Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.asking. Κι εγω νόμιζα οτι μετα το 89 που επήλθε η κάθαρση ,οι μίζες ήταν ανύπαρκτο γεγονός.
Πάλι μαλάκας πιάστηκα......buy.
Δεν πιάστηκες μακάκας. Καλά νόμιζες. Μέχρι και ο Άκης έξω είναι. Είδες να καταδικάζεται και να τιμωρείται κάποιος; Βλέπεις να είναι κάποιος στη φυλακή; .sarcastic.

Το σύστημα λειτουργεί άψογα ....μόνο για τον φτωχό τον κόσμο.
Κάθε μέρα έχουμε χιλιάδες κατασχέσεις λογαριασμών , σε ανθρώπους φτωχούς που απλά αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και μοιραία αφήνουν κάτι απλήρωτο.Αμέσως επεμβαίνει το κράτος και τα βουτάει αδιαφορώντας για την μιζέρια και την εξαθλίωση που προκαλεί .Σύντομα θα τους παίρνει και τα σπίτια .Και αυτό να μην συμβεί ,μόνο και μόνο η καθημερινή απειλή για κατάσχεση της μοναδικής τους κατοικίας είναι χειρότερη και από το να συμβεί στα αλήθεια.
Από την άλλη , έχουμε χάσει την μπάλα με τις λίστες και τα αδιάψευστα στοιχεία που έχουν παει στον εισαγγελέα κατά καιρούς ώστε να συλληφθούν και να πληρώσουν οι ζάμπλουτοι ΕΠΩΝΥΜΟΙ κλέφτες που κατέστρεψαν αυτήν την δύσμοιρη χώρα .Μας προέκυψε τώρα άλλη μια κωμωδία με το όνομα NOVARTIS.
Κανείς από δαύτους δεν θα πάει φυλακή , κανείς δεν θα πληρώσει ούτε ένα ευρώ , κανείς δεν θα ξεβολευτεί από την πλούσια ζωή του.

Συμφωνώ απόλυτα! Αλλά η σημερινή κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Αν.Ελ. δεν είναι το σύστημα; Δεν βγήκαν με την υπόσχεση "κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη"; Και μην πείτε πάλι ποιοι δεν θα το έκαναν αυτό, εγώ μιλάω για ασυνέπεια λόγων και έργων... Σε αυτό δεν τους έχετε κριτικάρει ποτέ!

Συμφωνώ απόλυτα! Αλλά η σημερινή κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Αν.Ελ. δεν είναι το σύστημα; Δεν βγήκαν με την υπόσχεση "κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη"; Και μην πείτε πάλι ποιοι δεν θα το έκαναν αυτό, εγώ μιλάω για ασυνέπεια λόγων και έργων... Σε αυτό δεν τους έχετε κριτικάρει ποτέ!
Η κυβερνηση αυτη υοηρετει το συστημα κι ειναι ενα με αυτο. Χωρις την αξιοοοιηση των συγγεκριμενων δεν θα μοορουσαν να πε ραδουν τα μετρα που πε ρασαν. Πολυ απλα γιατι το κομμα αυτο την καταλληλη στιγμη εμφανιστηκε σαν τελευταια σανιδα σωτηριας. Κυριο χαρακτηριστικο τους, η παραολανηση

Σε αυτό δεν τους έχετε κριτικάρει ποτέ!
Αυτό δεν κάνω πιο πάνω ρε Βασίλη ;;;;
Ασε που το έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω στο μέλλον.
Τελος πάντων. ....απλά βλέπω να έρχεται καλπάζοντας ο Κουλης και με πιάνει πανικός. Οσο για τα υπόλοιπα φίλε μου, θα τα κουβεντιάσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον που πιθανόν να έχουν αλλάξει τα πράγματα , προς το παρόν υπερισχύουν οι υπόγειες διεργασίες :)

Δύσκολο, και να βγει (το '19) δεν θα είναι καλπάζοντας! Αύριο δε, να γίνουν εκλογές ο Κουλης δεν βγαίνει ούτε με σφαίρες!
Εγω αυτο Bill δεν μπορω να το καταλαβω
Φοβομαστε μηπως βγει ο Κουλης και μας οδηγησει περισσοτερο στον μαρασμο η στην καταστροφη ?
Ζουμε και βιωνουμε καμια αναπτυξη και δεν το εχω καταλαβει ?
Εχουμε καμια ελπιδα σωτηριας με την παραμονη της παρουσας Κυβερνησης ?

Εγω αυτο Bill δεν μπορω να το καταλαβω
Φοβομαστε μηπως βγει ο Κουλης και μας οδηγησει περισσοτερο στον μαρασμο η στην καταστροφη ?
Ζουμε και βιωνουμε καμια αναπτυξη και δεν το εχω καταλαβει ?
Εχουμε καμια ελπιδα σωτηριας με την παραμονη της παρουσας Κυβερνησης ?
Είτε Κούλης, είτε Αλέξης, η ίδια ακριβώς πολιτική θα ασκηθεί από την εκάστοτε Κυβέρνηση.
Ο κόσμος όμως ψηφίζει (και) βάσει ψυχολογίας. Όταν θα τεθεί δίλημμα Κούλης-Αλέξης για πολλούς λόγους - αν θες να το αναλύσω - το χέρι του πολίτη θα πάει πιο εύκολα στον δεύτερο από ότι στον πρώτο. Και ο κόσμος πέφτει εύκολα στα διλημμάτα τέτοιου είδους. Εγώ επιμένω στον Μαρινάκη πάντως:D

Είτε Κούλης, είτε Αλέξης, η ίδια ακριβώς πολιτική θα ασκηθεί από την εκάστοτε Κυβέρνηση.
Ο κόσμος όμως ψηφίζει (και) βάσει ψυχολογίας. Όταν θα τεθεί δίλημμα Κούλης-Αλέξης για πολλούς λόγους - αν θες να το αναλύσω - το χέρι του πολίτη θα πάει πιο εύκολα στον δεύτερο από ότι στον πρώτο. Και ο κόσμος πέφτει εύκολα στα διλημμάτα τέτοιου είδους. Εγώ επιμένω στον Μαρινάκη πάντως:D
Δεν εχεις αδικο ξεχασα προπαντων ειναι και Αριστερος υπερ των λαικων στρωματων κτλ.......buy buy..buy buy.
Εγω γουσταρω και τον Πανο
Δες εδω καμαρι-λεβεντια .sarcastic..sarcastic.

