Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κοιταχτε κατι οικολογους που θελουν να μας κοψουν και το κυνηγι.....ο θεος να βαλει το χερι του και μακρια απο τα σπιτια μας....
Η Πανια ολα τα λεφτα με την τυροπιτα.......
Εκλαψα στο γελιο.....

http://www.triklopodia.gr/jason-αντιγονη-εϊμαστε-αντιφα-άθεοι-αριστ/

Αχαχαχ ρε παιδιά πραγματικά πόσο ξύλο χρειάζονται για να στρώσουν. Το μόνο που δεν με ενοχλεί είναι οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις, όλα τα υπόλοιπα όμως ποιο νόημα έχουν; Αν έχουν κάποια καθυστέρηση πάω πάσο, τι να πω έλεος, άνθρωποι που έρχονται και δεν ακουμπάνε, δεν προσφέρουν μόνο καταστρέφουν.

Αχαχαχ ρε παιδιά πραγματικά πόσο ξύλο χρειάζονται για να στρώσουν. Το μόνο που δεν με ενοχλεί είναι οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις, όλα τα υπόλοιπα όμως ποιο νόημα έχουν; Αν έχουν κάποια καθυστέρηση πάω πάσο, τι να πω έλεος, άνθρωποι που έρχονται και δεν ακουμπάνε, δεν προσφέρουν μόνο καταστρέφουν.
Μου αρεσεις γιατί είσαι ανοιχτομυαλος.cool.

Μανολιο αν υπηρχε ΕΣΡ και δεν ηταν και αυτο πουλημενο σε κρατικοδιαιτα κοπροσκυλα
αυτες τις σαπουνο-εκπομπες θα τις ειχαν απαγορεψει επιβαλλοντας στους Καναλαρχες υπερογκα προστιμα
Εβγαλε η Μαστουρα στην εκπομπη της
δυο αφυσικα οντα να περασουν τα μηνυματα τους στην κοινωνια και στην Νεολαια
και κανεις δεν βρεθηκε να τις διακοψει την εκπομπη
Αυτα τα ξεφτιλικια και οι χαζοεκπομπες εχουν κανει την κοινωνια μας μπουρδ@λο

Κοιταχτε κατι οικολογους που θελουν να μας κοψουν και το κυνηγι.....ο θεος να βαλει το χερι του και μακρια απο τα σπιτια μας....
Η Πανια ολα τα λεφτα με την τυροπιτα.......
Εκλαψα στο γελιο.....

http://www.triklopodia.gr/jason-αντιγονη-εϊμαστε-αντιφα-άθεοι-αριστ/
Τώρα το είδα ρε μάγκες .what..what..what..what.
Η απόλυτη παρακμή :(:(:(
Πραγματική αηδία , όχι από αυτό το "πράγμα" που μάλλον χρήζει ψυχιατρικής υποστήριξης , αλλά από το τηλεοπτικό μέσο που βρήκε τον κατάλληλο τρόπο να ψυχαγωγήσει τους τηλεθεατές .

Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι καινουργια φρουτα ειναι τα :
1. ΕΤΜΕΑΡ
2.ΑΔΜΗΕ-ΔΕΗΔΗΕ
3.ΥΚΩ
που καλουμε να το πληρωσω μεσω του λογαριασμου της ΔΕΗ ? .what..what.
Λαχανικο ειναι
Πεστο αγγουρι πεστο ρεπανι απλα το στολιζουν
Καθε φορα διαφορετικα για να μπαινει πιο ευκολα στομ λαο
Και σε εμας νερο και ρευμα 20 τις εκατον αυξηση

Λαχανικο ειναι
Πεστο αγγουρι πεστο ρεπανι απλα το στολιζουν
Καθε φορα διαφορετικα για να μπαινει πιο ευκολα στομ λαο
Και σε εμας νερο και ρευμα 20 τις εκατον αυξηση
Χρυσανθε μιλαμε εχω φρικαρει
120 ευρω καταναλωση ρευματος +
27 ευρω ΕΤΜΕΑΡ
22 ευρω ΑΔΜΗΕ-ΔΕΗΔΗΕ
12 ευρω ΥΚΩ
Τι σκατα ειναι αυτα ρε φιλε και γιατι να τα πληρωσω ?

27 ευρω ΕΤΜΕΑΡ
22 ευρω ΑΔΜΗΕ-ΔΕΗΔΗΕ
12 ευρω ΥΚΩ
Εχουν μπει χρονια τωρα.
1ο για την μεταφορα του ηλεκτικου ρευματος
Το 2ο αν θυμαμαι καλα ειναι η συντηρηση του δικτυου.
Το 3 νομιζω ειναι για τους απορους στους οποιους πληρωνουμε εμεις το ρευμα.
Υπηρεσια κοινης ωφελειας
Και εννοειτε οτι μπαινουν αναλογα της καταναλωσεις

