Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γυναικαρα!!!!!!Βλεπω ρε παιδια διαφορους τυπους να βαζουν υποψηφιοτητα και λεω κατευθειαν ρε τον/την ...... που παει και βαζει υποψηφιοτητα! Και μετα απο λιγα δευτερολεπτα σκεψης λεω αυτοι φταινε ή αυτοι που θα τους ψηφισουμε! Και οπως εχει δειξει η ιστορια εχουμε ψηφισει για βουλευτες, δημ. συμβουλους κλπ......τα χιλια μυρια!!!

Ξέρει κάποιος με σιγουριά να μας πει αν επίσημα οι δημοτικοί σύμβουλοι παίρνουν χαρτζιλίκι;

934.000 αυτοκινητα αναχωρησαν για τις "διακοπες/γιορτες" του Πασχα...
Σας λεει κατι αυτο?
Συνδεεται η" το πεταω ετσι...για δημιουργια εντυπωσεων?
Καταργηση μονιμοτητας στο δημοσιο και καταργηση του νομου περι ευθυνης υπουργων, οποιος πολιτικος δεσμευθει για αυτα πιθανον αξιζει την
ψηφο μας, υπαρχει ομως???
Οσο για τους δημοτικους συμβουλους? Παντοτε, λιγες εβδομαδες πριν τις εκλογες, πλημμυριζουμε απο σωτηρες, σε ολα τα επιπεδα.
Αυτοι ειμαστε, αυτοι μας αξιζουν, διαχρονικα!!!

Εάν το δημόσιο κάλυπτε πάγιες και σταθερές ανάγκες θα είμασταν όλοι δημόσιοι υπάλληλοι και με βάρδιες. Μεγάλη συζήτηση και πάρτε υπόψη το έτσι κοινωνική ανάγκη πχ υγεία την ώρα και τη στιγμή που δεν υπάρχουν κέντρα υγεία σε κάθε γειτονιά, σχολεία ανά την Ελλάδα κλπ. Το κράτος δε μπορεί να αποσπαστεί από την οικονομία σαν επικοδομημα της κοινωνίας. Οποιαδήποτε αλλαγή γίνει γίνει κάτω, στην οικονομία επιφέρει τις αναγκαίες ανακαταταξεις και πάνω, στην δοιηκηση άρα και τη δομή της. Και αντίστροφα το κράτος ή πολιτική επιδρά αποφασιστικά στη οικονομία. Σκέφτται την οικονομία της περιόδου πριν την κρίση όπου το δημόσιο φουσκωνε σε εποχές ανάπτυξης και έγινε ένας μηχανισμός τοφαλος κι αυτό λειτούργησε και σαν μηχανισμός ενσωμάτωσης με το βόλεμα κλπ. Σκέφτεται το δημόσια μέσα στην κρίση όπου είχαμε μερική συρρίκνωση κλάδων, το κλείσιμο των δεκο κλπ. Δε μιλάμε μόνο για υπηρεσίες αλλά και για το κράτος συνολικά αυτά δεν αποσπώντε. Την περίοδο της κρίσης χρειάστηκε ένας μηχανισμός ευέλικτος, μικρότερος και άμεσος Ακόμα και για να περνάνε μέτρα φωτιά φαστ τρακ χωρίς πολλά πολλά. Αξιοποιηθηκε η διαφθορά και η πάταξη του βολεματος ωως πρόσχημα για να περάσει η διαθεσιμότητα. Το μόνο κόμμα που είχε μελετημένο από πανεπιστήμια σχέδιο για παραπέρα βοήθεια σ αυτή την κατεύθυνση ήταν ο λεβέντης. Γι αυτό είχε και βουλευτές προην ρεπουμπλικανους που καθόλου τυχαίο ρόλο δε παίζουν και από τις αρχές της ανάδειξης του ήταν πρόθυμος να μπει σε οποιαδήποτε κυβέρνηση. Γι αυτό τον βγάλαν κι ολας.

