Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στημένο ηταν ολο προκάλεσε ο Δένδιας απάντησε ο Κασιδιάρης βολικά δεν υπαρχει βίντεο προπαγανδίζουν μεσα κ "δημοκρατικό τόξο" αποπεμπονται απο την ψηφοφορία οι Χρυσαυγίτες κ θα περάσει το μνημόνιο με λιγότερες ψηφους κ βγαινει κερδισμένος Κούλης που ηθελε να ψηφιστεί αλλα να μην το δείξει κ ο Τσιπρας κανει την δουλεια του στα μουλωχτά, αφου τα ΜΜΕ Θ ασχολούνται μεχρι τις επόμενες εκλογες με την νεα χρυσαυγιαδα! Τι βολικό!!!

Στημένο ηταν ολο προκάλεσε ο Δένδιας απάντησε ο Κασιδιάρης βολικά δεν υπαρχει βίντεο προπαγανδίζουν μεσα κ "δημοκρατικό τόξο" αποπεμπονται απο την ψηφοφορία οι Χρυσαυγίτες κ θα περάσει το μνημόνιο με λιγότερες ψηφους κ βγαινει κερδισμένος Κούλης που ηθελε να ψηφιστεί αλλα να μην το δείξει κ ο Τσιπρας κανει την δουλεια του στα μουλωχτά, αφου τα ΜΜΕ Θ ασχολούνται μεχρι τις επόμενες εκλογες με την νεα χρυσαυγιαδα! Τι βολικό!!!
ρε φούστη μου ο Βερύκιος είσαι;;;; ha haaa

Μετά και τον εκτροχιασμό του τρένου στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης ,όλοι ψαχνουν να βρουν τι έφταιξε.Το πόρισμα σίγουρα θα λεει πως πρόκειται για ανθρώπινο λάθος ,αφού η αμαξοστοιχία κινούνταν παραπάνω από την επιτρεπτή ιλιγγιώδη ταχύτητα των 60 χλμ που ήταν το όριο !!!!!
Τι ψάχνετε ρε Καραμήτροι ; στάχτη στα μάτια των πιθήκων θέλετε να ρίξετε και πάλι ;
Οι πραγματικά ένοχοι είναι αυτοί που κυβέρνησαν τόσα χρόνια .Αυτοί που απαξίωσαν την εταιρεία με τις πολιτικές τους , δεν έκαναν καμιά ανανέωση στόλου και το μόνο που τους νοιάζει είναι να τελειώσει καμιά φορα αυτή η ριμάδα η ηλεκτροδότηση και το σιδηροδρομικό δίκτυο για να το παραχωρήσουν σε ιδιώτες.
Κάποτε όταν ξεκίνησαν τα δρομολόγια με το καταπληκτικό τότε intercity ,και μιλάω για 30 χρόνια πριν , χαιρόσουνα να ταξιδεύεις .Καθαρό ,με κλιματισμό και άνετο ταξίδι παρά το απαρχαιωμένο δίκτυο που από Αθήνα έφτανες Αλεξανδρούπολη σε 12 ώρες .
Σήμερα 30 χρόνια μετα ,τα ίδια βαγόνια διαλυμένα και βρώμικα ,με κλιματισμό που πότε δουλευει και πότε όχι ,με μηχανές ερείπια που σε αφήνουν στα μισά ,με εισιτήριο που ακουμπάει τα 70€ ,αλλά με καινούριο σιδηροδρομικό δίκτυο τουλάχιστον μέχρι Θεσ/νίκη και οι ώρες απο Αθήνα Αλεξ/πολή οι ίδιες .Αν είσαι τυχερός βέβαια και φτάσεις..
Οι ένοχοι λοιπόν του ατυχήματος για μια ακόμη φορά είναι αυτοί που κυβέρνησαν και οι παρέες τους.

