Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επί διακύβερνησης ΓΑΠ και Σαμαροβενιζέλων το ΣΤΕ όλες τις περικοπές και τους φόρους τα έβγαζε όλα νόμιμα. Τώρα επί ΣΥΡΙΖΑ τα βγάζει όλα παράνομα και καταχρηστικά. Μοιάζει σαν να λένε στον Τσίπρα "Άντε βρές τώρα χρήματα και πλήρωνε"... Είναι πράγματι έτσι ή έτσι μου φαίνεται;

Last edited:
  • Like
Reactions: jnp
Επί διακύβερνησης ΓΑΠ και Σαμαροβενιζέλων το ΣΤΕ όλες τις περικοπές και τους φόρους τα έβγαζε όλα νόμιμα. Τώρα επί ΣΥΡΙΖΑ τα βγάζει όλα παράνομα και καταχρηστικά. Μοιάζει σαν να λένε στον Τσίπρα "Άντε βρές τώρα χρήματα και πλήρωνε"... Είναι πράγματι έτσι ή έτσι μου φαίνεται;
πριν 10 μέρες όταν ακουγόταν το σενάριο εκλογών είπε ο Βούτσης ότι αν γίνουν εκλογές θα γίνουν χωρίς υπηρεσιακή κυβέρνηση με τον ίδιο πρωθυπουργό και ένα υπηρεσιακό υπουργο
τέλος πάντων δεν θυμάμαι καλά και μπορεί να γράφω και κάτι λάθος αλλά το νόημα χονδρικά ήταν αυτό
βγαίνει λοιπόν ο Βενιζέλος με την ιδιότητα του συντσγματολόγου και χαμογελώντας ειρωνικά όπως χαμογελά και στον Ελληνικό λαό και λέει:
βάσει του άρθρου τάδε παράγραφος τάδε κ.λ.π. ο κος Βούτσης πρέπει να ενημερωθεί γιατί πλανάται
όταν συναινούσε και ψήφιζε αυτά που σκάνε αντισυνταγματικά από το ΣΤΕ του είχαν στερέψει οι συνταγματικές γνώσεις;;;; .yel.

• Like
Reactions: jnp
Μακη, το συνταγμα ειναι σαφες ως προς αυτο. Δεν χωραει ερμηνειες κατα το δοκουν. Και αν στο παρελθον καποιος εκμεταλλευτηκε τον χρονο που κανει μια υποθεση για τελεσιδικησει στο ΣΤΕ για να περασει μετρα εισπρακτικα, δε σημαινει οτι πρεπει να κανουμε το Συνταγμα κουρελι. Αλλιως σε τι διαφερουν απο τους πρωην στο θεμα αυτο;

Χρηστο, η δικαιοσυνη θεωρητικα ειναι ανεξαρτητη. Αυτο ως κρατος ωφειλεις να το σεβεσαι, ασχετως αν συμφερει ή οχι. Αν σαν αντιπολιτευση θεωρεις οτι ειναι ανεξαρτητη οταν βγαζει αποφασεις που συμπιπτουν με τις θεσεις σου, ωφειλεις να τη θεωρεις και ανεξαρτητη οταν σαν κυβερνηση βγαζει αντιθετες.

Μακη, το συνταγμα ειναι σαφες ως προς αυτο. Δεν χωραει ερμηνειες κατα το δοκουν. Και αν στο παρελθον καποιος εκμεταλλευτηκε τον χρονο που κανει μια υποθεση για τελεσιδικησει στο ΣΤΕ για να περασει μετρα εισπρακτικα, δε σημαινει οτι πρεπει να κανουμε το Συνταγμα κουρελι. Αλλιως σε τι διαφερουν απο τους πρωην στο θεμα αυτο;
ίσως δεν το διατύπωσα σωστά Βικτωρα
δεν συμφώνησα με την δήλωση του Βούτση
με τα περσινά ξυνά σταφύλια του Βενιζέλου τα πήρα
:)

A, ειναι και αυτος στην ευχαριστη θεση να κανει κριτικη εκ του ασφαλους, εχοντας ομως λερωμενη τη φωλια του .sarcastic.

