Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κρεμαστε τον απο τους ορχεις ρεεεεεεε
Ρε αη στο διαολο καραγκιοζη γαμημενε!
Μας εφαγε η ευγένεια να σας λέμε αχρηστους τόσο καιρό. Κάνετε το μπλε γκρι και σε λιγο θα το κανετε παρδαλο αφου εχετε παραχωρησει καθε εθνικη κυριαρχία σε λομπυ συμφερόντων με κρατικες-εθνικες προσωπιδες. Προσκυνημενοι σας εφταιξε η σημαια

Κρεμαστε τον απο τους ορχεις ρεεεεεεε
Εχει δικιο ο ανθρωπος ρε 'σεις πως πας και σηκωνεις σημαια ετσι αυθαίρετα!!!!!
Επρεπε να παρουν αδεια απο το κομμα αν εγκρίνουν και μετα.
Ετσι λειτουργούν τα καθεστωτα αλλωστε.
Ξερω τι θελουν τετοιοι τυποι και οι ομοιοι του αλλα θα με πειτε φασιστα.
Θα το γραψω ομως
ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΑ...
Γκριζαραν την περιοχη τρεις νεοι και οχι το λιμενικο που με.τις εντολες της πολιτικης ηγεσιας δεν επιτρεπουν να πλησιασουν στα νησια.
Ξέρετε ποιους δεν επιτρεπουν;;;;
Αυτους που στην ουσια τα φυλανε και νοιάζονται γι αυτα γιατι ειναι ο ΤΟΠΟΣ τους.
ΔΕΝ το θελω αλλα ισως να ειναι και ευκαιρια(αλλα παγκαλου με τα μνημονια) μια κριση με τα μεμετια για να μπουν καποια πραγματα στη θεση τους Ή να μειωθουμε αν δεν το αξιζουμε ετσι οπως μας καταντησα και καταντησαμε.

Η περιοχη οποιος την ξερει ή την εχει δει θα καταλαβε πως τα νησακια ειναι πιο πισω και απο την Σάμο.
Ειναι νοτιοδυτικα της Σάμου, δλδ πιω πισω και κατω.
Τα σύνορα ειναι πιο μπροστα αν παρουμε την νοητή ευθεία απο την Σάμο.
Για να γκριζαρει και να αμφισβητηθει κατι πρεπει να το δεχτουμε και εμεις.
Με τετοια ζωα ομως που απλα μιλανε χωρις να σκεφτονται θα χασουμε και την Ζάκυνθο.

Και εγω μαζι σας για τους αχρηστους πολιτικους που μας κυβερνουν ανεκαθεν. Αν το δουμε ομως λιγο πιο ψυχραιμα, θα διαπιστωσουμε και την αλλη οψη του νομισματος. Για να δουμε ομως και την αλλη οψη του νομισματος, μας βοηθουν τρεις ειδικοι ανθρωποι. Ενας δημοσιογραφος στρατιωτικων θεματων και δυο αποστρατοι. Ας δουμε λοιπον τι λενε:

https://www.militaire.gr/oi-selfies-kai-ta-aytogkol-me-tis-simaies-se-nisia-poy-einai-ellinika/

https://www.militaire.gr/otan-ypson...stratigos-scholiazei-gia-toys-anthropofagoys/

https://www.militaire.gr/deiloi-kai...a-toys-ellinarades-kai-ti-thysia-mpaltadoroy/

Πατριδοκάπηλοι θα ήταν αν πολιτεύονταν με κάποιο κόμμα, πρώτον.
Δεύτερον, ο έτερος απόστρατος να μας πει πως έφτασε υποστράτηγος ε.α. δηλαδή εν ενεργεία ταξίαρχος, που σημαίνει ότι είτε ήταν παρατρεχάμενος του ΠΑΣΟΚ είτε της ΝΔ.
Τρίτον αυτούς τους χαρακτηρισμούς να τους πούνε τότε και για τον Σολωμό Σολωμού που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ κατεβάζοντας την τουρκική σημαία από κατεχόμενο έδαφος. Μήπως θα τολμήσουν να πουν ότι το έκανε για προβολή; Γιατί υπήρχαν κάμερες εκεί τότε...
Ντροπή σ' αυτούς λοιπόν του militaire.gr.