27 ευρω ΕΤΜΕΑΡ
22 ευρω ΑΔΜΗΕ-ΔΕΗΔΗΕ
12 ευρω ΥΚΩ

Ολα αυτά Κώστα ειναι τα ίδια που πληρωναμε και πριν χρόνια.Ομως μετα το κομάτιασμα της ΔΕΗ οι χρεώσεις αναγράφονται χωριστα για τις εταιρείες:
1)ΔΕΗ που πια ειναι μόνο τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
2) ΑΔΜΗΕ που δουλευω εγώ ,(Ανεξαρτητος διαχειριστής μεταφορας ηλεκτρικής ενέργειας ) ο οποιος ανήκει κατα 25% στους Κινέζους και σε λίγο το ποσπστο αυτό θα ειναι πανω απο 50%.
3) ΔΕΔΔΗΕ που εχει τα δίκτυα διανομής μεσα στις πόλεις.
Πέρα όμως απο αυτές ,ολές οι υπόλοιπες χρεώσεις γραφονται πια αναλυτικσ.
Το ΕΤΜΕΑΡ το τέλος αυτό προορίζεται για την αποζημίωση των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ). Αποτελεί τη συνεισφορά όλων μας στη μείωση εκπομπών αερίων ρύπων μέσω προώθησης των ΑΠΕ. Οι μοναδιαίες χρεώσεις για το ΕΤΜΕΑΡ βασίζονται στην εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Το ΥΚΟ είναι οι υπηρεσίες κοινής οφελειας.
Παροχή ρεύματος για τους κατοίκους των απομονωμένων νησιών, σε ίδιες τιμές με αυτές των κατοίκων της ηπειρωτικής χώρας, παρά το γεγονός ότι το κόστος παραγωγής ρεύματος στα νησιά είναι κατά πολύ υψηλότερο.
• Παροχή ρεύματος σε πολύ χαμηλές τιμές στις πολύτεκνες οικογένειες.
• Παροχή ρεύματος σε χαμηλές τιμές για ευάλωτες κατηγορίες καταναλωτών, όπως άτομα με ειδικές ανάγκες, τρίτεκνοι με χαμηλό εισόδημα, μακροχρόνια άνεργοι κλπ, που εντάσσονται στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ).

Last edited:
Ολα αυτά Κώστα ειναι τα ίδια που πληρωναμε και πριν χρόνια.Ομως μετα το κομάτιασμα της ΔΕΗ οι χρεώσεις αναγράφονται χωριστα για τις εταιρείες:
1)ΔΕΗ που πια ειναι μόνο τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
2) ΑΔΜΗΕ που δουλευω εγώ ,(Ανεξαρτητος διαχειριστής μεταφορας ηλεκτρικής ενέργειας ) ο οποιος ανήκει κατα 25% στους Κινέζους και σε λίγο το ποσπστο αυτό θα ειναι πανω απο 50%.
3) ΔΕΔΔΗΕ που εχει τα δίκτυα διανομής μεσα στις πόλεις.
Πέρα όμως απο αυτές ,ολές οι υπόλοιπες χρεώσεις γραφονται πια αναλυτικσ.
Το ΕΤΜΕΑΡ το τέλος αυτό προορίζεται για την αποζημίωση των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ). Αποτελεί τη συνεισφορά όλων μας στη μείωση εκπομπών αερίων ρύπων μέσω προώθησης των ΑΠΕ. Οι μοναδιαίες χρεώσεις για το ΕΤΜΕΑΡ βασίζονται στην εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Το ΥΚΟ είναι οι υπηρεσίες κοινής οφελειας.
Παροχή ρεύματος για τους κατοίκους των απομονωμένων νησιών, σε ίδιες τιμές με αυτές των κατοίκων της ηπειρωτικής χώρας, παρά το γεγονός ότι το κόστος παραγωγής ρεύματος στα νησιά είναι κατά πολύ υψηλότερο.
• Παροχή ρεύματος σε πολύ χαμηλές τιμές στις πολύτεκνες οικογένειες.
• Παροχή ρεύματος σε χαμηλές τιμές για ευάλωτες κατηγορίες καταναλωτών, όπως άτομα με ειδικές ανάγκες, τρίτεκνοι με χαμηλό εισόδημα, μακροχρόνια άνεργοι κλπ, που εντάσσονται στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ).
Απο οτι καταλαβα ακολουθουν την λογικη
βοηθησε με φτωχε να μην σου μοιασω
Μου ζητανε να πληρωσω εγω και χιλιαδες χαμηλομισθοι
τους μακροχρονια Ανεργους
τους Πολυτεκνους λες και εμεις φταιμε για την κατασταση αυτη
για να βγαινουν στα τηλεπαραθυρα και να μιλανε για κοινωνικη πολιτικη
Στο διολο να πανε ολοι τους

Απο οτι καταλαβα ακολουθουν την λογικη
βοηθησε με φτωχε να μην σου μοιασω
Μου ζητανε να πληρωσω εγω και χιλιαδες χαμηλομισθοι
τους μακροχρονια Ανεργους
τους Πολυτεκνους λες και εμεις φταιμε για την κατασταση αυτη
για να βγαινουν στα τηλεπαραθυρα και να μιλανε για κοινωνικη πολιτικη
Στο διολο να πανε ολοι τους

Ετσι είναι αλλά γι αυτό δεν φταίει η ΔΕΗ.Το κρατος νταβαντζής θέλει να κανει κοινωνική πολιτική αλλά όχι μεσω προυπολογισμού .Παίρνει μετρα για κσποιες κατηγορίες συνανθρώπων και μετα αντί να πληρώσει στην ΔΕΗ την διαφορά απο τα εσοδα μέσω του προυπολογισμού, ανσγκάζει την ΔΕΗ που ειναι Α.Ε. και με ανύσπρακτες οφειλές 3 δις ,να εισπράξει αυτή τη διαφορά μεσα απο τους λογατιασμούς.
Οριζόντια δηλαδή οπως εχει μαθει να κάνει το κράτος νταβαντζής ,εδω και πολλά χρόνια.

Μου φαίνεται απίστευτο! Αν είναι όμως αλήθεια, μεγάλο κρίμα. Μόνο όμορφες αναμνήσεις από τα υπέροχα φοιτητικά χρόνια όχι μόνο των δικών μου αλλά και εκατομμυρίων φοιτητών που πέρασαν από τη Θεσσαλονίκη... Πράγματι "πέφτει ένα κάστρο" της διασκέδασης αλλά οι αναμνήσεις μένουν. Προξένου Κορομηλά...
http://www.huffingtonpost.gr/2017/0...ebig&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos3

Status
Not open for further replies.
Back