Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Eμενα Διονυση μου την εκαναν τη σουμα πριν κατι μερες. Εκανα βεβαια διακανονισμο για 100 δοσεις, αλλα και παλι βγαινει ενα νοικι η δοση. Οπως το ειπες, ειναι φοροι προηγουμενων, αλλα οι τωρινοι βγηκαν και με την υποσχεση οτι θα καταργησουν αδικιες παλιοτερες. Αν τις καταργησουν μετα που θα τις πληρωσω ειναι δωρον αδωρον. Αν δε, τις συνεχισουν ειναι εξισου ιδιοι με αυτους που κατηγορουσαν.

Το χιλιάρικο είναι τέλος της χρήσης 2012. Λήγει τέλος Ιουνίου. Μπορούσες να το βάλεις 50 άτοκες δόσεις των 20 ευρώ. Για να στηρίξεις και την προσπάθεια (ρύθμιση) της κυβέρνησης.;)

Το ξέρω Χρυσοστομε, αλλά εγώ δίνω εμπορευματα στο δημόσιο (στρατο) και αν έχω βεβαιωμενα (ας είναι ρυθμισμενα και ενημερα) δεν μου δίνουν φορολογική ενημεροτητα για εισπραξη χρημάτων από το δημόσιο, και αν δώσουν την δίνουν με παρακρατηση όλου του οφειλομενου ποσού

Last edited by a moderator:
Το ξέρω Χρυσοστομε, αλλά εγώ δίνω εμπορευματα στο δημόσιο (στρατο) και αν έχω βεβαιωμενα (ας είναι ρυθμισμενα και ενημερα) δεν μου δίνουν φορολογική ενημεροτητα για εισπραξη χρημάτων από το δημόσιο, και αν δώσουν την δίνουν με παρακρατηση όλου του οφειλομενου ποσού

O επαγγελματίας βρίσκει το Δημόσιο δυστυχώς πάντα μπροστά του....
Διασπορά στις απαιτήσεις σου όσο μπορείς φίλε και αν είναι δυνατόν όχι εξάρτηση από κάποιον πελάτη...
Τα παραπάνω τα συμβουλεύουμε μεν αλλά έτσθ ταναπού πού έχει γίνει η αγορά... το ξέρω... άλλα λόγια

Βουλευτής σε Βαρουφάκη εν όψει συμφωνίας: ''Λέγαμε π@π@ριές προεκλογικά;''
http://www.protothema.gr/politics/a...tin-elliniki-protasi-se-vouleutes-tou-suriza/

............αποσπάσματα απο το άρθρο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι εκ των βουλευτών .......

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, βουλευτής που πή.........

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βαρουφάκης.....

Βασίλη εννοείται ότι μπορείς να διαβάζεις και να ενημερώνεσαι απ οπου θέλεις ......αλλά ρε φίλε πραγματικά χάνεις τον χρονο σου διαβάζοντας αυτες τις ανοησίες.
Πληροφορίες χωρις πηγές χωρίς τίποτα , θυμιζει κατι μπλογκς που πάντα με ""ασφαλείς πληροφορίες"" λενε οτι τους κατεβει.

O επαγγελματίας βρίσκει το Δημόσιο δυστυχώς πάντα μπροστά του....
Διασπορά στις απαιτήσεις σου όσο μπορείς φίλε και αν είναι δυνατόν όχι εξάρτηση από κάποιον πελάτη...
Τα παραπάνω τα συμβουλεύουμε μεν αλλά έτσθ ταναπού πού έχει γίνει η αγορά... το ξέρω... άλλα λόγια
Πάνο εμεις οι επαγγελματίες έχουμε σηκώσει ολο τον σταυρό του μαρτυρίου ....δεν εχει τελειωμό :(:(

............αποσπάσματα απο το άρθρο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι εκ των βουλευτών .......

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, βουλευτής που πή.........

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βαρουφάκης.....

Βασίλη εννοείται ότι μπορείς να διαβάζεις και να ενημερώνεσαι απ οπου θέλεις ......αλλά ρε φίλε πραγματικά χάνεις τον χρονο σου διαβάζοντας αυτες τις ανοησίες.
Πληροφορίες χωρις πηγές χωρίς τίποτα , θυμιζει κατι μπλογκς που πάντα με ""ασφαλείς πληροφορίες"" λενε οτι τους κατεβει.
Το περίμενα, έπαιξε σε πάρα πολλές διαφορετικές ιστοσελίδες η είδηση αυτή.
Υπάρχει σίγουρα το ενδεχόμενο να μην έγινε το συγκεκριμένο συμβάν, ωστόσο η ερώτηση του βουλευτή (έστω και αν είναι φανταστική) εμένα με εκφράζει.
Όπως και με ανησυχεί το γεγονός, ότι κάποια πράγματα δεν αποκαλύφθηκαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντα..
Αν υπάρχει κάποια αξιόπιστη για σας πηγή που αναφέρει τη συγκεκριμένη συνάντηση και το ιστορικό της καλό θα ήταν να την αναφέρετε, ώστε να σχηματίσουμε άποψη πιο σφαιρική εν τέλει.

