Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
..........

9dce75d96449357779245c9d13a01fa1-1.jpg

https://www.altsantiri.gr/parapolitika/o-fantaros-prosochi-o-mitsotakis-sta-kordonia-toy-eikona/
ο μαλ@@ας....ουτε ιερο εχουνε ουτε οσιο...αυτοι θα και μας κυβερνουνε....γιατι δεν κατουρησε κιολας;;;;;;;
μπροστα στο ηρωων των πεσωντων με τους φανταρους
σε ακινησια και και αυτος ........
ε αι σιχτιρ

Φυσικά και μπορώ, έβλεπα καθημερινά οικογένειες Συριων στον κατσυλισμό του Ελληνικού, να κάνουν βόλτα τα αντρογυνα με τα καροτσάκια και τα μωρά τους στην παραλία. Δεν τους ξεχωριζες από εμάς, λευκοί....της άριας φυλής και αυτοί. Στην χώρα τους επαγγελματιες, οδοντιάτροι, έμποροι, υπάλληλοι κτλ κτλ....απλά έτυχε να τους βομβαρδισουν τα σπίτια και θέλοντας να γλυτώσουν τα παιδιά τους, βρέθηκαν στην Ελλάδα....δεν είχαν καμιά όρεξη να το κάνουν....είχαν περιουσίες, σπίτια και μαγαζιά όπως εμείς. Απλά τους έκατσε μια ζαριά....μια ζαριά κακή...που τόσο πολύ λίγο απέχει από όλους μας. Έτρωγαν, έπιναν, γλένταγαν...με τα σόγια τους και τους φίλους τους, όπως ακριβώς εμείς, απλά είδαν τα σπίτια τους να γίνονται μπάζα.
μονο συριους ειχε εκει;

μονο συριους ειχε εκει;
Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω. Θα ρωτήσω έναν πρωην συνάδελφο μου που διορίστηκε πρόσφατα στο υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής. Επιτυχόντας του ΑΣΕΠ το 1998....!
Αυτό που μου έχει πει εν ολίγοις, είναι ότι η βιομηχανία που έχει στηθεί γύρω από την μετανάστευση για την Ελλάδα είναι κάτι το εξωπραγματικό....τα ευρωπαϊκά κονδύλια ρέουν άφθονα....!

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω. Θα ρωτήσω έναν πρωην συνάδελφο μου που διορίστηκε πρόσφατα στο υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής. Επιτυχόντας του ΑΣΕΠ το 1998....!
Αυτό που μου έχει πει εν ολίγοις, είναι ότι η βιομηχανία που έχει στηθεί γύρω από την μετανάστευση για την Ελλάδα είναι κάτι το εξωπραγματικό....τα ευρωπαϊκά κονδύλια ρέουν άφθονα....!
τωρα μιλας σωστα ,αυτο ελεγα ...
ολα ειναι βαση σχεδιου και για αυτους που ερχονται και γιαυτους που τους κρατανε...
και εαν ακουσες ειδησεις πριν λιγο καιρο εκει δεν ητανε με τους αβγανους που με το ζορι εκδιδανε κοριτσακια και μαχαιρωνανε οπιος τους αντιστεκοτανε,ηρθανε φιλε μου γιωργο και οικογενειαρχες οπως ειπες αλλα ηρθανε κια αποβρασματα,και μην σε μπερδευει η εικονα με τα παιδια,εδω στην αλεξανδρουπολη πριν κανα 2 μηνες πιασανε τον αλλον τον συριο που ηρθε με την γυναικα και τα παιδια του, του παρανομα στην ελλαδα και κατα τον ελενχο που του εγινε ανακαλυψανε οτι ητανε μελος του ISIS και στο κινητο του ειχε φωτο που σφαζανε και βιαζανε ,και τα μαρτηρησε ολα και η γυναικα του...γιαυτο λεω οτι δεν μπορουμε να τους ξεχωρησουμε,και εκει που ειναι να φοβομαστε το πρεπει να κανουμε;;;;;

Παράδεισος ίσως είναι με τα δικά σου μάτια , που μπορεί να απολαμβάνεις κεκτημένα , αν ρωτήσεις αυτούς που τα έχασαν θα σου πουν το αντίθετο. Αν δεν το βιώσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις και μακάρι να μην το βιώσεις ποτέ.
Η Ελλάδα έγινε κόλαση για εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, φαντάσου για έναν μετανάστη...!
Εξάλλου δεν το λέω εγώ, οι ίδιοι λένε ότι δεν θέλουν να κάτσουν στην Ελλάδα ούτε για αστείο.