Μετά και τον εκτροχιασμό του τρένου στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης ,όλοι ψαχνουν να βρουν τι έφταιξε.Το πόρισμα σίγουρα θα λεει πως πρόκειται για ανθρώπινο λάθος ,αφού η αμαξοστοιχία κινούνταν παραπάνω από την επιτρεπτή ιλιγγιώδη ταχύτητα των 60 χλμ που ήταν το όριο !!!!!
Τι ψάχνετε ρε Καραμήτροι ; στάχτη στα μάτια των πιθήκων θέλετε να ρίξετε και πάλι ;
Οι πραγματικά ένοχοι είναι αυτοί που κυβέρνησαν τόσα χρόνια .Αυτοί που απαξίωσαν την εταιρεία με τις πολιτικές τους , δεν έκαναν καμιά ανανέωση στόλου και το μόνο που τους νοιάζει είναι να τελειώσει καμιά φορα αυτή η ριμάδα η ηλεκτροδότηση και το σιδηροδρομικό δίκτυο για να το παραχωρήσουν σε ιδιώτες.
Κάποτε όταν ξεκίνησαν τα δρομολόγια με το καταπληκτικό τότε intercity ,και μιλάω για 30 χρόνια πριν , χαιρόσουνα να ταξιδεύεις .Καθαρό ,με κλιματισμό και άνετο ταξίδι παρά το απαρχαιωμένο δίκτυο που από Αθήνα έφτανες Αλεξανδρούπολη σε 12 ώρες .
Σήμερα 30 χρόνια μετα ,τα ίδια βαγόνια διαλυμένα και βρώμικα ,με κλιματισμό που πότε δουλευει και πότε όχι ,με μηχανές ερείπια που σε αφήνουν στα μισά ,με εισιτήριο που ακουμπάει τα 70€ ,αλλά με καινούριο σιδηροδρομικό δίκτυο τουλάχιστον μέχρι Θεσ/νίκη και οι ώρες απο Αθήνα Αλεξ/πολή οι ίδιες .Αν είσαι τυχερός βέβαια και φτάσεις..
Οι ένοχοι λοιπόν του ατυχήματος για μια ακόμη φορά είναι αυτοί που κυβέρνησαν και οι παρέες τους.
.congrats..well done.απλα Δημητρη εμεις τι κανουμε για το διορθωσουμε αυτο??

Υπάρχει πάγια εντολή στα τηλεοπτικά μέσα του κοινοβουλίου ( οχι μόνο απο την παρούσα κυβερνηση αλλά νομίζω και απο τις προηγουμένες ) , σε περίπτωση που υπάρξουν περιστατικά βίας να μην δείχνουν πλάνα.
Όσο για τον Κασιδιαρη τον Λαγό και λοιπους Ναζί , δεν πήγαν μόνοι τους στην βουλή , εμείς τους βάλαμε.

Υπάρχει πάγια εντολή στα τηλεοπτικά μέσα του κοινοβουλίου ( οχι μόνο απο την παρούσα κυβερνηση αλλά νομίζω και απο τις προηγουμένες ) , σε περίπτωση που υπάρξουν περιστατικά βίας να μην δείχνουν πλάνα.
Όσο για τον Κασιδιαρη τον Λαγό και λοιπους Ναζί , δεν πήγαν μόνοι τους στην βουλή , εμείς τους βάλαμε.
.well done..well done..well done.
Και οι δικαστές που την δεκαετία του 90 από περιοδικό τους κάναν κόμμα.

Τελικά ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε αυτούς που ξυλοφορτωνουν Βουλευτές και θεωρούνται Ναζιστες
με αυτούς που θεωρούνται Δημοκράτες και Προοδευτικοί
και σε οδηγούν σε κατάθλιψη -καταστροφη-μεταναστευση ξεπουλώντας τα πάντα ακόμα και την ίδια σου την ζωή ?
Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περιδρομο .congrats..congrats.
http://www.cnn.gr/oikonomia/story/8...o-katatethikan-sti-voyli-me-to-polynomosxedio

Τελικά ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε αυτούς που ξυλοφορτωνουν Βουλευτές και θεωρούνται Ναζιστες
με αυτούς που θεωρούνται Δημοκράτες και Προοδευτικοί
Καμία, τελικά από ό,τι διάβασα τα μέτρα πέρασαν με 141 ψήφους. Αν δεν είχε γίνει το επεισόδιο και έμεναν όλοι μέσα, θα χρειαζόταν τους 151 τουλ. Βρωμάει το σκηνικό... ;)

Αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια, υπέγραψαν το τέταρτο και κάτι μου λέει ότι θα έρθει και Πέμπτο , απλά δεν ξέρουμε αν θα το υπογράψουν αυτοί που κυβερνούν τώρα ή οι επόμενοι .
Εμείς οι απλοί πολίτες απλά περιμένουμε να δούμε τις επιπτώσεις που θα έχουν όλα αυτά στην ζωή μας .
Όσο για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν , για άλλη μια φορά αποπροσανατολίζουν , μπερδεύουν και εξυπηρετούν συμφέροντα .Εγώ προσωπικά θα περιμένω να δω πόσο θα με .sex hard.
Μπορούμε να διαβάσουμε και εδώ μια διαφορετική εκδοχή http://www.huffingtonpost.gr/2017/0...eusi-kivernisi-polynomosxedio_n_16632512.html

Επίσης , μην μπερδεύουμε .....και το χειρότερο μην εξομοιώνουμε , άχρηστους και ανεπαρκείς πολιτικούς που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε σοβαρές καταστάσεις , με νεοναζί εγκληματίες που μισούν ότι είναι διαφορετικό από αυτούς, που χτυπούν , μαχαιρώνουν ,δολοφονούν, σπάνε .

