Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό με τα πολιτικά-κομματικά λέω προς το παρόν να το αφήσω ( θα επανέλθω αργότερα βεβαίως βεβαίως) και ο λόγος είναι διότι πρώτον δεν βγάζει πουθενά και δεύτερον είσαι φίλος μου ξέρεις ότι σε αγαπάω και δεν θέλω να σε στενοχωρώ..sarcastic.

Ωστόσο θα πω δύο κουβέντες ....

ώρα που είπες Espresso κάποια στιγμή μέσα στην μέρα πήρε το αυτί μου ότι το πρωτοσέλιδο της Espresso σήμερα ήταν αφιερωμένο σε έναν πατέρα που πουλάει κουλούρια και έχει άρρωστο παιδί, να καλείται να πληρώσει πρόστιμο 80.000€
Αυτή η φυλλάδα η οποία επιβιώνει με ξεβράκωτους κώλους και με παπαριές ξέχασε ίσως να γράψει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει φάει 28 πρόστιμα τα τελευταία 3 χρόνια.fff..fff..Δηλαδή όταν ο Σύριζα δεν υπήρχε σε κανένα μυαλό σαν εξουσία.....
Το θέμα μας όμως δεν είναι εκεί καλέ μου φίλε...
Θυμάμαι παλιά που καθόμουν αμέτρητες ώρες και κουβέντιαζα με αριστερούς , πολλούς απο αυτούς τους άκουγα με δέος , ούτε ανάσα δεν έπαιρνα.Μπορεί να διαφωνούσα σε πολλά μαζί τους αλλά πάντα μετά απο τις κουβέντες μας έβγαινα "σοφότερος" .
Είχαν επιχειρήματα τα οποία μπορούσαν να τα αναλύουν με τις ώρες .Είχαν τόσα να πουν για την ιδεολογία τους .....
Σήμερα δυστυχώς έγινε μια απογοητευτική μετάλλαξη.Το κόμμα αναλώνεται σε χαζές ατάκες του τύπου "πρώτη φορά αριστερά" .Ξοδεύει όλη του την ενεργητικότητα και την φαιά του ουσία με τον Συριζα και τον Τσίπρα.
Όλοι εμείς ( σε πληροφορώ είμαστε αρκετοί) που μπορεί μεν να διαφωνούσαμε σε πολλά αλλά συγχρόνως θαυμάζαμε τον κόσμο του ΚΚΕ, σήμερα λυπούμαστε αφάνταστα για την κατάντια ενός κόμματος που ήταν η αιτία να κερδηθούν τόσοι και τόσοι αγώνες.
Κάθε μέρα προσπαθώ , μάταια , να δω κάτι απο τα παλιά, αλλά δυστυχώς βλέπω μόνιμα μια ανόητη ρητορική με βρισιές και χαρακτηρισμούς κατά του Συριζα.

Όσο για τα υπόλοιπα, στο έχω ξαναπεί. Πρέπει να εγκαταλείψεις κάποια στιγμή τα παρωχημένα επιχειρήματα της πτέρυγας του λεγόμενου πάλαι ποτέ "Πατριωτικού Πασοκ" ...

Κοίτα φίλε , μιας και ανέφερα τον Πάνο Γερμανό (φυσικά μπορώ να σου αναφέρω εκατοντάδες αριστερούς επιχειρηματίες , μικρότερης ίσως εμβέλειας).
Ο Γερμανός λοιπόν όταν είχε στην κατοχή του την εταιρεία του ήταν μονίμως μέσα στην 7 επιχειρήσεις του χρηματιστηρίου με τα μεγαλύτερα κέρδη .
Μετά απο τόσα κέρδη όμως οι εργαζόμενοι του ήταν οι σκληρότερα και χαμηλότερα αμοιβόμενοι στην επικράτεια.Αυτός ο άνθρωπος πήγαινε μετά σε συγκεντρώσεις του κόμματος και καυτηρίαζε τα αφεντικά που εκμεταλευόντουσαν την υπεραξία του εργάτη .........καραγκιοζιλίκια πράγματα δηλαδή.
Οταν τα επιχειρήματα έχουν να κάνουν με την ωμή πραγματικότητα αμέσως βαφτίζονται "παρωχημένα" .
Τέλος πάντων αδερφέ , αν θέλεις να πιστεύεις και να παθιάζεσαι με όλες αυτές τις ανοησίες που τσαμπουνάει το κόμμα και που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την πραγματικότητα , πραγματικά είναι δικό σου θέμα.
Φιλάκια ....love.
...και από μένα φιλάκια αλλά πρέπει να το κόψουμε αυτό γιατί θα μας κρεμάσουν κουδούνια στο τέλος.love.