Ζήτω προκαταβολικά συγνώμη αν θιχτεί κάποιος, δεν το έχω σκοπό. Ώρες ώρες σκέφτομαι την πορεία των Ελλήνων ανα τα χρόνια. Σκέφτομαι και τους ανθρώπους που γνωρίζω και αυτούς που συναντώ στα επαγγελματικά μου ταξίδια στον εξωτερικό. Πραγματικά είμαστε πολύ ικανός λαός αλλά ρε μάγκες είμαστε οι μεγαλύτεροι ΜΑΛΑΚΕΣ και μάλιστα με διαφορά. Πουλάμε μαγκιές ο ένας στον άλλον σε καθημερινή βάση αλλά όταν πρέπει να δείξουμε τα μπαλάκια μας ψάχνουμε δικαιολογίες για να αποφύγουμε να μας πουν χεστες. Αναρωτιέμαι η πολιτική μας ηγεσία θέλει να απαλλαγεί από τους Τούρκους και τους ψεύτο τραμπουκισμούς τους ή θέλει για άλλη μια φορά να αποπλανήσει την κοινή γνώμη; Αλήθεια τα χρήματα για τις νέες φρεγάτες που τις χρειαζόμαστε «οπωσδήποτε» πού τα βρήκαμε; Σε όλο αυτό το παιχνίδι χάνονται ζωές και εμείς παραμένουμε μαλακες. Θεωρείς τον Τούρκο εχθρό; Σηκώνεις αεροπλάνο για να αναχαιτίσει τουρκικό σε ελληνικό εναέριο χώρο και στην επιστροφή πέφτει το αεροπλάνο. Και λεω εγώ θα είχε πέσει αν δεν είχε πάει για αναχαίτιση; Τράβα μια γαμημενη κόκκινη γραμμή και τήρησε την. Πας πάνω από την Σάμο και οποιος μπει μέσα τον ρίχνεις. Βγες και πες την αλήθεια για μια φορά και γίνε ηγέτης και όχι χαφιές που προσκυνάει όποιον «φίλο» του πετάει μούφες για προστασίες και λοιπές βλακείες. Μάθε από την ιστορία σου επιτέλους...

Συγνώμη και πάλι αν έθιξα ή κούρασα...

Οι Τούρκοι θα κάνουν πρόωρες εκλογές τον προσεχή Ιούνιο.
Ο λόγος που ο ημίτρελος Ερντογάν κατεβαίνει σε πρόωρες εκλογές είναι ότι από παντού βλέπει ότι χάνει και τρέχει μπας και προλάβει τις εξελίξεις .
Στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ χαρτί που θα ποντάρει είναι το εθνικιστικό , αφού σε όλα τα υπόλοιπα τα έχει κάνει μαντάρα.
Το επόμενο διάστημα ο Ερντογάν θα προσπαθήσει να στήσει "εντάσεις" και φυσικά δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα του δώσουμε εμείς.
Τα νησιά που έχουν περιέλθει στην κατοχή μας από διεθνείς συνθήκες που έχουν υπογράψει και οι Τουρκοι είναι Ελληνικά , τελεία και παύλα .
Με το να βάζουμε σημαίες σε κάθε βραχονησίδα του Αιγαίου εμείς δεν κερδίζουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα , ενώ οι Τούρκοι κερδίζουν τα μέγιστα αφού τους δίνουμε έτοιμες στο πιάτο τις εντάσεις που αποζητούν για να συντηρούν τον έλεγχο των εθνικιστών και αγράμματων Τούρκων που είναι και οι ψηφοφόροι του παρανοϊκού Σουλτάνου.
Συμφωνώ απόλυτα με τα άρθρα που παρατέθηκαν πιο πάνω , η εξωτερική πολιτική είναι κάτι πολύπλοκο που απαιτεί γνώσεις και σχεδιασμό ......και φυσικά δεν είναι καθόλου το ίδιο να κρεμάμε την σημαία στο μπαλκόνι του σπιτιού μας με το να την βάζουμε σε μία από τις χιλιάδες αφύλακτες βραχονησίδες της τεράστιας ακτογραμμής της χώρας μας.