Νομίζω ότι είτε έφευγαν είτε δεν έφευγαν οι χρυσαυγίτες από την βουλή , τα μέτρα θα πέρναγαν ούτως ή άλλως και ουδεμία αλλαγή έφερε η απουσία τους στο τελικό αποτέλεσμα

Καμία, τελικά από ό,τι διάβασα τα μέτρα πέρασαν με 141 ψήφους. Αν δεν είχε γίνει το επεισόδιο και έμεναν όλοι μέσα, θα χρειαζόταν τους 151 τουλ. Βρωμάει το σκηνικό... ;)
Αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια, υπέγραψαν το τέταρτο και κάτι μου λέει ότι θα έρθει και Πέμπτο , απλά δεν ξέρουμε αν θα το υπογράψουν αυτοί που κυβερνούν τώρα ή οι επόμενοι .
Εμείς οι απλοί πολίτες απλά περιμένουμε να δούμε τις επιπτώσεις που θα έχουν όλα αυτά στην ζωή μας .
Όσο για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν , για άλλη μια φορά αποπροσανατολίζουν , μπερδεύουν και εξυπηρετούν συμφέροντα .Εγώ προσωπικά θα περιμένω να δω πόσο θα με .sex hard.
Μπορούμε να διαβάσουμε και εδώ μια διαφορετική εκδοχή http://www.huffingtonpost.gr/2017/0...eusi-kivernisi-polynomosxedio_n_16632512.html

Επίσης , μην μπερδεύουμε .....και το χειρότερο να εξομοιώνουμε , άχρηστους και ανεπαρκείς πολιτικούς που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε σοβαρές καταστάσεις , με νεοναζί εγκληματίες που μισούν ότι είναι διαφορετικό από αυτούς που χτυπούν , μαχαιρώνουν ,δολοφονούν, σπάνε .

Νομίζω ότι είτε έφευγαν είτε δεν έφευγαν οι χρυσαυγίτες από την βουλή , τα μέτρα θα πέρναγαν ούτως ή άλλως και ουδεμία αλλαγή έφερε η απουσία τους στο τελικό αποτέλεσμα
Καλημέρα και καλό χειμώνα.Μάλλον κάποιο λάθος κάνετε σήμερα ψηφίζουν τα μέτρα ,γι'αυτό και η 24ωρη απεργία.

Μάλλον κάποιο λάθος κάνετε σήμερα ψηφίζουν τα μέτρα ,γι'αυτό και η 24ωρη απεργία.
Το ξέρω Πέτρο ....απλά θεωρούμε δεδομένο ότι τα μέτρα θα ψηφιστούν και όλα αυτά που γίνονται σήμερα είναι μια τυπική διαδικασία !!!!!!!