Όλοι έχουμε χάσει απ αυτή την κατάσταση ,μα όλοι όμως.
Με τα δικά μου μάτια ξέρω μόνο εγώ τη προσπάθεια κάνω ώστε να κρατηθώ όρθιος. Το τι έχει γίνει η Ελλάδα λόγω κρίσης το βιώνω καθημερινά , όποτε η αναφορά σου περι κεκτημένων και ότι ακολουθεί αυτή η λέξη δεν μου πάει.
Η αναφορά μου ήταν στον μετανάστη όπου στον τόπο του ζει καταπιεσμένος, χωρίς ελευθερίες και σε άθλιες συνθήκες η ακόμα και κατατρεγμένος από άλλες καταστάσεις.
Ερχόμενος σε μια χώρα όπου πλέον έχει δικαιώματα,φωνή και μια υποτυπώδες φροντίδα.

Αν δεν βρεθώ ο ίδιος σε αυτές τις χώρες, δεν μπορώ να ξέρω. Η προπαγάνδα που μας γίνεται από μωρά παιδιά είναι τεράστια.
Υ.Γ. Τα κεκτημένα δεν είναι κακή λέξη.

Αν δεν βρεθώ ο ίδιος σε αυτές τις χώρες, δεν μπορώ να ξέρω. Η προπαγάνδα που μας γίνεται από μωρά παιδιά είναι τεράστια.
Υ.Γ. Τα κεκτημένα δεν είναι κακή λέξη.
Ρε Γιώργο πλάκα μου κάνεις ; Με προσβάλεις
Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει κεκτημένα, και δεν τα ανέφερα ως μείον
Ίσα ίσα στα ανέφερα ως χαμένα με κόπο κεκτημένα

Ρε Γιώργο πλάκα μου κάνεις ; Με προσβάλεις
Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει κεκτημένα, και δεν τα ανέφερα ως μείον
Ίσα ίσα στα ανέφερα ως χαμένα με κόπο κεκτημένα
Συγνώμη, δεν είχα τέτοιο σκοπό, καμιά φορά αυτή η λέξη προδιαθέτει αρνητικά.

Θα μας πεθανουν...
Δυστυχώς με 4-5 άτομα διαμαρτυρία δεν γίνεται
Αυτός ο Καρμποναρας ήθελε τρελό ματσουκι
Είχε και ειρωνικό στυλακι στον ξένο τόπο
Τράβα ρε κ@ριολη στην πατρίδα σου να κάνεις εξόρυξη θα φέρεις και εσύ την ανάπτυξη όπως και όλα τα λαμόγια των πολυεθνικών που μαζέψατε σε αυτην την χώρα

Δυστυχώς με 4-5 άτομα διαμαρτυρία δεν γίνεται
Αυτός ο Καρμποναρας ήθελε τρελό ματσουκι
Είχε και ειρωνικό στυλακι στον ξένο τόπο
Τράβα ρε κ@ριολη στην πατρίδα σου να κάνεις εξόρυξη θα φέρεις και εσύ την ανάπτυξη όπως και όλα τα λαμόγια των πολυεθνικών που μαζέψατε σε αυτην την χώρα
Συμφωνω οτι χρειαζεται κοσμος αλλα τα λαμογια νυχτα πανε και δεν τους βλεπει κανεις.υπαρχει κ ενα βιντεο στο tube οπου ενας μπεκατσας τους εκανε τσακωτους μεσα σε χωραφι χωρις αδεια....

Πώς κάνετε έτσι για το όνομα....σε 10 χρόνια δεν θα το θυμάται κανένας...;)
Πατριώτες...μην ξεχνάτε τους αρχηγούς fgr2
ΣΩΣΤΑΑΑΑΑΑ γιωργο
αλλα μαλλων ξεχναμε ευκολα η συμφερει μερικους να ξεχνανε και να ποδοπατουνε τα πιστευω ολων μας....
fgrfgrfgrfgrfgr

Συμφωνω οτι χρειαζεται κοσμος αλλα τα λαμογια νυχτα πανε και δεν τους βλεπει κανεις.υπαρχει κ ενα βιντεο στο tube οπου ενας μπεκατσας τους εκανε τσακωτους μεσα σε χωραφι χωρις αδεια....
Αν δεν ενεργοποιηθούμε όλοι οι Ηπειρώτες δεν θα καταφέρουμε τίποτα παιδιά!!! Αυτές τις μέρες θα γίνει συνέλευση τον ηπειρωτών στον σύλλογο στο κέντρο αν ενδιαφερόσαστε να μαθω λεπτομέρειες!!

Status
Not open for further replies.
Back