Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρήστο πατρίδα είναι αυτή που αισθάνεσαι και ο συγκεκριμένος βουλευτής μπορεί να γεννήθηκε στην Κομοτηνή και να πρόκοψε στην Ελλαδα , πατρίδα του όμως είναι η Τουρκία.
Και εδώ είσαι λάθος. Τη Θράκη μας θεωρεί Τουρκία. Απλά κάποιοι μένουνε στις θεωρίες. Αν αυτό κατάλαβες δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο.. :)

Και εδώ είσαι λάθος. Τη Θράκη μας θεωρεί Τουρκία. Απλά κάποιοι μένουνε στις θεωρίες. Αν αυτό κατάλαβες δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο.. :)
Χρήστο το μίσος γενικά είναι ότι χειρότερο στον άνθρωπο.
Ριζώνει βαθιά μέσα στην ψυχή και δύσκολα ξεριζώνεται

Εδώ συμφωνούμε απολύτως! Και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους κρύβουν μίσος μέσα τους αλλά και φουστιά... .shake.

Βέβαια σκέφτομαι μήπως απευθύνεσαι σε εμένα προσωπικά. Αν μου προσάπτεις μίσος, το θεωρώ μεγάλη προσβολή η οποία γίνεται δημοσίως και λυπάμαι πολύ γι' αυτό.
Ειλικρινά το θεωρώ πολύ βαρύ γιατί η σημασία της λέξης "μίσος" είναι πολύ βαριά για την προσάψεις σε κάποιον. Λυπάμαι αν συμβαίνει αυτό...

Βέβαια αν μου προσάπτεις μίσος, το θεωρώ μεγάλη προσβολή η οποία γίνεται δημοσίως και λυπάμαι πολύ γι' αυτό.
Ειλικρινά το θεωρώ πολύ βαρύ γιατί η σημασία της λέξης "μίσος" είναι πολύ βαριά για την προσάψεις σε κάποιον. Λυπάμαι αν συμβαίνει αυτό...
Τι λες Χρήστο;;;;;;;.llk..llk..llk..llk..llk..llk..llk..llk..llk.
Αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek:
Καμία σχέση , πως τα σκέφτηκες όλα αυτά;;;;;
Κουβέντα κάνουμε ......πραγματικά εντυπωσιάστηκα τώρα , μεγάλη έκπληξη Χρήστο .

Μαγκες εγω καταλαβαίνω οτι λέτε ίδια πράγματα! Αν δεν πιάνει καποια διαφωνία να μου το πειτε παρακαλω! Επιςης όσον αφορά το μίσος δεν θεωρώ οτι πήγαινε σε εσενα βρε χρηστο μου ισα ισα, οι Τούρκοι με την πολιτική τους και την νοοτροπία μίσους που εχουν μεσα τους προκαλούν κακο σε όλο τον κοσμο και ιδιαίτερα σε εκείνους με τη σταδιακή απομόνωση τους! Η ρητορική την πολιτκης ηγεσίας τους βασίζεται στο μίσος καθώς το μίσος πιάνει σε θρησκευτικά πορωμενους ανθρώπους και σε υπαναπτυκους.

Η Τούρκική ηγεσία συνεχίζει την κατρακύλα σε όλους τους τομείς , είναι βαθιά χαραγμένο στο dna της η "επεκτατικότητα" και όλη της η εξωτερική πολιτική επικεντρώνεται προς αυτή την κατεύθυνση.
Φυσικά το μόνο που έχουν κερδίσει είναι εχθρούς και τίποτα άλλο , τους εκδικείται η ίδια η ζωή.Απομονώνονται και αιμορραγούν διαρκώς οικονομικά , κοινωνικά ....παντού.
Πόσο πιο καθαρά να το πω ρε παιδιά ;;;;;;;;
Αυτά μάγκες μου , μια όμορφη συζήτηση μετατράπηκε σε κάτι περίεργο ..και μάλιστα άνευ "προφανή" λόγου .
Όλα καλά :):)

Ως και απο τα κομπουτερ τα καταφερε το πουσταρελι ο τουρκος και "τσακωνεστε"

Ο ελληνας απο τον μεγααλεξαντρο και μετα γιαυτο κραστραφηκε
Τον εφαγε η πολυ ευγενεια προς τους τριτους και τους γειτονες τουρκους και η διχονοια προς τους δικους του αδερφους