Last edited:
Και εγω μαζι σας για τους αχρηστους πολιτικους που μας κυβερνουν ανεκαθεν. Αν το δουμε ομως λιγο πιο ψυχραιμα, θα διαπιστωσουμε και την αλλη οψη του νομισματος. Για να δουμε ομως και την αλλη οψη του νομισματος, μας βοηθουν τρεις ειδικοι ανθρωποι. Ενας δημοσιογραφος στρατιωτικων θεματων και δυο αποστρατοι. Ας δουμε λοιπον τι λενε:

https://www.militaire.gr/oi-selfies-kai-ta-aytogkol-me-tis-simaies-se-nisia-poy-einai-ellinika/

https://www.militaire.gr/otan-ypson...stratigos-scholiazei-gia-toys-anthropofagoys/

https://www.militaire.gr/deiloi-kai...a-toys-ellinarades-kai-ti-thysia-mpaltadoroy/
Χρηστο τα διαβασα τα γραπτα τους.
Δεν λενε κατι σημαντικό και καινουριο.
Ναι ξερουμε πως πρεπει να φυλλατουμε τη σημαια μεχρι τελευταιας ρανιδος.
Δεν λενε ομως πως σημαιες υπηρχαν και πριν πανε τα παλληκάρια οπως τα ειρωνεύεται ο αποστρατος...
Ας μας απαντησουν και στο εξης,
αν αυριο παει καποιος στους βραχους απεναντι απο την Σαντορίνη και βαλει μια σημαια τι σημαινει πως γκριζαρει οπως ειπε ο βουλευτης;;

Υποστρατηγοι και Σμηναγοι ΕΑ
πρωην Πρασινοφρουροι και νυν Συριζαιοι βγηκαν να καταζικασουν
με τον χειροτερο τροπο τρεις Λεβεντες που εκαναν το αυτονοητο
Να σηκωσουν την Γαλανολευκη στην Πατριδα τους οταν αυτοι στην Θητεια τους κατεβαζαν τα παντελονια στις εντολες του καθε κομματοσκυλου Υπουργου Αμυνας
Η σημαια ειναι ιερη και προβολη ισχυος κανενας δεν εχει το δικαιωμα να υψωνει μια σημαια και να την εγκαταλειπει στην τυχη της αλλωστε στην ορκωμοσια μας δινουμε ορκο να μην εγκαταλειπουμε τις σημαιες αναφερει ο Υποστρατηγος
Γραφικοι Πατριδοκαπηλοι και δειλοι οι Λεβεντες για τον Σμηναγο
Αληθεια ρε ξεφτιλισμενοι Καραβαναδες
γιατι Αξιωματικοι με τετοιες αντιληψεις αποκλειεται να εισασταν η στολη και τα παρασημα δεν σε κανουν Αξιωματικο
οταν εγινε η κριση στα Ιμια και την Γαλανολευκη την πηρε ο αερας συμφωνα με τις θεωριες του Χοιριδιου-Παγκαλου
εσεις που ειχατε δωσει ορκο να μην την εγκαταλειψετε
γιατι δεν γυρισατε πισω να την ξανα τοποθετησετε στην θεση της ?
Γιατι ρε κομματοσκυλα υποκυψατε στις εντολες του Χοιριδιου
και δεν αντιδρασατε υπερασπιζομενοι τα ιερα συμβολα της Πατριδας στα οποια εχετε δωσει ορκο μεχρι την τελευταια ρανιδος του αιματος σας ?
Βγηκατε να καταδικασετε τρεις Λεβεντες που ζουν και φυλανε τα συνορα της Πατριδας μας ?
Πουλημενα τομαρια

Διονύση λες πως δεν κερδιζουμε κατι με τις σημαιες.
Να σου πω ομως πως οι ψαραδες μπορουν να ψαρεψουν κοντα στα ιμια που δεν εχουν σημαια πανω;;
Εδω ερχεται η τουρκικη ακτοφυλακη και διωχνει τους δικους μας απο ελληνικα νερα.
Δεν εχει πολυ καιρο που ειχε βγει ενα θεμα με μια τρατα απο Κάλυμνο που λιγο ηθελαν να τρακαρουνε την τουρκιμη ακτοφυλακη.
Και ξαναλεω πως ειναι πιο μεσα απο την συνοριογραμμη οπως ειναι τα ιμια.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. Εγώ παρουσίασα όπως είπα και την άλλη όψη του νομίσματος που ίσως να έχει μια λογική μέχρι ενός σημείου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετώ τις θέσεις τους. Ίσα - ίσα που ξεκίνησα κατακρίνοντας τους πολιτικούς που μας κυβερνούν και κυβερνούσαν ανέκαθεν...