Πάνο εμεις οι επαγγελματίες έχουμε σηκώσει ολο τον σταυρό του μαρτυρίου ....δεν εχει τελειωμό :(:(
Ενώ εμείς οι υπάλληλοι πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας ... .xm.

Το περίμενα, έπαιξε σε πάρα πολλές διαφορετικές ιστοσελίδες η είδηση αυτή.
Υπάρχει σίγουρα το ενδεχόμενο να μην έγινε το συγκεκριμένο συμβάν, ωστόσο η ερώτηση του βουλευτή (έστω και αν είναι φανταστική) εμένα με εκφράζει.
Όπως και με ανησυχεί το γεγονός, ότι κάποια πράγματα δεν αποκαλύφθηκαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντα..
Αν υπάρχει κάποια αξιόπιστη για σας πηγή που αναφέρει τη συγκεκριμένη συνάντηση και το ιστορικό της καλό θα ήταν να την αναφέρετε, ώστε να σχηματίσουμε άποψη πιο σφαιρική εν τέλει.

Βασίλη εγω δεν θα παίξω το παιχνίδι κανενός "αξιόπιστου" δημοσιογράφου με ασφαλείς πληροφορίες.
Οχι δεν εχω καποια αξιόπιστη πηγή που να επιβεβαιώνει ποιος βουλευτής ιςχυρίςτηκε οτι προεκλογικά λέγανε παπαριές και δεν ασχολούμαι γενικώς με αυτα τα κουτσομπολίστικου επιπέδου δημοσιεύματα.

Εμένα το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται στην ουσία και δεν ειναι αλλη απο την σωτηρία της χώρας μου.
Μου ειναι αδιάφορο τελείως (να δω ποσες φορες θα το πω) αν μας βγαλει απο τα σκατά ο Τσιπρας , ο Άγιος Ονούφριος ή ο Φούφουτος.Εμένα με ενδιαφέρει να βγούμε από αυτή την ιςτορία που έχουμε μπλέξει ΟΛΟΙ μας και να στηρίξω αυτον που προσπαθει να μας βγάλει και οχι να τον σαμποτάρω.

Ενώ εμείς οι υπάλληλοι πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας ... .xm.
Οχι βέβαια , αυτο ελειπε !!!

Πρόςεχε όμως τι θα σου πω

Οταν εισαι ιδιωτικός υπάλληλος και σου κόβουν απο τον μισθό , αναπροσαρμόζεις τις προτεραιότητες σου.
Παύεις να καταναλώνεις κάποια "περιττά" πραγματα.

Εμείς οι επαγγελματίες (εγω ειδικα) ζω απο τα δικα σας τα "περιττά" έξοδα.

Δηλαδη μπορει ένας υπάλληλος να έχασε ένα 20% έως 30% των αποδοχών του , εγω ομως έχασα πάνω απο το 70% διότι εγώ-εμείς ήμασταν οι αποδέκτες του ποσοστού που χάσατε.
Δεν μιλαω για τα χαράτσια , τελη , φόρους , εισφορές κλπ που εχουν διπλασιαστεί.

Μπορει να μην εχουμε σηκώσει ολο τον σταυρό του μαρτυρίου αλλα σίγουρα τον περισσότερο.

Οιι επαγγελματιες ειναι σε πολυ χειροτερη μοιρα απο τους ιδιωτες... Ειναι πργματικα περα απο καθε λογικη η φορολογικη τους αντιμετωπιση...

ο καθενας σηκωνει το σταυρο του. Πχ σε μια πεθαμενη αγορα ακινητων, το να εχεις ακινητη περιουσια που δεν σου αποφερει εισοδημα, ειναι μαρτυριο. Λογικο κρατος θα φορολογουσε το εισοδημα, αντε και την κατοχη για ενα λογικο ποσο. Το δικο μας φορολογει την κατοχη με αξιες 2007, σε οποιαδηποτε αγροτικη εκταση, ασχετως αν εχεις εισοδημα η οχι.

ο καθενας σηκωνει το σταυρο του.