Αυτή η φυλλάδα η οποία επιβιώνει με ξεβράκωτους κώλους και με παπαριές ξέχασε ίσως να γράψει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει φάει 28 πρόστιμα τα τελευταία 3 χρόνια.fff..fff..Δηλαδή όταν ο Σύριζα δεν υπήρχε σε κανένα μυαλό σαν εξουσία.....
Είπα και γω...ξαφνικά μεταμορφώθηκε σε φυλλάδα των κώλων ....:D... μέχρι λίγο πριν την επικαλέστηκες σαν επιχείρημα. Ότι σου θίγει τον Σύριζα σε κάνει αμείλικτο...:confused:
Το θέμα μας όμως δεν είναι εκεί καλέ μου φίλε...
Θυμάμαι παλιά που καθόμουν αμέτρητες ώρες και κουβέντιαζα με αριστερούς , πολλούς απο αυτούς τους άκουγα με δέος , ούτε ανάσα δεν έπαιρνα.Μπορεί να διαφωνούσα σε πολλά μαζί τους αλλά πάντα μετά απο τις κουβέντες μας έβγαινα "σοφότερος" .
Είχαν επιχειρήματα τα οποία μπορούσαν να τα αναλύουν με τις ώρες .Είχαν τόσα να πουν για την ιδεολογία τους .....
Φίλε μου είσαι ένας άνθρωπος που έχεις δηλώσει ότι η πάλη, ο αγώνας και η διαδήλωση δεν έχει απολύτως κανένα νόημα για σένα. Το μόνο νόημα για σένα είναι η ψήφος. Καλά έκανες λοιπόν και τους αριστερούς, δεν μας λες βέβαια τι αριστεροί ήταν αυτοί, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ εσωτερικού, του Συνασπισμού κτλ ,κτλ,κτλ, τους άκουγες σαν μια έντονη αφήγηση, σαν ένα μυθιστόρημα. Αυτά που σου έλεγαν δεν σε ακούμπησαν ποτέ γιατί το κεφάλαιο σε εξυπηρετούσε περισσότερο.
Σήμερα δυστυχώς έγινε μια απογοητευτική μετάλλαξη
Συμφωνώ απόλυτα, σήμερα η αριστερά έγινε Σύριζα...:)
Το κόμμα αναλώνεται σε χαζές ατάκες του τύπου "πρώτη φορά αριστερά" .Ξοδεύει όλη του την ενεργητικότητα και την φαιά του ουσία με τον Συριζα και τον Τσίπρα.
Ωχ ναι το ξέχασα, όποιος ασχολείται με τον ΣΎΡΙΖΑ ....στο πυρ το εξώτερο. Ήθελα να ξερα τι σου έχουν τάξει ρε μπαγάσα ...:)
Όλοι εμείς ( σε πληροφορώ είμαστε αρκετοί) που μπορεί μεν να διαφωνούσαμε σε πολλά αλλά συγχρόνως θαυμάζαμε τον κόσμο του ΚΚΕ, σήμερα λυπούμαστε αφάνταστα για την κατάντια ενός κόμματος που ήταν η αιτία να κερδηθούν τόσοι και τόσοι αγώνες.
Κάθε μέρα προσπαθώ , μάταια , να δω κάτι απο τα παλιά, αλλά δυστυχώς βλέπω μόνιμα μια ανόητη ρητορική με βρισιές και χαρακτηρισμούς κατά του Συριζα.
Κάθε μέρα προσπαθείς να δεις κάτι από τα παλιά, που; Στον ΑΝΤ1, στο MEGA ή στο SKAI?
Κρατήστε την λύπηση σας για τον εαυτό σας αδερφέ και για το ερμαφρόδιτο πράγμα που φανατικά υποστηρίζετε. Κρατάτε όμως και μια πισινή γιατί οι νεκροί είναι πολλοί και υπάρχει και θεός, προσέχετε λοιπόν γιατί το στεφάνι που πήγε και κατάθεσε ο δικός σου στην Καισαριανή την επομένη των εκλογών, μην μετατραπεί σε καμιά βαριά κατάρα. Είμαι και προληπτικός και τα φοβάμαι αυτά ....what.
Κοίτα φίλε , μιας και ανέφερα τον Πάνο Γερμανό (φυσικά μπορώ να σου αναφέρω εκατοντάδες αριστερούς επιχειρηματίες , μικρότερης ίσως εμβέλειας).