Μάνο κατανοώ τη θέση σου. Στο πρόσφατο θέμα που είχε προκύψει με τη διαγραφή των μηνυμάτων του Βασίλη, σε ποστάρισμά σου στη "γωνιά" χρησιμοποίησες φράση που έχουμε γράψει σε προηγούμενα ποστ εγώ και ο Μάκης, φωτογραφίζοντας εμάς ότι βάλλουμε εναντίον της διαχείρισης (http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Κυνηγετική-Γωνιά.55/page-2630#post-186395). Αν όμως διαβάσεις προσεκτικά όλα τα ποσταρίσματά μας, θα διαπιστώσεις ότι δεν βάλλαμε εναντίον κάμμιάς διαχείρισης και απλά ψαχνόμασταν όλοι μήπως μπορεί να βρεθεί μια φόρμουλα. Όμως δεν σχολίασα τίποτα για την "κατηγορία" σου αυτή, ώστε να μην συνεχιστεί η ένταση στο φόρουμ.

Πάμε τώρα στο σημερινό θέμα που εντελώς καλοπροαίρετα θέλω να σου επισημάνω κάποια πράγματα. Χρησιμοποιώντας κάποιες παραθέσεις:

Μαγκες εγω καταλαβαίνω οτι λέτε ίδια πράγματα!
Μάνο κάνεις λάθος. Δεν λέμε τα ίδια πράγματα. Διάβασε τις παρακάτω παραθέσεις και θα το διαπιστώσεις:
Αυτός ο περιφερόμενος κομματικός καρνάβαλος κάνει αυτό που του λένε από την πατρίδα του.
Σε μία χώρα που δίδαξε την δημοκρατία μπορεί να εκλεγεί όποιος θέλει , αυτό ακριβώς έκανε και ο Τούρκος ο οποίος όμως βάση νόμων προσδιορίζεται σαν Ελληνας και η επίσημη ιδιότητα του είναι "Ελληνας βουλευτής"
...
Είναι Έλληνες πολίτες και η πατρίδα τους είναι η Ελλάδα. Η συνθήκη της Λωζάνης είναι ξεκάθαρη ορίζοντας στη Θράκη μουσουλμανική μειονότητα (δηλαδή θρησκευτική μειονότητα) και στην Ανατολική (Τουρκική Θράκη) Ελληνική μειονότητα (δηλαδή εθνική μειονότητα). Η πατρίδα του εν λόγω κυρίου είναι η Ελλάδα και είναι Έλληνας πολίτης της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια του ελληνικού κράτους προς αυτήν τη μειονότητα....
Από εκεί και πέρα είναι πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να αναλυθούν ως προς τις πολιτικές των ελληνικών κυβερνήσεων και το ρόλο του τουρκικού προξενείου...
Χρήστο πατρίδα είναι αυτή που αισθάνεσαι και ο συγκεκριμένος βουλευτής μπορεί να γεννήθηκε στην Κομοτηνή και να πρόκοψε στην Ελλαδα , πατρίδα του όμως είναι η Τουρκία.
Και εδώ είσαι λάθος. Τη Θράκη μας θεωρεί Τουρκία.

Επίσης Μάνο εξηγούμαι για τα παρακάτω:
Επιςης όσον αφορά το μίσος δεν θεωρώ οτι πήγαινε σε εσενα βρε χρηστο μου ισα ισα, οι Τούρκοι με την πολιτική τους και την νοοτροπία μίσους που εχουν μεσα τους προκαλούν κακο σε όλο τον κοσμο και ιδιαίτερα σε εκείνους με τη σταδιακή απομόνωση τους! Η ρητορική την πολιτκης ηγεσίας τους βασίζεται στο μίσος καθώς το μίσος πιάνει σε θρησκευτικά πορωμενους ανθρώπους και σε υπαναπτυκους.
Μάνο ως προς το θέμα του "μίσους", πιστεύω γνωρίζεις πολύ καλά ότι είμαι εναντίον της τακτικής των διφορούμενων απόψεων.
Έκρινα το παραπάνω ποστάρισμα του Διονύση ως διφορούμενο και θα μπορούσαν οι αναγνώστες του να το ερμηνεύσουν με δυο τρόπους. Όφειλα λοιπόν, να απαντήσω και στις δυο ερμηνευτικές εκδοχές.