Last edited:
Ζήτω προκαταβολικά συγνώμη αν θιχτεί κάποιος, δεν το έχω σκοπό. Ώρες ώρες σκέφτομαι την πορεία των Ελλήνων ανα τα χρόνια. Σκέφτομαι και τους ανθρώπους που γνωρίζω και αυτούς που συναντώ στα επαγγελματικά μου ταξίδια στον εξωτερικό. Πραγματικά είμαστε πολύ ικανός λαός αλλά ρε μάγκες είμαστε οι μεγαλύτεροι ΜΑΛΑΚΕΣ και μάλιστα με διαφορά. Πουλάμε μαγκιές ο ένας στον άλλον σε καθημερινή βάση αλλά όταν πρέπει να δείξουμε τα μπαλάκια μας ψάχνουμε δικαιολογίες για να αποφύγουμε να μας πουν χεστες. Αναρωτιέμαι η πολιτική μας ηγεσία θέλει να απαλλαγεί από τους Τούρκους και τους ψεύτο τραμπουκισμούς τους ή θέλει για άλλη μια φορά να αποπλανήσει την κοινή γνώμη; Αλήθεια τα χρήματα για τις νέες φρεγάτες που τις χρειαζόμαστε «οπωσδήποτε» πού τα βρήκαμε; Σε όλο αυτό το παιχνίδι χάνονται ζωές και εμείς παραμένουμε μαλακες. Θεωρείς τον Τούρκο εχθρό; Σηκώνεις αεροπλάνο για να αναχαιτίσει τουρκικό σε ελληνικό εναέριο χώρο και στην επιστροφή πέφτει το αεροπλάνο. Και λεω εγώ θα είχε πέσει αν δεν είχε πάει για αναχαίτιση; Τράβα μια γαμημενη κόκκινη γραμμή και τήρησε την. Πας πάνω από την Σάμο και οποιος μπει μέσα τον ρίχνεις. Βγες και πες την αλήθεια για μια φορά και γίνε ηγέτης και όχι χαφιές που προσκυνάει όποιον «φίλο» του πετάει μούφες για προστασίες και λοιπές βλακείες. Μάθε από την ιστορία σου επιτέλους...

Συγνώμη και πάλι αν έθιξα ή κούρασα...
Βασίλη με μπέρδεψες λίγο και θα ήθελα αν θέλεις κι εσύ, να το ξεκαθαρίσεις λίγο. Οι χέστες και οι ΜΑΛΑΚΕΣ που πουλάνε μαγκιές ο ένας στον άλλον σε καθημερινή βάση αλλά όταν πρέπει να δείξουν τα μπαλάκια τους ψάχνουν δικαιολογίες για να αποφύγουν να τους πουν χεστες, είναι οι άνθρωποι που γνωρίζεις και αυτούς που συναντάς στα επαγγελματικά σου ταξίδια στον εξωτερικό όπως έγραψες ή είναι οι πολιτικοί μας που παριστάνουν όπως πολύ σωστά λες τους ηγέτες;

Θα εχουμε ραγδαιες εξελίξεις το επομενο διαστημα. Το σιγουρο ειναι πως η πολιτικη και ο τροπος τους συριζα πιανουν και εξυπηρετουν μεχρι τωρα με τον καλυτερο τροπο αυτα που εχουν αποστολη να εξυπηρετησουν. Προυποθεση για την αναπτυξη ειναι η μετατροπη της χωρας σε ισχυρο κομβο μεταφορας ενεργειας κλπ μαζι με την αναπτυξη που εχει αρχισει σε πολλους κλαδους της οικονομιας. Αυτο κι αν εχει σαν προυποθεση μεγαλυτερη σφαγη μισθων-δικαιοματων το επομενο διαστημα! Το σκηνικο οστοσο μεταμορφωνεται διαρκως, οποιο κομμα κι αν τον αντικαταστησει στον τροπο εφαρμογης των μετρων ειναι η διαφορα τους, οχι στην ουσια. Και τελευταιο κανενας δεν εγγυαται φυλαξη των συνορων, την ακαιρεοτητα κλπ.

Διονύση λες πως δεν κερδιζουμε κατι με τις σημαιες.
Φυσικά δεν κερδίζεις κάτι .
Σε ένα Ελληνικό νησί πας και βάζεις μια σημαία για να πεις ότι είναι Ελληνικό;;;;;; Μα Είναι Ελληνικό και δεν αλλάζει αυτό είτε έχει σημαία είτε δεν έχει ...και εν πάσει περιπτώσει επειδή μπορεί και να μου διαφεύγει κάτι , ας μου πεις ποιο είναι το ουσιαστικό κέρδος από αυτή την ενέργεια;;;;;;;;;;;
Ξαναλέω , ο Ερντογάν θέλει-επιδιώκει την ένταση , είναι η μοναδική του ελπίδα για να επανεκλεγεί .
Γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο δεν υπάρχουν ....υπάρχουν μόνο σαν επινόηση της Τουρκίας .