Ο Γερμανός λοιπόν όταν είχε στην κατοχή του την εταιρεία του ήταν μονίμως μέσα στην 7 επιχειρήσεις του χρηματιστηρίου με τα μεγαλύτερα κέρδη .
Μετά απο τόσα κέρδη όμως οι εργαζόμενοι του ήταν οι σκληρότερα και χαμηλότερα αμοιβόμενοι στην επικράτεια.Αυτός ο άνθρωπος πήγαινε μετά σε συγκεντρώσεις του κόμματος και καυτηρίαζε τα αφεντικά που εκμεταλευόντουσαν την υπεραξία του εργάτη .........καραγκιοζιλίκια πράγματα δηλαδή.
Άλλη μια καραμέλα με τον Πάνο Γερμανό και παπατζιλίκια. Απορώ πως δεν μας είπες και για τα παιδιά της Παπαρήγα που σπούδασαν στο εξωτερικό.
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ...ι χτενίζεται, εγώ αυτό βλέπω Διονύση.
Τέλος πάντων αδερφέ , αν θέλεις να πιστεύεις και να παθιάζεσαι με όλες αυτές τις ανοησίες που τσαμπουνάει το κόμμα και που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την πραγματικότητα , πραγματικά είναι δικό σου θέμα.
Μωρέ εμένα μπορεί να είναι δικό μου θέμα, το θέμα όμως τώρα είναι ότι πληρώνω και θα πληρώνω ακριβά το δικό σου ψήφο από καπρίτσιο...:( Είσαι πανέξυπνος και φυσικά δεν είσαι σε αυτούς που εξαπατήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ γι'αυτό τον υποστηρίζεις περισσότερο και από κομματικό στέλεχος. Τουλάχιστον όλοι οι υπόλοιποι που ξέρω ότι τον ψήφισαν είναι μαγκωμένοι, δεν μιλάνε , κτλ. Εσύ κοντεύεις να φας ζωντανό όποιον σου κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Είμαι άνθρωπος που δεν θα με ακούσεις να ηθικολογώ, αντιθέτως λειτουργώ περισσότερο με την αισθητική και αντιτίθεμαι σε ότι την προσβάλει. Σου λέω λοιπόν πως αν είχα επιλέξει εγώ κάποιον είτε αυτός λεγόταν ΣΥΡΙΖΑ. ΚΚΕ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ κτλ και μου είχε κάνει τέτοιο χουνέρι, Θεσαλονίκη--->47 σελίδες, θα είχα γίνει έξαλλος. Αντιθέτως φίλε μου, αυτό που βλέπω από σένα είναι ότι ήξερες και καταλάβαινες πολύ καλά από πριν τις ανέφικτες εξαγγελίες, γι'αυτό και τώρα δεν ενοχλείσαι ή μάλλον ενοχλείσαι αλλά αυτό που σε ενοχλεί είναι ο ... Πάνος Γερμανός. Αυτό αδερφέ πραγματικά είναι ανήθικο, το αντιαισθητικό δεν το συζητώ, έχει σπάσει προ πολλού τα όρια. Γι'αυτό σου λέω, κράτα την λύπη σου για άλλα πράγματα...! Κράτα την λύπη σου για όλους αυτούς που δεν ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ από καπρίτσιο αλλά γιατί πραγματικά ήταν με την πλάτη στον τοίχο, ήταν πραγματικά πνιγμένοι και πιάστηκαν από τα μαλλιά τους. Λίγοι θα μου πεις, αλλά εγώ αυτούς λυπάμαι ...:(
...και από μένα φιλάκια αλλά πρέπει να το κόψουμε αυτό γιατί θα μας κρεμάσουν κουδούνια στο τέλος.love.
Σε όποιον αρέσει αδερφέ, όποιος δεν γουστάρει ας μην μπαίνει σε αυτό το thread....:)

