Απαραδεκτοι. Δεν ειναι ομως ολοι ετσι. Υπαρχουν μεμονωμένες περιπτωσεις που εισαι για πολυ ξυλοΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ!!! Τι ήθελες να κάνουν οι αστυνομικοι δηλαδη??? Να τον πυροβολήσουν οι να τον πλακώσουν στις μαπες??? Που ζεις???
Οχι δεν το θυμαμαι.Αν το δεις από μια μεριά, δεν είχε άδικο... Τι να πεις ρε φίλε, απογοήτευση παντού, μιας που μίλησες για ρούχα θυμήθηκα εκείνον τον χοντρό τον Χρυσαυγιτη βουλευτή που έφερνε μπλουζάκια made in Pakistan για το μαγαζί του. Το θυμάσαι;
Φάτε μνημόνιο για βραδινό φώναζε, θα το έσκιζε και αυτός....ευρωσκεπτικιστής.image
Αυτόν θα λέτε
Victor δεν έχεις τελείως άδικο σε αυτα που γράφεις αλλα μήπως θα έπρεπε και αυτοι που έχουν βήμα κ αρθρώνουν λόγο και συνήθως λενε μόνο μ@λ@κίες, μήπως θα έπρεπε να σκέφτονται λίγο πριν τα πούνε??? Δέν γίνεται να έχεις δημόσιο αξίωμα και να λές αυτα που λές (ο Μπουτάρης πχ) Δέν πρέπει να σκέφτονται τις αντιδράσεις του κόσμου??? Εκπροσωπείς έναν λαό...δεν γίνεται να λες "δεν μ ενδιαφέρει πόσους έσφαξε ο Κεμάλ" κ μετα να κατεβένεις στην συγκετρωση μνήμης!!! Γιατι να χαρακτηρίζεται ο λαός τραμπούκος κ φασίστας και όχι αυτοι προδότες κ απάτριδες???? Τους έπιασε ταράκουλο γιατί εφαγε μαπες ο Μπουταρης??? ΟΧΙ απλα σκέφτονται τον εαυτό τους!!!! Προσωπικά στεναχωρήθηκα για τον Μπουτάρη μόνο κ μόνο γιατί είναι γεράκος!!!Eχουνε χασει οι λεξεις το νοημα τους, νομιζω. Βγαινουν και δερνουν καποιον επειδη τολμησε να αρθρωσει λογο που δεν αρεσει σε καποιους, και αντι να το καταδικασουμε ολοι μαζι, οι μισοι χειροκροτουν λεγοντας οτι καλα του εκαναν. Μαντεψτε ομως, οταν ερθει η σειρα τους να φανε ξυλο, θα φωναζουν για καταλυση των δημοκρατικων τους δικαιωματων.
Αυτο φυσικα συμβαινει γιατι ο μεσος Ελληνας εχει μυαλο αμυγδαλου. Ενημερωνεται, ο θεος να το κανει, απο οτι παπαροsite υπαρχει στο ιντερνετ, φανατιζεται απο βιντεακια κομμενα και ραμμενα να του φουσκωσουν τη μισαλλοδοξια, και φυσικα κατασκευαζει βολικους αντιπαλους. Μονο που ετσι φυσικα, γυρισαμε πισω στο 1940, και εχει και παραπισω. Μ'αρεσει που κοροιδευουμε τους γειτονες...
Tι να πω Βίκτωρα...σίγουρα δεν έχεις άδικο. Είναι πολύ λυπηρό αυτό που γίνεται τελικά στην κοινωνία μας, ενα ποσοστο βρεθήκαμε "φασίστες" ενα άλλο "προδότες κ απάτριδες" κ πάει λέγοντας!!! Να συμπράξουμε και να ενεργήσουμε για το καλό της πατρίδας μας...απλα το ξεχνάμε!!Θοδωρη, ολα οψεις του ιδιου νομισματος ειναι. Σκεψου αν θα ηθελες εσυ να αυτολογοκρινεσαι (και ποσο θα ηταν η προσωπικη σου αποψη στο τελος) υπο το φοβο μη βρεθουν 5-10 καλοπαιδα που διαφωνουν να σε κανουν τοπι στο ξυλο. Οι κοινωνιες προοδευουν οταν οι διαφορετικες αποψεις συνδυαζονται και βγαινουν χρησιμα αποτελεσματα.
Αλλιως ας εχουμε μια επισημη αποψη για το καθε θεμα, και ας μην μιλαει κανενας
Βίκτωρα το να λες χέστηκα που ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες δεν είναι άποψη,είναι ύβρις προς τον ελληνικό λαό.!Και βέβαια δεν νομίζω να πιστευεις ότι ειναι τυχαιο που έβαλε τα πουστρονια να κάνουν παρέλαση την ιδια μέρα....εμένα πάντως καθόλου δεν με χάλασε το Ματσούκι θα του ευχομουν και χειρότερα!Θοδωρη, ολα οψεις του ιδιου νομισματος ειναι. Σκεψου αν θα ηθελες εσυ να αυτολογοκρινεσαι (και ποσο θα ηταν η προσωπικη σου αποψη στο τελος) υπο το φοβο μη βρεθουν 5-10 καλοπαιδα που διαφωνουν να σε κανουν τοπι στο ξυλο. Οι κοινωνιες προοδευουν οταν οι διαφορετικες αποψεις συνδυαζονται και βγαινουν χρησιμα αποτελεσματα.
Αλλιως ας εχουμε μια επισημη αποψη για το καθε θεμα, και ας μην μιλαει κανενας
Βίκτωρα το να λες χέστηκα που ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες δεν είναι άποψη,είναι ύβρις προς τον ελληνικό λαό.!Και βέβαια δεν νομίζω να πιστευεις ότι ειναι τυχαιο που έβαλε τα πουστρονια να κάνουν παρέλαση την ιδια μέρα....εμένα πάντως καθόλου δεν με χάλασε το Ματσούκι θα του ευχομουν και χειρότερα!
μαζι σου.....Βίκτωρα το να λες χέστηκα που ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες δεν είναι άποψη,είναι ύβρις προς τον ελληνικό λαό.!Και βέβαια δεν νομίζω να πιστευεις ότι ειναι τυχαιο που έβαλε τα πουστρονια να κάνουν παρέλαση την ιδια μέρα....εμένα πάντως καθόλου δεν με χάλασε το Ματσούκι θα του ευχομουν και χειρότερα!