Για την πρώτη που αφορούσε καθαρά το θέμα της συζήτησης απάντησα έτσι:
Εδώ συμφωνούμε απολύτως! Και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους κρύβουν μίσος μέσα τους αλλά και φουστιά... .shake.

Για τη δεύτερη πιθανή ερμηνεία που θα μπορούσε να δώσει κάποιος απάντησα έτσι:
Βέβαια σκέφτομαι μήπως απευθύνεσαι σε εμένα προσωπικά. Αν μου προσάπτεις μίσος, το θεωρώ μεγάλη προσβολή η οποία γίνεται δημοσίως και λυπάμαι πολύ γι' αυτό.

Για εμένα το θέμα έχει λήξει. Απλά ένοιωσα την ανάγκη να εξηγήσω κάποια πράγματα γιατί πολλές φορές για κάποιους η σιωπή σημαίνει αδυναμία και δεν ήθελα να δοθεί τέτοια εντύπωση.

Καθαρά και σταράτα λόγια

Πάντα φιλικά

Last edited:
Η Τουρκηκη βιομ. οπλων μεγαλουργη φτιαχνοντας οπλα, αρματα,βλιστικους πιραυλους κ.α. τορα απετουν για τον Ιουνιο μηνα εω μεσοτουρ. σαιζον ασκηση στο ΑΙΓΑΙΟ με αληθηνα πυρα. Εμεις εδω αν ποιασουν κανενα με καριοφιλι του 21 μπορει να τον πουν και τρομοκρατη.Αληθεια που ειναι Η Ευροπη??τα σηνορατης δεν ειναι στο Αιγαιο??

Η Τουρκηκη βιομ. οπλων μεγαλουργη φτιαχνοντας οπλα, αρματα,βλιστικους πιραυλους κ.α. τορα απετουν για τον Ιουνιο μηνα εω μεσοτουρ. σαιζον ασκηση στο ΑΙΓΑΙΟ με αληθηνα πυρα. Εμεις εδω αν ποιασουν κανενα με καριοφιλι του 21 μπορει να τον πουν και τρομοκρατη.Αληθεια που ειναι Η Ευροπη??τα σηνορατης δεν ειναι στο Αιγαιο??
Τι να σου κάνουν οι Ευρω-πεοι στα πεπελια τους
Εδώ στην ίδια μας την Πατρίδα και δεν μπορούμε να κάνουμε ουτε μια εκδήλωση για να τιμήσουμε την μνήμη των Προγόνων μας
Μας την απαγορεύει ο Καμίνης
ποιος ?
.hair.ο Καμίνης .buy buy..buy buy.
είναι να τρελαίνεσαι
Αν ήταν ομως καμια εκδήλωση τραβελων ή πισωγλεντιδων εκει θα έδινε το ΟΚ και με τα μπουνια
θα ήταν παρόν και σημαιοφόρος o_O
http://www.pontos-news.gr/article/1...e-gia-tin-plateia-syntagmatos-den-katathetoyn

Θεωρώντας απιστευτη γελοιότητα το ότι όταν πέφτει ξύλο στο γήπεδο η κάμερα δείχνει τη σέντρα ...θεωρώ όμως ακόμα πιο απίστευτη γελοιότητα το να ορμάνε οι φασίστες μέσα στο κοινοβούλιο και η κάμερα να δείχνει μακρινό τα τρία πουλάκια που κάθονταν στου διάκου του ταμπούρι...buy buy.

Πολύ μάγκας ο Κασιδιάρης ρε παιδιά. Μετά τις γυναίκες βαράει και τετράπαχους βουλευτές....sarcastic.
Θεωρώντας απιστευτη γελοιότητα το ότι όταν πέφτει ξύλο στο γήπεδο η κάμερα δείχνει τη σέντρα ...θεωρώ όμως ακόμα πιο απίστευτη γελοιότητα το να ορμάνε οι φασίστες μέσα στο κοινοβούλιο και η κάμερα να δείχνει μακρινό τα τρία πουλάκια που κάθονταν στου διάκου του ταμπούρι...buy buy.
Το πρόβλημα είμαστε εμείς που το 0,029% καταφέραμε να το βάλουμε στην βουλή και να μας κουνάνει το δάχτυλο για το τι θα πάθουμε αν δεν τους ακολουθήσουμε.
Περαστικά μας.

Status
Not open for further replies.
Back