A, ειναι και αυτος στην ευχαριστη θεση να κανει κριτικη εκ του ασφαλους, εχοντας ομως λερωμενη τη φωλια του .sarcastic.

Αυτό είναι που χαρακτηρίζει την πλειονότητα των πολιτικών μας.....

http://www.euro2day.gr/news/economy...e-sto-21-h-forologhsh-mavron-katatheseon.html
Εκτακτα !!!
Θα μπορέσω να δηλώσω και νομιμοποιήσω το μαυρο χρημα που έβγαζα τόσα χρόνια απο το λαθρεμπόριο τσιγάρων, τα ναρκωτικά ,τα όπλα τις γυναίκες και τόσα άλλα.
Ρε γα........
Είμαι κάθετα αντίθετος σε τακτικές που στο βωμό του να εισπράξει το κράτος χρήμα νομιμοποιεί την παρανομία.
Βαρέθηκα να ακούω τις ίδιες μαλακίες απο ανθρώπους που κυβερνάν για το καλό μου.

Τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες ευνοϊκές ρυθμίσεις ουσιαστικά δημιουργούν τον παράδεισο του απατεώνα.

Γιατί λοιπόν να χτίσω νόμιμα και να πληρώσω ένα σκασμό λεφτά σε φπα , άδειες , φόρους κλπ αφού κάποια στιγμή θα το νομιμοποιήσω με το 1/50 των χρημάτων;;;;;;

Γιατί να δηλώσω τα κέρδη μου και να φορολογηθώ μέχρι και με 46% όταν θα τα νομιμοποιήσω με αστείο ποσό με κάποια μελλοντική ρύθμιση;;;;.

Γιατί να μην γίνω νταβατζής , πρεζέμπορας , μπράβος κλπ αφού τα λεφτά μου σύντομα θα νομιμοποιηθούν με κάποιο ποσό που μόνο γέλια προκαλεί;;;;;;;

Θα μου πει κανείς ότι όλα αυτά γίνονται για να βρει λεφτά το κράτος τώρα που τα έχει ανάγκη.
Εδω φυσικά δεν συμφωνώ καθόλου.Η όλη φάση δείχνει συνομωσία προκειμένου να νομιμοποιηθούν τα κλεμμένα και βρώμικα.

Πατώντας ένα κουμπί μπορείς σε χρόνο μηδέν να μάθεις ποιος έβγαλε , πότε έβγαλε και πόσα έβγαλε στο εξωτερικό.
Τον φωνάζεις και του λες ""Δώσε μου τώρα όλα τα λεφτά καριόλη αλλιώς σε χώνω αμέσως φυλακή μέχρι να σαπίσεις""
Να δεις για πότε θα γέμιζαν τα ταμεία......

Last edited by a moderator:
Πατωντας ομως το κουμπι Διονυση θα μαθαινες πχ οτι εχω λεφτα στην Ελβετια. Θα μου λεγες ελα να σε ελεγξω να δω απο που τα βρηκες. Εγω θα εβρισκα ενα καλο δικηγορο καθως θα ειχα να τον πληρωσω, και θα εβρισκα οτιδηποτε νομικο τερτιπι ωστε να ξεφυγω. Αν αυτο δεν απεδιδε και πηγαινες δικαστικα σαν κρατος, ο ιδιος δικηγορος θα φροντιζε ωστε να παρω τοσες αναβολες και εκδικασεις σε ανωτερο βαθμο ωστε πρακτικα το κρατος να παρει οτι παρει, αν παρει, επειτα απο παρα πολυ καιρο. Και φυσικα αν τιποτα απο αυτα δεν επιανε, θα πηγαινα τα χρηματα μου σε ενα αλλο μερος που δεν θα μπορουσες σαν κρατος να τα αγγιξεις. Sounds familiar so far?

