Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
https://www.ihunt.gr/content/g-varoyfakis-oi-kynigoi-na-stamatisoyn-na-skotonoynvideo

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ "ΣΗΜΕΡΑ" που παρουσιάζει ο κυνηγός Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου φιλοξένησε τον ιδρυτή του νέου πολιτικού κόμματος ΜΕΡΑ25 κ. Γιάνη Βαρουφάκη.

Μεταξύ άλλων ο κ. Βαρουφάκης ερωτήθηκε αν θα κάνει αγώνα για να καταργήσει το κυνήγι. Ο κ. Βαρουφάκης έδειξε να ξαφνιάζεται από αυτή την ερώτηση και η πρώτη αντίδρασή του ήταν "…δεν ξέρω, δεν το έχουμε συζητησει…." και συνέχισε λέγοντας "…είμαι κάθετα αντίθετος στο να σκοτώνονται ζώα….όμως δεν είμαι χορτοφάγος".
Ο κ. Βαρουφάκης μάλλον μπερδεύτηκε αφού αυτός και οι συνεργάτες του έχουν πάρει θέση για το κυνήγι στο εκλογικό πρόγραμμα του ΜΕΡΑ25. Συγκεκριμένα γράφει στο πρόγραμμα :

"3.9 ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΖΩΩΝ: Μια κοινωνία που φέρεται βάρβαρα απέναντι στα ζώα δεν μπορεί να καυχιέται ότι είναι ανθρώπινη.

" Το ΜέΡΑ25 θα νομοθετήσει:

" Απαγορεύοντας την διατήρηση δεμένων σκυλιών, τον εγκλεισμό ζώων ή πτηνών σε αποπνικτικούς χώρους ή συνθήκες, καθώς και την διατροφή ζώων προοριζόμενα για το τραπέζι μας με ζωοτροφές που πάνε κόντρα στην φύση και την υγεία τους/μας

" Ενισχύοντας ηθικά και υλικά τις φιλοζωικές οργανώσεις και του εθελοντισμού που συνδράμουν στην πρόνοια για τα αδέσποτα ζώα

" Αποτρέποντας την θανάτωση ζωντανών πλασμάτων για λόγους ψυχαγωγίας και την σταδιακή μετάβαση από το κυνήγι στο να μάθουν οι έλληνες να επισκέπτονται την Φύση με σκοπό να παρατηρήσουν, να φωτογραφήσουν τα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον - αντί για να τα πυροβολήσουν.

Αναρωτιέμαι αν κάποτε ο εν λόγω δημοσιογράφος κάνει την ίδια ερώτηση και στον ομόσταυλό του κ. Μπάμπη...
 
Αναρωτιέμαι αν κάποτε ο εν λόγω δημοσιογράφος κάνει την ίδια ερώτηση και στον ομόσταυλό του κ. Μπάμπη...
Οπως το ειπες. "Ομόσταυλος"
Και αυτός ο σταύλος εχει καλά μοσχάρια σταυλισμένα. :D
Τωρα όσο για τα περί θανάτωσης των ζώων και τα περι χορτοφαγίας , όσο βεβαια και τα περί των οπισθίων γλέντια μετά των παραγόγων τους , οπως και να το κάνουμε ειναι της μόδας και όλοι θέλουν να αρπάξουν τα ψηφαλάκια τους.
Άλλωστε ειναι γνωστο πως ...." ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"
 
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ , είναι απλά πιόνια των αφεντικόν , και δυστυχώς τα αφεντικά είναι ξένα . Και τα κράτη πλέον δεν είναι για αυτούς τίποτα παραπάνω από μια επιχείρηση , που πάντα μα πάντα όμως , πρέπει να είναι πρώτα κερδοφόρα για αυτούς , τώρα προσωπικά εμένα ποιος υπάλληλος τους θα λέγεται πρωθυπουργός , δεν μου κάνει καμιά αίσθηση.
 
1.jpg
Cbq-Lt-ZWw-AAb-Qb-I.jpg
 
κάποτε ένα από τα GOLDEN BOYS της WALL STREET όταν τον κατηγόρησαν ότι ξεγελούν αδαής φουκαράδες και τους "τρώνε" τις αποταμιεύσεις τους , είχε πει.
δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει να εκμεταλλευτείς έναν ηλίθιο.
και εγώ το παραφράζω λίγο για να το ταιριάξω με εμάς.

δεν υπάρχει νόμος (στην Ελλάδα τουλάχιστον ) που να απαγορεύει να εκμεταλλευτείς - ξεγελάσεις έναν ηλίθιο λαό προκειμένου να το κυβερνήσεις προς ίδιον συμφέρον .... βεβαίως βεβαίως.
 
Ο μεγάλος εμπορικός ιστός άνοιξα με τη σημερινή κυβέρνηση. Σε σχέση με το 2011 η αύξηση του σύριζα είναι μείωση 100. Σε όλα συγκλίνουν και συμφωνούν με τη νέα Δημοκρατία και η επιλογή είχα σουγιά η κουζινομαχαιρο. Η θέση ότι η ΝΔ θα καταργήσει ότι καλό έκανε ο σύριζα είναι ψέμα, θα συνεχίσει οοοολη την επίθεση που σαν χαλί έστρωσε ο σύριζα. Γι αυτό επιλεχτηκε
 
Θέλουν οι Πουστ@ρες να κρυφτούν
ο πισινός τους δεν τους αφήνει .bye2.

