Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η κατρακύλα της ψευτοαριστερας δεν έχει προηγούμενο .hair.
Για πρώτη φορά η Βουλή θα ντυθεί στα χρώματα του Gay Pride :eek::eek:
Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Βουλή των Ελλήνων, το Σάββατο 9 Ιουνίου, θα φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride.
Η πρωτοβουλία εντάσεται στα πλαίσια του φετινού Athens Pride, που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου, στο Σύνταγμα.
Η παρέλαση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και το σλόγκαν του Athens Pride 2018 είναι «Παρούσα».
Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αποφάσισε το κοινοβούλιο να φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride, που είναι τα χρώματα του Ουράνιου τόξου, αλλά και με το σήμα του ελληνικού Gay Pride που είναι η Ακρόπολη βαμμένη στα χρώματα του ουρανίου τόξου. Εκτός από τη Βουλή, χορηγοί στο φετινό gay pride είναι το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και η Ευρωπαΐκή επιτροπή στην Ελλάδα, η περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων, οι πρεσβείες της Αυστραλίας της Ολλανδίας και του Καναδά, η ΕΡΤ αλλά και το ίδρυμα Ωνάση και το ίδρυμα Μποδοσάκη.
http://www.tilestwra.com/i-voyli-ntynetai-gia-proti-fora-ayto-to-savvato-sta-chromata-toy-gay-pride/

Η κατρακύλα της ψευτοαριστερας δεν έχει προηγούμενο .hair.
Για πρώτη φορά η Βουλή θα ντυθεί στα χρώματα του Gay Pride :eek::eek:
Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Βουλή των Ελλήνων, το Σάββατο 9 Ιουνίου, θα φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride.
Η πρωτοβουλία εντάσεται στα πλαίσια του φετινού Athens Pride, που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου, στο Σύνταγμα.
Η παρέλαση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και το σλόγκαν του Athens Pride 2018 είναι «Παρούσα».
Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αποφάσισε το κοινοβούλιο να φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride, που είναι τα χρώματα του Ουράνιου τόξου, αλλά και με το σήμα του ελληνικού Gay Pride που είναι η Ακρόπολη βαμμένη στα χρώματα του ουρανίου τόξου. Εκτός από τη Βουλή, χορηγοί στο φετινό gay pride είναι το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και η Ευρωπαΐκή επιτροπή στην Ελλάδα, η περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων, οι πρεσβείες της Αυστραλίας της Ολλανδίας και του Καναδά, η ΕΡΤ αλλά και το ίδρυμα Ωνάση και το ίδρυμα Μποδοσάκη.
http://www.tilestwra.com/i-voyli-ntynetai-gia-proti-fora-ayto-to-savvato-sta-chromata-toy-gay-pride/
Συγγνώμη για την έκφραση αλλα μαμω τα σπίτια τους και να δουν ολοι τα παιδιά τους πρωταγωνιστες στις πουστοπαρελασεις. Ε αι σιχτιρ πια

Συγγνώμη για την έκφραση αλλα μαμω τα σπίτια τους και να δουν ολοι τα παιδιά τους πρωταγωνιστες στις πουστοπαρελασεις. Ε αι σιχτιρ πια
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να διαφημίζεται η ανωμαλια του άλλου ?
Θες ρε παιδί μου να δουλεύεις το πίσω διαφορικό ?
Δούλεψε το όσο θες βάλε και γρασσο να μην κολλήσουν τα ρουλεμάν
Εγώ γιατί θα πρέπει κιόλας να σε πληρώνω ?
Θα πληρώσει ο Βουτσης τον λογαριασμό του φωτισμού ?

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να διαφημίζεται η ανωμαλια του άλλου ?
Θες ρε παιδί μου να δουλεύεις το πίσω διαφορικό ?
Δούλεψε το όσο θες βάλε και γρασσο να μην κολλήσουν τα ρουλεμάν
Εγώ γιατί θα πρέπει κιόλας να σε πληρώνω ?
Θα πληρώσει ο Βουτσης τον λογαριασμό του φωτισμού ?
Αν εχεις καταλάβει αρκετά χρόνια τωρα αυτή η ανωμαλία προβάλεται ως φυσιολογική. Ειναι μέσο της καταστροφής της έννοιας της οικογενειας.χτυπάνε τον έλληνα εκεί που πονάει. Στην οικογενεια στη θρησκεία και στη πατρίδα. Το απαιτεί η νέα ταξη πραγμάτων και η παγκοσμοιοποιηση.προοδευτικοί ευρωπαίοι παλαιοπουστες