.asking. Κι εγω νόμιζα οτι μετα το 89 που επήλθε η κάθαρση ,οι μίζες ήταν ανύπαρκτο γεγονός.
Πάλι μαλάκας πιάστηκα......buy.
Η μίζα ειναι η επιβράβευση της καλής διαγωγής, τι 89, τι 2019 και οπως το βλέπω θα πω και 2099
Κάτι σαν τη λιχουδιά στο απορτ .buy.

Και δόξα το Θεό η καλή διαγωγή δεν έλειψε ποτέ απο την Ελληνική βουλή, είτε στα ψιλά έδρανα είτε στα χαμηλά, οι λιχουδιές μοιράστηκαν σε ανάλογες μερίδες. .eat.

Έχουμε τόση δύναμη με την ψήφο μας ρε παλικάρια και όμως πάντα την ύστατη στιγμή οι περισσότεροι κάνουμε την λάθος κίνηση. Να γίνω και συγκεκριμένος αφού το θέλουν μερικοί...ψηφίστε οποιοδήποτε κόμμα δεν είναι στην βουλή αυτή την στιγμή. Στο ιντερνετ μπορείτε να βρείτε τις θέσεις τους. Δεν ξέρω αν θα είναι Βιλιάρδος, Βαρουφάκης ή ο Μπαρμπαρής αλλά χειρότεροι δύσκολο να είναι από το σύστημα που έχουμε αυτή την στιγμή στην χώρα. Μια πρόταση κάνω απλά...

Δεν θελω να ταυτιστω με κατι και συγγνωμη αν καποιους τους πειραξει. Μικρο κομμα ηταν κι ο λεβεντης εξωκοινοβουλευτικο αλλα και στο κοινοβουλιο μοηκε και ειναι το μονο κομμα το οποιο εχει ορογραμμα για το μικρο κρατος. Ενα κρατος ευελικτο στο να περασει ευκολα και γρηγορα πολυ σκληρα μετρα για το επομενο διαστημα. Μικρο κομμα ηταν και ο συριζα και βλεοουμε τι ρολο κληθηκε να βαρεσει. Μικρο κομμα ηταν και η χα...

Το προβλημα της Πατριδα μας δεν ειναι ουτε τα κομματα-συνδιασμοι ουτε τα προσωπα που θα κυβερνησουν αυτον τον λατρεμενο τοπο
αλλα να απαλλαγει απο καθε λογης Γερμανοδουλους και υποταγμενους υπηρετες ξενων συμφεροντων
Τοτε ισως δουμε ασπρη μερα διαφορετικα αλοιμονο στις νεες γενιες που θα ακολουθησουν
Dim. Papadimoulis‏Επαληθευμένος λογαριασμός@papadimoulis
Το πραγματικό δίλημμα για τη χώρα μας στο Μακεδονικό είναι:
Η’ συνθέτη ονομασία χωρίς αλυτρωτισμούς, ή οριστική διεθνής αναγνώριση του σκέτο «Μακεδονία». .asking..asking..asking.
Εδώ δεν χωρούν μισόλογα κ μικροπολιτική. Είναι ώρα ευθύνης, ειλικρίνειας, συνεννόησης και τόλμης υπέρ του εθνικού συμφέροντος. .buy buy..buy buy..buy buy.

Το προβλημα της Πατριδα μας δεν ειναι ουτε τα κομματα-συνδιασμοι ουτε τα προσωπα που θα κυβερνησουν αυτον τον λατρεμενο τοπο
αλλα να απαλλαγει απο καθε λογης Γερμανοδουλους και υποταγμενους υπηρετες ξενων συμφεροντων
Τοτε ισως δουμε ασπρη μερα διαφορετικα αλοιμονο στις νεες γενιες που θα ακολουθησουν
Dim. Papadimoulis‏Επαληθευμένος λογαριασμός@papadimoulis
Το πραγματικό δίλημμα για τη χώρα μας στο Μακεδονικό είναι:
Η’ συνθέτη ονομασία χωρίς αλυτρωτισμούς, ή οριστική διεθνής αναγνώριση του σκέτο «Μακεδονία». .asking..asking..asking.
Εδώ δεν χωρούν μισόλογα κ μικροπολιτική. Είναι ώρα ευθύνης, ειλικρίνειας, συνεννόησης και τόλμης υπέρ του εθνικού συμφέροντος. .buy buy..buy buy..buy buy.
Φιλε μου συνδιαμορφωτες της καταστασης ειναι αυτοι που λες. Το ξενοδουλος και υοοταγμενους φερνει σα να δρουν αβουλα για ξενα συμφεροντα. Δεν ειναι ετσι ομως. Περα απο τις υοογραφες στις αποφασεις της ΕΕ που εχουν βαλει ο καθενας χωριστα απο θεσεις κυβερνησης, εχουν συγγεκριμενα ορογραμματα οχι μονο αποδοχης αυτης της οολιτικης,αλλα και ενισχυσης της.

Status
Not open for further replies.
Back