Antonios Tzanakopoulos

Ο χαιρετισμός του αδελφού μου στο @Athens_Pride εκ μέρους της κυβέρνησης του @syriza_gr. hippohippo

Είμαι υπερήφανος για το φεστιβάλ, για τον αδελφό μου, και γι' αυτά που καταφέραμε, όπως λέει όμως κι ο ίδιος, μένουν πολλά ακόμη να γίνουν στο δρόμο για την πραγματική ισότητα. hippohippo

Δ. Τζανακόπουλος





https://twitter.com/ATzanakopoulos







 
Κώστα νομίζω ότι οι σεξουαλικες επιλογές δεν έχουν σχέση με τις πολιτικές πεποιθήσεις. Για μένα καλύτερα να το βροντοφωνάζεις, παρά να είσαι κρυμμένος πίσω από μπλε κουστούμια και γραβάτες και να κάνεις αξιοπρεπή ταξιδάκια στην ....Ταυλάνδη!
 
Το να το βροντοφωνάξει κάποιος με οποίον δήποτε τρόπο ,είναι δικαίωμά του.Αλλά και να μην το αναφέρει καν ,πάλι δικαίωμά του και σεβαστό απ όλους . Δικαιωμάτου τι κανει στην προσωπική του ζωή .
Κάνεις δεν νομίζω να έχει θέμα ,όταν η πολυσυζητημένη πια διαφορετικότητα σταματάει εκεί.
Απο κει και πέρα όλο αυτό το καρναβαλιστάν που βλέπουμε κάθε χρόνο ,δεν καταλαβαίνω τι χρειάζεται.
 
Το να το βροντοφωνάξει κάποιος με οποίον δήποτε τρόπο ,είναι δικαίωμά του.Αλλά και να μην το αναφέρει καν ,πάλι δικαίωμά του και σεβαστό απ όλους . Δικαιωμάτου τι κανει στην προσωπική του ζωή .
Κάνεις δεν νομίζω να έχει θέμα ,όταν η πολυσυζητημένη πια διαφορετικότητα σταματάει εκεί.
Απο κει και πέρα όλο αυτό το καρναβαλιστάν που βλέπουμε κάθε χρόνο ,δεν καταλαβαίνω τι χρειάζεται.
Συμφωνώ Μητσάρα. Δικαίωμα του καθενός είναι και με γεια του και χαρά του. Γιατί πρέπει όμως να το βροντοφωνάξει μέσα στα μούτρα μου και των παιδιών μου, ειδικά με αυτόν τον κακόγουστο τρόπο; think
 
Προσβολή της δημόσιας αιδούς...αυτό προκαλούν και είναι αδίκημα!εχουν την υποστήριξη ανεξαρτήτως παράταξης γιατί όλοι θέλουν την ψήφο τους,είναι τουλαχιστον αξιολύπητοι!Ειναι δικαίωμα του καθενός να πηγαίνει με όποιον ήθελε,είτε λόγω ορμονών είτε λόγω μόδας,αλλά όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι μόνο αρνητικά επιδρά και για τους ιδιους
 
Γιωργη αν ο συγκεκριμένος είχε λύση τα προβλήματα της κοινωνίας δεν
θα είχα κανένα πρόβλημα αν συμμετείχε σε παρελάσεις πισωγλεντιδων και λοιπών μπαλαρινων
Δεν μπορεί όμως βρε Αδερφέ να επικρατει έξω ένα χάος
και εσύ να αδιαφορείς εσκεμμένα
και ο μόνος προβληματισμός σου
να είναι η υπερασπίσει του Πισηνου
 
Συμφωνώ απόλυτα! Εχουμε φτασει στο σημειο σαν κοινωνια που ενας κυνηγός είναι εγκληματίας που εχει τον σκυλο σε σκυλοκουτο στην καροτσα την ιδια στιγμη που οι ομοφυλόφιλοι κανουν παρελασεις προσβάλλοντας την δημοσια αιδω και αποκαλείται αυτο "δικαίωμα τους" και αν τους προσβάλεις είσαι και ρατσιστης... εχουμε φτασει στο σημειο ο Έλληνας άνεργος να μην εχει ασφάλιση την ιδια στιγμη που οι ξένοι εχουν και μαλιστα αν εργαστούν δεν εχουν φορολογια του ελληνα... της προάλλες σε παρέα με νεαρες ηλικίες ειπα οτι οτ βασιλειο της Μακεδονίας ηταν απολυτως ελληνικό και η απαντηση ηταν ... Εσυ εισαι κρητικος δεν εισαι μακεδονας! Ναι μαλλον ξεχασες του λεω οτι μιλαω ελληνικα εχω ίδια ηθη κσι έθιμα και την ιδια πιστη με τον Μακεδόνα! Έρχονται τουρίστες στο ξενοδοχείο που εργάζομαι και κανουν παραπονα επειδη η καρτα τους γραφει fyrom και οχι macedonia... + Να μην ξεχασω οτι οτο δημοψήφισμα που εγινε λιγο πριν παραιτηθεί ο βαρουφακης τοτε, υπεγράφη το τριτο μνημόνιο που έρχεται σε ισχυ φετος και περιλαμβάνει εξτρα φορολογιες στον πρωτογενή και τουριστικό τομεα... Και οσο γισ τον κυριο Μητσοτάκη που λεει πως θα μειωσει τον φπα, εχει υπογραφτεί ηδη το συμβόλαιο του μνημονίου που ακομη και για κάτι τετοιο η ελληνική κυβέρνηση πρεπει να ζητησει αδεια απο την τρόικα... Αυτα Αυτα τα χαλια μας! Για να μην πω για τα πετρέλαια που εχει συμφωνηθεί να περάσουν με αγωγους σε Ευρώπη Τουρκία και Αραβία.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top