Ενα σωστο κρατος κοιταει μακροπροθεσμα. Εφοσον εχει συμφερον, σε δελεαζει ωστε να σου παιρνει οτι μπορει, χωρις ομως να σε διωχνει ωστε να χασει τη χηνα με τα χρυσα αυγα. Ενα κρατος οτι ναναι οπως το δικο μας, σε διωκει ή σου κανει το περιβαλλον τοσο ασταθες ωστε να φυγεις, και χαμηλωνει επειτα ο πηχυς στο τι θεωρουμε μεγαλη περιουσια, ωσπου φτανουμε σε μας, που ειμαστε εδω δεμενοι και δε μπορουμε να φυγουμε. Και μας φορτωνει και οτι εχασε απο τον αλλο

""Δώσε μου τώρα όλα τα λεφτά καριόλη αλλιώς σε χώνω αμέσως φυλακή μέχρι να σαπίσεις""

Νομίζεις ότι μπορούν να αρθρώσουν τέτοιες εκφράσεις ροζουλί συνασπισμοί;

Νομίζεις ότι μπορούν να αρθρώσουν τέτοιες εκφράσεις ροζουλί συνασπισμοί;
Μια χαρά το έχουν πει και το έχουν κάνει άλλοι λαοί στην Ευρώπη.
Είμαστε οι μοναδικοί που δεν έχουμε πάρει φράγκο απο λίστες Λαγκάρντ και δεν συμμαζεύεται.
Κατά συνέπεια δεν έχει να κάνει ούτε με ροζουλί ούτε με γαλάζιους συνασπισμούς .Εχει να κάνει με την σοβαρότητα ενός κράτους.
Αν είχε να κάνει μόνο με τις αποχρώσεις τότε είναι απόλυτα βέβαιο ότι ένας κατακόκκινος συνδυασμός θα είχε και αυτός τεράστιο πρόβλημα αφου θα έπρεπε να τα βάλει με πάμπλουτους συντρόφους που έχουν τα φράγκα τους στο εξωτερικό και στηρίζουν χρόνια το κόμμα.

Πατωντας ομως το κουμπι Διονυση θα μαθαινες πχ οτι εχω λεφτα στην Ελβετια. Θα μου λεγες ελα να σε ελεγξω να δω απο που τα βρηκες. Εγω θα εβρισκα ενα καλο δικηγορο καθως θα ειχα να τον πληρωσω, και θα εβρισκα οτιδηποτε νομικο τερτιπι ωστε να ξεφυγω. Αν αυτο δεν απεδιδε και πηγαινες δικαστικα σαν κρατος, ο ιδιος δικηγορος θα φροντιζε ωστε να παρω τοσες αναβολες και εκδικασεις σε ανωτερο βαθμο ωστε πρακτικα το κρατος να παρει οτι παρει, αν παρει, επειτα απο παρα πολυ καιρο. Και φυσικα αν τιποτα απο αυτα δεν επιανε, θα πηγαινα τα χρηματα μου σε ενα αλλο μερος που δεν θα μπορουσες σαν κρατος να τα αγγιξεις. Sounds familiar so far?

Ενα σωστο κρατος κοιταει μακροπροθεσμα. Εφοσον εχει συμφερον, σε δελεαζει ωστε να σου παιρνει οτι μπορει, χωρις ομως να σε διωχνει ωστε να χασει τη χηνα με τα χρυσα αυγα. Ενα κρατος οτι ναναι οπως το δικο μας, σε διωκει ή σου κανει το περιβαλλον τοσο ασταθες ωστε να φυγεις, και χαμηλωνει επειτα ο πηχυς στο τι θεωρουμε μεγαλη περιουσια, ωσπου φτανουμε σε μας, που ειμαστε εδω δεμενοι και δε μπορουμε να φυγουμε. Και μας φορτωνει και οτι εχασε απο τον αλλο

Ναι ρε Βίκτωρα έχεις δίκιο έτσι γίνεται μέχρι σήμερα.
Αλλά να σου πω κάτι;;;;
Πιστεύεις ότι ένα κράτος αν έχει την βούληση δεν μπορεί να μαζέψει όλα αυτά τα λεφτά ;;;;;;
Πως τα κατάφεραν οι άλλοι;;;;;;Δεν είχαν τα ξένα λαμόγια καλούς δικηγόρους;;;;Δεν είχαν νομικά παραθυράκια να ξεγλυστρίσουν;;;;; Είχαν, αλλά ένα σοβαρό κράτος πάντα είναι πιο δυνατό απο τα λαμόγια και αν θέλει θα την βρει την άκρη.

