Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και να σκεφτείς ότι αυτός τους έδωσε ένα πρωτάθλημα με τα βήματα του Σπανουλη...
Ο ίδιος προκάλεσε την μοίρα του εδω κ ενα χρόνο....μη τους λυπόμαστε απ όποια πλευρά κ να τα πέρνουν!!!Ο συγκεκριμένος του αξίζει κ με το παραπάνω!

Ο ίδιος προκάλεσε την μοίρα του εδω κ ενα χρόνο....μη τους λυπόμαστε απ όποια πλευρά κ να τα πέρνουν!!!Ο συγκεκριμένος του αξίζει κ με το παραπάνω!
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει με τον άνθρωπο αυτό. Πριν λίγο καιρό έγινε μια δολοφονική επίθεση σε έναν διαιτητή ποδοσφαίρου. Την επίθεση την έπαιζαν τα κανάλια σε μορφή riality. Την έκαναν πληρωμενοι εκτελεστές. Από την πρώτη στιγμή τα site έγραφαν πώς η αστυνομία είναι στα ήχνη των δραστών. Μέχρι που βγήκαν στην επιφάνεια λεπτομέρειες που αποδείκνυαν τις ταυτότητες τους, ενοικιαζομενα αυτοκίνητα κτλ,κτλ,κτλ.
Δεν έγινε καμία σύλληψη. Είναι πραγματικά απίστευτο, ξεχάστηκαν όλα.
Από την άλλη ζητάνε ψήφο καί οι μεν και οι δε !!!
Είναι λυπηρό, η σαπίλα πλέον είναι κάτι άκρως φυσιολογικό.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει με τον άνθρωπο αυτό. Πριν λίγο καιρό έγινε μια δολοφονική επίθεση σε έναν διαιτητή ποδοσφαίρου. Την επίθεση την έπαιζαν τα κανάλια σε μορφή riality. Την έκαναν πληρωμενοι εκτελεστές. Από την πρώτη στιγμή τα site έγραφαν πώς η αστυνομία είναι στα ήχνη των δραστών. Μέχρι που βγήκαν στην επιφάνεια λεπτομέρειες που αποδείκνυαν τις ταυτότητες τους, ενοικιαζομενα αυτοκίνητα κτλ,κτλ,κτλ.
Δεν έγινε καμία σύλληψη. Είναι πραγματικά απίστευτο, ξεχάστηκαν όλα.
Από την άλλη ζητάνε ψήφο καί οι μεν και οι δε !!!
Είναι λυπηρό, η σαπίλα πλέον είναι κάτι άκρως φυσιολογικό.
Γιώργο καλημέρα...να ξεκαθαρίσω οτι δεν ειμαι φίλος της βίας απέναντι σε καννέναν άνθρωπο....αλλα απ ότι φαίνεται ο καθένας απ όσους εκτείθονται δημόσια τουλάχιστον...προκαλούν την μοίρα τους!!!.....Να γίνουν συλλήψεις και να συλλάβουν ποιούς??? Τουσ χρηματοδότεσ και συντηρητές του συστήματος??? Για να μπορέσει το κράτοσ να εφαρμόσει τουσ νόμουσ θα πρέπει να κόψει πελατειακές σχέσεις με ιδιώτες....και αυτό στην ελλάδα δυστηχώς ειναι δύσκολο!!! όσον αφορά τον συγκεκριμένο η συμπεριφορά του και τα σφυρίγματά του στους αγώνες του γαύρου ήταν προκλητικότατη....όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!!

Να είμαστε συγκεκριμένο μια χαρά μνημόνια εφαρμόστηκαν, μια σειρά νόμοι σε μια νύχτα και έπεσε και ξύλο άγριο. Μια χαρά εφαρμόζονται οι νόμοι το θέμα ειναι ότι δεν εφαρμόζεται αυτό εξυπηρετει στη ζωή και στην δουλειά του το λαό. Λέω λαο για να μην πω πολίτη... Πολίτης είναι και ο εργοδότης μου και δεν είμαστε το ιδιο

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΓΕΝΙΚΟΣ και δεν νομίζω οτι θα πρέπει να είναι πλέον κάποιος προφήτης η Άγιος πατέρας για να καταλάβει που θέλουν να μας πάνε . Ο Θεος πραγματικά να μας φυλάει , και να μας δώσει δύναμη και συχωρέσει .

Μόλις τελείωσε ενα καταπληκτικό παιχνίδι ... η Τότεναμ γύρισε απο την κόλαση , και καθάρισε τον Άγιαξ στο 95 ....
χαιρεσε να βλέπεις μπάλα ... .RESPECT.
πως να δεις το Σάββατο ΑΕΚ- ΠΑΟΚ να κακοποιούν το ποδόσφαιρο ??.hair.

Status
Not open for further replies.
Back