"Δηλώνω παρούσα"
Και εγώ δηλώνω ότι εδώ δεν ξέρουμε τι να πρωτομαζεψουμε απο μια χώρα με το ένα χέρι στο χείλος του γκρεμού με 1200 ανοιχτά μέτωπα από παντού, η κυβέρνηση κοιτάει να βάψει πουστρί χρωμα την Βουλή και να διαδηλώσει,περνώντας σαν απολυτος φυσιολογικό, την μαλακια στο κεφάλι του καθενός...
Σκέφτεσαι τι έχει δώσει αυτή η χώρα στο παρελθόν και είσαι περήφανος, κοιτάς τι δίνει και σου έρχετε εμετός...

"Δηλώνω παρούσα"
Και εγώ δηλώνω ότι εδώ δεν ξέρουμε τι να πρωτομαζεψουμε απο μια χώρα με το ένα χέρι στο χείλος του γκρεμού με 1200 ανοιχτά μέτωπα από παντού, η κυβέρνηση κοιτάει να βάψει πουστρί χρωμα την Βουλή και να διαδηλώσει,περνώντας σαν απολυτος φυσιολογικό, την μαλακια στο κεφάλι του καθενός...
Σκέφτεσαι τι έχει δώσει αυτή η χώρα στο παρελθόν και είσαι περήφανος, κοιτάς τι δίνει και σου έρχετε εμετός...
Αυτα συμβαίνουν όταν σε κυβερνανε οι καρανικες οι τσιπρες και λοιποί μπασταρδοι

Πάντως πραγματικά ρε παιδιά, εγώ προσωπικά ζω στην Αθήνα, δουλεύω και εγώ και η γυναίκα, τρέχουμε όπως όλοι, όλη μέρα, με το παιδί τα απογεύματα σε δραστηριοτητες κτλ κτλ κτλ. Τηλεόραση γενικά και ειδικά ειδήσεις δεν βλέπω, νομίζω ωστόσο πως αν αυτό με τα gay δεν το αναπαράγατε με τόσο πάθος ορισμένοι από εσάς, δεν θα έπαιρνα και χαμπάρι ότι γίνεται. Μήπως θέλουν όλα αυτά λίγο ψυχραιμία και να τα αφήνουμε στην πραγματική τους διάσταση, μιας δηλαδή μειοψηφίας που απλά αρέσκεται να κάνει "φασαρία" ;

Μέχρι και το Κολοκοτρώνη βαλανε στη φυλακη στους πουστηδες θα κολησουμε? Συγγνώμη gay
Μην ξεχνάμε κάποτε σε μια και καλά ιστορική εκπομπή του ΣΚΑΪ ("1821"-πιο πολύ εθνομηδενιστική ήταν) είχανε βγάλει gay (sic) τον Κολοκοτρώνη, τώρα θα κολλήσουνε;

Πάντως πραγματικά ρε παιδιά, εγώ προσωπικά ζω στην Αθήνα, δουλεύω και εγώ και η γυναίκα, τρέχουμε όπως όλοι, όλη μέρα, με το παιδί τα απογεύματα σε δραστηριοτητες κτλ κτλ κτλ. Τηλεόραση γενικά και ειδικά ειδήσεις δεν βλέπω, νομίζω ωστόσο πως αν αυτό με τα gay δεν το αναπαράγατε με τόσο πάθος ορισμένοι από εσάς, δεν θα έπαιρνα και χαμπάρι ότι γίνεται. Μήπως θέλουν όλα αυτά λίγο ψυχραιμία και να τα αφήνουμε στην πραγματική τους διάσταση, μιας δηλαδή μειοψηφίας που απλά αρέσκεται να κάνει "φασαρία" ;
Δες κάποια στιγμη τηλεοραση γιατι απο κει προβάλεται η ομοφυλοφιλία ως φυσιολογική να μη σου πω τη τελευταία 10ετια.όπως στην ευρωβιζιον οτι ανώμαλο παρουσιαστεί κερδιζει.βλέπε κοντσιτα. Τυχαίο?