Oχι, για να στο πω ξεκαθαρα. Κανενα κρατος δε μπορει. Εδω ολοκληρη Αμερικη και εχει κανει ομοσπονδιακο εγκλημα την φοροδιαφυγη. Και για να σου αποδειξω οτι δεν μπορουν ή δεν θελουν, αναρωτηθηκες γιατι δεν υπαρχει καμμια συμφωνια αναμεσα στις χωρες για αμεση αποδοση φορολογικων εσοδων στα κρατη απο τα οποια εχει γινει η φοροδιαφυγη;

Αν είχε να κάνει μόνο με τις αποχρώσεις τότε είναι απόλυτα βέβαιο ότι ένας κατακόκκινος συνδυασμός θα είχε και αυτός τεράστιο πρόβλημα αφου θα έπρεπε να τα βάλει με πάμπλουτους συντρόφους που έχουν τα φράγκα τους στο εξωτερικό και στηρίζουν χρόνια το κόμμα.
.xm.... Πάμπλουτοι εκατομμυριούχοι, με εμβάσματα στο εξωτερικό, οπαδοί του ΚΚΕ ....very funny.
Που να σφίξουν και οι ζέστες ... .my man.

.xm.... Πάμπλουτοι εκατομμυριούχοι, με εμβάσματα στο εξωτερικό, οπαδοί του ΚΚΕ ....very funny.
Που να σφίξουν και οι ζέστες ... .my man.

Πρωτη φορα το ακους;;;;;:p
Θελεις τωρα να κανουμε το φορουμ espresso και να αρχισουμε να ποσταρουμε μεγαλοστελεχη του κομματος να βολταρουν στα εξωτερικα μονο και μονο να αγορασουν τσαντες λουις βουιτον ;;;;

Ασε ρε Γιωργο .yelling.

Υγ Πληροφοριες που λενε οτι ο Πανος Γερμανος εθεαθη στα συσιτια του Δημου κρινονται αναληθη .big smile.

Τώρα που είπες Espresso κάποια στιγμή μέσα στην μέρα πήρε το αυτί μου ότι το πρωτοσέλιδο της Espresso σήμερα ήταν αφιερωμένο σε έναν πατέρα που πουλάει κουλούρια και έχει άρρωστο παιδί, να καλείται να πληρώσει πρόστιμο 80.000€. Δεν έχω χρόνο να το ψάξω αλλά αν είναι αλήθεια να χαιρόμαστε την "πρώτη φορά Αριστερά" ... .well done.
Όσο για τα υπόλοιπα, στο έχω ξαναπεί. Πρέπει να εγκαταλείψεις κάποια στιγμή τα παρωχημένα επιχειρήματα της πτέρυγας του λεγόμενου πάλαι ποτέ "Πατριωτικού Πασοκ" ....ha ha.
Φιλάκια ....love.

Για εγκυρη ενημερωση .flamenco.

http://2.bp.blogspot.com/-T2hn0fQss-4/VYEfASJjq7I/AAAAAAAAFTc/xtSzdPG9Kug/s1600/dhmosiografoi.jpg
Στην λιστα μοστραρει και η φατσα του γνωστου περουκακια Ευρωβουλευτη που οπως εχει δηλωσει
αντιπαθει τους κυνηγους γιατι οταν πηγαινε στο εξοχικο του αναγκαζοταν να περπαταει σκυφτος για να μην του φυτευσουν οι κυνηγοι κανενα σκαγι απο τις τουφεκιες τους .buy buy..buy buy.
Βεβαια δεν ξερω αν το σκυψιμο του το προκαλουσαν οι κυνηγοι η του εχει μεινει απο το τυλιγμα του πουρου γιατι ετσι ακουγεται στην πιατσα οτι το τυλιγει και με το παραπανω .xm..xm.

• Like
Reactions: DrV
Status
Not open for further replies.
Back