Σήμερα ήμουνα πολύ στις μαύρες μου και φταίνε πολλά, αλλά δεν είναι της στιγμής.
Μέσα λοιπόν στη σκοτούρα μου και ενω σήμερα ήταν μέρα απεργίας ,εδω γελάμε ,ήρθαν στο μυαλό μου εικόνες απο απεργίες που γίνοταν παλιά με τρομερή συμμετοχή των εργαζομένων.Αρκετες απο αυτές είχαν λόγο και στηρίχτηκαν πραγματικά απο τουας εργαζομένους που τότε διεκδικούσαν .Λεω αρκετές γιατι απο καποια στιγμή και μετα άρχισαν τα συνδικαλιστικά κόλπα.Απεργία και ξανά απεργία και .....ξανά! Χωρίς λόγο.Ετσι για την τιμή οχι των όπλων ,αλλά των συνδικαλιστών.Απο κει και μετα η έννοια της λέξης απαξιώθηκε και εξευτιλίστηκε.Η δε απεργία ορφάνεψε και οι συνδικαλιστές βουτήχτηκαν στα σκατά ,τοσο που άλλο δεν παει.
Μόνοι κερδισμένοι οι καρχαρίες.Οποιοι κιαν ειναι ,οτι και να εξυπηρετούν.Εμεις αποχαυνομένοι πια στον κόσμο μας ,αναρωτιώμαστε αν όντως γινεται απεργία.Ουτε ενημέρωση απο κάποιον ουτε σντίλογος ,ούτε κατεύθυνση.Οι συνδικαλιστες βλέπετε αναδύουν αυτή τη βρώμα του σκατού και δεν πλησιάζουν πια τους χώρους εργασίας.
Απο κει και πέρα το τι κάνουμε εμεις που τα χώνουμε στους συνδικαλιστές;Τίποτα.Κρυβόμαστε πισω απο τη βρώμα τους και αυτό αποτελεί το άλλοθι μας .Το μόνο που κάνουμε με ευκολία είναι να κρίνουμε τους πάντες και τα πάντα.Μας εχει παρασύρει το ποτάμι που κατέστρεψε οτι είχαμε και δεν το καταλαβαινουμε.Ας όψεται το facebook.Εκει ξεχνάω ,μου ειπε κάποιος.
Τώρα όσο για κατι αγωνιστές του κώλου για να μην πω τιποτα άλλο και εννοώ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, οι οποίοι τώρα εμφανίζονται αγαπητικοί του λαού και λένε οτι δεν ψηφίζουν τα μέτρα , τι να τους πει κανείς ;
Ενω λοιπον οδηγούσα ακούω στο ραδιόφωνο οτι το ΠΑΜΕ ειχε αρκετό κόσμο στην συγκεντρώσή του.Αυτο μου ξύπνησε πολλά ερωτήμα .Οι συριζαίοι που μαζευονταν στο Σύνταγμα εκεινη την εποχή της ξευτίλας ,της συγκυβέρνησης εννοώ και οχι μόνο , που είναι σήμερα ; που ειναι αυτοί που φώναζαν για τα μνημόνιαι; αυτοί εβριζαν τους ξετσίπωτους που μας κυβερνούσαν και μας εξαθλίωναν με τα μέτρα που ψήφιζαν; αναρωτήθηκα μήπως εχουν κατέβει στην απεργία τόσο οι οργανωμένοι ,όσο και οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ και γω δεν το γνωρίζω.Αναρωτήθηκα μήπως ειναι πάλι μαζεμένοι εξω απο τη βουλή και μουτζώνουν οπως τότε ,αυτούς που ψηφίζουν αυτά τα αντιλαικά μέτρα.Αντιλαοκά μέτρα ;;;;;τα μέτρα Κατρούγκαλου ;;;πως τόλμησα να το σκεφτώ.Ο Κατρούγλαλος άλλωστε αυτοαποκαλέστηκε κουμουνιστής απο τα νιάτα του..buy buy.Που ναβρω γωνία να βαρεσω το κεφάλη μου ο πουστης μ αυτα που ακούω.
Ασε ρε Κατρούγκαλε ,ασε αυτες τις ιδεολογίες για άλλους και κοίτα την καταστροφή που σπέρνεις στις συντάξεις αυτών που δούλεψαν μια ζωή και πρόσφεραν στα ταμεία.Ασεμας ρε λιγδιάρη !Υπουργέ της αριστετής κυβέρνησης του δεξιού μου κωλομεριού.
Οδηγούσα και αναρωτιόμουνα για πολλά ,όσπου μια καριόλα μου πετάχτηκε απο ενα στενό, αλλά τελικά γλύτωσε το ραντεβού με το χάρο.
Μου κοψες τον προβληματισμό μωρη καριόλα της είπα.
-Ποιον προβληματισμό μου απαντάει ;
-Αν τελικά υπάρχουν αριστεροί σε τούτη τη χώρα η μονάχα γιαλαντζί αριστεροί της απαντάω..buy.

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1539621/a-tsipras-den-tha-glitoso-thn-gravata.html
Πατριώτ αν είχες λίγη τσίπα θα είχες παραιτηθεί από καιρό.Ετσι κι αλλιώς δεν θαχανε η χώρα τον σωτήρα της.Έχει πολλούς σαν τα μούτρα σου.Αλλά εν πάσι περιπτώσει αν τελικά τη φορέσεις τη ριμάδα φωναξέμε να στη δέσω και να στη σφίξω γερά στο λαιμό μέχρι να κοκκινίσεις και το μυαλό σου να πάθει υποοξυγόνωση και πάρει ανάποδες στροφές .Όχι τίποτα άλλο μπας και από Τσίπρας γίνεις ...Τσίπας.
Α ρε ντροπή των Τζωμέρκων ....

Status
Not open for further replies.
Back