Το ξέρεις ότι ο σωτήριος νόμος για τα κόκκινα δάνεια κλπ σχεδόν έρχεται αυτούσιος από τον Δενδια;;;;;
Οχι φίλε αυτό δεν λέγεται Εθνική συνεννόηση , λέγεται λογική αντιμετώπιση απο έναν πολιτικό χώρο που κάνει την υπέρβαση.Αυτο δεν ειναι η εθνικη συννενοηση; Απλα οταν ερχεται απο το ενα κομμα, τα αλλα το καταδικαζουν, ενω οταν βγουν στην εξουσια το αποζητουν. Μιλαμε για την απολυτη παρανοια ρε συ Διονυση. Σε τετοιες δυσκολες στιγμες επρεπε αν μη τι αλλο η οποια αντιπολιτευση να κοιταει το γενικοτερο καλο, και οχι το καλο του κομματος
Ο Νόμος γαι τα κόκκινα δάνεια που είναι αυτη την στιγμη ανενεργός και περιμένει το πέρας της συμφωνίας για να ενεργοποιηθεί , αυτό ακριβώς κάνει.Διονύση σωτήριος θα ήταν ένας νόμος που θα κούρευε με 50% το ποσό των δόσεων των στεγαστικών δανείων. Έτσι απλά. Όπως έτσι απλά με έναν νόμο, κούρεψαν τα κέρδη των (μικρο)ομολογιούχων...
Δεν μπορεί να κουρεύεται η χασούρα της τράπεζας ενώ να συνεχίζεται η αισχροκέρδειά της...
Έτσι απλά με έναν νόμο. Αλλά ποιος έχει τα καρύδια γι΄ αυτό;
η σημερινή κυβέρνηση έχει πληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της χωρίς να πάρει δανεικά ούτε 1 ευρώ
σίγουρα έχει στίψει ακόμη και το φελλό όχι μόνο το πάτο του μπουκαλιού
εμένα αυτό μου δείχνει τόοοοσο δα νοικοκύρεμα και το θεωρώ θετικό
περιμένω την συνέχεια κλείνοντας τ αυτιά μου στους καμένους πολιτικά και εγκεφαλικά πολιτικούς του παρελθόντος
Να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, θα πει κάποιος όμως ότι αυτό το πλεόνασμα και οι άλλοι θα το είχαν στη διάθεσή τους, όμως θα συνέχιζαν κανονικά τα μνημόνια και δεν θα διαπραγματεύονταν άλλες λύσεις...Μηπως εχει και αλλη οψη ομως; Μηπως τα πλεονασματα και τα αποθεματικα που υπηρχαν στο ταμειο ηταν αρκετα ωστε να αφησουν την κυβερνηση να εχει την ευχερια να μην ζηταει δανεικα;
εννοείς ότι άφησαν αποθεματικά οι προηγούμενοι;;;;;Μηπως εχει και αλλη οψη ομως; Μηπως τα πλεονασματα και τα αποθεματικα που υπηρχαν στο ταμειο ηταν αρκετα ωστε να αφησουν την κυβερνηση να εχει την ευχερια να μην ζηταει δανεικα;
Δεν είχε πρωτογενές πλεόνασμα ο Σαμαράς καλέ;;;.kkk.εννοείς ότι άφησαν αποθεματικά οι προηγούμενοι;;;;;