Οσο παει και χειροτερευει η κατασταση
Αλλος ενας φιλος σημερα απολυθηκε οδηγος φορτηγου στο επαγγελμα 45 χρονων
Πατερας 2 παιδιων και με ανεργη γυναικα
Στο τηλεφωνο που μιλησαμε τον πηραν τα ζουμια με ψυχολογια χαλια
Τι θα πω στα παιδια μου ρε φιλε μου λεει πως θα τα μεγαλωσω τωρα ?
Τι να του πω να τον παρηγορισω δεν ξερω
Υπομονη θα φτιαξουν τα πραγματα ?
Δεν μπορω να πω ψεμματα γαμω την πουτ@να μου γαμω

Οσο παει και χειροτερευει η κατασταση
Αλλος ενας φιλος σημερα απολυθηκε οδηγος φορτηγου στο επαγγελμα 45 χρονων
Πατερας 2 παιδιων και με ανεργη γυναικα
Στο τηλεφωνο που μιλησαμε τον πηραν τα ζουμια με ψυχολογια χαλια
Τι θα πω στα παιδια μου ρε φιλε μου λεει πως θα τα μεγαλωσω τωρα ?
Τι να του πω να τον παρηγορισω δεν ξερω
Υπομονη θα φτιαξουν τα πραγματα ?
Δεν μπορω να πω ψεμματα γαμω την πουτ@να μου γαμω
:(:(

Δυστυχώς, πολύ δυστυχώς, πάρα πολύ δυστυχώς, η κοινωνική αναταραχή κ το αίμα δεν είναι πολύ μακριά.

Ρε μάγκες για εξηγήστε μου γιατί δεν το καταλαβαίνω!!!!

Όταν λέει ότι απαγόρευσαν στον Βαγγέλα να ασχολείται με το ποδόσφαιρο τι εννοούν;;;;;;;.llk..llk.

Επίσης αυτές οι κατηγορίες σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν θα έφερναν προφυλάκιση;;;; .llk..llk..llk.

1. Ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

2. Απάτη κατά συνατουργία και κατ' εξακολούθηση, τελεσθείσης από υπαίτιο που διαπράττει απάτες κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα, το περιουσιακό όφελος της οποίας και η προξενηθείσα σε βάρος τρίτων ζημία υπερβαίνουν συνολικά το ποσό των 30.000 ευρώ και 120.000 ευρώ.

3. Ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα, τελεσθείσης κατά συνήθεια, κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση.

4. Ηθική αυτουργία σε έκρηξη, από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο.

5. Ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις, από την οποία επιτεύχθηκε ο σκοπός που επεδίωκε ο δράστης (άρθρα 13στοιχ.στ, 26 παρ.1.εδ.α, 27, 42 παρ.1, 45, 46 παρ.1στοιχ.α, 94, 98, 187 παρ.1,3, 270στοιχ.β, 385 παρ.1στοιχ.β ΠΚ και 132 παρ.1,4 Ν. 2725/1999, όπως συμπληρώθηκε με άρθρο 78 παρ.6 Ν. 3057/2002 και αντικ. με άρθρο 13 Ν. 4049/2012).

Δεν ξερω, αλλα νομιζω οτι ειναι στη κριση του εισαγγελεα να διαταξει την προφυλακιση η οχι, αναλογως αν ειναι υποπτος φυγης. Νομιζω επισης οτι πληρωσε 200000 εγγγυηση. Κατσε να γινει η δικη, και να μην καταπεσουν οι κατηγοριες εντωμεταξυ

Δεν θα παραπεμθει σε δική, θα απαλλαγεί με βουλευμα. Τσάμπα έπινε τα ουζα με την Δουρου;

Δεν θα παραπεμθει σε δική, θα απαλλαγεί με βουλευμα. Τσάμπα έπινε τα ουζα με την Δουρου;
χαχχαχαχαχαχαχχα

Ρε συ και στους κήπους να ποστάρουμε και να πούμε ότι χάλασαν οι ντομάτες που φυτέψαμε πάλι θα πεις ότι φταιει ο συριζα .crying smile.

Βεντουζα βεντουζα από δω και πέρα.... Εννοείται με αλήθειες και γεγονότα. Παραμονες των νομαρχιακων εκλογών έπινε ουζα η κορυσχαδα με τον μαφιοζο....

• Like
Reactions: DrV
Status
Not open for further replies.
Back