Δες κάποια στιγμη τηλεοραση γιατι απο κει προβάλεται η ομοφυλοφιλία ως φυσιολογική να μη σου πω τη τελευταία 10ετια.όπως στην ευρωβιζιον οτι ανώμαλο παρουσιαστεί κερδιζει.βλέπε κοντσιτα. Τυχαίο?
Με μπέρδεψες τώρα, η ομοφυλοφιλία προϋπήρχε του Σύριζα;

Στην τηλεοραση και στις εφημεριδες εχει απ'ολα. Θες πολιτικη, θες ομοφυλοφιλους, θες αθλητες, θες εγκληματιες. Στο χερι σου ειναι να διαλεξεις προτυπα, και να διαπαιδαγωγισεις τα παιδια σου καταλληλα ωστε να διαλεξουν τα δικα τους. Προσωπικα η τοση διαφημιση της σεξουαλικης προτιμησης με ενοχλει παρα πολυ, οπως επισης με ενοχλουν τα σχολια τυπου "κοιτα μια κωλαρα" που ακουω στο δρομο καμμια φορα. Δειχνουν και μου προκαλουν στεναχωρια, οχι για τις προτιμησεις, αλλα για το οτι πρεπει να το φωναξεις να το ακουσουν ολοι, ειτε τους ενδιαφερει ειτε οχι

Γιώργο όλη η Αθήνα έχει γεμίσει με αφισοκολληση εδώ και μια εβδομάδα
Από αύριο θα αρχισουν να μοιράζουν και σημαιάκια οπότε όσο και να θες να το αποφύγεις δεν γίνεται
Ξέχασα και την Κρατική ΕΡΤ του Τσακνή σπέσιαλ αναμετάδοση

Θα ήθελα να δω τη στάση όλων αυτών των "προοδευτικών" αν αποφάσιζαν να κάνουν παρέλαση οι κυνηγοί... .my man.
.big smile.
Έλα ρε Χρήστο πλάκα μας κάνεις ? :D:D
Εδώ ο Καμίνης απαγόρευε την συγκέντρωση των Ποντίων στο Σύνταγμα για να μην στεναχωρήσει τον ΑΓΑ
τους Κυνηγούς ούτε στις κρατικές τουαλέτες της πλατείας Βάθης δεν τους επιτρέπει να ζυγωσουν :D:p
Αλήθεια αν αμολαγαμε την ωρα της παρελασης
καμία πενηντάρα ιχνηλάτες ανοιχτής έρευνας ffff
δεν θα προγκαγανε σαν τα κουνάβια ? :p:p:p

Γιώργο όλη η Αθήνα έχει γεμίσει με αφισοκολληση εδώ και μια εβδομάδα
Από αύριο θα αρχισουν να μοιράζουν και σημαιάκια οπότε όσο και να θες να το αποφύγεις δεν γίνεται
Ξέχασα και την Κρατική ΕΡΤ του Τσακνή σπέσιαλ αναμετάδοση
Δεν το αμφισβητώ, δεν έχω πάρει χαμπάρι. Κώστα, επί συγκυβέρνησης γινόντουσαν παρελάσεις, πραγματικά δεν θυμάμαι.
Κάτι όμως που θυμάμαι και είμαι σίγουρος ότι γίνεται εδώ και χρόνια, είναι κάτι πορνοεκθέσεις. Αυτές μάλιστα έχω καταλάβει πως τυγχάνουν γενικής αποδοχής αφού τους έχει αποδωθεί και ένα άρωμα ανάπτυξης, δυτικής κουλτούρας, ξέρεις πορνο βιομηχανίας κτλ. Αυτά λοιπόν τα event, δεν είδα ποτέ να ενοχλούν κανέναν, αντιθέτως τυγχαναν και της γνωστής πλακίτσας, αν θα μαζευτούμε οι άντρες να πάμε στο erotica. Τα διαφημιστικά πανιά που κρέμονταν στις Αθηναϊκές αρτηρίες, δεν άκουσα ποτέ να ενοχλούν κανέναν.
Τελικά τι γίνεται ρε παιδιά; Τα erotica είναι καθώς πρέπει και τα parade είναι καταπτυστα; Μήπως από τα πρώτα κινδυνεύει περισσότερο η νέα γενιά από τα δεύτερα; Μήπως το πρότυπο της πουτανας πολυτελείας και της προσθετικής στήθους και πέους, είναι περισσότερο επικίνδυνο για τα μικρά παιδιά, από μια παρέλαση εκεντρικών;
Μήπως τελικά η υποκρισία περισσεύει;

Status
Not open for further replies.
Back