Θα μπορουσε να δοσει ο καθενας διαφορες απαντησεις. Εγω θα πω πως αν κοιταξουμε οποιοδήποτε τμημα του κρατικου μηχανισμου απο την βασικη του αποστολη, τη στιγμη που θα επιτελεσει την κυρια λειτουργια του, τον σκοπο του, θα ξεχασουμε πως ο πολεμος ειναι η πολιτικη με αλλα μεσα... Αρα και η αμυνα, η επιθεση, η περιφρουρηση των συνορων και αλλα πολλα σε εποχες ειρηνης, αντανακλουν την ασκουμενη πολιτικη στον τομεα της ασφαλειας, της αμυνας και οχι κατι αλλο. Τα στοιχεια ενος κρατικου μηχανισμου δε μπορουν να μην εκφραζονται στα τμηματα του

Βασίλη με μπέρδεψες λίγο και θα ήθελα αν θέλεις κι εσύ, να το ξεκαθαρίσεις λίγο. Οι χέστες και οι ΜΑΛΑΚΕΣ που πουλάνε μαγκιές ο ένας στον άλλον σε καθημερινή βάση αλλά όταν πρέπει να δείξουν τα μπαλάκια τους ψάχνουν δικαιολογίες για να αποφύγουν να τους πουν χεστες, είναι οι άνθρωποι που γνωρίζεις και αυτούς που συναντάς στα επαγγελματικά σου ταξίδια στον εξωτερικό όπως έγραψες ή είναι οι πολιτικοί μας που παριστάνουν όπως πολύ σωστά λες τους ηγέτες;
Χρήστο οι άνθρωποι που γνωρίζω στα επαγγελματικά μου ταξίδια δεν είναι Έλληνες και απλά το είπα για την σύγκριση ότι είμαστε πολύ ικανός λαός αλλά η άποψη μου είναι ότι είμαστε και ΜΑΛΑΚΕΣ που ανεχόμαστε να έχουμε αυτούς τους πολιτικούς κλπ. Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά.

Χρήστο οι άνθρωποι που γνωρίζω στα επαγγελματικά μου ταξίδια δεν είναι Έλληνες και απλά το είπα για την σύγκριση ότι είμαστε πολύ ικανός λαός αλλά η άποψη μου είναι ότι είμαστε και ΜΑΛΑΚΕΣ που ανεχόμαστε να έχουμε αυτούς τους πολιτικούς κλπ. Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά.
Βασίλη, σε καμμιά περίπτωση δεν το εξέλαβα επί προσωπικού. Απλά είχα μπερδευτεί με το σκεπτικό σου...

Πάντως χέστες και μαλάκες σε δύσκολες στιγμές της χώρας έχουν αποδειχτεί μόνο οι πολιτικοί με λίγες εξαιρέσεις σε αντίθεση με τον λαό που όποτε χρειάστηκε έδειξε ότι έχει καρύδια πάλι με λίγες εξαιρέσεις... :)

Όσοι δεν αποδέχονται την στρατιωτική ηγεσία (και καλά κάνουν, δεν μου πέφτει λόγος) θέλουν να μας εξηγήσουν, πως έχουν φανταστεί την δική τους αποδεκτή στρατιωτική ηγεσία; :)
Αποδεκτή είναι η στρατιωτική ηγεσία όταν προκύπτει εσωτερικά βάσει των στρατιωτικών κανονισμών και όχι βάσει του κομματικού βύσματος, όπως γίνεται. Διότι έτσι η εκάστοτε στρατιωτική ηγεσία είναι δεμένη πάνω σε τυχάρπαστους αστράτευτους με αποτελέσματα όπως των Ιμίων π.χ. που περίμενε την εντολή του αστράτευτου Πάγκαλου για το αν θα βουλιάξουμε ή όχι τον τουρκικό στόλο. Εκείνη την ώρα που οφείλει η στρατιωτική ηγεσία να πει χτυπάω, γτ κρίνω βάσει εμπειρίας και γνώσης που δεν την έχει ο κάθε χαρτογιακάς και αν χρειαστεί την επόμενη κρεμάω και τα γαλόνια μου, δεν μπορούσε να το κάνει γτ ηταν πιασμένη απο τα κακαλα απο τον εκαστοτε κομματαρχη.

Status
Not open for further replies.
Back