Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άμα μας πηδάει ένας ενώ έχει τους υπόλοιπους απέναντί του, τότε φαντάσου πως θα σε πηδήξουν όλοι μαζί μη έχοντας κανέναν απέναντί τους... :)

Βίκτωρα στην Ελλάδα είμαστε και έχουμε να κάνουμε με δεινόσαυρους Ελληνες πολιτικούς , μερικοί είναι τρίτης γενιάς.
Το πολιτικό-επαγγελματικό τους μέλλον εξαρτάται απο την αποτυχία του Τσίπρα.
Τους είναι παντελώς αδιάφορη η συναίνεση ή η ομογνωμία , όπως το λες , για το καλό της χώρας.

Οι πολιτικοί που υπέγραψαν τα κουρέματα των ομολόγων , την καταστροφή των ασφαλιστικών ταμείων με το PSI και ουσιαστικά την απώλεια δεκάδων δις , την υπογραφή αμέτρητων σελίδων καταστροφικών μνημονίων που διέλυσαν την Ελλάδα , πως μπορούν να μιλούν σήμερα για εθνική συνεννόηση ;;;;;;;

Ποιοι απο αυτούς που είναι στην σημερινή κυβέρνηση υπέγραψαν μνημόνια;;;;;;

Ρωταω, δεν ειμαι σιγουρος. Επειδη παιξαν καμποσες "μεταγραφες" εκεινες τις μερες.

Το ξέρεις ότι ο σωτήριος νόμος για τα κόκκινα δάνεια κλπ σχεδόν έρχεται αυτούσιος από τον Δενδια;;;;;

Το ξέρεις ότι για την κατάργηση του μνημονίου και επαναφορά του κατώτατου μισθού και 13ης σύνταξης , έστειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους καθώς και στον υπουργό Εργασίας αυτούσιες τις νομοθετικές προτάσεις του ΚΚΕ;;;;;

Τι θέλω να πω;;;

Θέλω να πω ότι αν υπάρχει κάποιος που είναι ικανός και δραστήριος πολιτικός απο άλλο κόμμα γιατί να μην βοηθήσει ένα άλλο κόμμα ;;;;;Γιατί να μην χρησιμοποιηθούν προτάσεις που είναι σωστές και εφαρμόσιμες απο άλλα κόμματα;;;;;

Αυτο δεν ειναι η εθνικη συννενοηση; Απλα οταν ερχεται απο το ενα κομμα, τα αλλα το καταδικαζουν, ενω οταν βγουν στην εξουσια το αποζητουν. Μιλαμε για την απολυτη παρανοια ρε συ Διονυση. Σε τετοιες δυσκολες στιγμες επρεπε αν μη τι αλλο η οποια αντιπολιτευση να κοιταει το γενικοτερο καλο, και οχι το καλο του κομματος

Το ξέρεις ότι ο σωτήριος νόμος για τα κόκκινα δάνεια κλπ σχεδόν έρχεται αυτούσιος από τον Δενδια;;;;;

Διονύση σωτήριος θα ήταν ένας νόμος που θα κούρευε με 50% το ποσό των δόσεων των στεγαστικών δανείων. Έτσι απλά. Όπως έτσι απλά με έναν νόμο, κούρεψαν τα κέρδη των (μικρο)ομολογιούχων...
Δεν μπορεί να κουρεύεται η χασούρα της τράπεζας ενώ να συνεχίζεται η αισχροκέρδειά της...
Έτσι απλά με έναν νόμο. Αλλά ποιος έχει τα καρύδια γι΄ αυτό;

Αυτο δεν ειναι η εθνικη συννενοηση; Απλα οταν ερχεται απο το ενα κομμα, τα αλλα το καταδικαζουν, ενω οταν βγουν στην εξουσια το αποζητουν. Μιλαμε για την απολυτη παρανοια ρε συ Διονυση. Σε τετοιες δυσκολες στιγμες επρεπε αν μη τι αλλο η οποια αντιπολιτευση να κοιταει το γενικοτερο καλο, και οχι το καλο του κομματος
Οχι φίλε αυτό δεν λέγεται Εθνική συνεννόηση , λέγεται λογική αντιμετώπιση απο έναν πολιτικό χώρο που κάνει την υπέρβαση.

Εθνική συνεννόηση θα ήταν να στήριζαν τα κόμματα την κυβέρνηση σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που κάνει και όχι να της σκάβουν τον λάκκο .
Εθνική συνεννόηση θα ήταν η χώρα μας να έδειχνε σαν μια γροθιά και όχι αυτό που δείχνει σήμερα.