Υγ. Την πρόταση νόμου που είχε κατατεθεί για κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης και υπολογισμού του εργασιμου χρόνου πριν να πολιτευτει κάποιος, ως συνταξιμου, δε την ψήφισε κανένας. Ούτε τα καραφλα παιδιά που το παίζουν αντισυστημικοι

Καταργηση μονιμοτητας στο δημοσιο και καταργηση του νομου περι ευθυνης υπουργων, οποιος πολιτικος δεσμευθει για αυτα πιθανον αξιζει την
ψηφο μας, υπαρχει ομως???
Νομίζω ότι ο Λεβέντης έχει δεσμευθεί σε αυτά, όπως επίσης στην κατάργηση των πολιτικών συντάξεων. Φαντάζομαι ότι το ίδιο θα ισχύει και για κόμματα εκτός συνταγματικού τόξου .

Εγώ σε καμία περίπτωση δεν ταχθηκα υπέρ του τρελού αλλά είχε σχέδιο πολύ συγκεκριμένο και με εμπειρία και σχέδιο απ τα απ έξω κεντρα

Κατάργηση της σύνταξης δε μπορεί να γίνει εξ αντικειμένου γιατί η εκπροσώπηση γίνεται μέσω κομμάτων... Όταν όμως μπήκε πιο πιεστικα πρόταση " υπολογισμός του εργασιμου χρόνου πριν για συνταξιμου και μόνο" δεν ψήφισε κανενας

Πρόσφατα έκανα ζάπινγκ και έπεσα σε προεκλογική εκπομπή. Μου είναι παντελώς αδύνατον πλέον να ακούσω πολιτικούς. Μου είναι αδιανόητο.
Την επόμενη σε μια βόλτα, είδα το παρακάτω graffiti και θυμήθηκα το εκλογικό κοινό :cool:

κόμματα εκτός συνταγματικού τόξου
Αυτή η γελοία επινόηση του χοντρο Βαγγέλα Βενιζέλου καλά κρατεί βλέπω. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει πιο διχαστική και παραπλανητική φράση και όμως χρησιμοποιείται αφειδώς μέχρι σήμερα.. Αν κριτήρια του πόσο σύμφωνες με το σύνταγμα είναι οι δράσεις των κομμάτων αποτελούσαν πχ το πόσο συνταγματικοί είναι οι νόμοι που θεσπίζει όταν γίνεται κυβέρνηση, πόσο πράγματι πετυχαίνει την εναρμόνιση της εθνικής νομοθεσίας με την ευρωπαϊκή, πόσο πιστεύει στα δημοψηφίσματα και πόσα διεξάγει κατ' έτος κλπ κλπ, τουλάχιστον 2 κόμματα θα ήταν στον αντισυνταγματικό κάλαθο των αχρήστων σήμερα.

Τι είναι?
Προπαγάνδα των πολιτικών και ΜΜΕ ότι για την κατάσταση που βιώνουμε φτάνει το δημόσιο ή ο κοσμάκης του στυλ μαζί τα φάγαμε. Έτσι μαλώνει ο λαός δημόσιοι και ιδιωτικός τομές με Ελ. Επαγγελματίες και τα ρίχνει ο ένας στον άλλο. Δεν κόβεις αποδείξεις πληρωνεσε και κάθε σε κλπ. Έτσι τρώγετε η μάζα και οι ιθύνοντες μας γλεντανε

Αυτή η γελοία επινόηση του χοντρο Βαγγέλα Βενιζέλου καλά κρατεί βλέπω. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει πιο διχαστική και παραπλανητική φράση και όμως χρησιμοποιείται αφειδώς μέχρι σήμερα.. Αν κριτήρια του πόσο σύμφωνες με το σύνταγμα είναι οι δράσεις των κομμάτων αποτελούσαν πχ το πόσο συνταγματικοί είναι οι νόμοι που θεσπίζει όταν γίνεται κυβέρνηση, πόσο πράγματι πετυχαίνει την εναρμόνιση της εθνικής νομοθεσίας με την ευρωπαϊκή, πόσο πιστεύει στα δημοψηφίσματα και πόσα διεξάγει κατ' έτος κλπ κλπ, τουλάχιστον 2 κόμματα θα ήταν στον αντισυνταγματικό κάλαθο των αχρήστων σήμερα.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!
Το ότι χρησιμοποιώ τον όρο, επειδή δεν θέλω να αναφέρομαι συγκεκριμένα δεν σημαίνει ότι είμαι οπαδός του συντάγματος!

Status
Not open for further replies.
Back