http://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/πολιτικη/ζούμε-ανάμεσά-τους
Καιρό είχα να συμφωνήσω σε τόσο μεγάλο βαθμό με ένα άρθρο...
Γι' αυτό έγραψα σε μεγάλο βαθμό"""Οι «μάχες» που δίνει η κυβέρνηση αφορούν τους συντρόφους της, όχι τους πολίτες"""
Βασίλη αυτό είναι ένα απόσπασμα απο το άρθρο που παράθεσες...
Πραγματικά συμφωνείς με αυτό;;;;;;;;;;
Καλλιέργησε - σκοπίμως κατ' εμέ - φρούδες ελπίδες στον κόσμο, καθαρά για λόγους λαϊκισμού, ώστε να ανέβει στην εξουσία...
Πάνε τέσσερις μήνες από τις εκλογές
Βασίλη συμφωνώ ότι "Καλλιέργησε - σκοπίμως κατ' εμέ - φρούδες ελπίδες στον κόσμο" αλλά θα διαφωνήσω στο "καθαρά για λόγους λαϊκισμού, ώστε να ανέβει στην εξουσία" και θα το έγραφα έτσι:
"Καλλιέργησε - σκοπίμως κατ' εμέ - φρούδες ελπίδες στον κόσμο, όχι για λόγους λαϊκισμού ώστε να ανέβει στην εξουσία, αλλά γιατί το πίστευαν..."
Διαπραγματεύσεις είχε τάξει πριν ή σκίσιμο μνημονίων, κατάργηση με ένα νόμο σ' ένα άρθρο, επαναφορά κατώτατου μισθού, κατάργηση ΕΝΦΙΑ κλπ γενικά δηλαδή τέλος το μνημόνιο...;;!;!;; Από την επόμενη κιόλας μέρα... στις ευρωεκλογές τι λέγανε;;; 20τοσο ψηφίζουμε την επόμενη φεύγουν...Αυτό σημαίνει για μένα διαπραγμάτευση. Αν υπάρχει καθυστέρηση σημαίνει ότι δεν υπάρχουν οι αμοιβαίες υποχωρήσεις. Αυτό γιατί να την πιστώνουμε στην ελληνική πλευρά και όχι στην απέναντι πλευρά;
Συμφωνώ απόλυτα , ας μην παρασυρόμαστεΥπομονή...
Εγω όμως γιατί έχω αρχίσει να "φοβάμαι" ότι δεν θα υπάρξει κάποια "προφανής" λύση
Τα άκουσα και εγώ αυτά Χρήστο.
Να είσαι σίγουρος όμως ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ούτε μια στο εκατομμύριο , δες λίγο τις δημοσκοπήσεις.
Το θέμα είναι μήπως τελικά δεν κάνει πουθενά πίσω ο Τσίπρας.
Έχουν μολύνει οτιδήποτε εκπέμπει σε τηλεοράσεις , ραδιόφωνα κλπ με μόνιμες κινδυνολογίες για κωλοτούμπες , για χειρότερα μνημόνια κλπ και δεν έχει κάτσει ούτε ένας δημοσιογράφος να πει στον κόσμο ότι είναι πολύ πιθανόν ο Τσίπρας να επιμείνει να κάνει ακριβώς ότι υποσχέθηκε προεκλογικά
Αν λοιπόν τα ξένα κοράκια υποβοηθούμενα απο τους εγχώριους Εφιάλτες αποφασίσουν να μην κάνουν ούτε αυτοί πίσω , τι γίνεται;;;;;
Μάλλον εκλογές !!!!!!Μήπως δημοψήφισμα; Και ποιο θα είναι το ερώτημα;