Διονύση σωτήριος θα ήταν ένας νόμος που θα κούρευε με 50% το ποσό των δόσεων των στεγαστικών δανείων. Έτσι απλά. Όπως έτσι απλά με έναν νόμο, κούρεψαν τα κέρδη των (μικρο)ομολογιούχων...
Δεν μπορεί να κουρεύεται η χασούρα της τράπεζας ενώ να συνεχίζεται η αισχροκέρδειά της...
Έτσι απλά με έναν νόμο. Αλλά ποιος έχει τα καρύδια γι΄ αυτό;
Ο Νόμος γαι τα κόκκινα δάνεια που είναι αυτη την στιγμη ανενεργός και περιμένει το πέρας της συμφωνίας για να ενεργοποιηθεί , αυτό ακριβώς κάνει.
Για τους επαγγελματίες που αποδεικνύουν ότι έχουν έρθει σε δεινή οικονομική θέση , το κράτος ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στις τράπεζες κούρεμα μέχρι και 80%.
Τα ίδια ισχύουν και για τα στεγαστικά.
Θα ψάξω να βρω την νομοθετική ρύθμιση-πρόταση "Σταθάκη" για να την παραθέσω

η σημερινή κυβέρνηση έχει πληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της χωρίς να πάρει δανεικά ούτε 1 ευρώ
σίγουρα έχει στίψει ακόμη και το φελλό όχι μόνο το πάτο του μπουκαλιού
εμένα αυτό μου δείχνει τόοοοσο δα νοικοκύρεμα και το θεωρώ θετικό
περιμένω την συνέχεια κλείνοντας τ αυτιά μου στους καμένους πολιτικά και εγκεφαλικά πολιτικούς του παρελθόντος

βλέποντας και κρίνοντας
ένας απλός ψηφοφόρος είμαι όχι προφήτης
40 χρόνια χαζοπίστευα και ξανάεδινα ψήφο εμπιστοσύνης είτε από παραπλάνηση είτε από φόβο
4 μήνες δεν μπορώ να καταδικάσω άσχετα αν φοβάμαι περισσότερο από ποτέ για το μέλλον της οικογένειας μου μιας και μου έκοψαν τη δύναμη και την ελπίδα λέγοντας θα το παλέψω καλά να είμαι δουλειά να έχω και θα τα καταφέρω
εδώ και 5 χρόνια μου παίρνουν τεράστιο μερίδιο από τον κόπο μου και την υγεία μου
να πάνε να πνιγούν και να χάσουν υγεία και χρήμα τα παλιόσκυλα......πολύ το ευχαριστιέμαι .well done.

η σημερινή κυβέρνηση έχει πληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της χωρίς να πάρει δανεικά ούτε 1 ευρώ
σίγουρα έχει στίψει ακόμη και το φελλό όχι μόνο το πάτο του μπουκαλιού
εμένα αυτό μου δείχνει τόοοοσο δα νοικοκύρεμα και το θεωρώ θετικό
περιμένω την συνέχεια κλείνοντας τ αυτιά μου στους καμένους πολιτικά και εγκεφαλικά πολιτικούς του παρελθόντος

Μηπως εχει και αλλη οψη ομως; Μηπως τα πλεονασματα και τα αποθεματικα που υπηρχαν στο ταμειο ηταν αρκετα ωστε να αφησουν την κυβερνηση να εχει την ευχερια να μην ζηταει δανεικα;

Μηπως εχει και αλλη οψη ομως; Μηπως τα πλεονασματα και τα αποθεματικα που υπηρχαν στο ταμειο ηταν αρκετα ωστε να αφησουν την κυβερνηση να εχει την ευχερια να μην ζηταει δανεικα;
Να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, θα πει κάποιος όμως ότι αυτό το πλεόνασμα και οι άλλοι θα το είχαν στη διάθεσή τους, όμως θα συνέχιζαν κανονικά τα μνημόνια και δεν θα διαπραγματεύονταν άλλες λύσεις...

εννοείς ότι άφησαν αποθεματικά οι προηγούμενοι;;;;; .fff.

Eφοσον δεν βρηκαν αποθεματικα απο τους προηγουμενους, δεν πηραν νεα δανεια, πως βρεθηκε το ποσο που πληρωθηκαν οι δοσεις των ομολογων;

Status
Not open for further replies.
Back