερο, να ταισει, να καθαρισει, τιποτα. Αν εβγαινε κανενα ευρωπαικο προγραμμα προστασιας θα τρεχανε σαν τον Μπολτ για να προλαβουν. Η ανιδιοτελης δραση βλεπεις, δεν ειναι συνηθης στους συγκεκριμενους κυκλους, τουλαχιστον οχι στα μελη που λαμβανουν αποφασεις.

Ποτέ δεν έχουν βοηθήσει οι φιλοζωικές.
Εγώ μια φορά που χρειάστηκα την βοήθεια τους με έγραψαν όλοι στα παλιά τους τα παπούτσια , ο μοναδικός που είχε βοηθήσει ήταν κυνηγός.
Πριν κάμποσα χρόνια, σε μια μοτοβόλτα με την γυναίκα μου στα βουνά της Εύβοιας σε μια στροφή είδαμε μια σετερίνα παρατημένη με τα τέσσερα μικρά της .Ολοι ήταν στα πρόθυρα του θανάτου από την πείνα και κάποια μπισκοτάκια που είχαμε μαζί μας δεν βοήθησαν καθόλου.Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να τα πάρουμε μαζί μας , αν ήμασταν με το αυτοκίνητο θα τα είχαμε πάρει όλα.
Καταχώρησα στο gps το στίγμα και φύγαμε αμέσως για Αθήνα όπου αρχίσαμε αμέσως τα τηλέφωνα στις φιλοζωικές .
Όσοι σήκωσαν το τηλέφωνο έδειξαν απίστευτη αδιαφορία , μάλιστα κανα δυό μας την είπαν κιόλας .
Ο μοναδικός που ενδιαφέρθηκε ήταν ο Θηροφύλακας της Χαλκίδας ο οποίος με τις συντεταγμένες πηγε στο σημείο , μάλιστα με πήρε και τηλέφωνο επί τόπου , αλλά δεν βρήκε τα σκυλιά :(

Διονυση, εχω δει ομως με τα ματια μου φιλοζωους να βοηθανε, και εχω και αρκετους φιλους/φιλες που κανουν το ιδιο. Πολλοι απο αυτους ανηκουν σε συλλογους, οπως οπως καλα γνωριζεις, ειναι απλα μελη και δεν εχουν, ουτε και προκειται να εχουν, παραπανω αξιωματα. Αυτοι οι ανθρωποι βοηθανε, νοιαζονται, και πολλες φορες δεν εχουν και προβλημα αν εισαι κυνηγος ή οχι αρκει να βοηθας και να μην εισαι καφρος.

Κοίτα Βίκτωρα , νομίζω ότι φιλόζωος με φιλόζωο έχει διαφορά.
Οι περισσότεροι φιλόζωοι έχουν πάρει ένα σκυλάκι και αδιαφορούν τελείως για όλα τα υπόλοιπα σκυλιά ή άλλα ζωντανά εκτός του δικού τους .
Εχω δει και εγώ ανθρώπους (μάλιστα μερικοί δεν έχουν καν ζώο) να φροντίζουν αδέσποτα , να τους βάζουν τροφή , νερό κλπ.
Ο πραγματικός φιλόζωος συνεργάζεται με τον κυνηγό και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι με ανιδιοτελή δράση , δυστυχώς όμως είναι η μειονότητα.

Ακριβως αυτο. Και σιγουρα η μειονοτητα, ή οσοι ειναι τελος παντων αυτοι που συνεργαζονται, δεν ειναι στα υψηλα αξιωματα κανενος συλλογου.

Το κακό είναι (τουλάχιστον στην πόλη μου) ότι το παίζουν φιλόζωοι κάποιοι που πετούν ένα μπολ με κροκέτες ή φαγητό και ένα μπολ με νερό στο πεζοδρόμιο για τα αδέσποτα και νομίζουν ότι κάνουν κάτι. Αν είσαι πραγματικά φιλόζωος να βάλεις στο σπίτι σου. Ειδικά αν τους κάνεις κουβέντα για εμβόλια και χάπια που χρειάζονται, σου κάνουν τον Κινέζο... Το μόνο εύκολο είναι να πετάξεις στο πεζοδρόμιο φαγητό και νερό για τα αδέσποτα. Αυτό το βλέπω καθημερινά στο πεζοδρόμιο απέναντι από παιδική χαρά που παίζουν παιδιά στη γειτονιά του πατρικού μου. Μια τρελλή μάζεψε 6-7 σκυλιά που τα ταΐζει και ποτίζει καθημερινά. Παίζουν παιδιά δίπλα σκυλιά που δεν έχουν εμβολιαστεί ποτέ. Και όμως η κυρία νοιώθει "γεμάτη που αγάπη στα σκυλάκια"...

Status
Not open for further replies.
Back