Προτείνω να μείνουμε σ΄αυτό που έγραψε ο Βίκτωρας.
Εγώ προσωπικά δεν έχω μπει και ούτε θα ήθελα να μπω στην παγίδα του "εμείς έτσι ενώ εσείς αλλιώς" ...

Χρήστο η αλήθεια δυστυχώς είναι αυτή που ανέφερα πιο πάνω , οι επαγγελματίες έχουν πληρώσει πάνω απο τις δυνατότητες τους.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ζητάμε κάποια πρωτεία , το αντίθετο θα έλεγα.
Ποτέ δεν θα πω "εσείς" περνάτε καλύτερα απο μένα διότι πολύ απλά αν "περνάτε" καλά εσείς τότε "περνάω" καλά και εγώ, αν έχετε χρήματα "εσείς" να καταναλώσετε τότε επαγγελματικά έχω λόγο ύπαρξης και εγώ...τόσο απλά

Έτσι είναι Διονύση αλλά δυστυχώς ήταν λίγοι οι επαγγελματίες που προέβελαψαν αυτές τις συνέπειες. Δυστυχώς με τις μειώσεις των μισθών των υπαλλήλων και ειδικά των δημοσιών οι περισσότεροι επαγγελματίες χάρηκαν και έλεγαν "καλά τους έκαναν". Μετά βέβαια κατάλαβαν το λάθος τους όταν άρχισε ο τζίρος τους να πέφτει κατακόρυφα...

Οιι επαγγελματιες ειναι σε πολυ χειροτερη μοιρα απο τους ιδιωτες... Ειναι πργματικα περα απο καθε λογικη η φορολογικη τους αντιμετωπιση...

Τώρα θα σου μιλήσω σαν συνάδελφος, ποτέ κανένας μισθωτός δεν μπόρεσε να γλιτώσει ούτε 1 € φόρο. Η λογική για την υπερφορολόγηση του ελεύθερου επαγγελματία η οποία φυσικά και με βρίσκει αντίθετο είναι τόσα χρόνια κλέβατε μη κόβωντας αποδείξεις, επειδή δεν μπορώ να σας πιάσω θα σας κόψω τον κώλο σε αυτά που μου δηλώνετε. Σας έχω και τα τεκμήρια για να πρέπει να δηλώσετε ένα ελάχιστο (υψηλό με τέτοια τεκμήρια) εισόδημα οπότε συνεχίστε να φοροδιαφεύγετε... Και μπορεί φορολογικά να είναι σε καλύτερη μοίρα ο μισθωτός αλλά του έχει επιβληθεί και ένα χαμηλό εισόδημα με τα 500 € πρώτο μισθό τον οποίο ο εργοδότης δεν έχει και υποχρέωση να αυξήσει στο μέλλον... Προσωπική άποψη ότι στην Ελλάδα δεν αξίζει να κάνεις επιχείρηση γιατί έχεις αυτομάτως το κράτος μέτοχο με ποσοστό άνω του 60 %, ενώ για το μισθωτό ότι αναφέρω παραπάνω. Και όλα αυτά για να πληρώνουμε ένα κράτος που δεν μπορεί με τίποτα τουλάχιστον να μην είναι αντιπαραγωγικό. Και όταν λέω κράτος ξεκινάω από το δημόσιο υπάλληλο γιατί στο κάτω κάτω τα πάντα εξαρτώνται από τις πράξεις των ανθρώπων.

Σαν ελεύθερος επαγγελματίας,έχω φτάσει στο σημείο να δουλεύω για το κράτος...
Υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές χωρίς αντίκρισμα...
Υπέρογκη φορολογία η οποία φέτος μας λιάνισε...
Και τόσα άλλα ''ωραία'' πράγματα.
Η αγορά είναι στα όρια της και δεν κουνιέται φύλλο!!!

Σαν ελεύθερος επαγγελματίας,έχω φτάσει στο σημείο να δουλεύω για το κράτος...
Υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές χωρίς αντίκρισμα...
Υπέρογκη φορολογία η οποία φέτος μας λιάνισε...
Και τόσα άλλα ''ωραία'' πράγματα.
Η αγορά είναι στα όρια της και δεν κουνιέται φύλλο!!!

Πληρώνεις ένα ασφαλιστικό σύστημα για το οποίο πριν 40 χρόνια είχε γίνει μελέτη η οποία έλεγε ότι στα επόμενα 50 χρόνια θα χρεωκοπήσει. Η αγορά για να κινηθεί χρειάζεται χρήμα ακόμα κι αν είναι μαύρο, αλλά με τέτοιο κράτος που δεν ξέρεις από που θα σου'ρθει δεν έχει μείνει τπτ στις τράπεζες.

Status
Not open for further replies.
Back